-
Co je pravda??
Ahoj lidi všude se řikaj drby o tom new cd ale pokaždý to má jinej název třeba na netu byl rozhovor (myslim že ho daly tady i do diskuse) že cd bude Livigng in the stars a vbravu tvrdily že to bude the dark princesse já bych teda vsadila na to první ale nevim plsky napiště *14* -
-
Re: Co je pravda??
taky bych řekla že to bude ten první název.........podle mě je o dost hezčí *4*
-
-
bravo girl
dneska sem si koupila novy bravo girl je tam ´krasej rozvrh s avril *3* -
-
Re: bravo girl
jo ja ho mam taky *4* -
jo ja je mam ho taky *4* -
na kolik bodů vám vyšel ten test? mě ho dávala kámoška a měla sem 8...xD -
-
Re: Re: bravo girl
jaký test....xD? -
-
Re: Re: Re: bravo girl
z druhé strany toho rozvrhu xD
-
-
Re: Re: bravo girl
ja mela taky 8 bodu *1* -
-
Re: Re: Re: bravo girl
já taky 8 *1* a konečně mám rozvrh s Avril xD -
-
Re: Re: Re: Re: bravo girl
jj mě vyšlo 7 bodů
-
-
-
-
-
avrilka dešník...xD
tady: http://www.youtube.com/watch?v=8JOB 2D_ebD0&feature=fvw avril zpívá celou písničku umbrella od rihanny *3* -
-
Re: avrilka dešník...xD
jj zpiva to rihanna *4* -
To je Rihannin hlas.. ten, kdo si myslí, že to zpívá Avril, tak asi nezná její hlas.. -
-
Re: Re: avrilka dešník...xD
přesně tak xD
-
-
tak tohle je tutově Rihanna -
akorát to nezpívá avril ale rihanna -
-
avrillll je supéérrr -
jj zpívá to rihanna -
jo no zpivato rihana:D -
-
Re: Re: Re: avrilka dešník...xD
nechci se hádat a nic netvrdím, ale chvílema mi to vážně nepřipadá jako rihanna... ale nemužu říct že je to avrilka, páč nemam důkaz, žeo... *7*
-
-
-
-
SOUTĚŽ
http://parketa.blog.cz/0909/nejhezc i-zpevacka-7-kolo -
9*
pomalu ale jistě se Avril posunuje.............jupííí *3* -
-
Re: 9*
super! *1* -
-
Re: Re: 9*
supéér :-)
-
-
-
novinky!!
našla sem pár novinek!a dám to všechno do jednohu článku!!
1.Evan Taubenfeld, bývalý kytarista a dobrý kamarád Avril, prozradil pár informací o novém albu Avril.
Řekl, že jeho nejoblíbenější písnička z nového alba je skladba s názvem Gone, kterou společně s Avril napsal.
Dále řekl, že to album je jedna úžasná skladba za druhou.
"Deryck jako producent udělal kus skvělé práce na skladbě Everybody Hurts a Avriliny vokály jsou kouzelné."
A nakonec Evan prozradil, že Avril se bude podílet na další skladbě z jeho debutového albumu, ze kterého už můžete znát například písničku Evan Way.
2.>>Jedeš na světové turné. I teď budeš cestovat z kapelou?
Avril: Ne. Teď budu cestovat vlastním autobusem. Vybavili ho přesně podle mřch představ. Už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším.
>>Na jaké překvapení se na koncertě můžou fanoušci těšit?
Avril: Představte si-budu tancovat. Minimálně ve čtyřech skladbách. Trénink jsem brala vážně a ze začátku sem musela tvrdě pracovat. Teď už si to ale užívám.
--------------------- ----------------------------------- ------------------------
>> ;Myslíš, že by si zvládla i choreografii z videoklipu Girlfriend?
Avril: Jasně! Tak moc jsem trénovala, že bych to dokázala kdykoliv předvést.
>>Existuje ještě něco, čím by jsi dokázala své fanoušky překvapit?
Avril: Možná to, že umím být stydlivá a tichá.
>>Kdy jsi jako z divokých vajec?
Avril: Když jsem se svými nejbližšími. To se nemůžu zastavit-jsem hlasitá, mám bláznivé nápady a jsem pro každou srandu.
>>Takže přece jen se z tebe nestala dokonalá dáma!
Avril: Vůbec ne! Ano za poslední rok-dva jsem se opravdu velmi změnila. Navenek jsem se stala ženštější, ale moje mentalita zůstala stejná. Například ráda nakupuji, ale absolvuju to už bleskově. Navštěvuji salony krásy, ale jen když mám na to chuť. Dívám se na spousty filmů pro hoky, ale přitom miluju i Borata. Vůbec si nerozumím s počítačem a žvýkačku žvýkám jako chlapi! Jsem pořád super, ne?
>>Co na to říká manžel?
Avril: Právě proto mě miluje. Vůbec netouží po tom, aby jsem se měnila. Doufám,že i fanoušci -
-
Re: novinky!!
už se nemužu dočkat na naši prdlou Avril:D -
-
Re: Re: novinky!!
Přesně tak...xD *14* *14*
-
-
Óóóóóó´....my goot!fAKT BOMBA! Avril tancovat jo...tak na to se hodně těším!!! *14* *14* -
máte někdo doma tohle DVD?já je vidím poprvý!!xD *1* http://livemusic.erik-burggraaf.com /dvd/avril%20lavigne/Avril_Lavigne_ Live_in_Korea_Jan_27th_2003.jpg -
-
Re: Re: novinky!!
asi to nejde otevřít žhe?SAKRÁÁÁ *5* -
-
Re: Re: Re: novinky!!
mno mě to nejde :D
-
-
-
-
SB
Ahojky!Mám blog o Avril nechce někdo spřátelit?Můj blog je:
Avrilka-alik.blog.cz
D -
-
Re: SB
ajo!ale fakt..nepiš sem reklamy na blogy!vím že chceš,aby se tam někdo mrkl,ale nepiš to sem!!tohle je diskuze o avril!vím že ten blog je o av,ale není to tu na reklamy!už to sem nepiš prosíím.. *3* -
-
Re: Re: SB
Tak sry!Já myslela že když je ten blog o Av tak můžu...Ale asi ne....Já mám dneska tak špatný den!Moc! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: SB
no já vím,ale prostě zkus to hodit na nějaký blogy!!a je to!a nepiš to semka!ju? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: SB
Hmmm...
-
-
-
-
-
xD
Moje máma dneska omylem řekla Avril na skvry *1* *1* *1* No jo Avril aneb Ariel na skvrny to je prostě pdoba! *1* *1* *1* -
-
Re: xD
xDDD
-
-
VGS
Pls!Přihlašte se do VGS!Tady:
http://my-superstar.bl og.cz/0909/vgs -
-
Re: VGS
promin že to říkám,ale tohle diskuze,a ne plocha na reklamy! *9* -
-