Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

news

Magazín Toronto Sun tvrdí, že Deryck právě dokončuje nahrávání nového alba jeho skupiny Sum41. ,,Byl viděn v Sherman Oaks v blízkosti Sound Studia, kde se skupinou Sum41 nahrává."

M édia také spekulují o oddálení 4. alba Avril. Důvodem je údajně to, že Avril chce z desky odstranit vše na čem spolupracovala s Deryckem. Tyto informace jsou však nepotvrzené!
    Rol ling Stone magazín zveřejnil další kus rozhovoru, který se konal v nahrávacím studiu před několika měsíci. Avril prozradila, že se rozhodla nahrát další album během jednoho vystoupení, když hrála akustickou verzi Sk8er Boi.
    *3*
    • angel15

Re: news

hm...tak že by se teda fakt ve zkutečnosti rozešli ve zlim a pro lidi jen udělali divadilko:)
      • sharpay1995

Re: Re: news

možný je všechno...teď nemůžeme věřit ničemu...
    • Re: news

Supr info!!Jinak co ty a Mitchel Musso?
      • jana291995

Re: Re: news

jo,pořád se máme rádi..píšeme si milostná psaníčka,a říkáme si sladká slovíčka..týýjo,ze mě by mohla bejt skladatelka...
        Jo,pořád se mi líbí..proč se ptáš? *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: news

no jo...ach ta láska nebeská...xD
          • angel15

Re: Re: Re: Re: news

to je dobrej fil laska nebeska:D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: news

*1* *1* *1* *1*
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: news

Fakt jako??
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: news

cc...né,si dělám srandu..!já ho mám ráda moc mocinky moc..je to borec...!ale,to nebudem řešit tadýýý..tadýýýý musíme řešíít avríííl *1*
  • avrilka-aja

Co myslíte?

Když jsme byli na koncertu Av tady minulý rok v létě tak jsem chtěla jít k podiu,ale máma řekla že by mě tam ušlapali.....Pravda!Ale co kdybych šla na ramena?
    • bambusanka

Re: Co myslíte?

No...já tam byla taky,a byla jsem docela dost ve předu...sice ne upa u podia ale dost blízko...byl to můj nej zážitek,páč jsem se pak dostala dopředu a Av na mě šáhlaa... *14* *14* *14* bylo to uplně super....doufám,že přijede zase!!
      • jana291995

Re: Re: Co myslíte?

týýýjoo..to je takový divný,číst si že na někoho Av šááhla..(zní to perverzně..xD)no taky doufám že přijede,a že s ní bude meet a great...určo bych se vyfotila..!tyjo...taky by jste šli znova na Avril?já 100%,páč sem tam minulej rok nebyla..chjooo
        *9* snad příště *14*
        • angel15

Re: Re: Re: Co myslíte?

jj šel bych a pokusil bych se proklouznout do zadu jako nějakej zaměstnanec:D...a na mě by taky mohla šahat at už to je perverzni nebo ne *1*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: Co myslíte?

tjn...Ale,stejně jeto perverzní... *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte?

Ano...taky pravda...ale když se to tak napíše tak to prostě zní perverzně...
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte?

no tak podle toho kde na tebe šaha:D...tak pak to je perverzni a nebo normalka:D
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Co myslíte?

no řekla bych to samí..., ale z podání 14-ti leté holky to bude z nít o dost divněji než když to řekneš ty....xD
  • nickeysunset

...

avrilka byla jednou v rytmusu života psali tam že se rozvádí a že se plavila s tim jejim novym chlapem měsíc kolem jižní francie....
    • avrilka-aja

Re: ...

No newím,ale přeju si aby se s Deryckem usmířili......Nemám v oblibě lidi co se vdají,rozvedou,vdají pak třeba zase rozvedou a furt dokola......I když......Hlavně aby byla Avril šťastná!!!
      • leila00

Re: Re: ...

Byli na to hodně mladí, není čemu se divit ;)
        • angel15

Re: Re: Re: ...

no moji segře bylo taky tolik jak ji a jsou pořád spolu:)...ale souhlasim nejdřiv by měli spolu alspon 2-4 roky žit než se vemou:)
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ...

no jo...ale v Avrilčiném případu je to trochu harší...protože její manželství sledoval "celý svět"... a... v tom showbuiznisu (omlouvám se, nwm jak se to píše *1* ) je to od dost težší...
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ...

No...tak... záleží prostě na tom kdo seš.....
            • angel15

neni to je podle toho jak to bereš:)...když se rozvádíš taky to vi celi město:D...si vem třeba Nicolas Cage o tom skor vubec nic nepišou ,protože je mu to fuk a žije si normalni život..žádny večirky nebo podvádění nebo tak:)
      • nickeysunset

Re: Re: ...

jo to je hlavní... i kdyz se tedkon avunka chova jinak nez driv... jestli ji stoupla slava do hlavy... *9*
        • fifinka7

jak to myslí? *7*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: ...

no myslí to tak,že Av si o sobě myslí,že když je slavná tak je všechno..možná že ji to trochu stouplo do hlavy,a že je trošičku namyšlená,ale zase vemte si to..je ůspěšná,na její koncerty lidi chodí,black star a abbey dawn se kupují...určitě je na to pyšná,ale bojím se,aby to nepřehnala,a z Avril dobračky se nastala druhá Paris..víte jak to myslím ne? *7*
            • angel15

jasny..ještě nemnosi sebou čivavu,tak to je dobry:P...a dko vi jaka ve skutečnosti je před kamerou se muže tvařit,jak chce a v tisku ji mužou taky přidávat ,ale i ubirat,tak až se s ni někdo setká at to hned vyklopi:D
            • fifinka7

oj takový drama tady........myslim že je lepší na takový věci nemyslet......a konec konců myslim, že Avril je už v showbusinesu (<---neboo jak se to píše *1* ) dost dlouho na to, aby se jím nechala rozmazlit, prostě jen trochu pozměnila image a je už trošičku dospělejší mno, nic víc *3*
            • sharpay1995

Tak, tak... doufám že se Avril už moc nezmění...kdyby z ní byla 2. Paris... já se du oběsit...
            • nickeysunset

no to jo ale prave aby to nepřehnala... *9*
            • angel15

tak uno to je těžky se těma prachama nenechat unist:)...ja bych podlehl *4*
            • jana291995

no je hrozná..psi jsou na mazlení a hlídání,a ne jako modní doplněk..už jenom když to přirovnáš,tak je to hnus..!

Ale zase,musíte všichni připustit,že být pár měsíců a Paris...víte co by Vám všechnou nakoupila..ochutnali by jsme ten sladkej život..tyjo..parááda *4* ae..ikdyž ji taky nemám moc ráda,měsíc s ní bych klidně dala! *1*
            • fifinka7

ou děkuji, děkuji *14* .....a jestli se z Av stane druhá Parisa, tak pujdu rovnou skočit z mostu *1* ......Parisa, bože jak já jí nesnáším---->blonďatou bárbí co si kupuje pejsky jako moodní doplňky aaaaaaaaa zabít, zabít, zabít *10* *16* *8*
        • avrilka-aja

No........Av byla dřív supr holka.......Dokázala se s různýma věcma poprat a bojovat za to.....Teď taky,ale rozhodně není taková jaká bejvala.....Někdy mi i připadá že jí ta sláva možná malinko do hlavy stoupla...
  • cara

Avrilv blesku(dnešním)

Babi si koupila blesk a byla tam avrilka hned jsem jí řikala at mi jí schová!
    • jana291995

Re: Avrilv blesku(dnešním)

jo,byla s ní srovnaná ta Markéta Konvičková ze superstar..!zpívá hezky.. *1*
  • xkostex

mix

narazila sem na dobrej mix Unk vs. Avril Lavigne vs. Toni Basil Mash-Up Girlfriend
    muzete si ho poslechnout tady: http://www.youtube.com/watch?v=QK2f 2om8YrE
    • sharpay1995

Re: mix

jó to znám...už celkem starý video, ale dobrý...xD
      • cara

Re: Re: mix

To ZnáM Je TO GOOD!!
  • Další vyhodnocení

Nějak mě to začalo bavit........Tak co třeba zkusit kdo bude největším fanouškem Av tady na diskuzi?Co takhle to zkusit?Jenom tu musíte hodně přidávat novinky o Avril a pak se to zjistí!Zatím hodně vede Jana291995
    • jana291995

Re: Další vyhodnocení

ne...tohle není žádnej hrací bar,tady se má diskutovat...všichni tu jsou nej...nejde o to kdoje tu nejčastěji..ale o to že tu vůbec někdo je tam toho nech! *1*
      • avrilka-aja

Re: Re: Další vyhodnocení

Sorry.....
        • jana291995

Re: Re: Re: Další vyhodnocení

neomlouvej se,!jenom ti to říkám,že jsou tady všichni dobří..!ne jenom já...všichnise av zastávají..tak takový akce už nedělej..! *4*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Další vyhodnocení

Tak, tak...taky si myslím...
            • cara

Re: Re: Re: Re: Re: Další vyhodnocení

já to samí =)
  • jana291995

avril natáčí na t-mobile

objevila se zpráva,že avril natáčí reklamu pro t-mobile,určitě už jste viděli i reklamu s P!nk,která běží na našich obrazovkách...no a aby zase někdo neříkal že je to kec,tak sem našla i video z natáčení..
    odkaz je tady:
    http://www.accesshollywood.c om/hollywood-radar-october-9-2009_v ideo_1165409
    • bambusanka

Re: avril natáčí na t-mobile

V německym bravíčku ukazovali i fotky z natáčení :) je to mooc mooc pěkný :)doufám,že o bude i brzo v telce :)
    • sharpay1995

My Got.... Modlím seza to aby to běě
      želo i na našich obrazovkách... *14* *14*
      • jana291995

Re: Re: avril natáčí na t-mobile

jo,mohlo by to být i u nás... *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: avril natáčí na t-mobile

bylo by to skvělý... *14* *14* *14* *14* *14*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: avril natáčí na t-mobile

taky jsem zvědavej jak to bude vypadat:D
    • jana291995

jo,a musíte si tam vymazat tu mezeru mezi c om..má to být com
      • Re: Re: avril natáčí na t-mobile

ahojky..jo je to pravda..psali to v nějakym německym časáku. *4*
  • helenkaaa

skvělej song

http://www.youtube.com/watch?v=0aDz 3BH1-Jg je to písnička z minulýho roku.... by to mohla dát na to new cd, ne? *3*
    • sharpay1995

Re: skvělej song

Jo tu písničku znám... byla v jedné z reklam na Abby Dawn...ale zná se mi že je to není od Avvril...myslím že to do té reklamy přezpívala...tedy aspoň si to myslím..nejsem si jistá...
  • jana291995

hanna beth?

jo,zapomněla sem vám říct,že sem četla,že Deryck má novou babu...a je to HANNA BETH..určo znáte,chodila s tracym cyrusem..bráchem miley...no nic moc...ale nevěřím tomu...!

Jo a kdo by si mě chtěl přidat na facebooku tak se jmenuju jana vejvodová
    a na lidé.cz abbey.15.....!tak si mě klído přidejte! *1*
    • cara

Re: hanna beth?

NevěřííM ToMU TEN IN touCH máM PíšOU taM KIDY Samí!!
  • avrilka-aja

Ahóóój!

Takže znovu a znovu zdravím!Teď jsem promíšlela vyhodnocení královny a krále tady na diskuzi.......Královna je:

Jana291995
    A král:

Angel15
    • jana291995

Re: Ahóóój!

ooo děkujíí.ted sem slavná jako Madonna.. *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Ahóóój!

Ještě slavnější...xD *1*
        • jana291995

Re: Re: Re: Ahóóój!

jistě!...už jenom avril aby mi poslala žádost i autogram,to bych se asi posrala smíchy,anebo bych si rozbila halvu o strop jak bych skákala... *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ahóóój!

*1* *1* *1* *1*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Ahóóój!

udělám co bude v mich silach:D
            • sharpay1995

Oh..mocný to králi... *1* Smilujte se a zařiďte, aby sem naše bohyně Avril zase přijela.... *1* *1* *1*
            • angel15

ahoj..zdravi vas král:D...hned zvednu daně:D...a pudu jednat do bruselu *3* diky diky autogramy až naletišti *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit