Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mark3tqa

?!

Koukám že o Avril napsali nový článek, prý se s Derickem rozvádí.No já nevím, nějak se mi tomu nechce věřit..... *9* ......ale je to možné
    Tak co už, hlavně aby byla ona v pohodě :)
    • angel15

Re: ?!

je to kec ..kdyby to byl fakt,tak to je během pár dni ve všech bulvárech co píšou o hvězdách zahraničních:)
      • sharpay1995

Re: Re: ?!

taky se mi to nějak nezdá...!
      • cara

Re: Re: ?!

taky si říkám souhlasím!
  • bambusanka

:):):)

Dneska jsem byla v DM kouknout se na Black Star...mají tam 100 ml za 440 Kč,a za 440 Kč jsem třeba viděla i 50ml...takže si ho tam půjdu koupit...a opravdu upa nádherně voní! *3*
    • mylove

Re: :):):)

Škoda,že není DM u nás ale byla jsem v Olympii v Brně a uviděla jsem tak jak jsem stříkla hned jsm se *14* zamilovala nádherně voní!!!!!!!!!! Ale je to drahý ale ne zas tak jak třeba Lancóme atd.
      • cara

Re: Re: :):):)

jj a v každém dm?????
        • mylove

Re: Re: Re: :):):)

Jj měla by být.
  • sharpay1995

Néééé

http://www.facebook.com/profile.php ?id=100000011825313&ref=name#/photo .php?pid=3581380&id=132215698848&re f=nf
    To je tak nefér...Proč to musí být jenom v těch blbejch velkoměstech...:( *9*
    • sharpay1995

Re: Néééé

A ještě tady.... http://www.facebook.com/profile.php?id=100000011825313&ref=name#/photo.php?pid=3572796&id=132215698848&ref=nf
      • mark3tqa

Re: Re: Néééé

je to pěkně nefér....Avril má fanoušky i v jiných městech tak by se mohli oběvit i jinde *10*
        • jana291995

Re: Re: Re: Néééé

jo,koukala sem se na to!!je to neféér!!!!..a nechápu proč je to jenom v těch velkejch městech!!Praha Brno..jsou i jiný mětsa..všechno se točí okolo velkejch měst!!koncerty tam bývají,autogramiády...prostě všechno *16*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Néééé

jo..je to fakt na nic...někdo se prostě nemůže do těhhle měst dostat...aspoň jednou by mohli i do jiných měst...x(
        • cara

Re: Re: Re: Néééé

Nééé To FákTICKY není FééR :((
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Néééé

souhlasim svama je to fakt nefer *9*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Néééé

je to pořád jen to samy!prachy prachy prachy:D..je to nefer no:)
  • cara

DoTaZ

ChtěLA jSeM se ZePtAt JestLI JE all You wiLL kNewEr Now vůBeC ALbum? a Nikde SEm Ho neViděLA mátě ho někDO?
    • jana291995

Re: DoTaZ

no já myslím,že to album není!!tak se menuje ejdna písnička od ní,najdi si to na youtube!
      • angel15

Re: Re: DoTaZ

hah:)
  • segovesus

Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

Od 1.9. se můžete setkat s Kisspatrolkami v barvách Avril Lavigne Black Star před vybranými školami v Brně a Praze. Můžete získat pár dárečků a navonět se vůní Black Star.

Dnes to bylo Soukromé střední odborné učiliště kadeřnické Praha 2, Sportovní gymnázium Přípotoční Praha 10, Gymnázium Matyáše Lercha Brno.

Zítra EDUCAnet Jírovcovo nám. 1 Praha 11, dále u Gymnázia Jana Palacha Praha 1 a u Gymnázia Tř. Kapitána Jaroše v Brně.

Více na Facebooku - Avril Lavigne Black Star (cz).
    • mylove

Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

Nespravedlivý jen Praha a Brno-Plzeň taky není město nebo co?????????? *10*
    • cara

Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

šKoDA že v PrazE a Brně nEbydLím!:´(!
      • mark3tqa

Re: Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

jo no.......taky si říkám xD
        • angel15

Re: Re: Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

njn Praha a Brno jsou velkoměsta..a my pouhy smrtelnici mame smulu:D
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

nj...proč to vždycky musí být jeno v těhhle velkoměstech...to je na nic...X(
  • helenkaaa

...

dneska sem přišla na super věc a to je rádio kontakt... tam hrajou snad lepší písničky než na evropě, no rozhodně tam hrajou avril častějc!!! *14*
    • jana291995

Re: ...

a jaký má číslo?jako evropa má 106.7 ...víš co myslím?
    • bambusanka

Re: ...

jj taky už poslouchám kontakt :) Av tam hrajou častějc...Já tam hlavně slyšela písničku Hot a Complicated
  • avrilka-aja

Ahoj!

Tak tu jsem a po dlouhé době píšu nějakej ten příspěvek.Poslechla jsem si pár písniček od Avril.Poslouchala jsem ti starý a i ty nový.Zdá se mi to anebo ne.Dřiv měla Av takovej dvrdší hlas a dost americký výslovnosti.Teď má,ale takový lehký hlas a výslovnost je taková normal.Co myslíte?Udělala si Av něco s hlasem a nebo jenom tak iprovizuje?
    • cara

Re: Ahoj!

Já NWM mě příde 6e má Furt hezKí Hlas :-)
      • angel15

Re: Re: Ahoj!

ja si taky ničeho nevšim:D
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Ahoj!

no mě se vždycky zdálo že když byla mladší tak měla MALINKO tvrdší hlas...
          • cara

Re: Re: Re: Re: Ahoj!

to Ho jSem TAKY všiMLA že V AUlBUM UndeR MY sKin a Let Go zpíValA tvrděJC a včeRa jsem doStalA album my WorlD :-)
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj!

mno a nebo se koukněte na ty konzíky z prvního a z druhýho alba .......a pak se koukněte na Toronto tam má Av o mnoho ten hlas měkčí(newim jak to mam napsat) *3*
            • angel15

jo a hele nemohlo by to bejt tim,že je starší?každej mutuje ne s hlasem:D
            • danielka1996

no me treba pripada ze u par pisnicek ma prodlouzeny vysky *7*
  • piskot256

Hlasujte pro Avril

Ahoj pls hlasujte pro Avril:http://papirek256.blog.cz/090 8/nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo
  • miley11cyrus

rozchod

avril a její přítel se rozešli
    • jana291995

Re: rozchod

no určitě,když včera spolu byly nakupovat,pak spolu byly na basketbalovým zápasu!!To se určitě rozešli v tom obchodu!! *15*
      • sharpay1995

Re: Re: rozchod

no jo a je to zase tady...jenom se podívejte do sekce "napsali o mně" a ....no NO COMENT...
        • cara

Re: Re: Re: rozchod

kOuKNu SE
          • miley11cyrus

Re: Re: Re: Re: rozchod

fakt bylo to na očku dole psali 25 zpěvačka avril lavigne se rozešla se svým přítelem tak nwm
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: rozchod

opět si nesklamal...xD *1*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: rozchod

no rozešli..spíš rozvedli ,ale pochybuju,že by se to stalo!...jana291995
              asi jo hele..nemohli se dohodnout co na sebe,tak se pohádali a na basketu fandili každej jinymu tymu:D *1* *1*
      • cara

Re: Re: rozchod

AsI co Já WIM TřeBA né třeBA jo
  • david16

Wrauuu !

Tak helel idi víte že jsem tu celý prázky nebyl :D tak mi řekněte co se avril za tu dobu stalo a už bude mít to cd ? :D Povídejte a byla tu náka hádka ? xP jestli jo tak mi řekněte kdo to byl já si ho podám :D jinak tu je docela na všech dost nových fotek :D
    • jana291995

Re: Wrauuu !

no hádky ne!myslím.. *1* ale hodně sme tu mluvili o novým CD,už se objevili i názvy některých písní,nějaký tracklisty no a hodně se mluví o názvu CD,tady se už vystřídalo snad 5 názvů!každej časák a blog píše něco jinýho,tak sme se dohodli že o tom nebudeme mluvit,počkáme si až to CD vyjde!jinak myslím že nic novýho není co? *7* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Wrauuu !

jo ještě něco...celkem žhavé táma bylo BLACK STAR....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit