-
avril
sem na internetu a najednou čtu na jednom blogu:(
Velký závěr, smutný, neuslyšíme Avril zpívat s Lil Waynem a očekávaná píseň pro jeho album se ruší! Avril s Lil Waynem nechce spolupracovat a tím pádem se píseň ruší! No tak hlavu vzhůru! Není proč do breku Avril zní stejně úžasně i bez Lil Wayna. -
-
Re: avril
hele,upřímně,mně toje jedno,hlavně at Avril vydá aspon to cédo,ptž to by mě fakt zklamala,a at už je u nás black star...hrozně se těším..koupím si sprcháč a parfémek..mnamky,to bude vůůně..každej kdo okolo mě projde,bude padat vůní.... *15* -
Re: avril
já jsem náhodou ráda, že nebude spolupracovat s nějakým rapperem :) ...je sice fakt, že by aspoň byl nějakej novej song, ale na druhou stranu, ať rači moc neexperimentuje a zůstává u svýho stylu *14* -
-
Re: Re: avril
a nemáš nějakou kvalitni stránku kde to je napsany..než na nějakym blogu?:) -
-
Re: Re: Re: avril
tady máš: :)
http://www.google.com/hostednew s/canadianpress/article/ALeqM5g07y6 58z65ZDcTkqaZ9aLsXP7EyQ -
-
Re: Re: Re: Re: avril
oprava:
http://www.google.com/host ednews/canadianpress/article/ALeqM5 g07y658z65ZDcTkqaZ9aLsXP7EyQ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: avril
no obě mě pišou error:D
-
-
-
-
-
-
něco new
Dávám atd yněco novýho, ptze jinak se tad ybudou řešit furt ty samý kraviny jako aby stoupla v top osobnostech, bo jestli je lepší ta nebo ta *1* *1* *1* jako děti fakt ! Takže new paparazzi, mrkněte :
http://avril-source.com/gallery/thumbnails.php?album=1034
http://avril-source.com/gallery/displayimage.php?album=1034&pos=12
http://x17video.com/celebrity_video/avril_lavigne/avril_lavigne_and_a_friend_at.php -
-
Re: něco new
pěkný fotky :) ...je vidět, že si po turné stále dopřává odpočinek *15* -
Re: něco new
no a hnd už je jasny,že těhotna neni ani nebyla:D
-
-
DO TOHO !
Lidi jestli chcete taky aby avril stoupala v top osobnostech tak se sem musíte každej den aspon jednou kounkout ;) do toho do toho ještě všem vytřem zrak ale musíte proto něco dělat *4* *15* *15* *15* *15* -
?
proč sem taháte zase Britney?..fakt tady to asi nikdy nepřestane.. -
tak nuda jo
no tak našel jsem par vět,ktere Avril řekla takže.....Nechci být srovnávaná s Britney, Ashlee, Hilary nebo s Lindsay. Chci být srovnávaná se sebou samotnou....co dodat::::::::....a další... Buď sám sebou a kašli na to co si ostatní mysli......... *14* -
-
jo nuda
*1* *1* *1* Já jsem někde četla,že řekla,že je jí na blití z těch cukrových panenek,jako je např.Hilary Duff nebo Britney Spears. No vidíte,nechtěla být jako Britney,na začátku kariéry byla její pravý opak a ted'? Se jí víc podobá(vzhledově). Je to docela vtipný. *1* -
-
Re: jo nuda
kdo by chtěl bejt jako tyle krávy.Kdyby mě s nima někdo srovnával tak bych se nejradeji ostudou propadla do země(((((((((((((( -
Já se jí ani nedivim.No, kdo by chtěl bejt jako tyle krávy.Kdyby mě s nima někdo srovnával tak bych se nejradeji ostudou propadla do země(((((((((((((( -
Tak to se ji ani nedivim.No reknete,kdo by chtel bejt jako ty blbky : - ))) -
...až na to,že na Britney nemá a nikdy mít nebude! *15* -
-
Re: Re: jo nuda
no to je pravda,že na ni nikdy mit nebude!!!jako třeba že si oholi hlavu nebo se sjede nějakou drogou nebo se nechá zbouchnout nějakym blbcem..nechá si udělat dvě děti a mohl bych pokračovat,takže co se jedna v osobnim životě,tak jako britney nebude!!dianna114 a vopravdu se ji nepodoba!to že ma blond vlasy neznamna,že se ji podoba!avril ma oblečeni ,parfem,charitu atd.... tak ja nevim kde vidiš podobu?obě zpívaj jinej styl..fakt nevidim podobu *7* -
-
Re: Re: Re: jo nuda
? A proč píšeš,že si Avril nikdy neoholí hlavu? *7* Jak to můžeš vědět? A ještě k tomu osobnímu životu,tak myslím si,že Avril ho jako Britney mít nebude,určitě ne,Avril má takový klidnější život a Britney je už dlouho oblíbená celebrita bulváru. A řekla bych,že je celkově pro média víc zajímavá. Víc jí pronásledují paparazzi a pak se ani nedivím,že na tom byla tak špatně a taky si oholila hlavu,kdybyste o ní viděli dokument,otevřely by se vám oči. Je smutné,že SPOUSTA LIDÍ na ní nevidí to dobrý-ten pěkný hlas,její pohybové nadání a že se jí povedl comeback a dostala se z těch problémů-ale jen to špatný-tedy ty skandály(který si z poloviny stejně vymyslel bulvár) a když slyší její jméno,nevybaví se jim nejúspěšnější teenager v historii,ale řeknou si 'jo to je ta,co fetovala a oholila si hlavu' To mě štve. -
-
Re: Re: Re: Re: jo nuda
teda:Innocence tam má bejt napsala jsem to blbě -
ja souhlasim..prostě jediny co maj společnyho jsou vlasy nic vic...případ uzavřen *1* -
angel15
Já nechci říct,že za její zpackanej život můžou ostatní..jen mě štve to,jak někteří,co jí neznají,jí odsoudí jen kvůli nějakým kravinám,co si vymyslel bulvár(teda jasně,že úplně všechno,co o ní napsali,kraviny nebyly). ta podoba...no,nebudu se tady dohadovat a tvrdit,že si jsou podobný...to už je jedno. Brit není blbá,ale jak si vzala toho magora,tak on na ní ze začátku byl milej a chovat se k ní hezky,ale ve skutečnosti to byl totální magor a byla asi moc naivní a tím,že si ho pak vzala,udělala podle mě tu největší chybu za svůj život *10* a že brala drogy,tak to dodnes ani není úplně jasný,možná jo,ale na 100% se to říct nedá,ale co nikdy nepochopím,je to,že se se svými dětmi zavřela v domě a před nimi se pokusila o sebevraždu... *9* *9* určitě má slabou povahu,kdyby byla silná,tak by přece na tom nebyla psychicky tak špatně...Každopádně se to Avril určitě nestane,ona je úplně jiná a její manžel určitě není takový debil jako Britneyin bývalý. ale už sem Brit tahat nebudu,ale když už sem píšu,tak i něco o Avril,líbí se mi ta písnička Innosence -
jak to mužu vědět?jelikož vime,že neni psychycky narušena jako Britney *3* ...ona to ma už hold v rodině,ale avril ne,takže proto to vim *1* ...a nemaj podobnou imič!pokud vim,tak do časaku se fotěj všechny zpěvačky...a dianna114...jasně,takže za svuj spackanej život vlastně mužou všichni jen ne ona?jako promin,ale například,že se zbouchla a nechala zkazit karieru a udělala si děti s takovym blbcem...za to si muže sama a to,že to řešila nějakyma drogama(myslim obecně)tak za to si muže taky ona.....je spousta stejnejch celebrit a podivej se na ně žijou normalni život!a když má někdo tak dobrej hlas a takhle ho zahodí,tak je pro mě blbec:)..hold má asi slabší povahu odolávat,tak at radši toho už nechá a žije normalni život,ikdyž nevim co by dělala,i když má dost už nahrabano
-
-
podoba
No právě v těch vlasech a že taky(jako Brit)fotí do módních časopisů a tou image. Netvrdím,že jsou si nějak hodně podobný,ale dříve byly NAPROSTÝ opak-a to už se ted' říct nedá. -
-
Re: podoba
no tak to je taky pravda....před pár lety byly jak z jiných světů, ale teď už se to říct nedá....Ale že by si byly nějak mo podobný.....jejich podobnost je opravdu minimální!!!!
-
-
Re: Re: Re: jo nuda
No jo...fakt už k tomu nemám co dodat....máš hold opět pravdu!!! -
-
Nemá! *15*
-
-
-
Ále prosimtě... -
to bylo krutý *15*
-
-
-
Re: tak nuda jo
To mě dojalo *9* *15* *15* *15* já sem zas někde viděl něco že 14.7 vyjde avrilino CD *4*
-
-
Nuda
No tak lidi musím vám říct že je tady poslední dobou docela nuda!!!!Nikdo nemáte o Avril žádné novinky...??? -
Selaward
Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz -
nový cd
tešíte se na jeji nový cd ?? kdy má vijít ? *3* -
avril
avril je super *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
!!!AVRIL!!!
Ahoj lidi co máte rádi Avril!!! Necí říct že já nemam ráda ale já mám i víc oblíbenejch zpěvaček tak se prosím nezlobte, ale AVRIL JE NEJ!!! Ty ostatní jsou daleko za ní!!!!A ten kdo Avril nadává je fakt blbej, dyť prostí ní nic nemá tak ať nenadává!!!!!!AVRIL JE NEJ!!! *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4*