-
ouuu
Mám smutný video...Deryck randí s Hannou Beth,když sem to poprvé četla,tak mi to bylo směšný,ale tady je video,a sorry že to říkám,ale Deryck je ten největší hajzL§Ještě není po rozvodu,a už se po ní valí,cucá se s ní!!!tohle video vám to řekne..!
a chci,aby jste každej povinně,napsaly co si o tom myslíte!!
Tady je odkaz..pokud tam budou mezery,tak si je zase vymažte!!!
http://www.youtube.c om/watch?v=zvzWHTJ4evE
Zklamal mě!!!! -
-
Re: ouuu
ten pude do pekla:) -
-
Re: Re: ouuu
A doufám že hodně brzo...xD
-
-
HNusNý jE TO vIDEO!!! -
a já měla hannu tak ráda... *9* -
To znám hrůza!!
-
-
avril parkuje
http://www.youtube.com/watch?v=flgd WccWCGo&feature=rec-HM-fresh+div -
........
Mám pocit že poslední dobou se Avril chová divně!Víte já nechápu proč se změnila a k tomu ještě nechápu ty její různé skandáli.......Já nevím zdá se mi že se začíná podobat Paris....Prostě mění se a mění se a nakonec s ní bude co?Druhá Paris.... *13* -
-
Re: ........
njn,nezbyva nez doufat,ze se zase zmeni -
-
Re: Re: ........
jaky skandli?:D....to že se rozvadi je skandál?:D -
-
Re: Re: Re: ........
A kdo tady mluví zrovna o rozvádění?Myslím třeba to její opíjení a zase kouření a tohle... -
-
Re: Re: Re: Re: ........
no envím jestli se dá opíjení a kouření říct skandál..jo,av je slavná,a měla by si na takový párty dát pozor,ale av už je pstě taková..ráda se baví,a ráda se napije..je taky pravda že to nesmí přehánět,ale myslím si,že i jednou jeden z nás bude na mol!!xD
no a o žádných skandálech nevím..podívej se na Britney,oproti ní je AVRIL andílek... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ........
hm....copak, sklamaný že tě nepozvala... *1* dobře pro příště stebou souhlasit nebudu...aby si měla radost...xD -
no tak se rozešla tak se chtěla ožrat no:D....sakra taky mě mohla pozvat:P...a ja nesouhlasim,aby si měla radost:D -
tak se snažte. nooo *1* -
no ale to prostě nejde....*1* s tebou se v otázkách o Avril, nesouhlasit nedá....xD -
hééj děckáá..taky někdy řekněte nesouhlasím s tebou!!chjooo.. *1* *15* -
souhlasim s tebou -
Naprosto přesně řečeno!!! -
To soUHALsííM!!
-
-
-
-
-
-
Avrilka
Super, tak Avril už požádala o rozvod a je sice zrovna single ale je úplně šťastná a to je hl. poslední měsíce se v manželství dusila !!!! *4* -
-
Re: Avrilka
MySlím žE už Zo TADY wíME všiCHNI :DD ale DěKUJI že SJI nám To přiPomělA xD
-
-
vážně funny videjko
http://www.youtube.com/watch?v=HKEQ 2ypvDDg&NR=1 *14* -
-
Re: vážně funny videjko
Wooooow.... gooood.... jak tam otvírá ty šuplíky...nebo jak hraje na ten klavír... Hezký no...tohle je ta pravá Avril... -
-
Re: Re: vážně funny videjko
cool videjko..jen jsem přesně nepoznala co je v těch šuplíkách xD -
-
Re: Re: Re: vážně funny videjko
jídlo, hromady jídla -
-
Re: Re: Re: Re: vážně funny videjko
a další blbosti, který "nutne" potrebuje tahat sebou xD
-
-
-
-
-
?
http://www.youtube.com/watch?v=39Sv 0LX6GXQ&feature=related myslíte že to je opravdu new song? *7* -
-
Re: ?
myslim ze jo slisim tu pisnicku poprve a je fakt pekna *14* -
-
Re: Re: ?
to neni Avril -
-
Re: Re: Re: ?
Taky bych teda řekla že to není Avril... V PÁR místech to tak malinko zní, ale řekla bych že tohle nezpívá Avril... -
-
Re: Re: Re: Re: ?
lol asi si někdo myslí,že ma stejnej hlas....tohle určitě neni avril! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
no právě že me to jako avril taky moc nepřipadalo
-
-
-
-
-
-
fotečky z dětství
http://www.youtube.com/watch?v=2q5G pPPYbio&feature=related <------ spooooousta fotek z dětství *14* *3* *1* -
10. MÍSTO
JuChů, AvRiL Už jE ZaSe Na dEsÁtÝm mÍsTě!!!! *3* *14* *3* *14* -
-
Re: 10. MÍSTO
sUppéR!! =))))
-
-
novinky o rozvodu avril a derycka
našla jsem pár novinek!
Pouhé tři roky. Přesně tolik vydrželo manželství kanadské populární zpěvačky Avril Lavigne (25).
Dlouhovlasá blondýna požádala soud v Los Angeles o rozvod se svým manželem Deryckem Whibleyem.
S devětadvacetiletým hudebníkem se prý odcizila natolik, že už není déle možné udržet harmonický vztah.
Zlí jazykové ale tvrdí, že pravým důvodem žádosti o rozvod je Whibleyho běhání za jinými sukněmi. Nedávno byl totiž v Las Vegas spatřen po boku modelky Hanny Beth.
No a dalšíí.!
Minulý týden Avril Lavigne vyplnila rozvodové papíry s jejím manželem, zpěvákem skupiny Sum 41 - Deryckem Whybley. Ale pověsti rozšiřují po internetu zprávy, že Avril randí s milionářem Justinem Murdockem.
"Nerandí spolu" řekl zdroj JustJared.com. "Popravdě se nikdy nepotkali!"
Avril a Deryck byli manželé 3 roky. Dvojice spolu spolupracovala na 4. albu Avril, které by mělo vyjít příští rok.
KDYBY se něco objevilo,tak písnu..zase *15* *1* -
-
Re: novinky o rozvodu avril a derycka
Mě Na tOM NIC mOC TAKY nesEDí :( -
Re: novinky o rozvodu avril a derycka
jóóó to už sem někde četla... no ale nwm...myslíte si že Avril vážně randí s tím miliónovým dědicem-Justinem Murdockem???? -
-
Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka
no nevím...nějak mi to nesedí..ale všechno je možný..nechám se překvapit,kdovi co se z toho vyvrbí! *1* -
-
Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka
no pravda...uvidíme ským se dá Avril dohromady tentokrát...*1* Ale te Justin- je to miliónový dědic stejně jako Paris...takže doufám že všichni tihle dědicové nejsou stejní... -
-
Re: Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka
každej miliardář nemusi bejt blbec:)...ale myslim,že Avril bude nejdřiv chtit dodělat album a až potom myslet na randění:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka
tak každej neni rozmazlenej:)...všechno to je o vychově:)a myslim,že avril by se takovyho ani nevšimla...spíš by mu jednu natahla:D -
Re: Re: Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka
no tak každej ne...ale ti dědicové jsou někdy docela dost..." rozmazlení fracci.."( v útlém věku), ale taky si myslím teda hlavně doufám že nejdříve dodělá album a pak až bude hledat dalšího chlapa...xD
-
-
-
-
-
-
ViDEO
http://www.youtube.com/watch?v=yBdS cC3Owbk&feature=sub
JuKNěTE SE mOOC kwááSNýý ViDEOO :-)) -
-
Re: ViDEO
Avuškááá...krásná jako vždy :) -