-
heled přidává si vás taky hodně často na icq lidi z ciziny?mě pořád hlavně z číny a ukrajiny:D...ale píšu to sem proto,že si mě ted přidala nějaka faninka avril z USA:D ...to sou ale věci *7* *1* -
-
Re: icq
jj me se to taky stává,nejaký čínani nebo co to je *1* -
Re: icq
Hmmm....xD -
-
Re: Re: icq
já ICQ nemám! *9* nefunguje mi!!Mám totiž debilní počítač!
*10* *1* -
-
Re: Re: Re: icq
mn0 tohle se mi stáva na skype :D ale furt někdo s anglie -
-
Re: Re: Re: Re: icq
jo mě taky .. mě si přidávájí hlavně z rakouska a ukrajiny -
-
Re: Re: Re: Re: Re: icq
mě z indie:D -
U mě je to opačně!To já si přidávám! *1* *1* *1* Ale jen s česka!
-
-
mě se to taky stává hlavně na skype...většinou to jsou Turci, a nebo Alžířani...to bude asi tím že můj nevlastní taťka je z Alžířan...xD -
-
xDD! mě i náký Taky čínani :D mno hrůůza :D a i náký pedofil takže XDD!
-
-
__jo mě si furt někdo přidáwá xD
ae nejčastějc je to z USA bo Japoncka xD xD njn xD
-
-
-
-
-
xD xD
__jo mam jí rada je to cute zpěvačka xD
a ta její foňavka "black star" krásně voní_xD -
další název další písničky
Čtěte:
Rolling stone přišel do studia Avril Lavigne, které jí hudebně pojí s manželem Deryckem Whibley ze Sum 41 na její další desce, naše nové vydání vám oznamuje postup na desce. Velké zprávy:Lavigne se nechystá k opakování úspěchu z roku 2007 s drtícím singlem Girlfriend ani se nechystá udržovat její status punk-popové sprosté princezny. O doposud nedodělané listopadové desce Lavigne říká, že míří víc k sebepozorujícím písním se stripped-down rockovou hudbou, pohaněným akustickou kytarou. "Tato nahrávka je o životě", říká Lavigne."Je to velice snadné pro mě udělat chlapce mlátící pop song ale sednout si a poctivě psát o něčem co je opravdu blízké mě, něco s čím jsem spojená je hodně odlišná věc". Třebaže Lavigne se vzdaluje od mocného punku, velmi láká na přitažlivé songy jako Darlin, která byla druhou písní kterou kdy Avril napsala, když ještě žila v Napanee v Ontairu v 15 letech. Butch Walker také pracuje na jejím čtvrtém LP. Lavigne na předchozích albech skryla svůj hlas za stěnu z představení, její vokály jsou přední a soustředí se v nových písních jako Everybody Hurts.Další názvy songů zahrnují Black Star, Sterá byla původně psaná pro vůni se stejným jménem a Fine."Moje poslední nahrávka byla o kytarách a energii ale já jsem chtěla opravdu cítit svou hudbu řekla Lavigne".
Moc se těšíím! *1* -
-
Re: další název další písničky
Tady Avril zpívá písničku Umbrella d Rihanny!!Tohle video vidím poprvý co vy?
http://www.youtube.com/watch ?v=oq3QbxX3Dlw -
-
Re: Re: další název další písničky
no zpívá je asi silne slovo,když řekla pár vět jen:D -
-
Re: Re: Re: další název další písničky
no ale chvilku to zpívala! -
-
Re: Re: Re: Re: další název další písničky
No tak chvilku ale...stejně...dobrý že Avril na svým koncertu zpívá Umbrellu...xD *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: další název další písničky
neřeš to Angeli...xD...holčičí řeči...xD -
ja nevim o kom je řeč:D -
jo já to beru!když se ti mitchel nelíbí,nenutím ti ho!Jenom říkám že mě se líbí! *1* -
jani, možná že i dyby ta písnička byla bůchvíjka hezká.. ale když jí zpívá někdo koho vážně nemusim tak promin... -
*1* jj...kdyby zpívala od Mitchela písničku Hey..díky týhle písničce mám Mitcehla ráda!!Poslechněte si ji,určo si ju zamilujete!!Jmenuje se Hey..podobná Avril žhe?
Hey hey you you i dont like you girlfriend! *1* no už mi zase šibe!!*páá *15*
-
-
-
-
-
-
BRAVO
Opět vám přináším info o new Bravu a Avril....
1. Strana 6- mini článek o Avril...a jestli je to pravda tak i dost smutný...:(*9*
2. Na poslední straně je soutěž- můžeš získat Black Star!*14*
A speciálně pro janči: poslední strana- Adresa: Mitchel Musso -
-
Re: BRAVO
hey fakt?oni tam dali adresu?parááádička!!Seš zlatko že jsi to naspala,já neměla v plánu si je kupovat!!xD..dík *1* a to je v novým bravu jak je na titulce gaga? -
-
Re: Re: BRAVO
jani,hezkej new obrázek :) -
-
Re: Re: Re: BRAVO
Jj...Mitchel u tebe míří čím dál tím víš, co?xD *1* -
-
Re: Re: Re: Re: BRAVO
jj,moc se mi líbí!!doufám že jednou přijede!!Ale nebojte avrilku mám ráda pořád stejně!!Mitchelík je až po ní!A už mám to bravíčko,tu adresu si vystřihnu s schovám!!Děkuju *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BRAVO
není zač! *3*
-
-
-
-
Re: Re: BRAVO
jj v tom Bravu s Lady GaGa! -
-
Re: Re: Re: BRAVO
jj mamka mi ho dneska koupí :)
-
-
-
-
avril vs.miley
hele lidi avril je sice dobra zpěvačka ale miley cyrus je NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA NA CELÝÝÝM SVĚTĚ!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: avril vs.miley
AVri je néj :-) -
Miley je ta nejhorší zpěvačka na světě *10* *10* *16* *16* -
-
Re: Re: avril vs.miley
Kdybych řekla nejhorší zpěvačka,byla by to pochvala,protože ona zpěvačka fakt není. -
-
Re: Re: Re: avril vs.miley
Kdybych řekla že si blba, byla by to pochvala, protože ty si odost blbější než blba....xD
-
-
nikdo není nejhorší,každej prostě zpívá to co se mu líbí!!to že se ti M.C nelíbí je tvůj problém!Já ji nesnáela,ale ted je u mě na 3.místě!!
1.AVRIL
2.MITCHEL
3. MILEY
....však víte! *15* *1* -
-
když jsi začala mít ráda miley,tak to znamená,že možná začneš mít ráda i madonnu a britney spears *1* -
-
Re: Re: Re: Re: avril vs.miley
no...tak to je asi ještě hodně daleko...nebo ne??xD
-
-
Víme, víme... *1*
-
-
no OK...1. stím nesouhlasím a za druhý to Neřešte tady na dizkuzi o AVRIL LAVIGNE!!!
-
-
jo možná že jo,PRO TEBE!! *13* -
-
hele sice je Miley Cyrus nejlepší na světě,ale Avril Lavigne je uplně nejlepší v celim vesmíru *14* *1* -
-
Dobře....ty nikdy nesklameš!! *1* -
-
jsem přece váš anděl ne *4* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: avril vs.miley
Ano, Ano...náš Andílek...!xD
-
-
-
takovej stěr! *1* -
-
jo to je avril je proste nejlepsi *3*
-
-
-
-
-
ááááááááááá
av je už na 11 místě v žebříčku návštěvnosti.... *9* -
-
Re: ááááááááááá
to je super! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ááááááááááá
Ale...kdo se nám to tady zase ukaázal.... -
-
Re: Re: Re: ááááááááááá
jj taky si myslím až vyje new album :-) bude v top 5 :-)
-
-
-
Re: ááááááááááá
já tady mulim chudák avušja.. -
-
Re: Re: ááááááááááá
no já myslím že až bude zpívat ten novej song,a vyjde to new CD,tak se zase Avril vrátí do top 5! -
-
Re: Re: Re: ááááááááááá
Jj...určitě to tak bude...bývá to tak vždycky...vždyť jak vyšla The Best Damn Think byla na 1. místě... -
-
Re: Re: Re: Re: ááááááááááá
avunka byla první?..... *15* já sem sem eště v tom roce 07 nechodila... toe super mno tak tbdt je super cd... ♥ her
-
-
-
-
-
Avril Lavigne Black Star CZ reklama na YouTube
Reklama v češtině na YouTube k Avril Lavigne Black Star: http://jdem.cz/bxmn3 *3* -
-
Re: Avril Lavigne Black Star CZ reklama na YouTube
Jo to je ono...tak se na to můžete konečně podívat....! *1*
-
-
youtube a já!
Hej,já se chtěla po letech přihlásit na youtube,ale zapomněla jsem "asi"jméno!!xD..heslo vím 100%,ae nevím přihlašovací jméno..no to je v řit*.!ptž jsem tam měla s kámoškama svatbu,rozchody,a fetaci..xD...no to nepochopíte.!já vím že mě někdo z osobností od avril tam psal..tak jestli náhodou nevíte moje přihlašovací jméno!..help me!pleas *9* -
joooo....sem happy
ČTĚTE-Oficiálně se alespoň zdá, že se Avril Lavigne zúčastní, ''World Music Awards''. Ceremoniál se bude konat ve dnech 15. Listopadu 2009 v Monaku.
Avril na jevišti vystoupí s prvním singlem ze 4.alba. Kromě ní se ''World Music Awards'' zúčastní např: Celine Dion,...
Já se těšíím.. -
-
Re: joooo....sem happy
Óóóó GooooD *1*
-
-
Avril na Stardoll
Na stardol je Avril!!A rovnou 5x...ale ta nejnovější je že si ji můžeš oblíct do abbey dawn!!Najedeš na stardoll.com-nahoře dáš dolls and games a najedeš na singers!!Tam Avril najdeš"Já ji jdu zrovna oblíct!!xD -
-
Re: Avril na Stardoll
to je super!!!a jak ji oblíkám do toho Abbey Dwan,tak jsou červený kalhoty s černejma kostkama,tak ty mam,ale růžový xD xD ale bohužel ne z Abbey Dawn xDxD -
Re: Avril na Stardoll
jj to znám :))
-