-
:-))
Vše NéJKYY AVRILKO!!! :-))! -
:)
HAPPY BARTHDAY TO YOU...AVRIL!!! *4* *4* *3* *14* *3* *4* -
-
Re: :)
vsechno nejlepsi avril!!!!!!!! *4* *14*
-
-
JO!!!
Avril!!!!Vše nejlepší k narozkám!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
happy birthday
jo uz zejtra... uz zejtra bude ten velkej den... avrils birthday... miluju avrilku a ted tady brecim... nevim proc ale dyz si reknu ze ma avrilka zejtra narozky... tak mě to prostě dycky veme... -
Punk
Hrozně se mi líbí, jak se oblíká, ty mikiny a sukně jsou prostě bestový! *14* -
-
Re: Punk
Jj...to je pravda...!To oblečení je úžastný!! -
-
Re: Re: Punk
soUhalsíím :-))!
-
-
-
hej...
nespěte tu:D...heled vite co je zajimavy:)..že se avril s tim bejvalim ted už rozcházej zrovna,když se zase střetla s tim bejvalim ze skupiny,jak se měli tak zvaně rádi:D -
-
Re: hej...
no jo...no ale nemyslím si teda že by Avril opustila derycka kvůli nějakýmu jinému chlapovi...no ale...kdo ví...xD -
-
Re: Re: hej...
tak ja to neříkam..jen že to tak vyšlo:D..tak nebo tak sakra Avril kde je to CD:D -
-
Re: Re: Re: hej...
No vyšlo...xD Přesně...kde je to CD....xD
-
-
-
Re: hej...
TJN :D
-
-
avrilsmusic.blog.cz
Chcete vědět nejnovější informace o Avril? V tom případě zavítejte na avrilsmusic.blog.cz ;) -
Hlasujte pro Avril
Pls hlasněte pro Avril:http://papirek256.blog.cz/090 9/nejkrasnejsi-zpevacka-herecka-2-k olo
díík moc ;-) -
nudaa
ahojky , tak očem diskutujete ? jo a podle mě avril neni těhotná .. přece v jednom rozhovoru říkala že děti chce až po třicítce -
-
Re: nudaa
Ahoj... o čem diskutujeme...no asi o Avril Lavigne...a podle mě taky Avril není těhotná... -
-
Re: Re: nudaa
TAKY si MYslím žE není AV těHOtnáá!!
-
-
-
K rozvodu a těhotenství
Řeknu to asi takhle
→ když má Avril větší bříško neznamená že musí být hned těhotná, pokud se pamatuju stejné spekulace tu byly už v březnu a to minulého roku
→ rozvádí se s Deryckem....no a!! Pokud bude šťastná je to její věc...navíc ona i on píší že se rozcházejí v dobrém, možná se prostě už jen nemilují jako dřív