Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cara

:-))

Vše NéJKYY AVRILKO!!! :-))!
  • vananneh

:)

HAPPY BARTHDAY TO YOU...AVRIL!!! *4* *4* *3* *14* *3* *4*
    • xkostex

Re: :)

vsechno nejlepsi avril!!!!!!!! *4* *14*
  • kate567

JO!!!

Avril!!!!Vše nejlepší k narozkám!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nickeysunset

happy birthday

jo uz zejtra... uz zejtra bude ten velkej den... avrils birthday... miluju avrilku a ted tady brecim... nevim proc ale dyz si reknu ze ma avrilka zejtra narozky... tak mě to prostě dycky veme...
  • miley.the.best

Punk

Hrozně se mi líbí, jak se oblíká, ty mikiny a sukně jsou prostě bestový! *14*
    • sharpay1995

Re: Punk

Jj...to je pravda...!To oblečení je úžastný!!
      • cara

Re: Re: Punk

soUhalsíím :-))!
  • angel15

hej...

nespěte tu:D...heled vite co je zajimavy:)..že se avril s tim bejvalim ted už rozcházej zrovna,když se zase střetla s tim bejvalim ze skupiny,jak se měli tak zvaně rádi:D
    • sharpay1995

Re: hej...

no jo...no ale nemyslím si teda že by Avril opustila derycka kvůli nějakýmu jinému chlapovi...no ale...kdo ví...xD
      • angel15

Re: Re: hej...

tak ja to neříkam..jen že to tak vyšlo:D..tak nebo tak sakra Avril kde je to CD:D
        • sharpay1995

Re: Re: Re: hej...

No vyšlo...xD Přesně...kde je to CD....xD
    • cara

Re: hej...

TJN :D
  • leila00

avrilsmusic.blog.cz

Chcete vědět nejnovější informace o Avril? V tom případě zavítejte na avrilsmusic.blog.cz ;)
  • piskot256

Hlasujte pro Avril

Pls hlasněte pro Avril:http://papirek256.blog.cz/090 9/nejkrasnejsi-zpevacka-herecka-2-k olo
    díík moc ;-)
  • nudaa

ahojky , tak očem diskutujete ? jo a podle mě avril neni těhotná .. přece v jednom rozhovoru říkala že děti chce až po třicítce
    • sharpay1995

Re: nudaa

Ahoj... o čem diskutujeme...no asi o Avril Lavigne...a podle mě taky Avril není těhotná...
      • cara

Re: Re: nudaa

TAKY si MYslím žE není AV těHOtnáá!!
  • mark3tqa

K rozvodu a těhotenství

Řeknu to asi takhle
    → když má Avril větší bříško neznamená že musí být hned těhotná, pokud se pamatuju stejné spekulace tu byly už v březnu a to minulého roku
    → rozvádí se s Deryckem....no a!! Pokud bude šťastná je to její věc...navíc ona i on píší že se rozcházejí v dobrém, možná se prostě už jen nemilují jako dřív

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit