Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • andrea3518

Spongebob by avril lavigne

Takže na tadycto sem narazila na youtubku a je to upa sranda sice to je krádky ale av to tam rozjede sice ste asi věděli že tu písničku s tý anim. pohádce Spongebob nazpívala ale já sem na to přišla teprve teď ale no je to prostě good a cool *14* http://www.youtube.com/watch?v=dp7E2ZqcuqI
    • sharpay1995

Re: Spongebob by avril lavigne

Známe, známe...dost good video...xD
    • avrilka-aja

To znám!!Mám na CD
      • xkostex

Re: Re: Spongebob by avril lavigne

tu znam je super
    • jana291995

koukněte na tyhle fotky..av to tady hrozěn sluší,a ty ruce se k ní pstěhodí..! *1*

http://red-angell.blog.cz/0804/ze-je-avril-slusna-holka-mno-newim

Jestli tam budou mezery=vymazat! *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Spongebob by avril lavigne

jj...ty ruce k ní prostě patří...xD
  • jana291995

angel je génius xD

Jak už řekl angel, *4* tak mě napadlo taky jak zvýšit návštěvnost!
    Angel navrhl,že by jsme rozesílali odkazy semka,ale sou lidi kteří to ignorujou,a nepřidou..tak mě napadlo,že by jsme šli na diskuze jiných osobností,a tam je nějak vyprovokovali,jako že Av je lepší,a že naše dikuze je nej...to určo přijdou,ikdyž budou určitě zase hádky,ale nevím jak vám,mně to dcl chybí!!byví se rvát za Av...ale jestli nebudete souhlasit,tak to nebudem dělat..je to jenom takovej nápad!
    Tak napište svoje názory! *1*
    • fifinka7

Re: angel je génius xD

docela ďábelskej plán *15*
      • sharpay1995

Re: Re: angel je génius xD

Taky se mi zdá...no tak ale...to s těma odkazama určitě provedem...nelkiknnou na to sice všichni, ale hodně lidí určitě jo...a stěma ostatníma dizkuzema... no to by sme se museli přesně domluvit na jaké dizkuze(kterých osobností...)....xD
        • xkostex

Re: Re: Re: angel je génius xD

super napad!zacnu rozeslilat odkazy *3* pro avril cokoliv *14*
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: angel je génius xD

beru to!
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: angel je génius xD

provokovat bych teda nešel...to bude zas sama hadka a žadny normalni věty.....ono když k tomu odkazu napišeš mužete vyhrat něco,tak kliknou:D
            • sharpay1995

No...po minulích skušenostech už bych radši šla na někoho jiného...už jenom proto že sme si snima dali mír...
            • bambusanka

šla bych třeba na Britney nebo na Madonnu. xD tam by se to vyplatilo xDxD *1*
  • jana291995

avril a demi=společný song

Našla jsem informaci,že demi by měla s av nazpívat duet,bylo na některých ofic.stránkách demi lovato..!
    ale tady to je konkrétně,zkopčila sem to!

Na několika zahraničních fan-stránkách Demi Lovato jsem se dočetla o tom, že by údajně mělo vyjít speciální CD, na kterém by měl být song Daydream, nazpívaný Avril a Demi společně.
    Jak určitě víte, tak písničku Daydrem nazpívala nejdříve Avril, ale nedala ho na žádné album. Demi Lovato při svých turné však Daydream zařadila do tracklistu a to mělo velký úspěch. Vypadá to, že se Avril a Demi rozhodli nazpívat duet.

Tato zpráva však není potvrzená.
    • angel15

Re: avril a demi=společný song

*3* :)
    • cara

Jj Určo BUde HeZU
    • sharpay1995

Woooow....tak to by bylo....to by bala bomba.... *14* *14*
    • Re: avril a demi=společný song

JJ TO BY BYLO SUPÉR
  • avril-nely

Náštěvnost zaručena

Nše milá Su přidává Avrilce na náštěvnosti ! Děkuje me ti moc, a přála bych si abys sis sebou přinesla kámošky co taky poslouchaj Britney ať Avril ta náštěvnost dost stoupne *1*
    • fifinka7

