Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

NEWS O CD

Tohle jsem našla,a když jsem to četla,byla jsem štěstím bez sebe!!!POVINNĚ PŘEČÍST-VŠICHNI:

Začnu tím, že Avril dostala pozvání vystoupit na VMAs s novým songem. Ještě však není jisté, jestli tam nakonec vystoupí, jelikož to pozvání ještě nepřijmula (ale ani neodmítla).
    Také mám pro vás zprávy o 4. CD. Jedna dívka z AvrilBandaids byla na koncertě Sum41, kde si povídala s ochrankou Sum41 a zjistila, že je možné, že Avrilky turné začně už koncem tohoto roku a také povídal, že nové allbum zní kouzelně. Tohle děvče mělo tolik štěstí, že se potkalo s Deryckem, manželem Avril, který potvrdil, že Avrilky nové album je úžasné. Říká se, že Avril na tomto novém CD spolupracuje se Slashom ze skupiny Guns ´N Roses.
    • angel15

Re: NEWS O CD

jooo..amen:)
    • Re: NEWS O CD

Máš pravdu!! *4* Svatou Pravdu *4*
    • cara

tak to je supéér =))
    • sharpay1995

Super!
    • avrilka-aja

Pravda!
  • emai

avril prosim pošli mi tvuj emai
    diky
    ahoj avril jestli maš icq prosim pošlimiho diky
    • sharpay1995

Re: icq

no je tohle normální......
      • jana291995

Re: Re: icq

já nevím co si myslí!!Halooo tady je diskuze,a Avril tu snámi BOHUŽEL není!!!
        A kdyžtak Avril česky neumí!!Ach jooo *9*
  • andrea3518

BLACK STAR?

HELE LIDI DNESKA JSEM BYLA V DM A MĚLI TAM BLACK STAR JENOM 15ml NEVÍTE KDE BYCH SEHNALA 100ml? PROTOŽE 100ml TAM MĚLI JENOM JEDNU BEZ OBALU A JENOM VLASTNĚ NA VYSKOUŠENÍ! TAKŽE MĚ NAŠTVALI A NECHCE SE MI POŘÁD KUPOVAT JENOM 15ml PROTOŽE TĚCH 100ml JE CENOVĚ VÝHODNĚJŠÍ. TAK PLS PORAĎTE KDE SE DÁ KOUPIT!! *9*
    • jana291995

Re: BLACK STAR?

jů to se máš,já bych taky asi nebrala jenom těch 15ml!!!ale nevím kde sehnat 100ml..fakt netuším:-(
  • bambusanka

Stránka o Avril

Ahojky lidi!!!Koukněte se na stránku o Avril. Je to www.avrilkala.estranky.cz .Napište komentář co mám vylepšit nebo co přidat!!Díky moc :D *3*
  • PRO AVRIL

Avril už od mích 5let. si moje nej ale vážně nej zpěvačka....!!!SUPER AVRIL MILUJU TĚ PÁÁÁÁÁÁÁÁ *14* *4*
  • jana291995

10.dítě a už mluví o kráse!!!

Hej,jak tady bylo to malí děcko,ajak říkalo že je avril blbá,a tak..tak já jsem ještě v ten den napsala jestli má něco proti Avril a ona odepsala že má,že je blbá a hnusná!!Tak jsem ji napsala tohle!!

Twe,vzpamatuj se,vždy je ti 10 let,a už mluvíš o chytrosti a kráse?..vždyt ty sama ani envíš jak budeš vypadat v jejím věku,vsadím se že ona je 100x hezčí a chytřejší než ty!!
    Chodíš do 4.třídy,a umíš sotva násobilku..a Avril budeš nadávat že je blbá?!!vím je to tvůj názor,ale nemám ráda když někdo napíše hovadinu,a přitom je v bledě modrym!!
    Víš ty vůbec co je to odmocnina,zlomek,trojčlenka?..nev
    • cara

Re: 10.dítě a už mluví o kráse!!!

ta holka je téda blbá fakt
    • sharpay1995

Re: 10.dítě a už mluví o kráse!!!

Dobře!!!!je to fakt....desetiletá holka o tomhle nemá co muvit!!
      • jana291995

Re: Re: 10.dítě a už mluví o kráse!!!

jo,ani neví co říká!! *15*
        • andrea3518

Re: Re: Re: 10.dítě a už mluví o kráse!!!

souhlasim s váma ale zase mám názor že každý má mít svůj vlastní (ať je douví jak pitomý podle nás) jeho vlastní názor *3*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: 10.dítě a už mluví o kráse!!!

JÁ VÍM,VŽDYT JÁ MU NÁZOR NEBERU,ale chápeš 10.tiletý dítě,ani neví co je to chození s klukem!!!
            A už tady něco mele,vždyt je to trapný..samozřejmě,názory nikomu neberu!!!ale má se zamyslet ne?
  • avrilka-aja

Ahojky!

Ahojky!Moje kamarádka Alyson by měla prozbu.Nemohly byste se podívat na její sblog?Adresa je:Alyson.Stewart.sblog.cz

PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM MRKNĚTE A NAPIŠTE KOMENTÍK.
    • jana291995

Re: Ahojky!

když už jsme u těch blogů,mám taky jeden novej..www.sweet-fruit-color.blog.c z...taky se může/te mrknout!!a zanechat komentík:-) *4* *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: Ahojky!

Kouknu!
        • jana291995

Re: Re: Re: Ahojky!

thanks *15*
  • Avriiilkaa

Mno , ale mohla by teda zase přiject do Prahy...protože ten její koncert byl vážně úžasnej *4*
    • cara

Re: Avriiilkaa

souhlasím AvriLka je nééj =)
  • AVrillkaaaa

Ahoj...Avril je opravdu NEJ NEJ zpěvačka kterou znam...mam doma dva veliký její obrazy , kalendář , parfém BLACK STAR , mikinu od Abbey Dawn....taky jí teď budu psát dopis *4* mam jí opravdu moc ráda jako zpěvačku... *4* *14* *4*
    • segovesus

Re: AVrillkaaaa

A kolik máš bodů na http://avril-lavigne-perfumes.com/w eb/cs_CZ/ ?
      • jana291995

Re: Re: AVrillkaaaa

mám 24 bodů a ty?
        • segovesus

Re: Re: Re: AVrillkaaaa

Tak to jsem amatér jen 19. *3*
    • jana291995

Re: AVrillkaaaa

ty jp,tak já nemám ani kalendář,ani mikču ani black star!!!ale s tím dopisem souhlasím!!až zase začne šůl,tak budem psát se Šárkou!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit