Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angel15

dotaz

heled to si ze mě zase někdo stříli nebo avril tloustne?jak přidala do novinek avril007 ten příspěvek?máte někdo alspon dukaz nebo něco:D
    • dianna114

Re: dotaz

http://www.blesk.cz/clanek/showbiz- zahranicni-showbiz/116093/rockerka- avril-lavigne-24-vali-se-v-milionec h.html
      • angel15

Re: Re: dotaz

no to už jsem viděl ty fotky,jak si užíva...ja bych to dělal taky ..bejt milionář *3* ..no ale na těch fotkách je z ní mrtě kus,tak nevim proč píše do novinek,že tlousne *1*
    • sharpay1995

Re: dotaz

No tak nevím no...ale trochu se mmi zdá že poslední dobou malinko přibrala....Ale není to nic tak straštnýho....
  • monikasmajlo

fuj

ma tak zvraštenou tvár jak muj pradeda *8*
    • bambusanka

Re: fuj

polib si prde*l ty krávo!!!Avril je super!!!
      • danielka1996

Re: Re: fuj

ja si myslim ze vrasky ma snad kazdej clovek kterej se usmeje od ucha k uchu a to avril dela moc rada *4*
        • angel15

Re: Re: Re: fuj

ja mam vrasky z toho ,jak ji vždycky tady nějakej blb nebo blbka začnou urážet *1*
    • miley11cyrus

*1* *15* *15* *15*
      • danielka1996

angeli sorry ale v zakladce se tohle neuci a do konce zakladky ma jeste dost casu,,,jasny urazi avril,ale jako tohle si fakt nemusel *8*
        • angel15

no a co mam na tohle říct?jelikož avril vrásky nemá,tak to sem napsala jen ,aby někoho vytočila,tak proč ji nemužu odpalkovat?
    • angel15

ježiš marja 10 let ti je a mluviš tady o vráskách.... *1* nejdřiv si prostuduj ve škola co to vubec je a až vyjdeš alspon základku,tak pak něco piš díky *4*
    • jana291995

Nemůžeš srovnávat tvýho 100 letýho pradědu s 24 letou Avril...jestli se ti nelíbí tak prosím postěžuj si,ale ne tady...vím že je to tvůj názor,ale Avril nemá ani jednu vrásku,asi nevíš jak vypadají..ale to je jedno... *15* chtěla bych vidět tebe,a myslím si že bych si tě s tvým dědečkem pletla,ptž máte určo stejný vrásky...CO SI JAKO MYSLÍŠ ŽE KDYŽ SI DÁŠ DO IKONKY SELENU GOMEZ ŽE TI VŠICHNI BUDOU ZOBAT Z RUKY?...je to tvůj názor no,ale než něco napíšeš tak se zamysli,ptž avril nemá ani jednu vrásku,a napsala jsi to sem jenom proto,že závidíš avrilce její krásu..ptž ty tak krásná určo nejsi..máš vrásky,a velkej zadek že?.. *15*
      • Re: Re: fuj

A ty si myslíš co? Že když tady napíšeš takovou hovadinu,tak se všichni zblázní strachy?? A proč by tam nemohla mít Selenu Gomez? Tobě taky někdo vyčítá,že tam máš avril? A jak můžeš soudit někoho,když nevíš,jak vypadá a ani nevíš,kolik je jejímu dědovi. *1*
        • jana291995

JEŽIŠI...tak ona ani neví kolik ej Avril,a už oni říká že má vrásky...jako líbilo by se to tobě?..nikdo se strachy posírat nemusí,ale normální člověk pochopí,že když ji máme rádi tak za ni budem stát,a ne že tady budem podporovat nějakou 10letou holku..avril se nám pstě líbí,a takovýhle názory mi nevadí,ale už mě mrzí,a něktrerý komentáře který tady uvádí antifandové jsou mizerný..a věřte nebo ne,i mě to někdy zamrzí když tady někdo napíše že je koště,a že je to barbie,že neumí zpívat...jak můžete bejt tak bezcitní a říkat takový keci..když se vám nelíví tak sem nelezu..proč bych já lezla třeba na diskuzi někoho koho nemám ráda..?proč?o čem ybch si tam měla povídat?o tom že je nejlepší když to není pravda?..nikdo není nejlepší,ani dokonalý,ale pro mě je AVRIL dobrá zpěvačka,a miluju její zpěv,ale neříkám že je dokonalá.. *16*
          • miley11cyrus

