Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

new song

objevil se další název písně,které by mělo být na 4.cd avril lavigne..písen se jmenuje "Shining Star",a najdete ho i na novém tílku její kolekce abbey dawn..odkaz je tu-http://a-lavigne.blog.cz/0909/ab bey-dawn-tricko-101
    • jana291995

Re: new song

koukněte na tohle...!!
      http://a-lavigne.blog.c z/0909/fanynka-avril-z-avrilbandaid s

Ta holka na tý druhý fotce vypadá upe jak av..když si odmyslíte ten ksicht.. *1* a má pěkně žlutý zuby..xD *15*
      • sharpay1995

Re: Re: new song

jej...vážně ty zuby... *1* no ehm...xD
        • cara

Re: Re: Re: new song

xDD!PěkNý :D
  • ahoj

ahoj avril neli ja jsem avril.x.11 *4*
  • avril-nely

MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?

Ahoj , dostala jsem takový nápad .. já moc miluju kapelu Simple Plan... no a na youtube.com sem napsala kapele Simple Plan a pak i Avrilce .. (anglicky to je jasný nejsem blbá :-D) .. tohle sem napsala Simple Plan ::::::::::::::::::::::::: (přeložim to českky¨) Ahoj Simple Plan , jste opravdu ta nejlepší kapela na světě !!! A kromě vás poslouchám zpěvačku Avril Lavigne , a tak mě napadlo jestli byste nemohli vytvořit sní písničku. Vy a Avril Lavigne jste super . Prosím myslím že něaká písnička s Avril by byla super. Ahoj

..... já newim jakej na to máte názor ale já miluju simple plan a fak bvy bylo super kdyby udělali neakou písen s Avril ne......................... no a to samí sem napsala Avril , akorát že obráceně........... Simple Plan sou taky z kanady jako avril mno.... a mají i stejný styl hudby ... a avril a pierre (ze simple plan) jdou opravdu k sobě :-) hebo i tek kiraristě David se k avril hodí..... mno newm ........ *1*
    • jana291995

Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?

já sem si vždycky přála,aby av natočila nějakej duet s deryckem..uvidíme jak se to vyklube s tím rozvodem!!
    • Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?

jo s ti nápadem souhlasím. simple plan sou opravdu super ,tak jako avril .. opravdu by ně potěšila něaká písnička Avril Lavigne feat. Simple Plan .. to by bylo super .. skvělej nápad Nely :-) hlavně sem napiš až ti simple plan odepíšou !! ajoj *4*
    • veris-avril

Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?

dobrý nápad teď otázka jeslti si to přečtou že :(
      • avril-nely

Re: Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?

tj no .. hlavně aby odepsali :-( ale bylo by to super
        • cara

Re: Re: Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?

StEBOU zwaTO vžDY SouhlasííM!!
          • angel15

Re: Re: Re: Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?

no když to vezmem tak že dostávaj tak 1000 dopisu za den,tak si to přečtou tak za pár desítek let:D
        • avril-nely

Re: Re: Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?

nebo si to teda jen přečetli :-(
  • veris-avril

ROZVOD

Ano to, že se Avril a Deryck rozvádí je pravda po tom když to avril napsala na svůj MySpace tahle zpráva obletěla světem a hodně fanoušku jako že aj mě to velmi ranilo :( více se dočtete zde : http://veris-avril.blog.cz/0909/sok-avril-a-deryck-se-rozesli
    • nickeysunset

Re: ROZVOD

jo napsala to i na avrillavigne.com
    • avril-nely

Re: ROZVOD

hm.... ................ škoda že se rozešli , moc jim spolu slušelo mno.. *9*
      • angel15

Re: Re: ROZVOD

no nevim uvěřim..až to všude uvidim
  • jana291995

z avril je PRÝ tlustá mamina!

tohle sem našla na netu,a píše to deník AHA!...hned jak vám to sem dám,jim jdu napsat,at se zklidní!! *13*
    Tvrďáčka a pankačka Avril Lavigne je minulostí. Teď je z ní tlustá mamina!
    Místo džín, triček a conversek se objevila na módní přehlídce své kolekce Abby Down by Avril Lavigne hezky oplácáná, v lodičkách a šatech, které přidaly teprve čtyřiadvacetileté zpěvačce alespoň deset let. Z punkové hvězdičky se tak rázem stala nudná buchta...
    • sharpay1995

Re: z avril je PRÝ tlustá mamina!

Ty voe...co je to za kec!? jani napiš mi kam jim do AHA můžu poslat nějakou správu..ať se opravdu sklidní!!
      • jana291995

Re: Re: z avril je PRÝ tlustá mamina!

jo,už sem jim tam naspala!!a čekám až odepíšou..by jste nevěřily,jak sem se do nich pustila!!jako takový keci že je tlustá..avril má krásnou postavu...možná že ji dělá trochu tlusčí ta rtěnka,nebo ty šaty...ale jinak je krásná..!! *14*
    • cara

Re: z avril je PRÝ tlustá mamina!

aha To Není PravDA AHA KeCáá SOuHLAs SteBOU JANI!
      • avril-nely

Re: Re: z avril je PRÝ tlustá mamina!

Ty woe ! já tyhle ty kraviny nesnáším ! ten pitomej bulvár píše takový kraviny !!!!!!! to vůbec neni pravda !
        • angel15

Re: Re: Re: z avril je PRÝ tlustá mamina!

tak to přehnali du taky napsat:D
  • super a nejj

je super talentovanááá ...
    • cara

Re: super a nejj

souhalsíím :))
  • sharpay1995

Bomba

ČTĚTE!!!! A ČTĚTE DŮKLADNĚ!!! Fakt bomba... ale né v dobrém smyslu... : http://www.blesk.cz/clanek/celebrit y-zahranicni-celebrity/122939/avril -lavigne-opravdu-se-rozvadime.html
    no tak Angeli, že by si měl zase šanci...xD
    • jana291995

Re: Bomba

hele,to je ale pravda...!!vím že si budete myslet,že je to zase nějakej drb..ale avril se v jednom rohozovru přiznala!!aby jste věřily,tady to máte i v čj i v aj..
      Originál ↓
      Moving forward on a positive note
      Deryck and I have been together for 6 and a half years. We have been friends since I was 17, started dating when I was 19, and married when I was 21. I am grateful for our time together, and I am grateful and blessed for our remaining friendship. I admire Deryck and have a great amount of respect for him. He is the most amazing person I know and I love him with all my heart. Deryck and I are separating and moving forward on a positive note.
      Thank you to all my family, friends and fans for all your support.
      Avril

Překlad by me ↓
      Deryck a já jsme byli spolu 6 a půl roku. Byli jsme přátelé od mých sedmnácti, začali jsme spolu chodit když mi bylo 19 let, vzali jsme se když mi bylo 21. Jsem vděčná za čas, který jsme strávili spolu a jsem vděčná za to, že jsme zůstali přátelé. Obdivuji Derycka a mám k němu obrovskou )ctu. Je to ta nejúžasnější bytost, kterou znám a mám ho ráda celým mým srdcem. Deryck a já se rozcházíme, ale směřujeme vpřed v pozitivním duchu.
      Děkuju mojí rodině, přátelům a fanouškům za podporu.
      Avril

Deryck napsal fanouškům také zprávu ↓
      Šest a půl let strávených s Avril byly ty nejúžasnější roky v mém životě.
      Je smutné, že to skončilo, ale já a Avril jsme stále rodina, pouze se nyní vydáme každý svou vlastní cestou. Vždycky pro ní bude místo v mém srdci a vždycky budeme přátelé.
      Děkuji všem za podporu.
      Deryck
      • cara

Re: Re: Bomba

tO je BoMBA !!
        • angel15

Re: Re: Re: Bomba

heled ja tomu uvěřim..až to fakt všude uvidim:)
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Bomba

no...uvidíme, uvidíme...ale teď tomu osobně docela věřím... *9*
  • miley.anda

hojky

vyměním sbírku avril(2 plakáty, 1 stránka, 1 záložka a 41 výstřižků)za sbírku miley cyrus *3*
  • jana291995

a je to tadhýýý

dneska se objevilo video z kolekce abbey dawn..jsou to prostě modelky,který chodí po molu a představují abbey dawn..je tam i malilinkatý rozhovor s nicky hilton!!Když si video přetočíte na 1:02,tak to je moje nejky modelka,a je oblečená uplně skvěle..ta se mi líbí ze všech nejvíc..kukněte se..tady je odkaz..
    http://www.youtube.com/wat ch?v=36AEUqL8s_U
  • xkostex

plakat

v top divce je krasnej plakat avril s podpisem *3*
    • cara

Re: plakat

jj já wíím taky už sem si ho koupila a je na zdi :DD
      • jana291995

Re: Re: plakat

achjoo...sem opožděnááá.. *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: plakat