-
néé =((
Ach joo =(( Av už zase ztrácí na návštěvnosti..=(( už je 14. =(( *9* *9* *13* *13* -
-
Re: néé =((
ChJOO To NENi féR! :(
-
-
Hustý!
Na webu TMZ je napsáno, že podle rozvodových dokumentů Avril necche peníze od Derycka, ale chce zaplatit. V rozvodovém souboru ještě stojí, že Deryck nedostane ani jeden haléř z peněz, které získala z Abbey Dawn a Black Star. -
-
Re: Hustý!
ještě aby něco dostal:)... -
-
Re: Re: Hustý!
no žejo...hajzl jeden...ještě aby jí obraj o JEJÍ peníze... -
-
Re: Re: Re: Hustý!
Avril je super holka,
konecne odkopla Derycka.
Deryck je hajz nejvetci,
posleme ho do pi**.
tohle je muj nazor
*4* -
-
Re: Re: Re: Re: Hustý!
souhlasim...deryck je hajzl..!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hustý!
at žije pizza...ale to sem nepatři je to hajzl:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Hustý!
Deryck je hnus!
-
-
-
-
-
-
BG
v novym bravo girl, co dneska vyšlo je rozhovor s avril a vedle na stránce je velka fotka a me bylo skoda si to vytrhnout tak mi to jedna kamoska vytrhla, ona totiz nema avii rada... zlatej clovek -
-
Re: BG
Jj TO BG jsem si koupILA :D mě kámošKY fuRT dáVAjí AVRiL U nás NA šKOLE jí SKORO nIKDO neMá RáD :( -
-
Re: Re: BG
mno mě taky spousta kámošek nosí haldy plakátů, takše nekterý už mam aspoň pětkrát.....ale to vůbec newa *14* *1* *3*
-
-
-
Im Happy
Jáááááá jsem mooc štastná..!!Vubec nvm jak je to možný,ale dneska ráno se před školou zjevily ty Kisspatrolky,jak měli něco rozdávat,byli jen v Brně a Praze..a najednou se zjevily v Olomouci..!!a přitom to nikde nebylo napsaný,nebo tak..a byla tam soutěž o 30 ml Black Star..!!Byly tři výherci,a já byla mezi nima.. *14* *14* ..!!Tkž mám dva Black Star :D koupila jsem si ho otiž předtím..!!JSÉÉÉM MOCINKY HAPPY HOLKA..!! *14* *14* -
-
Re: Im Happy
To co teď napíšu je myšleno v tom nejlepším smyslu...- ty mrcho *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Im Happy
TWL já TI záwíDííM!! ty máš fakT stěSTí!! :)) -
-
Re: Re: Re: Im Happy
dávali pár otázek o avril..např. jakej datum se narodila,kde se narodila,jaký je její druhý jméno,jka se jmenujou její alba..zkártka prostě to co musí každej fanoušek vědět *1*
-
-
Re: Re: Im Happy
JOJO..chápu tě *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Im Happy
Hhhh....kéžby přijeli i knám do toho našeho malého zapadlého Havířova... -
-
Re: Re: Re: Re: Im Happy
se mas!ja chci taky aby prijeli ale pochibuju ze by se obevili v prelouci *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Im Happy
No když už se tu o tom tak bavíte...není tady někdo s Kladna...bo sme včera Kladno porazily ve volejbale....xD Ale bylo to dlouhý...furt sme tam museli podávat ty míče...tak ale 100Kč je 100Kč....xD -
super tak pak dej vedet doufam ze prelouc vyhraje *1* -
háá dneska basketaci z prelouce prijeli k nam do jilemnice *1* pak ti napisu vysledek *15* ....jinak k tematu,to jsi ten black star dostala jen tak nebo jsi musela odpovedet na nejaky otazky?
-
-
-
-
-
-
superstar
no tak a teď je totálně prokázáno že ten člověk co dělá reklamy na superstar je fanoušek Avril...bo v reklamě na včerejší vyřazování byla pro tentokrát " Sk8r boi" -
-
Re: superstar
tak oprava...ne jenom na superstar ale všichni co dělaj reklamu pro Novu... bo teď Avril jede i v reklamě na nějakou tu akci co pořádá Nova... -
-
Re: Re: superstar
ja to tušil:)... -
-
Re: Re: Re: superstar
Avril ted fakt letí,ptž na kanálu : Disney Channel ted v reklamě na seriál Americký drak taky hraje " Sk8er Boi" *14* -
-
Re: Re: Re: Re: superstar
No jo... Avrilka je prostě MEGAstár..... *14* *14* *14*
-
-
-
jj *4* -
jo no...pravdáá..
Já mám novou fotku Avril z nahrávacího studia..http://a-lavigne.blog.cz/09 11/nova-fotka-avril-z-nahravaciho-s tudia
na kytaře má novou nálepku abbey dawn..jiak ta kytara je kráásná *1* -
-
Re: Re: Re: superstar
Jéé TA kytARA je božží =)
-
-
-
-
nééé
Budu vás muset opustit,máme rozbitej počítač,a budem ho muset dávat do opravny,už zítra..dozvěděla sem se to až dneska..achjoo..bude se mi stýskat moc..doufám že vám taky co? *1* no,možná že se přijdu rozloučit ještě zítra,ale nevím jestli bude PC doma,tak se loučím už ted!!Tak papááá *9* mně se nechcéééé *9* -
-
Re: nééé
Néééééé... *9* *9* *9* *8* no doufám že to budete mít brzo zpravený... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: nééé
nééé AT se Ti co nEjrřív COMP opraví :) Budš Mi tu CHybět :(( -
Re: Re: nééé
no já taky.. -
-
Re: Re: Re: nééé
Máš úkol...prostě si nějak ten počítač obstaráš...třeba si zajdi do knihovny...prostě se sem můsíš nějak dostat...!! *3* *3* -
Re: Re: Re: nééé
bude se mi po tobe stejskat *9* doufam ze ho brzo spravej -
-
Re: Re: Re: Re: nééé
jj bude tu nuda a žádny zpravy:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nééé
a kdo sem jako bude dávat novinky *7* .......tvuj počítač se proti nám nejspíš spiknul *16*
-
-
-
-
-
-
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz -
je to pravdááá
JE TO PRAVDA,MOJE KÁMOŠKA ZE ZLÍNA,(má tam tatku,a jezdí za ním občas)TAK SI MĚ DNESKA ODCHYTLA *1* A ŘÍKÁ"JANČI,JÁ SEM BYLA U TATKY,A VE ZLÍNĚ JE OBCHOD S AVRIL..MAJÍ TAM PENĚŽENKY,POUZDRA A DOKONCE I ABBEY DAWN.....
JÁ SEM BYLA UPE HAPPPPPPPPY!!!!DĚCKÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ABBEY DAWN SE KROK PO KROKU BLÍŽÍ K NÁM..JÁ SEM TAK ŠTASTNÁ,A NEJSPÍŠ BYCH SE TAM CHTĚLA NĚJAK DOSTAT..ALE NEVÍM JAK *9* KAŽDOPÁDNĚ JE TO SKVĚLÁ ZPRÁVA..JÁ SEM ZAČLA UPE JEČET..V duchu... *1* -
-
Re: je to pravdááá
JOOOO!! moooc chCI do TOHO obCHODU KDYBCH měLA milionY vykoupíM HO CELeeJ!!!!!!! -
-
Re: Re: je to pravdááá
no,a říkala že je to tam i dcl drahý..no ale co,Av je cenná osoba!! *1* -
-
Re: Re: Re: je to pravdááá
Tah, Tak.... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: je to pravdááá
ja bych tam jela nejraci hned si neco koupit.ale nemuzu *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je to pravdááá
a maj i pro kluky?:D
-
-
-
-
-
Re: je to pravdááá
Tak to abych se brzo vypravila do Zlína *1* JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
(sakr a,tady neni smajlík,že skáču 2 metry vysoko *1* *1* ) *15*
-
-
jupíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
Hej já sem happy!!!ČTĚTE!!!!!!!!!!!!
Abbey Dawn je již po celé Americe a dnes k nám přichází zpráva, že se má dostat do obchodů H&M v Evropě! V Evropě je jich celkem 35 a zdá se, že nejlepší místo pro AD je zrovna H&M. Čeští fanoušci můžou skákat metr vysoko, protože H&M je po celé ČR!
JÁ SE ZBLÁZNÍM..JOOOO *1* *14* *14* *14* -
-
Re: jupíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
OMG! supééééR!!! -
Re: jupíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
bombaja budu skakat 2 metry -
-
Re: Re: jupíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
já do rovnou 5 ... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jupíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
a ja skočim z letadla:D
-
-
-
-
..
sorry ze to sem pletu,ale je to pro me dulezity.potrebuju hlasy v textarske soutezi na facebooku.pokud ho mate tak dejte vyhledavace Avril Lavigne Black Star (cz) stante se fanouskem a na zdi najdete moji basnicku je nekde dole.jmenuju se elis kostialova.budu vam vdecna.diki -
-
Re: ..
jo to znám...taky sem přemíšlela že tam něco napíšu... -
Re: ..
JUkNU sE =))
-