-
Black Star
týjo nevim jestli se to tady rozebíralo ale ta její reklama na black star je úplně boží :)je upa slaďoučká :)
http://www.youtube.com/watch? v=vjTMiZecxzE -
-
Re: Black Star
jo,já jsem ji viděla,je upe krásná,Avril to tam sluší,je to takový hodně propracovaný!!...povedlo se jí to!!jako vždy *14* -
-
Re: Re: Black Star
tak to je svatá pravda!!!ta reklama je upe nádherná!!!Avril je tam hodně krásná...ostatně jako vždy.... *14*
-
-
-
?
mužu se zeptat jaký sou ty oficiálná stránky black star? -
-
Re: ?
www.avril-lavigne-perfumes.com
-
-
av vs. madonna
Av a Madonnu se fakt nedá srovnávat.. Madonna toho fakt dokázala víc a má určitě i lepší hlas ale Av taky není špatná... co myslíte ? =o) -
-
Re: av vs. madonna
Nedávno jsem se koukala na pár live vystoupení Avril a na většině z nich zpívala fakt dobře. Pak jsem si to porovnala s tím,jak zpívala Madonna na The Virgin Tour(1985). Myslím,že měla ten hlas ještě lepší než Avril ted',ale už ten hlas Madonna nemá tak dobrej jako za mlada *9* Ale snaží se dobře zpívat,jen to asi s tou choreografií už tak nezvládá. Co ale nesnáším,když někdo tvrdí,že Madonna neumí zpívat. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* O Avril jsem nikdy neslyšela ani nečetla,že by neuměla zpívat,kdeždo o Madonně to furt někde píšou. Asi jsem teda hluchá,ale mně přijdou obě jako dobrý zpěvačky! *15* -
-
Re: Re: av vs. madonna
co na to říkám?nic protože avril je jenom jedna a madona taky a nebudu je tu srovnávat kdo je lepší a kdo ne!!!!je tu mrtě odlišnosti,jejich začátky...jak se která učila zpivat a kdo ji pomáhal...styl,osobnost,věk,hlas jakej maj...no prostě je toho strašně moc,tak jak mužete tady napsat něco o tom,že tahle je lepši a tahle ne???mě muže akorad vytočit tohleto *3* *9* *13* -
-
Re: Re: Re: av vs. madonna
no možná že Madonna umí líp zpívat,ale je tu hodně moc rozdílů,..hlavně ve věku!!Avril má všechno před sebou,myslím že jednou z ní bude taky taková zpěvačka jako Madonna!ale pro mě je prostě lepší Avril..!!ale neříkám že Madonna neumí zpívat!!to ne!!OBĚ UMÍ ZPÍVAT,a výborně!! -
-
Re: Re: Re: Re: av vs. madonna
ano to je pravda ! *3* -
Re: Re: Re: Re: av vs. madonna
To je pravda. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: av vs. madonna
*15* -
Re: Re: Re: Re: Re: av vs. madonna
děkuji,thank you,danke,grazie,gracias,merci!!!m
-
-
-
-
-
-
uuuuuuuuuuuáááááááááááá uuuuuuuuuuuuááááááááááá
Hej děcka,1 července vrthnu do obchodů jak huriká,má u nás být black star!!tak snad..!!co vy? -
???
kdo přendal hlavní fotku ?? to de ?? tuta je o hoodddně hezčí něž ta černobílá fotka co tu byla........ avril je supérrrrrrr -
-
Re: ???
podle mě byla lepší ta černobílá *5* -
-
Re: Re: ???
NEŘEŠTE FOTKU,stejně to nemůžem změnit,a líbit se všem nemůže!! -
-
Re: Re: Re: ???
mě se libi:) -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Jj mě se taky líbí!!! -
Re: Re: Re: Re: ???
jj je hezka ta fotka
-
-
-
-
Re: ???
hlavní fotku nemůžu změnit nikdo jinej nž admin,kdyby to šlo i nám všem,tak by tady byla každou minutu jinačí fotka..to dá rozumek!! *15*
-
-
avril
avril je hodně dobrá zpěvačka -
-
Re: avril
Jo,to je¨pravda!!
-
-
zase
zase už je to tady....zase se na dizkuzi Vivi( z Aloha from hell) srovnává vivi s Avril....bože..doufám že to nepříde sem...! -
-
Re: zase
Já hlavně doufám,že na foru Avril Lavigne(na lide.cz)už nebudou urážet Lady GaGa *16* *16* *16* dneska jsme se tam docela pohádali -
-
Re: Re: zase
No tak se mi zdá že kvůli celebritám(všem) někdy dělají lidi až moc zajímavý věci!!! *1* *1* *1* *1*
-
-
-
všimli ste si???
Avril už má konečně novou profilovou fotku!!! Konečně!!! tak stará už byla vážně stará!!!! *1* *1* -
-
Re: všimli ste si???
To má víc osobností,např. Miley Cyrus,Vanessa Hudgens,Lady GaGa -
-
Re: Re: všimli ste si???
já vím že jo!! Právě sem si toho nedávno všimla a napsala sem adminovi ať to změní i Avril!!!
-
-
-
Avrilka
avril je prostě úžasná nejlepší na světě -
Madonna
Hele že tu píšete že madonně umřela v 5 matka a takové blbosi je sice hezkéale nechápu proč to tu píšee ted když ona se má dávno jako prase v žitě má všechno na co vzpomene tak ji tada neobhajujte!!!! *13* -
-
Re: Madonna
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Madonna
No to sem píšeme,protože jí tady nějaká kráva,co o ní ví úplný ....,urážela,tak proto!!!! *16* A že se má ted' vše,na co si vzpomene? No a Avril snad ne?! *8* *8* *8* Madonna musela hodně pracovat,aby byla tam,kde je ted'!!! Tak jako Avril! A nevím,co to tady zase vytahuješ *9* -
-
Re: Re: Madonna
jo tak to máš pravdu!!! -
Re: Re: Madonna
Jo svatá pravda!!!
-
-