Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cara

Avril

Podle mě je Avrilka ta nejlpeší zpěvačka já jí mám opravdu ze všech zpěvaček nejradši! Avril je prostě néjlepší! Mám jí nadevše ráda sní bych šla kam koliv i kůli ní chodila v pytli xD!
    Mám jí mooc ráda! Avril IS BeST!!
    MiluJU jíí =D(nejsem lesba xDD!¨)
    • jana291995

Re: Avril

pravda!!Avril je NEJLEPŠÍ!! *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: Avril

6 let jsem její fanynkou a co s toho mám?No přece.......Hmm nic!TEdy až na plakáty atd.... *1* *1*
        • cara

Re: Re: Re: Avril

jsme její fanynkou 3 roky a mám s toho plakáty (taky :D) CDčka a DVDčaka =D
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Avril

Já taky.
  • jana291995

NEW CD

Tak jsem našla všechno kolem toho new cd:Tady máte celej rozhovor:

Kdy by mělo vyjít tvé 4. album?
    Avril:
    Mělo to být v prosinci, ale vypadá to, že se na trh dostane už tohoto listopadu.
    Prozradila by jsi nám jeho název?
    Avril: Myslím si, že už není co skrývat, a každý čeká na název. Doufám, že to bude alespoň malé překvapení, (ticho) název je: Living in the stars.
    Jak jsi k tomuto názvu přišla?
    Avril: To když ležíte celou noc a nemůžete usnout a je kolem třetí ráno, vstanete. Mě se tohle stalo (smích). Došla jsem si na terasu a viděla tolik miliony hvězd nad mou hlavou. Hnedka mě napadl název: Living in the stars.
    Kolik by mělo obsahovat songů?
    Avril: Tak jako každé jiné album. Ne málo, ale ani ne příliš moc. Myslím, že do 15 songů by to mohlo stačit. Víte, dá velkou práci složit a nahrát píseň (smích).
    Prozraď nám ještě něco o tvém 4. albu.
    Avril: Bude spíš takové pohodové, ale nikdy nevíte. Jen bych ještě ráda dodala, že se na obalu začíná pracovat. Také jsem již vybrala design na svou desku. Nemohu se dočkat, až vyjde na trh.

Myslím že se máme na co těšit žhe??? *14*
    • sharpay1995

Re: NEW CD

tak to je super!!! už se toho alby nemůžu dočkat!!!
      • jana291995

Re: Re: NEW CD

já taky ne,jsem zvědavá jak budou znít ty new písničky,má tam bejt i oficiální písniška k black star,v tý reklamě je jenom kousek,a má tam být celá písnička!!!hrozně se těším,zase si je objednám na www.bontonland.cz to je super obchod,odcat mám TBDT,A live in Toronto!!!
        Možná si ještě objednám Alohu a Taylor Swift!!ale to až po čase!!
  • aw4

Mám ho!

Ahojte lidičkové,už mám Black star!!!Mamka mi ho včera koupila v Brně....Nádherně voní-je úžasný *14* *14*
    • cara

Re: Mám ho!

CaWkY =)
      Se máš já ho viděla v jednom krámu a souhlasím že voní mooc hezky =) a nevíte jestli vyšlo avrilino 4 album? já mám zatím jenom ty 3 a DVD
      • jana291995

Re: Re: Mám ho!

ještě ne,vyjde až na podzim!!
      • sharpay1995

Re: Re: Mám ho!

Vy se máte...x(
  • fifinka7

???dotaz???

lidi newíte jak a nebo podle čeho se hodností to že je třeba Michael Jakson 1. a Avril 9. v žebříčku nej osobností?......a podle čeho se berou ty šedý malí čísílka?
    • sharpay1995

Re: ???dotaz???

tak hodnotí se to podle toho jakou měla ta osobnost za nějakou dobu(newm jestli 14 dní, měsíc nebo kolik) návštěvnost na svém protfilu! A ty čísilka označují právě to olik měl těch návštěv...
      • fifinka7

Re: Re: ???dotaz???

aha tak to jo a děkuji za odpověď......jo a ještě mam jeden dotazík určitě vydá avril to CD v listopadu? *1*
      • jana291995

Re: Re: ???dotaz???

No já myslela,že to číslo označuje počet fanoušků na tomhle serveru!!!!já myslím že to není návštěvnost!! *7*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ???dotaz???

počet fanoušků ti označuje to číslo které máš u osobnosti napsané když rozklikneš svůj profil(Avril má teď třeba 4600 fans, a je na 4.místě) ! Ale my se tady bavíme o žebříčku Top osobností(co máš ne hlavní stránce osobnosti.cz) a tam je to podle té návštěvnosti!
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: ???dotaz???

JJ máš pravdu!Je to kolik fanoušku tam je.
    • avrilka-aja

Re: ???dotaz???

To fakt nevím!
  • sharpay1995

BRAVO

Lidi v novém bravu je plakát Avril(Black star) a taky ještě hned na první stránce takovej malej rozhovor!!!! *14* *14* *14*
    • avrilka-aja

Re: BRAVO

Jupí:-(
  • avrilka-aja

avrilka-alik.blog.cz

Ahojky lidičky!Sry za tuhle reklamku,ale chtěla bych vás o něco požádat.Mohli byste se prosím podívat na můj blog o Avrilce?Adresa je:

Avrilka-alik.blog.cz

P.S co vi víte?!Třeba se vám můj blog zalíbí a zjistíte new drby o Avril!
    • avrilka-aja

Re: avrilka-alik.blog.cz

Omlouvám se blbne mi to!
      • angel15

Re: Re: avrilka-alik.blog.cz

no když to tam dáš 3krát,tak ti uvěřim,že to blbne,ale 5krát no nevim *4* ..spíš si mě odradila se tam juknout než naopak:)
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: avrilka-alik.blog.cz

OMlouvám se!Ale fakt mi to blbne!
          • angel15

Re: Re: Re: Re: avrilka-alik.blog.cz

v poho:)
  • úžasná ypěvačka

Jestli se chcete podívat, jak Avril improvizuje, klikněte na http://s1.gladiatus.cz/game/c.php?u id=128793 *1* *3*
    • avrilka-aja

Re: úžasná ypěvačka

No já jsem na to klikla a vidím pěkná BLBOST!
      • sharpay1995

Re: Re: úžasná ypěvačka

Naprosto souhlasím!! A ten kdo to napsal je ještě blbší!!!
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: úžasná ypěvačka

Ano!Pěkná podvod!
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: úžasná ypěvačka

Ano!Pěkný podvod!
  • avrilka-aja

Avril

Ach jo!Jak já jsem ráda,že jsem našla tuhle suprovou stránku!Bych vás nikdy neznala!A hlavně bych neměla ty new drby*1*!A vůbec!I když se tu někdy dohadujeme,tak se máme rádi viďte?! *4*
  • avrilka-aja

Black Star

Pro lucynqa:Avril má hodně práce jako třeba:nahrávání,koncerotvání atd...A nebo drží nějakou novou pauzu,ale to si nemyslím!Určitě jenom nemá čas.Ale ůžu vás upozornit že určitě brzo uslišíme new song!
    • sharpay1995

Re: Black Star

no to si piš že uslišíme...!! *15* *15* *15* Už na podzim má totiž vyjít new CD!!! *14* *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: Black Star

No to snad ne!Vážně?Jupííííííííí!U ž se nemůžu dočkat!A jak se bude jmenovat?
        • jana291995

Re: Re: Re: Black Star

to já envím jak se jmenuje,ale myslím že to bude krásnej název!!jako vždy:)
  • ddddd

No já Avril nemusim připadá mi ,že je Scene nebo EMO a tyhlety styli nemusim neboli nesnášim a taky se mi do Avril líbí jen pár písniček Girlfriend je od ní nejhezčí.Ale hraje si na to čím neni.
    • angel15

Re: ddddd

mileyhaylin ...jo podivej se na všechny fotky co má a v čem chodi a pak něco říkej...stejnak to nechápu,když nemam někoho v oblibenych osobnostech,tak proč chodit na jejich diskuse??tohle ja nechápu...mě se libi třeba jedna nebo dvě pisničky od interpretu kterejm nefandim,ale to neni duvod jin na tu diskusi a napsat co se mě nelibi na ty sobnosti ne? my co fandime těm lidem,tak se nam liběj a inspirujou nás a tak a vy přídete a všechno akorád kazite...stejnak když to tu napišete nic tim nezměnite jen vyprovokujete ty co tu osobu maj rádi a je jasny,že ji pak bráněj
      *3* sry je to moc dlouhy *1*
      • sharpay1995

Re: Re: ddddd

Výborně řečeno!!!A neomlouvej se že to je dlouhý, to vůbec nevadí!! *1*
    • avrilka-aja

Re: ddddd

Promiň!Ale tohle jsem si ze začítku myslela taky!Podívej se na:http://avrilka-alik.blog.cz/0906 /vracim-se s vy ostatní taky co si tohle myslíte!Snad změníte názor!
      • sharpay1995

Re: Re: ddddd

prosimtě napiš ještě jednou tu www adresu..!!
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: ddddd

Prostě tu adresu okopiruj!A nebo

Avrilka-alik.blog.cz

A je to poslední článek.Aspoň myslím....Jmenuje se to Vracím se!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ddddd

Díky! víš já sem to skusila skopírovat akorát že to v tom tvým příspěvku asi není celí...!
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ddddd

Není zač!!! *1*
            • avrilka-aja

Tak děkuji!
            • sharpay1995

jo ten článek má něco do sebe! A je sto pro pravdivej!!! Je to pořád jedna a ta samá žena, ať už má hnědé nebo blond vlasy!
            • avrilka-aja

Aha!Tak to jo!Co si otom myslíš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit