-
nové CD
sice nevim kdy má její už črtvrté album vyjít,ale můj bratránek sehnal už tři písně,prý jsou z toho nového CD a jsou takový romantický a vcelku krásný -
-
Re: nové CD
=))Já SE MOC těšíM NA TO NEW CD! :-))
-
-
kalendář
ahoj týpci,dlouho jsem tu nebyla,protože jsem neměla šanci,tak mě prosím omluvte....jinak jsem včera byla v papírnictví a uviděla kalendář na rok 2010 právě od Avril Lavigne tak jsem udělala smutnej výraz na mamku a koupila mi ho :D,,,jsou tam celkem stylový fotky hlavně z koncertů...Doporučuji ;) -
-
Re: kalendář
ahoj , jj , hustý *1*
-
-
Super Blog
Cauky všichni .. musíte se kouknout na blog : avrilbeats.blog.cz
má tam všechny nové fotky atd. !!!!! böžíí blog .. má tam třeba super nové fotky z avriliných 25.narozenin ! jukněte -
-
Re: Super Blog
Já wííM TáTA slíbIL že Mi KouPí :-))
-
-
jééje
víte jak sem pořád říkala,že ten nesmyslnej žebříček oblibených celebrit je blbost?jo,je to blbost...ale štve mě že av je už 11!!to by mi nevadilo,že je tak "trochu" vzadu,ale že jsou před ní ůplně nudní lidi..podívejte se na vanessu..co by byla kdyby nebyl muzikál ze střední..nic...proč jet am jandovka...jenom kvůli supestar a dara rolins tostejný..ted něchci být hnusná..ale když michael ještě žil,tak se o nej ani nezavadilo,ale jak umřel,tak je najednou nahoře...to stejný s patrickem swayzym...víte nikdy jsem nevěřila na nějaký povídky...ale pochoopila jsem,že cenu toho co máte poznáte až to ztratíte,a to je stejný s michaelem,patrickem a jiných slavných lidí...až po smrti si fanoušci uvědomily,jak byly skvělí..ale ted je jim to vcelku na nic...tím chci říct,že je to nespravedlivý!! *9* -
-
Re: jééje
TAKY si říKám KDyž žIL NIKDO se o něj Nezajímal A tET SE O něm všuDE PSALO! -
-
Re: Re: jééje
jo to je pravda... -
-
Re: Re: Re: jééje
žádná novinka,že celebrity jsou až po smrti nejslavnější:)....šak až vyjde CD,tak bude mezi třema prvnima:) -
-
Re: Re: Re: Re: jééje
Jj...to určitě bude!! Bylo to tak když vydala předchozí album tak to tak bude i teď...xD *14*
-
-
-
-
Re: jééje
jo to máš pravdu !!!!
-
-
avril lavigne
avril lavigne se mi líbí jak kde její písničky jsou docela boží a ty jeji fotky jsou taky boží!!! *4* -
www.big-small.blog.cz
mo to hadam nie Avril je super taka aka je a mne sa tak paci dufam ze nebude menit styl... *14* -
No toto.....Je hrozná zpráva!
Ahojky Lidi!Nomrálně jsem slyšela že Avril chce změnit svůj styl...Chce prý vypadat jako Amy Winehouse........No jestli je to pravda tak mě to mrzí,ale budu jí mít pořád ráda.....Ale co když změní i hudbu??? -
-
Re: No toto.....Je hrozná zpráva!
ahoj ja si myslím že to není pravda!!v bravu píšou ledacos. *4* -
Re: No toto.....Je hrozná zpráva!
Ježiší xD to je zase keců. Mi ani neříkejte, že tomu někdo věříte. Avril je prostě Avril a nemyslím, že má za potřebí se po někom opičit xD OMG -
-
Re: Re: No toto.....Je hrozná zpráva!
Hmmm...Souhlasím!Adélka(Moje kámoška co mi to řekla)je pravodmluvná.Prej to má z jednoho blogu -
-
Re: Re: Re: No toto.....Je hrozná zpráva!
no ale na těch blogách taky většinou píšou hodně velké kraviny... -
-
Re: Re: Re: Re: No toto.....Je hrozná zpráva!
To jo! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: No toto.....Je hrozná zpráva!
Oh my Got....xD -
a já budu jako Elvis:D -
tak, tak.....xD *1* *1* :D -
však to znáte..časáky..!kdyby se přebarvila na růžovou,tak by říkali že je jako audrey kitching..!!blázni.. *1* -
JJ jenOm si uděALA sTeJný ůčES -
Ale to je jenom o účesu ne o celém! -
JJ to bylo v tom Bravu...psali to tam bo Avril si udělala podobný účes jako Amy! -
To že AVrIL CHCe VYpADT jakO AMy bylO NěKDy přeD 5 MěsíCi v BraVíčKU Je TO Stará noViNKA a Já ToMU nevěříM!!
-
-
-
-
-
-
narozky
všechno nejlepší :) *1* -
...
Mě je jedno jak Avril vypadá. Mě se líbí prostě ty její písničky. Nejsou to jak takové ty vykopávky co si pustíte milionkrát za den a pak jsou už ohrané... *14* *1* *5* -
Avril vs Lady GaGa
Hlasujte pro Avril! http://avrilsmusic.blog.cz/0909/ver sus-rijen-2009