Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

new rozhovor

Na youtube sem narazila na nový rozhovor!Mluví se tam o Abbey Dawn,ale myslím že tam padlo i slovo AMERICAN IDOL...někde hnedka na začátku....a všiměte si jak tam Avril na pravý starně stojí ten vlas..xD... *1* je to takový srandovní...tak tady je odkaz na to video
    http://www.youtube.com/watch?v=qA LtGL5tNVs
    • cara

Re: new rozhovor

oo MooC hezkeJ :-)) xDD avrilce fkticky stojí vlas :-))
    • sharpay1995

jo..to video už sem viděla...k tomu American Idol- Avril by tam Měla dělat porotkyni...xD *14* *14*
      • angel15

Re: Re: new rozhovor

jj ten vlas je srandovni:D...je tak sladká *14* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: new rozhovor

Óóóó ano je vážně tak sladká...xD *1*
    • jana291995

27.září,den kdy av oslaví svoje už 25.narozky by se na avrilbandaids.com měla zveřejnit NOVÁ PÍSEN DARLIN...nevím co je na tom pravdy..ale psalo se to

Jo a kupte si new bravo girl..je tam rozvrh s avril a black star..je krásnej *14*
  • jana291995

66 fotek..

tak an blog sem si nahrávala 66 fotek ze včerejší přehlídky abbey dawn,která se konala včera v new yorku...no počítač se vypl,a ono se to smazalo..tak co chcete no..sem nasarná..jako nahrávala sem se s tím hodinu...jinak fotky najdete na avril-source.com.....a říkám dopředu...je to krásný *14*
    • cara

Re: 66 fotek..

Jj ty foteškýý souu užasnýý jani :-)))
      • angel15

Re: Re: 66 fotek..

bylo tam něco pro kluky?:D
        • sharpay1995

Re: Re: Re: 66 fotek..

Skus hádat... *1*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: 66 fotek..

ne:D
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: 66 fotek..

doufejme:D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: 66 fotek..

Chytrý chlapec...xD *1* ....je to vůči vám(mužům) trochu nefér no...ale co ty víš...možná se jednou stane zázrak a Avril bude mít i kolekci "Abbay Dawn for man"....xD
  • sharpay1995

???

http://www.youtube.com/watch?v=ke8Z Si80j_0 : hele, zpívá to Avril...asi né že?? A nebo jo??? Vůbec nwm...ale jinak pěkná písnička..
    • cara

Re: ???

Jj tu zpívá avrilka :-)) a je hezuu =))
    • avrilka-aja

Re: ???

Jo zpívá!Tu píseň mám ráda!
      • angel15

Re: Re: ???

jj zpiva to avril je to i na jejim albu:)
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ???

Fakt??? Na albu...no...tak teď si připadám jak úplnej debil...xD A na jakém albu...? To abych si ty alba pořádně projela!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ???

Ammm...no mě se nezdá že by to bylo na Under my skin, spíše si myslím že to je vážně na tom albu co říkal *4* 15...
          • bambusanka

myslim že je to na Under my skin
          • angel15

na tom jak jsou ty pisničky co se nevešly na všechny alba ne:D..teda alspon myslim,že to dali na cd:D...ale je to jedna z nich:)
  • miley.anda

hojky

vyměním sbírku miley cyrus za sbírku avril lavigne..napište mi vzkaz na můj e-mail Miley.Andrea@seznam.cz
    *3*
  • jana291995

prej novej song

no na youtube sem narazila na video,který "prej"obsahuje new písen!!No nevím,ale za 1.semi to nezdá jako new song a za 2.nezdá se mi ani to,že by to zpívala av!!No poslechněte si to sami,a uvidíte!!
    http://www.youtube.com/ watch?v=csKmFDGSfh8

No a Avrilceno CD,má vyjít až příští rok,ale což už asi víte!xD-.sem trošku smutná...prej že má nachystaných 10 písní,ale že CD nechce upěchat,a nějaké písně chce ještě napsat a dozpívat!
    • xkostex

Re: prej novej song

tu pisnicky spiva divci kapela ktery avril napsala par pisnicek treba tuhle http://www.youtube.com/watch?v=3Nmz iZVgriY
      • angel15

Re: Re: prej novej song

to určitě neni avril,ale je to podobny jejimu stylu,takže bud vykrádaj nebo avril jim něco napsala:D
  • tohle mě tu štve

Ahojky , víte co mě tady na stránce o zpěvačce avril lavigne štve ?! Fotky !!!!!!!!!!!!!!! Já opravdu nechápu proč sem někdo furt dává starý fotky avril , ještě z hnědýma vlasama ..................... pro mě to je prostě minulost avril ... měli by tu bejt spíš nový fotky avril . Podívejte se třeba na blog : nelinkaavril.blog.cz
    Ona tam má v tgom prvním článku krásný fotky Avrilky............................ .............. Jinak Avrilka je pro mě nejj zpěvačka na světě ... ahoj *3*
  • sharpay1995

příští rok?

Hele slyšeli ste to, že nnew album bude až příští rok??? Tady je o tom článek: Avril Lavigne Bandaids už znájí důvody proč bude nové CD Avril až příští rok. Na jejich otázku Avril odpověděla, že sice je už hotových 10 písniček, ale ráda by ještě pár přidala. Nechce album uspěchat.
    • cara

Re: příští rok?

já už sa na něj mooc těšííím :-))
      • xkostex

Re: Re: příští rok?

souhlas ja se na nej taki moc tesim bude 100pro skveli jako vsechny jeji cedecka *1*
    • angel15

Re: příští rok?

uvidíme....ale jen at si dá záležet:D
      • sharpay1995

Re: Re: příští rok?

jj...sice se ho už nemůžu dočkat, ale radši ať je to pořádná pecka a za nějaký ten čas, než aby to bylo už teď a nic moc...
        • mark3tqa

Re: Re: Re: příští rok?

přesně tak, aspoň bude kvalitnější a možná tam bude i víc písniček než na ostatních albumech
  • piskot256

Hlasujte pro Avril

Ahoj pls hlasujte pro Avril:http://papirek256.blog.cz/090 9/nejkrasnejsi-zpevacka-herecka-2-k olo
    díík mocc ;-)
  • avrilka-aja

TAKY

Taky si vás tady přidává tolik lidi do přátel?Jako je to přehnaný,ne?Co si to vůbec dovolujou!
    • dianna114

Re: TAKY

*1*
    • angel15

Re: TAKY

*1*
  • parket..a

SOUTĚŽ

http://parketa.blog.cz/0909/nejhezc i-zpevacka-8-kolo

Hlasujte pro Avril

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit