-
hh
Já fandím všem osobnostem(nejvíc miley)ale vím každý mám rád jinou osobnost a nechápu jak všichni navzájem nadávají na nějakou osobnos pořád někdo chodí na miley a nadává už mě to štve *9* -
-
Re: hh
miley11cyrus..ale Avril evidentně nefandiš a nevim proč to píšeš sem..tady je to už delši dobu v pohodě a sme rádi a jestli tohle je nějaka narážka,že zase nějakej fanoušek co fandi Avril za všechno zas muže,tak to doufam nemysliš! -
-
Re: Re: hh
http://profil.osobnosti.cz/shellby
-
-
Re: hh
My to tady měli podobný... *9*
-
-
Josef Dominik
Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz / -
ježiši
kdo to zase napsal do novinek,že je zase těhotna *1* ..ja ty fotky z pláže viděl,jako všichni asi a že by měla bříško jsem si teda nevšiml *13* *3* -
-
Re: ježiši
jseš slepej????????????????????????????? ??????????????? -
-
Re: Re: ježiši
mtv.awards.2003-4ever..a ty si kdo?asi fanoušek Avril ne ,jak tak koukam... -
-
Re: Re: Re: ježiši
aha,takže slepý nejsi... *1* tak to je fajn -
-
Re: Re: Re: Re: ježiši
to může říct každej .. třeba : Hello , I am Lily Alen
Hi,My name is Miley Cyrus
Hi, I'm Ashley Tisdale -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ježiši
Ale nevím,proč reaguješ na tento příspěvek -
jóóóó to může napsat každý!!!
-
-
Re: Re: Re: Re: ježiši
zato ty asi si nebo neviš,jak vypadaj těhotny ženy.... *3* -
-
*1* *1* *1* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
hello my name is avril lavigne
-
-
Re:
hm..jasně... -
Re:
Jóóó jasně..a já sem čínskej bůh srandy, ne?! *13*
-
-
Můj názor
Tuhle holku moc nemusim připadá mi jako růžová barbie.To je ale MŮJ NÁZOR!!! -
-
Re: Můj názor
děkujeme odejděte *1* ...ne mir stebou bratře:)
-
-
Nesnáším její hudbu,vzhled i chování
Má děsný styl oblíkání a ještě horší písničky *13* na koncertech má růžový koberec,mikrofon,tu šachovnici nebo co to je(pod bicíma) *1* cituji její dřívější slova:nesnáším růžovou *1* *1*
je to prostě trapka -
-
Re:
ty ji sand znáš osobně jo ?! to ti nevvěřim .. trapka si tu ty -
-
Re: Re:
Přesně! *16*
-
-
Re:
Vis, lide nekdy po case meni nazory. -
Re:
Jasně beru že se ti nelíbí její hudba, styl oblíkání, atd.....Je to tvůj názor...!!! Ale JAK MŮŽEŠ TVRDIT ŽE SE TI NELÍBÍ JEJÍ CHOVÁNÍ????TY JI SNAD ZJNÁŠ OSOBNĚ???? A ty slova, že se jí nelíbí růžová...tak ktomu jen: to byla stará Avril!!! -
-
jo znam ji -
-
Re: Re: Re:
Jóóóóó tak ty jí znáš...no to já tak, ale né osobně...a co ty??? *1* A náš milovaný Angel má pravdu! je to prostě holka a má ráda tůžovou..já sem ještě asi před dvěma roky taky růžovou nesnášela, ale teď jí mám ráda....!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re:
Já měla růžovou ráda ve 3.třídě,ale od svých 11 let jí až doted' nesnáším. *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re:
Asi jsem jí začla nesnášet proto,že se mi už okoukala a taky jsem měla pocit,že ta barva je hodně(až moc)oblíbená...a taky ta barva patří k jednomu stylu(barbie stylu) a prostě je to taková barva,o který se asi hodně diskutuje....spousta lidí je tou barvou úplně posedlá a jiní ji označují za hnusnou a jednou jsem viděla blog,na kterým bylo:'Chceme bojovat proti,tomu,že růžová je odsuzována jako hnusná.' *1* Je asi divný tu barvu nesnášet jen proto,že spousta lidí jí žere..ale třeba modrá se mi docela líbí,ale taky to není moje oblíbená barva,protože se líbí skoro každýmu. Ale růžová mi přijde taková umělá a přeslazená...moje OBLÍBENÁ barva je zelená. *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: Re: Re: Re:
A pročpak???? Jestli se mohu zeptat?!
-
-
-
no co na to říct ty co dělaj do metalu,tak maj černou a ty co hrajou pohodovy pisničky zase barevnej styl....a Avril hold je holka a má ráda ružovou...ja osobně mam rád modrou a taky bych měl všechno modry....a co že dřív říkala tohle a tohle!někdo taky řekne,že nebude nikdy kouřit a za par let kouří ,jak fabrika...váš milovanej Angel *1*
-
-
-
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Re:
jak by řekl každej....Blb se pozná podle špatnych činu *1* *3* -
Re:
ty debile už táhni s těmi teplými smajlíky tohle není naká homo diskuze tak si jdi na lide, diskuze, homo orientace a jdi si teplit tam! *13* *13* *13* -
-
Nóóó trochu tvrdý....., ale máš pravdu....kčemu ti je tady furt provokativně dávat ty smilíky?????-(to nebylo na tebe, Davide!) -
-
Aspon že tak *15* zase nejsem ten nejhorší *15* -
-
Re: Re: Re: Re:
jo, Jo *15* *15* *15* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
juchúúúúú
super super super! konečně avril předeběhla hilary duff! Jak já sem šťastná... *14* -
-
Re: juchúúúúú
Jo,je to fakt paráda,na tohle jsem čekala docela dost dlouho...jinak,myslím že už i hádky přestaly *4* -
-
Re: Re: juchúúúúú
*14* -
jooooooooo huráááá.................. -
JJ....začíná se to tady celé nějak lepšit!!!
-
-
-
jupíííííííí
jupííííííííííííííí avrilka predehnala hillary jupíííííííííííííí *14* *14* *3* *14* avrilka je neeeeeej -
-
Re: jupíííííííí
Jo to je supeeer
-
-
5.
Jo...Avrilka už je 5. ......! *15* *1* *3* -
-
Re: 5.
*3* *4*
-