Re: Re: Re: Re: fuj

Jo mě se avril nelíbí ale nekteré písničky jdou to není urážka mám ráda jiné a vím že něco dokázala *1*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: fuj

jo,přesně.. *4*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: fuj

Tak tohle de vidět že to napsal normální člověk! Vyjádřit svůj názor, ale slušně... Tak kdyby se chovaly všichni...to by bylo krásně na světě...nebo aspoň na týhle dizkuzi!!!
      • sharpay1995

Dobře!!! *15* *15* *1* *1*
        • Re: Re: Re: fuj

Špatně!!! *15* *15* *1* *1*
    • sharpay1995

No chtěla bych vidět tebe ty nádhero..!!!!
  • avril-nely

muj blogg

hele , pls koukně te se na muj bloíg : nelinkaavril.blog.cz

mam malou náštěvnost ...... plskyyyyyyy
    a napiště koment o novym dessu s avril
  • jana291995

complicated

HEJ,POSLECHNĚTE SI písničku od VANEESY HUDGENS-COME BACK TO ME...ten refrén je celá písnička Complicated....jako krade *16*
    • leila00

Re: complicated

No, tak nějaká podoba by tam byla ale to je asi v 90% písniček. Skoro každá písnička je něčím podobná ještě s nějakou. Holky, když se vám líbí jedna celebs tak hned nehledejte chyby v druhejch *3*
      • sharpay1995

Re: Re: complicated

Ale já u Van nehledám žádné chyby...já jí mám ráda i jako zpšvačku i jako herečku...ale ta jedna část to je prostě Complicated, ale trošku zrychleně!!!
    • sharpay1995

Re: complicated

Jóóó to znám...poprvé když sem to slyšela tak sem myslela že asi zečílím..!!!
  • bella.edward.twilight

hezký písničky

Avril má moc hezký písničky.
  • bella.edward.twilight

My Happy Ending

MY HAPPY ENDING
    So much for my happy ending
    Oh oh, oh oh, oh oh...
    Let's talk this over
    It's not like we're dead
    Was it something I did?
    Was it something You said?
    Don't leave me hanging
    In a city so dead
    Held up so high
    On such a breakable thread
    You were all the things I thought I knew
    And I thought we could be
    [Chorus:]
    You were everything, everything that I wanted
    We were meant to be, supposed to be, but we lost it
    And all the memories, so close to me, just fade away
    All this time you were pretending
    So much for my happy ending
    Oh oh, oh oh, oh oh...
    You've got your dumb friends
    I know what they say
    They tell you I'm difficult
    But so are they
    But they don't know me
    Do they even know you?
    All the things you hide from me
    All the shit that you do
    You were all the things I thought I knew
    And I thought we could be
    [Chorus]
    It's nice to know you were there
    Thanks for acting like you cared
    And making me feel like I was the only one
    It's nice to know we had it all
    Thanks for watching as I fall
    And letting me know we were done
    [Chorus x2]
    Oh oh, oh oh, oh oh...
    • Re: My Happy Ending

a co jako ? XD
  • jana291995

KONEČNĚ

Hej,tomu nebudete věřit..dneska jsem šla na aukro.cz,a narazila jsem tam na BLACK STAR stojí myslím 350,a prodáváho tam jedna holka(upřímně,je hloupá,mít takovou vonavku doma,se s ní ani nenavoním)...no nic,fakt se tam kuknite,adresa je www.aukro.cz,a jedná se o aukci,takže nemáte vyhráno....jsem happy...co vy? *15* *14* *4* *15* *14* *4* *14*
    • avrilie

Re: KONEČNĚ

tak asi jí nevoní *1*
      • jana291995

Re: Re: KONEČNĚ

no asi ne no....ale mně bude určo.. *15* *14*
    • avrilie

Re: KONEČNĚ

tak asi jí nevoní *1*
  • miley11cyrus

tttttt

ona na fotce ukazuje fakáča???? *7* *9* *10*
    • david16

Re: tttttt

nojo co by jsi čekala ? *15* *15*
  • kladik

Klik

KLIK na to pls!!!!!
    http://s3.gladiatus.cz/ga me/c.php?uid=126556
  • wercis

Avril Lavigne

nevim jak vy, ale mě se víc líbila před tou změnou.. *13* ...ale některé kousky z posleního alba si poslechnu ráda *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit