-
soutěž
http://parketa.blog.cz/0908/nejhezc i-zpevacka-4-kolo
4.kolo soutěže o nejhezčí zpěvačku, určitě dejte Avril hlas, moc jí to tam sluší =) -
-
Re: soutěž
Mam jí ráda ale poslední dobou se nějak skazia.Nemá už vůbec hezký písničky.Třeba THE BEST DAMM THINK,GIRLFRIAND nebo DONT HAVE TO TRY sou děsný.Furt samý HEY.Dřív byla lepší. -
-
Re: Re: soutěž
Kdyby jsi si o ní zjišťovala informace, tak bys věděla, že CD The Best Damn Thing napsala hlavně k vyblbnutí na pódiu a proto se trochu od předchozích CD liší. V listopadu vyjde její 4. album a to by mělo být opět v tom starém stylu.
V jednom rozhovoru: "Best Damn Thing bylo určené pro zábavu", vysvětluje. "Všecko co jsem měla ve své mysli se promítlo v mých živých vystoupeních, běháním po pódiu, kdy jsem byla obklopena davem. Tuto desku chci opravdu, ale opravdu zpívat. Začali jsme nahrávat songy a některé z nich jen s akustickou kytarou a vokály. Miluju takové vystupování, takže jsem opravdu cítila, že je čas natočit desku v tomto stylu. Prostě se to všechno točí kolem akustiky, vystupování, vybrací a emocí."
Celý rozhovor zde: http://avrilsmusic.blog.cz/0908/avr il-lavigne-ve-studiu-exkluzivne-s-e w -
Re: Re: soutěž
no já ji začala fandit,až od blond vlasů,takže nemůžu posoudit kdy a v jaký době byla lepší,ale nemůžeme ji nakazovat jak má vypadat,co má nosit a o čem zpívat!Avril asi je ráda "blondýnou"!
To neznamená že když je slavná,že musí poslouchat fanoušky,Av je taky jenom obyčejná holka,akorát má trošku divočejší život!!Jinak podlě mě,je jendno jaký má vlasy,ikdyby měla zelený,pro mě je to pořád Avrilka!
No a k písničkám,CD se mi hrozně líbí,ikdyž je poslouchám pořád dokola!!!
Její song jsou hitlavý!!A moc se mi líbí! *1* -
-
Re: Re: Re: soutěž
Nemám co dodat...vystihla si to skvěle...! -
-
Re: Re: Re: Re: soutěž
*1* dík *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: soutěž
No když sme u toho jak se jí daří, tak se mrkněte do sekce " Napsali o mě" na poslední 3 články... -
musíte to brát tak,že píše pisničky o tom ,jak se ji daří a všechno ji skvěle vychází.....takže to bude pořád takovy veselejší a barevnější:D -
jo napsalas to hezky, ale stejně se mi víc líbí ta avril s hnědejma vlasama.. teda hezčí je s blond ale s hnědejma měla hezčí písničky, ty starý písničky jsou hezčí, jako nobodys home, my happy ending, losin grip...
-
-
-
-
-
-
xD xD
hojky přátele newíte náhodou kdy bude avril zase v praze_?_?sem něco slyšela že bx měla tenhle rok nějak přijet_?_?hmm nwm nwm
to sou asik zase nějaký keci co xD xD -
-
Re: xD xD
no já sem psala na sazkaarena nebo tak nějak,tam kde se prodávají lístky,a říkali že koncert avril zatím neplánují,takže to asi bude nějakej kec *1* -
-
Re: Re: xD xD
marja gota vždycky,když zpěváci nebo zpěvačky vydaj nove CD tak pak chystaj turne ne?tak si poškejte na CD a pak bude i trune:D -
-
Re: Re: Re: xD xD
se nerozčilou hnedka *1* -
-
Re: Re: Re: Re: xD xD
jasny...jak jsem byl rozčíleny,tak jsem psal nějako divně:D
-
-
-
-
-
božéé
Tak sem se podívala na ofic.stránky časáku Bravo girl,a myslela sem že by tam mohl být plakát Avril,ale oni tam ty plakáty dávají pořád dokola!!Ted je tam zase Vanessa se Zacem jak sedí na houpací síti!!Tenhle plakát mám doma už aspon 3!!At se dou bodnou! *9* *1* -
-
Re: božéé
v Bravu Girl možná, ale v normál Bravu se zatím neopakujou...teda sem si toho nevšimla...!
-
-
soutěž
http://parketa.blog.cz/0908/nejhezc i-zpevacka-3-kolo
Už je 3.kolo a Avril si vede skvěle, je vidět, že tu má plno super fanoušků =) -
nové fotky+rozhovor+tracklist
No našla jsem nový rozhovor-
Avrilina hvězda je na na vzestupu.
