Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anna1998

anna1998

ahoj lidi pokeca te
    • Re: anna1998

ahoj fakt dobrý!!!!!!!?????? *4*
  • jo a ještě

podle mě chce Avril paparazzi jen zmást..a navíc jsem četla že odmítla už 2 koncerty a jeden zrušila a navíc alkohol na jeden z fotek nepila jen to tak vypadalo..a pak řekla že to byl džuš se stejnou barvou *13* *5* *4* a zdá se mi že poslední dobou je fakt nějaká divná..
  • angel15

jo a ještě

kdyby opravdu byla těhotná,tak by nepila vubec alkoho a vzhledem k tomu,že ji paparazi sledujou furt a fotěj...tak by se to hned zjistilo:)
  • nickeysunset

like like like

avril má asi opravdu ro slovíčko like moooc ráda video: http://www.youtube.com/watch?v=-Z77 DXhGL14&feature=rec-HM-rev-rn
    • bambusanka

Re: like like like

no tak to se jí asi ptali,co má ráda,ne ??*3*
      • nickeysunset

Re: Re: like like like

no jo ale mě to prijde vtipny jak furt i like... i like...
  • Těhotenství a rozvod?

Na jendom blogu jsem narazila teda od te spidercat.blog.cz ze tam jsou fota avril jak má bříško...a také icq atd..je to fakt dobrej blog:-o a vse o jejich rozvodu *4*
  • veris-avril

tak si to ujasněme

Viděla jsme tady vaše příspěvky ohledně všeho nechtěla jsme podkaždý příspěvek psát svůj názor tak to napíšu tady a všechno...
    1.) Rozvod - prej podala Avril z jakého je to důvodu nevím - všude se píše že se rozcházejí a zůstavají nejlepšími přáteli, ale našla jsme pár článků, které tvrdí opak..Avril prej chce smaazt všechyn stopy na Derycka proto se prej posunulo i datum vydání nového alba - některé písničky, na kterých pracovala s Deryckem chce předělat nebo uplně přepsat protože nechce aby se prý Deryck objevil někde na její desce- no nevim každopádně jestli to je tak nebo tak se dozvíme až výjde cédečko uvidíme kdo ty písničky prokuvoal a jestli tam nebude napsaný Deryck tak se nám potvrdí druhá verze rozvodu. Ale rozhodně si nemyslím, že se rozvádějí kvůli Avrilininýmu new vzhledu nebo kvůli tomu že Deryck nesnese že má Avril větší slávu to je podle mě pitomost
    2.) Těhotenství - no jako podle mě Avril není děvka, aby to dítě čekala s někým jiným jestli to dítě teda čeká..A jestli ho čeká s Deryckem - tak mi příjde dost divný, že se nepokusili zachránit manželství když se ''mají tak rádi'' jak oba dva psali o jejich rozvodu.. Takže můj názor na to jestli je vril těhotná? podle mě není a jenom jednoduše přibrala jako každej jinej člověk, který má dost peněz a může si koupit cokoliv :D
    • Re: tak si to ujasněme

Má to i napsané na svém webu že se rozvádí. Podle mě, se k sobě zase za čas vrátí. Ja nevim, neumím si ji nějak představit s někým jiným.
      • sharpay1995

Re: Re: tak si to ujasněme

No já si ji taky neumím přectavit s někým jiným...možná tak s Evanem...
    • veris-avril

Re: tak si to ujasněme

3.) New vzhled - vlasy, které má přehozené na stranu mi zase až tak nevadí aj na tu rudou rtěnku jsem si zvykla, ale ty šaty co měla jedno n asobě ty červeno černo zelené myslím že takové byli, tak to bylo fakt děsný tomu jsem nemohla uvěřit, ale tak třeba to byl jenom úlet..Navíc vidělai jste new fotky pro magazín z!nk? je to aktuální a Avril to tam nesmírně moc sluší :-) ale Avril se nesoudí podle vzhledu ale podle zpěvu, některé fanoušky ztrácí, ale mě jako opravdovou fanynku neztratí nikdy :-)
      4.) Abbey dawn - ta značka je fakt velmi povedená líbí se mi to všechno..Ale na druhou stranu mě i šíleně moc sere že se věnuje všemu ostatnímu jenom né své nové desce *8* ve všech rozhovorech, videích, magazínech se píše jenom o abbey dawn jako je to především zpěvačka a mohla by zase konečně dělat muziku, proč třeba v nějakým TV pořadu nezazpívá aspo%n nějakou písničku? radši tam furt řešijou abbey dawn ne že bych proti tomu něco měla tu značku miluju ale kdy naposledy měla nějaké živé vystoupení *7*
      Promiňte musela jsem to dát na dvě půlky je to dlouhé *15*
      • Re: Re: tak si to ujasněme

Souhlasím s tebou na 100% ...fakt rozumnej názor !
      • cara

Re: Re: tak si to ujasněme

mn0 mě taky nEstartí ajko fanynku je to moe nejoblíbenější zpěvačka! :))
        • veris-avril

Re: Re: Re: tak si to ujasněme

moje byla je a vždykcy bude i kdyby se oholila do plešata a měla tři zuby *15* kdyby to neovlivnilo její zpěv tak by mi to bylo aj celkem jedno *1* ne jedno ale furt bych ji poslouchala *15*
          • avril-nely

Re: Re: Re: Re: tak si to ujasněme

j tjo *1* LOWE AVRIL NAVŽDY !!
          • sharpay1995

JJ...mě taky nikdy nestratí, ale kdyby se sní stala nějaká...já nwm.."Paris"...tak měla bych jí pořád ráda, ale asi už mé na 250%..xD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: tak si to ujasněme

napíšu do zpráv...xD
            • angel15

hej dejte mě icq at trochu mužu s váma pokecat a stmelime se trocu víc:D
            • sharpay1995

no tak do USA...takých 20 tisíc..xD...ale když tak řekni, jedu s tebou...xD
            • angel15

ja jsem včera kecal s holkou co si oholila na ježka vlasy a slušelo ji to:D...mě taky nikdy neztrati...nevite koli stoji letenka do USA? *1*
          • cara

SOuHLAS :-))
  • andrea3518

rozhovor avril

http://celebrity-of-world.blog.cz/0 909/rozhovor-ze-z-nku-2009-preklad- by-a-lavigne-blog-cz
  • avrilka-aja

Thááákk já nevím!

Furt se tu rozhoduje jestli je Av rozvádí aneb ne.Takže rači budu čekat co se tu bude vyvíjet a pak budu hodnotit! *3*
  • Rozvod a těhotenství?

Avril to oznámila na svém blogu že se rozvádějí *9* a že zůstanou navždy prátely.Více o rozvodu a těhotenství zde spidercat.blog.cz
    • andrea3518

Re: Rozvod a těhotenství?

hele jestli je av obravdu těhotná a deryk se s ní rozchází tak je teda fakt hajzl teda ale nedivila bych se (možná to bude znit jako urážka a taky asi bude ale já jenom uvažuju tak mi hned za to nezačněte nadávat) ale jak má av ten new vzhledík tak bych se nedivila i (kyby opravdu byla nevim jestli je) ale kdyby to rpostě třeba nebylo někoho jinýho ne derikovo protože já nevim ale ten new vzhled av je divnej a vipadá jak děvka ... no nevim jak vy mám av taky ráda ale sice to je její soukromí ale neco takovýho by celkově změnilo můj pohled na ní...
      • sharpay1995

Re: Re: Rozvod a těhotenství?

Bohužel...je to smutný...ale mě se taky teď dost mění pohled na Avril...Měla sem jí táda jako drsňačku, milovala sem ji když se nechala obarvit na blond, ale teď...no uvidím jaké bude to CD...doufám že bude dobré-což myslím že ano-ale pokud se jí nepovede, tak nwm jesli ji budu mít ještě tak ráda... *9* *9* Snesla sem řeči že je Av Byrbie, ale to že je děvka...to už asi nerozdýchám...A je mi to celkem líto...protože Avril sem poslouchala celé své dětství...newím jestli ještě někdy budu někoho tak obdivovat... *9*
        • andrea3518

Re: Re: Re: Rozvod a těhotenství?

no já doufám že se to celé nák ujasní a že se to nák zlepší ale jediný na co se teď jako asi všichmi upínám je do new cd a já doufám že no ... prstě doufám...
          • cara

Re: Re: Re: Re: Rozvod a těhotenství?

Mám stEjný NízOR Jako VY HoLKY!
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Rozvod a těhotenství?

helec kdyby nyůa těhotná,tak se ji zvětší dekolt nemyslíte:D..a možny je že přibrala..to vite stres a nespavost dokáže hodně...uspěch v práci a neuspěch v životě člověka trochu vykoleji:)...a kdyby byla těhotná,tak to americky paparazi sjistěj na to dejte jed:D
      • andrea3518

Re: Re: Rozvod a těhotenství?

http://celebrity-of-world.blog.cz/0 909/avril-lavigne-tehotna

takže podle tadyctech fotek to vypadá že je asi těhotná nebo hodně přibrala pokud je pravda to 1 tak mě docela zaráží že se avril nesnaží zachránit manželství ovšem pokud ji deryck opravdu nepodváděl nebo pokud to dítě neni někoho jineho co by zapadalo do mé teorie výš co myslíte??
  • andrea3518

ROZVOD

mám news avril se prej bude teď opravdu prý rozvádět - nevim jestli to je vážně tak ale dala to sama av na my speace takže asi plsky co si myslíte??
    • jana291995

Re: ROZVOD

hmm..rozvádí se..!já už to vím..a nevím kdo z nich dvouten rozvod navrhl,ale jestli deryck tak ho chápu..viděli jste nový fotky?avril tam má zeleno červené květinové šaty a zase tu rudou rtěnku...sorry že jsem tak sprostá,ale vypadá tam jako štětka..avril se mi přestává líbit.. *9*
      • sharpay1995

Re: Re: ROZVOD

no...upřímě...i když avri miluju, tak ten její new vzhled se mi moc nezamlouvá... opravdu s tou rtěnkou vypadá trochu jako štětka... *9* *9* *9* Ale uvidíme...já si počkám na nový Album...doufám že se s Avril nestane druhá Paris Hilton....to bych asi těžko rozdýchavala... *9* *9* *13*
        • angel15

Re: Re: Re: ROZVOD

tak jestli to je fakt pravda jedu do ameriky:D....ale holky..hold chtěla něco zkusit,tak když uvidi,že se to nelibi,tak to už nezkusí,ale zase nesmite mit pořád avril danou v mozku v tom vzhledu,jak začínala...každej se mění...já kdybych chtěl se změnit třeba abych vypadal jako Hugh Jackman tak to udělám a kašlu na názory:)...ja přestanu mit rád avril pokud mě odmítne až přijedu do ameriky ji požádat o ruku *1* *1*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: ROZVOD

ale víš co!mně se nelíbí tahle ta nová avril..oblíká se už moc draze,přehání to s rtěnkama..představ si,kdybych avril v roce 2002 nebo když měla hnědý vlasy řekla,že z ní bude blondýna,a že se bude kámošit s paris..vysmála by se mi do očí..!!vidíte co se z ní stalo?proč?copak ji nejsou fanoušci dost dobří,že nás pořád musí takhle trápit?...počkám si na nové cd,a jestli se mi nebude líbit,s avril končím.. *9* nechce se mi,ale chci avril jako drsnačku,ne dámičku v šatičkách a rudý rtěnce...to ne
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: ROZVOD

to je haliwodem spíš....kdyby se onlíkala furt jako když začínala..tak by sme četl články neni avril kluk? z avril bude matilistka:D...vy mit prachu tolik,tak taky si splnite sny a kupujete plno hadru:D
            • xkostex

ja bych ji taky raci videla s evanem. skvele se k sobe hodily
            • andrea3518

podle mě i kdyby chodila z derykem a dál chtěla bejt ta drsnačka a né dámička tak by se ji to povedlo a nezáleželo by na tom s km žije atd prostě by taková bya
            • sharpay1995

jj...Deryck na tom má určitě nějakou tu vinu... já bych radší Avril viděla s evanem- kdyby chodila s ním tak by určitě nebyla to co je teď... *9*
            • xkostex

muj nazor na to vse je stejnej jako vas a myslim si ze za to ze se avril zmenila muze deryck.od ty doby co ho zna je jina chova se jako dama a obleka se tak a myslim si ze kdybi ho nepotkala tak by nejspis byla porat stara dobra avril ktrerou sme meli vsichni radi. tohle je muj nazor
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ROZVOD

tak to pozor...pro mě není hlavní jak Avril vypadá ale jak zpívá...! Jo a doufám že nás pozveš na svadbu... *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit