Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .nat

.Mlask

komu ty říkáš blbko si trochu myslíš ne?? řekla bych,tobě dám možná tak přes hubu
    • angel15

Re: .Mlask

no je to trochu na hlavu,když si mysliš,že avril nějakej email má pro fanoušky:)...myslim,že během pár dnu by to bylo zahlceny *3* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: .Mlask

Nóóóó tak to je pravda...myslím že by stačily i 2 dny a už by bylo po emailu...!!
    • sharpay1995

To asi patřilo RockPrincess, že? No ale každopádně si to PLS neřešte tady na dizkuzi!!! Jo a RockPrincess: Dost blbý vtip, že máš email od Avril...!
  • jana291995

abbey dawn

Nechápu proč avril dělá ty hadříky tak malí..já jsem si chtěla objednat ty rifle,po kterejch tak dlouho toužím,a nestačila jsem se divit jako...oni mají největší pas 37cm...jako tak oblíkl by to někdo z vás?..já teda ne..trika o samý...jenom velikosti s,m,a l...:(..jestli to takhle půjde dál,tak se ji na abbey dawn můžu z vysoka vyprdnout *14* ...
    • leila00

Re: abbey dawn

Ale oni jiný velikosti než s,m a l ani nejsou (teda pak už jen xl a xxl).
      • jana291995

Re: Re: abbey dawn

však jo...vždyt to je na nějakýho pidimužíčka *15*
        • leila00

Re: Re: Re: abbey dawn

Ale já nemyslim, že Abbey Dawn má velikosti s,m a l ale jediný velikosti co jsou sou s,m a l.. No já osobně mám m a někdy můžu mít s.
          • danielka1996

Re: Re: Re: Re: abbey dawn

jana291995:promin ale na profilu mas ze ti je 14 tak by to teda melo bejt i tobe a taky tim padem jsi i decko ne? *7*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: abbey dawn

*1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15*
            • jana291995

však jsem *15* jsem teprve ve vývoji *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: abbey dawn

Nóóó tak to je dost blbý....
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: abbey dawn

no však právě...vždyt to pomale nikdo neobleče...mně to připadá,jak kdyby to bylo na ty 12-15 letý děti..jako ty mladší děcka..ptž.!!
            • jana291995

asi jo máš pravdu!
            • sharpay1995

To je pravda, Angeli....Avril za to nemůže!!!
            • angel15

ale to je většinou vina dodavatelu a ne Avril *4* a nebo firmy co to vyrábi....
  • .nat

.Mlask

Neznáte někdo mail na Avril??
    • Re: .Mlask

jasně že mám blbko *1* ty ještě ne ?? píšu si s ní už celý roky *15* *15* tak za litr ti ho prozradím *5*
    • jana291995

já ee *9*
  • us5fan

music

Má fakt skvelou hudbu *3* *3* *3*
    • jana291995

Re: music

jo svatá pravda pravdoucí..:)...hej četli jste to na mím blogu?jedna češka vyhrála soutěž o setkání s Av,a poletí za ní do Toronta na její koncert,dostane VIP lístky,luxusní ubytování,a myslím týden s Avril...já mít takový štěstí,tak neví co ybch dělala..já bych se asi zbláznila..fakt...co vy?...jo a blog www.blogoav.blog.cz...se mrkněte,někde to tam je..pá
      • leila00

Re: Re: music

J ale to už je dávno ;)
        • angel15

Re: Re: Re: music

neni jsem to viděl i v TV na nějaky stanici myslim očko...no ja to vyhrát,tak jsem v sedmim nebi *4*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: music

To snad každý znás....!!!! *14* *14* *14* *14* *15* *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: music

No tak to sem na tom stejně...já bych asi ze seba nevydala ani hlásku...a když už tak bych něco kecla....ale i s mou dobrou angličtinou...bych v té situaci řekla asi nějakou blbost...!!! *15* *15* *15* *15*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: music

sice bych asi jen pořád čučel na ni a nic neříkal,ale co *1*
      • sharpay1995

Re: Re: music

Jóóó četla sem to tam hned jak si to tam dala!!! A já bych se teda asi taky zblázdnila....radostí!!!! *1* *1* *15* *15*
        • jana291995

Re: Re: Re: music

já bych nemohla ani spát... *15*
  • jeeej

avril je divna blba
    • angel15

Re: jeeej

hmmm.vyte co nechapu jak fanoušek hip hopu zkonči tady *1* ..ja mam dost už zvás... *9*
      • jana291995

Re: Re: jeeej

no taky nechápu *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: jeeej

já taky ne.... *1*
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: jeeej

já jo *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: jeeej

No tak to je fakt hezký....... *9* *9* *9*
            • dianna114

Jo a ještě Vanessy Hudgens a Seleny Gomez. *1* Tak ted' je asi na řadě diskuse Avril. *1*
            • sharpay1995

Ona chodila na dizkuze Ewy?????
            • dianna114

Asi jí to už přestalo bavit na diskusi Miley a Ewy Farný. *1*
            • sharpay1995

nóóóoóóó ani de nedivím.... *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15*
    • david16

Re: jeeej

OK jdi si to říkat někam na antiavril diskuzi :) ale dík za tvůj názor *4*
  • jana291995

to je nefér

Hey,hádejte co se mi dneska stalo..tak jsme si šly s holkama na zmrzku,a najednou vyšla moje kámoška přes net,(už jsme se znaly dřív,ale moc jsme si spolu nepodídaly,ale pak jsme se zkamarádily)..no a ona měla rifle od Abbey Dawn,takový ty hodně popsaný..jsou krásný,nevím kde je mám sehnat:(...upe krásný jsou..fakt,bych vám přála vidět,jsem se cítila jak v nebi,ale pěkně mě nakrkla.. *15*
    • danielka1996

Re: to je nefér

super!!!a zeptala ses ji odkud je ma? *3*
      • jana291995

Re: Re: to je nefér

no psala jsem ji přes lidé,ale ještě neodepsala..kdybych mohla,tak to z ní strhnu,ale možná je budu mít i já..a má je určo z www.abbey-dawn.cz..
      • david16

Re: Re: to je nefér

http://avril-source.com/gallery/ind ex.php?cat=62 *15* *15* *15*
  • david16

otázka

Hele jak to je vůbec s avril a vzděláním má vůbec střední školu a docela by mě zajímalo co by dělala kdy bi ji neproslavil ten chlap v kanadě... ? *7*
    • Re: otázka

střední školu nedokončila - kvůli hudbě ......
      • david16

Re: Re: otázka

aha a co dělala za střední ?
        • jana291995

Re: Re: Re: otázka

tak se zkus mrknout do životopisu,tam by to mělo být.. *15* ...jestli ses teda už nedíval :)
  • ..

avril je hrozne super zpevacka protoze nikde nenajdete naky video kde by zpivala na playback a toho si u ni hrozne cenim ze neni jako ostatni
    • dianna114

Re: ..

Tím myslíš,že všichni ostatní zpívají na playback jen ne ona?
      • Re: Re: ..

tim myslim presne to protoze avril sem nikdy nevidela zpivat na playback ani to nikde nenajdes ale u ostatnich to najdes stoprocentne
        • dianna114

Re: Re: Re: ..

Nwm ale,co špatnýho na tom,když někdo(občas) zpívá na playback
          • angel15

Re: Re: Re: Re: ..

dianna114 no tak nic na tom špatnyho neni až na to,že nezpiva,když je to playback...to jenom otevira pusu
            *1* *1*
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Ale to Madonna taky není na koncertech nahatá a taky jí tam napsal. *1*
            • sharpay1995

Lady GaGa beru, ale Avril na koncertech nahatá.....hm.......to mi nejde nějak dohromady.......!!! *1*
            • dianna114

přesně *1* a v tom seznamu v závorce ti ještě chybí Avril a Lady GaGa *1*
            • angel15

jasny...no ja du na koncert jen proto,abych viděl interpreta jak zpiva a jak vypada a ne proto,abych viděl jak tancuje *1* nebo je skoro nahata(zejmane u žen jako madona,britney a třeba pink)...ale stejnak ty koncerty jsou někdy nahoubelec...teda hlavně,když jste někde v zadu a musite koukat bud na tečku vepředu nebo na obrazovku *4*
            • dianna114

To jo..to vím *1* mně osobně playback nevadí zas tolik,ale docela mě na diskuzi Britney vs. Madonna zarazil názor jednoho kluka,který tam psal '...a prostě! Když Madonna naživo zpívat neumí,tak at' to nedělá! Tak jako Britney!' Zarazilo mě,že to někdo bere takhle,tedy,že když někdo neumí zpívat naživo,tak at' zpívá na playback *9* *9* Podle mě je lepší pro ty lidi,co jsou na tom koncertu,když ten interpret zpívá naživo(uslyší ten opravdový hlas,ne studiově upravený),i když by to bylo třeba sebevíc falešný),než se koukat na otvírání pusy! *16* *16* *16*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: ..

no tím tak trochu dokazuje že se mu zpívat nechce,nebo že to moc neumí,nebo že tu práci dělá jenom kvůli prachům...ale nechci tímhle urazit třeba Miley,Madonnu nebo tak... *4*
            • dianna114

To rozhodně ne...sice u někoho to tak je,že se mu třeba zpívat nechce,ale playback není jen od toho,když někdo neumí zpívat atd. Je to i např. když někdo při nějakém vystoupení hodně tancuje,tak je jasný,že mu nemůže jít u toho naživo(a dobře) zpívat. A ještě to je z technických důvodů,např. jsem někde četla,že kvůli technickým problémům Madonna část svého koncertu odzpívala na playback(ale to bylo asi jen jednou,jinak zpívá vždycky naživo). Ale co mi přijde blbý,když má někdo turné(ted' mluvím o Britney),na kterým zpívá cca 5 písní naživo a ostatní je na playback. Sice u většiny věcí z toho,co tam dělá,by asi bylo těžký naživo zpívat,ale když je to turné,tak by se tam mělo zpívat naživo,i když by to bylo na úkor pohybu. *3*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ..

Ano pravda, že Avril nikdy nezpívá na playback, ale zase na druhou stranu tím snad nikdo nechce říct, že VŠECHNY osatatní celebrity na playback zpívají!!
    • sharpay1995

Jóóóó tak to máš pravdu!!!
  • ..

nevite nahodou jestli avril nebude vydavat zase naky novy CD? *4*
    • danielka1996

podle informací by se nové (už 4.album) mělo vydat někdy v tomto roce...ale není stále jisté,jestli to je pravda *4* *3*
  • miley11cyrus

jj

Ne já fandím i avril vím že také něco dokázala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit