-
?proč ten rozvod?
lidičky nevíte někdo proč se rozvádí*7* ?vušude píšou neco inýho *9* *9* *8* *10* -
-
Re: ?proč ten rozvod?
no,to já taky nevím...ale v tom intouch jsou upe pičoviny..prej ho vyhodila z domu,a že pařila s brandonem...a že byla na jeho jachtě..ale jedna věta tam je pravda,že byla v St.Tropez,ale to je asi tak všechno!prej se av nechovala jako vdaná!
-
-
InTouch (2009)
Kupte si novej InTouch,je tam mega článek o rozvodu avril a derycka..ale jsou tam takový keci..že prej ho vyhodila z domu,že už ho měla plný zuby..no hrůza,ale fakt kupte si to!!kdyžtak to mám vyfocený na blogu www.sweet-fruit-color.blog.cz
*1* -
-
Re: InTouch (2009)
vyhodila jo:D...no tak napsat mužou co chtěj...a je pravda,že jsem moc neviděl toho D. zpívat...že už dlouho neudělali novou desku ne?:)....třeba žil z peněz avril:D -
-
Re: Re: InTouch (2009)
Sum41 mají naplánovaný nahrávání novýho céda na začátek listopadu ;) -
Re: Re: InTouch (2009)
TAKY si To KUpíM!
-
-
-
2001 fotek
twl to je hustý už 2001 fotek *1* -
-
Re: 2001 fotek
ee už 2002 xD :D -
Re: 2001 fotek
taky sem si toho ted vsimla
-
-
životopis
ahoj lidičky tak už sem to nevydržela a přidala na životopis Avril něco o abbey dawn black star, rozvodu, a new Cd doufám že to tam brzo schválej protože tohleto je docela důležité ukazuje je na avriliny uspěchy i neúspěchy ( hlavně úspěchy i když jí ten rozvod nepřeju tak myslim si že ji najde někoho lepšího a hezčího :D hlavne aby byla šťastná a pohnula s tim CD :D) no každopádně sem nechtěla by to tam chybělo. *3* -
-
Re: životopis
Supér TAK těším Se až Si to přečtUU :-))
-
-
je super
Avril je opravdu skvělá a telentovaná zpěvačka!!!!!Moc sem si oblíbyla její písnikču Spleed Away a Of Those Girl ... má talent a nikdo se jí navyrovná,kdo souhlasí ? :-) -
-
Re: je super
jo pravda! má talent!!! ...rpostě je nejjjj zpěvačka v tutý galaxii :-) -
-
Re: Re: je super
Souhlasíím =))) avrilka is BESTT!!!! -
-
Re: Re: Re: je super
stačí že je na zemi nej ne?ufoni asi stejnak neuměj zpivat:D
-
-
-
-
Cd...
Tak tak poslouchám album Let go a říkám si kdyby takový bylo i to nové CD...Let go se mi asi líbí nejvíc...The best damn thing už mi nesedí moc na ten Avrilin styl co měla když zpívala Let go..Under my skin je ale taky božíí... -
-
Re: Cd...
*9* taky se mi líbí víc ty první dvě předchozí alba, hrozně mi štve jak moc se avril změnila, měla sem jí mnohem radši jako nespotanou rebelskou skejtgirl........ale pořád je the best *3* *14* -
-
Re: Re: Cd...
já mám nejrdaši under my skin =)) thge best damnt thing mi taky moc nesedí,let go je taky supééér =)) -
-
Re: Re: Re: Cd...
jj, podle me je taky nej under my skin... jsou na nem ty nejlepši pisnicky za celou karieru avril
-
-
-
-
Moje podle mě nejznámější osoby na diskuzi Avril
1.jana291995
2.Cara
3.sharpay1995 -
-
Re: Moje podle mě nejznámější osoby na diskuzi Avril
jéé díky..to sem slavnější než Avrilka.. *1* -
-
Re: Re: Moje podle mě nejznámější osoby na diskuzi Avril
ještě byhc přidala Angela...xD -
-
Re: Re: Re: Moje podle mě nejznámější osoby na diskuzi Avril
jo,angelík tady chybí!!aby mu to nebylo líto!! *1*
-
-
děkuJůů =))) -
:)
-
-
Re: Moje podle mě nejznámější osoby na diskuzi Avril
jj, to bych docela řekla
-
-
... =)
twl... eště včera sem tady četla nějakej ten komentář o tom kalendáři na přístí rok a řikala sem si ze by to bylo dobry... no a dneska prijel bracha z prahy a hadejte co sem od nej dostala k svatku... *14* -
-
Re: ... =)
TAk To se Máš :-) -
-
Re: Re: ... =)
tj xD
-
-
-
Hej blog !!!!!
cau lidi,koukněte se na blog nelinkaavril.blog.cz !!!!!
má tam moc hezký věci !!!!!! cau a dál fandděte Avril !!!!!!!!!!!! -
CD
Chtěla bych se zeptat jak je to s tím CD? Ono nevyjde 14. listopadu? -
-
Re: CD
ne,nové cd vyjde až příští rok,ptž avril chce ještě nějaký písnička dozpívat a napsat...a nechce to uspěchat!takže vyjde až příští rok..zož je "zachvilku" *1* -
-
Re: Re: CD
JJ :-)
-
-
Re: CD
V Listopadu asi nevyjde...Avril ho chce pořádně dodělat a tak vyjde až na začátku přištího roku...
-