Kanadská zpěvačka kráčí zpět do světel reflektorů s novou vůní a nahrávkou.Punk princezna Avril Lavigne si podrobila hudební svět a vypustila svou vlastní modní kolekci Abbey Dawn.Nyní směle vstupuje do krásné arény s Black Star, její první vůní, která vyšla 16 srpna.Co ji inspirovalo při výrobě parfému? Avrilino osobní moto je "Je dobré být odlišný, a je důležité věřit v sebe".24-letá přidala svůj vlastní styl na design lahvičky. "Lahev je jedna velká hvězda", říká Avril " A já je miluju, jsem její velký fanoušek-vždyt mám taky 7 tetování ve tvaru hvězdy!" řekla pro časopis OK!
Jak by jsi popsala svůj parfém?
Black star je ostrá, s dotekem bohatým na vůni čokolády, přidaným ke květinové a ovocné části z růžového ibišku a černé švestky.Black Star je mladá, hravá, ženská a čerstvá.
Máš nějaký speciální tip pro aplikování parfému?
Mám ráda když mi voní vlasy, takže si parfém stříknu na ně. Ted když mám svou vlastní vonavku, nemůžu ji přestat nosit.
Co je ted tvůj oblíbený trend?
Nikdy jsem moc nenosila rtěnku, ale ted velmi ráda experimentuju s červenou rtěnkou.Také mám ráda punčocháče nošené pod dlouhou košilí nebo pod rozrtrhanými džínami. Přicházím s mou vlastní verzí tohoto stylu v mé modní kolekci Abbey Dawn.
V čem tvá značka ukazuje tvůj styl?
Nejlepší část navrhování je dohlížení na celý kreativní proces-kresbu na papír, výběr palety barev (moje oblíbená je černá spojená s jasnými barvami a kostky) a vybírání vzorů.
Řekni nám něco o tvé nové desce, která vyjde tento podzim a jak se liší od ostatních tří alb?
Moje poslední album The Best Damn Thing, byla rockerská a s hodně energií a s hlasitými kytarami.Tahle bude celá o pocitech a emocích. Jsem hodně vzrušená protože je to opravdové, otevřené a upřímné.Jsem to já. -
-
Re: nové fotky+rozhovor+tracklist
Objevil se další NEOVĚŘENÝ tracklist, s tím předešlým má společné pouze 3 písně a to Darlin, Everybody Hurts a Black Star
Dále potvrzená písen je Fine, ostatní písně jsou zatím asi jen spekulace, protože ty názvy nejsou potvrzené.
Bonusovou písen Adia, už Avril kdysi nazpívala, ale pokud vím neobjevila se na žádném CD.
01. Black Star Interlude (Avril Lavigne)
02. Black Star (Avril Lavigne)
03. What Remains To Say (Avril Lavigne, Butch Walker, Kara Dioguardi)
04. So Silently (Avril Lavigne)
05. Where I Belong (Avril Lavigne)
06. Everybody Hurts (Avril Lavigne, Evan Taubenfeld)
07. Darlin (Avril Lavigne)
09. I Gotta Go (Avril Lavigne, Butch Walker)
10. Don't Hurt Me (Leave A Note) (Avril Lavigne)
11. (If) You Were The Wrong Reason (Avril Lavigne, Evan Taubenfeld)
12. Crazy Things (Avril Lavigne, Butch Walker, Deryck Whibley)
13. Fine (Avril Lavigne)
14. Adia (Bonus Track) (Sarah McLachlan, Pierre Marchand)
*1*
-
-
top osobnosti
Avril je konečně zase v top 10.........doufám že se dostane blíž k prvnímu místu xD -
-
Re: top osobnosti
Mno v to taky doufám... *4*
-
-
SONB
Ahoj, máte někdo blog? Pokud ano, neváhejte a přihlašte se do mojí soutěže o nejlepší blog blog... Ať vyhraje ten nejlepší! Odměnou je originální diplomek a samozdřejmě zábava... Mějte se *14* *3*
Odkaz: http://kajakurkova.webnode.cz/sonb/ -
-
Re: SONB
jj , já mám blog : nelinkaavril.blog.cz
kdyby ste někdo měli čas tak tam pls jukněte .... já vim že to sem nepatří ale je to blog o avril
-
-
Autogramkarty a sbíka
Mám hodně věcí s Avril a tak sem se rozhodla něco prodat pokud byste měli zájem takse mrkněte www.littlebuffy.blog.cz ´je tam sbírka a autogramkarty -
-
Re: Autogramkarty a sbíka
tady od tíhle jsem si objednala 3 plakáty a včera jsem Avril odeslala dopis :) jinak stčaí vám na to mezinárodní odpovědka a zajít si na poštu a tam se vás zeptají jestli to chcete letecky a letecká známka stojí 18 kč!
-
-
SOUTĚŽ
Druhé kolo soutěže o nejhezčí herečku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-2-kolo ! =) -
Avrilka isthe best :D :o)
*14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Avrilka isthe best :D :o)
jj :))) souhlasíííím :D i LovE AvrIL
-