Re: Náštěvnost zaručena

*1* *1* *1* *15* *15*
      • angel15

Re: Re: Náštěvnost zaručena

dostal jsem napad:D...co takhle v jeden den uplně totalně zamořit na internetu uplně všude....odkazama na tuhle stranečku:D...a hned budem prvni:D
    • sharpay1995

Re: Náštěvnost zaručena

*1*
  • LEZ

http://www.youtube.com/watch?v=rHqo ELdKmZQ
    http://www.youtube.com/wat ch?v=BZqwcHwtEMQ
    Tohle je ta prava Av!
    • avril-nely

Re: LEZ

hele Su , díky že Avrilce přidáváš na náštěvnosti *1*
      • cara

Re: Re: LEZ

=))
  • Proc jenom Brit?

Vsichni jenom ze Av je Andilek ANO JE!!!Ale Brit dokazala to co nikdo jiny ne..!!Tak prosim na ni neutocte!!!Britney a Av se nedaji zrovnavat..vsichni dobre vime ze i pres Avrilinu skvelou muziku a vzhledem je proste lepsi Britney!!Je mi lito!!Doufam ze se Av zmeni!! *9* *9* *13*
    • cara

Re: Proc jenom Brit?

Mn0 BritNEY si ZA nák0 proBléMY můžE SAMA a NwiM proč sem TAháš BritNEY mi Proti Níc nEMáME
      • sharpay1995

Re: Re: Proc jenom Brit?

jj...nejen že tady o ní nic nepíšeme...ale celkově mi není úplně jasné proč jí taháš SEM na dizkuzi o Avril....
    • jana291995

Hele,možná že jak jsi psala tohle"i pres Avrilinu skvelou muziku a vzhledem je proste lepsi Britney"
      Každej je svým způsobem dobrej,ale nikdo není dokonalej,natož že je někdo lepší než ten druhej!!
      Britney sice spadla na dno,a zase se vyšplhala na špičku,ale Avril tam nikdy nespadla..a proti ji mám ráda,ptž nedělá průšvihy...a o Britney se tu nikdo vůbec nebavil,tak se nenavážej do Av..!pro nás je nejlepší,tak nám ji neber!!!
      • angel15

no nevim pokud vim,tak za ten skvělej Cambeck Britney mužou ty co vymyslely ty songy a klipy a nezapominejte,jak ted zpiva na turne jo:)..neříkam,že v hudebni brandži nic nedokázala,ale po životni to je u ni katastrofa:)...
    • fifinka7

spíš bys nám neměla připomínat utoky na britney, nebo by sme s tim vážně mohli začít *15*
      • sharpay1995

*1*
    • sharpay1995

moment, moment....my na britney neútočíme... máme nejraději Av, ale proti Britney tady nic nepíšeme...tak se kroť...
      • Re: Re: Proc jenom Brit?

Mno to bych teda nerekla..dyt je vam jenom 14 mnoho lidi ji ma radi jen ted jako super barbie..jinak by si o Av ani neskrtli a to me stve
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Proc jenom Brit?

jo...myslíš si že by sme oni ani nešrtli...tak to se pěkně plateš, protože já ji měla ráda už dřív a celkově se mi líbí více ty starší písničky- ty kde ještě nebyla, jak říkáš Barbie....
          • angel15

Re: Re: Re: Re: Proc jenom Brit?

co pořád říkate Barbie???tohle přirovnání ji dal bulvar a ostatni fandove i nefandove!ona pokud vim nikdy neřekla,že je barbie?!tak 80% holk ma rada barvu s kterou spojujete všichni barbie,takže to pak sou všichni barbie?jo a nedávno jsem četl,že barbie bude ještě hubenější!tak ji nesrovnavejte s ni nebo si myslíte,že avril je anorektička?:D
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Proc jenom Brit?

*3* *4*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Proc jenom Brit?

Bože jen to ne...Avril anorektička... nn... *1* Ale to přirovnání použila Su....já ho pouze opakovala...xd
        • angel15

Re: Re: Re: Proc jenom Brit?

klidek jo ja ji fandim už začatku a e mě 21....laskavě zase tady z toho nedělej,že my utočime na někoho už 4 měsice tu nikdo nepomlouval!!a říkaš že se nedaj srovnávat,tak co tu meleš že je lepší britney!!!britney si muže zato sama kde ted je....a avril je zase na vzestupu......a promě člověk co si nechá udělat dvě děti s chlapem co nestoji za nic je pro mě prostě n nic
  • JSem rada

Mno vite jsem docela rada ze se Avril rozvadi protoze ji Derick hodne zmenil samozdrejme chapu ze je Av dospela ale proste to neni Avril co byvala..rikala ze neni Britney a Barbina a ted??Najednou je zni ta barbie..je mi Av lito a moc mi chyby..jini fanousci..ji lituji..ale ziskala nove fanousky..(decka) jeji hudba uz nema takove texty jako mivala..ted je to jenom sami HEY HEY a dej to ani moc nema..doufam ze se Avril zmeni a bude normalni a nebude si hrat na to co neni..kazdy nema rad Britney ale Av jo..ale vite ze Brit si na nic nehraje..a je porad stejna ikdyz muzika mozna..ale je to poroad pop..ale Avril..to proste..!!JE mi lito!!Prosim Avril !!!Otevri oci!!!Milujem te!! *9* *9* *13*
    • jana291995

Re: JSem rada

av pstě vyrostla,punkerka byla v 17 a jako teenager,ale ted je jí 25,už je dospělá..nemůže být pořád stejná,fanoušci potřebují změnu,aby viděli že av se nebojí,a že má sebevědomí!
      sice je pravda,že na jednejch fotkách by mohla vynechat rudou rtěnku,ale už je pstě dospělá,a všechno bere jinak! *1*
    • angel15

Re: JSem rada

jak mužeš vědět že neni sama sebou?nezlob se na mě,ale když někdo řekne v 18,že che bejt takovej a pak je takovej,tak jako člověk dospiva a měni nazory.....se stim už smiřte jako ja....to je jko by ste měli rádi bělocha a najednou by byl černej a vy řekli tahni!obrazně řečeno:D.....pro mě to je prostě někdo..už toho dost dokazala
      • sharpay1995

Re: Re: JSem rada

Správně...nemůžete přece brát že 17-ti letej teenager řekne že je takový a takový a nikdy z něho nebude to a to... taky teďka můžu říct že bych si nikdy nedala blond a za 5 let ze mě bude barbie... každý se s přibívajícím věkem mění a když to prostě nepříjmete tak je to váž problém...ale my si Avril vážíme za to co všechno dokázala...
  • fifinka7

mno

o Av se taky říká že s někým randí *7*
    • sharpay1995

Re: mno

kdo ví....ale InTouch bych nevěřila...tam píšou jenom samí drby....
      • angel15

Re: Re: mno

třeba byla s medvidkem Pú:D
        • sharpay1995

Re: Re: Re: mno

*1* *1* *1* kdo ví.... *1* *1* *1*
    • cara

Re: mno

Jj TAKY něCo BYLO v INtouCH
  • xkostex

...

sorry ze to sem taham ale pokud mate radi evana taubenfelda pridejte se do jeho fanklubu ma jen 17 fanousku
  • avrilka-aja

Deryck je hajzl!

Musím říct že jsem si ho oblíbila když sním Avril začala chodit...Ale teď?Už když se na něho podívám chce se mi zvracet..No řekněte!Takovej hajzl a ještě si takhle začít hned s Hannou!
    • cara

Re: Deryck je hajzl!

To JE fáKT blBEJ že HNED ajK se RozešeL sa vrIL má JINOU
      • sharpay1995

Re: Re: Deryck je hajzl!

hm...taky si myslím že je to Hajzl... použila bych i jiný výraz...ale nechci být moc vulgární...
        • xkostex

Re: Re: Re: Deryck je hajzl!

je to fakt hajl!!!!!driv sem ho mela celkem rada ale stim je konec.
          • angel15

Re: Re: Re: Re: Deryck je hajzl!

jo ja ho nesnašel už od začatku:D...hned jak sem ho viděl sem si řekl...hmmm tak tej je zralej na ranu:D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Deryck je hajzl!

jo jo...teďka bych mu klidně jednu vrazila....
    • avrilka-aja

Re: Deryck je hajzl!

Jo a ještě moc krásná písnička skopírovaná od Avril bude na new CD http://www.youtube.com/watch?v=wg4y 3RpZ058

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit