-
Avril je hrooozná!!!!!
Avril je upa nejhorší!!!nechapu jaktoze je v zebricku navstevnosti jeste desata!!Mela by bejt tak nekde na poslednim!!!je hrozna! -
-
Re: Avril je hrooozná!!!!!
co sem lezes kdyz ji nemas rada!!!!! -
by mě zajímalo proč je podle tebe nejhorší!!!co ti udělala?!!já taky nemám ráda Madonnu,a nenavážím se do ní!!Nemám ráda víc celebrit,ale nic s tím nenadělám!!jsem totiž ROZUMNÁ narozdíl od někoho!! *14* -
-
A proč jí vlastně nemáš ráda? *7*
-
-
Re:
něními sympatická!!pstě to je jako kdybych já řekla tobě před x-lety proč nemáš ráda Avril!!
A nelíbí se mi její hudba,ikdyž nějaký songy jo,ale ne všechny!!v životě jsem neměla Madonnu v telefonu!!!ale ne že bych ji nesnášela a hádala se kvůli ní,to mi za to nestojí!!! *15* -
-
Re: Re:
jo, některý lidi nedokážou pochopit, že někomu prostě není sympatickej, mě tak neni sympatická miley, né že bych jí nesnášela,ale prostě mi nějak nesedla... -
-
Re: Re: Re:
Na tom je taky něco pravdy....!xD -
tu je živo *1* ..hele s im kopirovánim..dneska to je skoro všechno stejny,vždyt už snad nejde nic novyho ani vymejšlet *1* -
No nwm, jestli Vivi kopíruje Avril, ale musíš uznat že sou si podobný v hodně věcech...: VZHLED(blond vlasy a nejen to....celkově sou si vzhledově podobný) STYL HUDBY( mají dost podobný styl....) ZAČÁTEK(Obě se proslavily jako velice mladé!)...a je toho víc.....xD -
Tak to se Ewě nedivím,že jí to oslovení vadí. a největší blbosti
česká Britney Spears=Sandra Bell*1*
černá Madonna=Rihanna *1* *1* *1*
a k tý Vivien z AFH,u ní si myslím,že jí spíš nenazývají novou Avril,ale spíš zkopírovanou Avril *9*
je sice fakt,že jsou si podobný,ale že jí kopíruje?? Možná má jen podobný styl oblíkání,ale nechce být jako Avril *7*
A nebo snad ty blond vlasy,to má být taky kopírování??
Tak to já abych si nikdy nenechala odbarvit vlasy. A už vůbec abych si nenechala udělat ten růžovej melír! *1* Aby to nevypadalo,že Avril kopíruju. *1* -
No tak k té Ewě....to si se strefila...kdybys trochu zapátrala ve starších internetovích článcíc tak tam byly pořád jen titulky: EWA FARNA- ČESKÁ AVRIL LAVIGNE! byl tho plnéj internet, až do chvíle kdy Ewa řekla, že jí to oslovení vadí...né proto že by Avril neměla ráda(ba naopak), ale protože chce bít Ewa Farna, ne česká Avril Lavigne...tak a ktomu s lady GaGA, atd.....myslím že máš pravdu...každý umělec je originální....a taky proto mi vadí že lidi teď našli novou Avril Lavigne...tedy má to podle nich být Vivi z Aloha from hell....nevím ci stím furt mají.... -
Každýmu se nemůže líbit to samý,to by byla nuda,kdybychom všichni poslouchali tu samou hudbu. *1* Jinak jsem ráda,že jsi na tom takhle,víš,já jsem si myslela,že Madonnu nějak nesnášíš. *15*
Ještě k tý Miley,mně se sice od ní líbí víc písní než od Avril a možná má i lepší hlas,ale přesto mi přijde divný říct,že je lepší než Avril. To proto,že Avril si texty skládá sama,ale Miley je píše někdo jiný,navíc Avril si ty texty pamatuje a Miley (prý) zpívá na playback,protože neví texty svých písní. A ještě něco,co si myslíte o tom,jak hodně lidí označuje někoho novou Madonnou(označují tak např. Lady GaGa,Britney nebo Beyonce)? *7* Podle mě to je blbost. *1* Hlavně proto,že každý umělec je originál a nikdo nemůže být stejný jako jiný umělec. *4* A kdo je teda např. Ewa Farna? To je nová Avril? *7*
Vždyt' je to nesmysl. *1* Co si o tom myslíte? -
hmm...neříkám,je dobrá pro některý lid!!!ale pro mě pstě ne!!nepadla mi do oka pstě..za to nemůžu...třeba diana114 ji má ráda a moc!!!ale je to její volba,já ji ji neberu!!! *4*
-
-
-
-
-
Podle mě, si jediný hrozný člověk tady ty!!!!! -
-
Re: Re: Avril je hrooozná!!!!!
proč to vubec řešíte..stejnak to je nereglej člověk co si řeší komplexy tady na diskusi *3* -
Re: Re: Avril je hrooozná!!!!!
jen ji dej!!!! *4*
-
-
-
New CD
http://musicserver.cz/clanek/26738/ Nova-deska-Avril-Lavigne-vyjde-v-li stopadu/ -
-
Re: New CD
zajímsvý!!
-
-
kukejte!!
Tohle mi poslala jedna slečna!
Avril Lavigne neměla v úmyslu začít nahrávat nové album. "Prostě se to stalo," uvedla k stále bezejmennému albu, které má vyjít 17. listopadu. "Nahrála jsem album, aniž bych si všimla, že vůbec něco nahrávám."
Avril sedí ve studiu v Tarzaně (Kalifornie). Nohy má ve stylových botech opřené o mixážní pult. -
-
Re: kukejte!!
Dnes již 24letá pop-punková princezna vypadá stěží o den starší od doby, kdy v roce 2002 vtrhla na rozhlasové vlny hitem Complicated. "Sedím na piánu ve vstupní hale a skládám, on je ve studiu, a tak podobně, hej, líbí se mi to."
Tím on myslí manžela (frontmana skupiny Sum 41) Derycka Whibley, který využil domácího nahrávacího studia k vyprodukování osmi z devíti skladeb, které Avril doposud dokončila. "Myslím, že využívá náladu předcházejících nahrávek daleko účelněji", říká manžel. "Je to způsob jak cileně vložit do hudby více síly a emocí. Je to daleko citlivější a snažil jsem to hudebně propojit v nahrávkách." -
-
Re: Re: kukejte!!
Pěkný.... *1* -
Re: Re: kukejte!!
NEBO VÍTE CO,TADYMÁTE ODKAZ,chtěůa jsem to sem zkopčit,ale to by bylo nadýl!!!
http://www.facebook.co m/note.php?note_id=109270788538
-
-
-
avrill
hel e avril by těhotná bejt nemohl ajsou to lži!! *10* *10* *10* -
Správce
Jo....dneska sem se stala správcem.....xD Takže každý "nevhodné" příspěvky které tady budou napsány až se zase budeme z někým hádat, budou smazány...taktež všechny neužitečné novinky, atd... *1* -
-
Re: Správce
To je super!Konečně někdo normální :) -
-
Re: Re: Správce
jo,aspon tady bude pořádet,když to tu budou udržovat "naše" lidi!! *15* -
-
Re: Re: Re: Správce
No ale pozor...diana je taky sprrávce....takže proti strana má taky jednoho...xD -
-
Re: Re: Re: Re: Správce
*1* protistrana? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
já už nejsem antifanynka -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Správce
Taky to nechápu....no jo...ty lidi bívají někdy tak....blbý... *1* -
jo já vím,sem si dělala srandu!!!ale je to vtipný že po ní chtějí mail,nevím prčo by av měla dávat mail cizímu čechovi *15* -
Diano: jo mě to nabídly sami od sebe....psali tam že to nabízí nejvěrnějším uživatelům osobnosti.cz....Janči: No tak to tě asi sklamu, ale příspěvky typu: "neumí zpívat" mazat nemůžu....ani to s tím emailem atd..... -
aha!!!ne mně je to jedno kolik tady bude správců,jenom aby tady nebyly ty trapný vzkazy!!!jako že neumí zpívat..a nejvíc mě dastali ty vzkazy jako Avril pošli mi tvůj mail!!! *15* *1* -
A tobě to nabídli sami od sebe? *7* *7* *7* *7* *7* Já jsem asi před měsícem a půl napsala kakadu vzkaz,že chci být správcem,asi za měsíc mi poslal vzkaz,at' pošlu požadavem na nějakou emailovou adresu a tak jsem se nedávno konečně odhodlala a poslala jsem ten email. *15* A ted'ka jak jsem si měla vybrat,u koho chci být správcem,tak jsem dala Britney. A pak Madonnu-a tam jsem na čekací listině. *9* *16* *16* hmm..takže super,osobnost,u který to nejvíc potřebuju,má už plný počet správců(=správců,kteří tam asi nechodí,jak vidím,podle (ne)mazání těch trapných příspěvků v diskusi). *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
janči: no tak jak to děláme...my vlastně nijak....přišli nám správy od administrátorů a nabídkou správcovství....no a moohli sme si vybrat čí osobnosti budeme správcem....my si vybrali( mimojiné Avril) no a to je vše....jo a neboj už by neměli být další správci- na každou osobnost sou jenom 3. -
No tak myslela sem to tak že když sme se hádaly na téma např: Avril vs Madonna tak si byla protistrana....xD -
hej jak to děláte?já chci taky!!už máme 3.správce,zase tak agresivní příspěvky tu snad nejsou aby to nezvládly 2.správci!!!no ale aspon tu bude pořádet,se těším až sharpay začne vyjednávat...to bude sranda!_!!!_!!! *15* -
sem další správce :D
-
-
-
-
-
Re: Správce
Tak to je fajn. *3* *15* -
-
Re: Re: Správce
..řekla druhá správkyně *1* -
-
*13* já jsem první! *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Správce
A to jako proč? *1* *1* *1* -
-
No taky si myslím....! *1* -
ono to je vlastně jedno *1* *1* *1* *1*
-
-
-
jo přesně tak....překvapilo mě Diano že si správcem Avril...
-
-
-
-
Avril Lavigne ve studiu: Exkluzivně pro EW! (překlad)
Na Facebooku na stránkách Avril Lavigne Black Star (cz):
http://www.facebook.com/note .php?note_id=109270788538 -
tak co teda?
Já už nevím co si mám myslet,ale tohle vypadá pravdivě!!!¨
Je to rozhovor,kterej jsem našla na jednom blogu,a tam se píše že new cd vyjde 17.listopadu,a bude se jmenovat-It Just Happened (Prostě se stalo)
Tady je celý rozhovor:
Mám pro vás skvělou novinku a tentokrát je to jisté! :-)
Avril v rozhovoru pro deník EW - Music Mix prozradila, že termén vydání nového CD je 17. listopadu 2009!
CD se bude jmenovat It Just Happened (Prostě se stalo)
Avril prozradila zatím tři názvy songů - Black Star, Darlin a Everybody Hurts.
Celý rozhovor najdete TADY
Tak co myslíte?je to pravda? *7* *7* -
-
Re: tak co teda?
mě to je jedno,jak se to bude jmenovat...hlavně at to je už k dostání:) -
-
Re: Re: tak co teda?
Jo to je taky ravda...!
-
-
*1*
Tak nevím jak jsem na tom s angličtinou, ale nové album se nebude jmenovat "It just happened", viz,:
"Avril Lavigne didn’t mean to start recording a new album. “It just happened,” she says of the still-untitled November 17th release. “I made a record without even feeling like I made a record.”" -
-
Re: Re: tak co teda?
a jak teda,vždyt to v tom anglickým textu máš naspaný!!a new album. “It just happened
To píšou jasně!!!ale living in the stars je lepší název žhe? *9*
-
-
no tak to teda nwm jk se teda bude jmenovat....ale aspoň v něčem se shodli....v přibližném vydání CD a v názvech 3 písní....!xD
-
-
známe názvy dvou new písní
Avril v jednom rozhovoru prozradila názvy dvou písniček které budou na new cd!!
Tady je celý rozhovor
Přečtěte si exkluzivní reportáž o natáčení nového alba Avril Lavinge (anglicky). Práci na novém albu odstartovala znělka pro reklamní spot k Black Star. Avril prozradila názvy dvou písniček, které přehrála pro časopis Entertainment Weekly: “Everybody Hurts” a “Darlin”. Druhou skladbu, která má být klasický love song, složila už v 15 letech. *14* -
-
Re: známe názvy dvou new písní
Jo a není to s Facebooku? Tam je totiž přesně ten samej článek... -
-
Re: Re: známe názvy dvou new písní
helejte,je pravda že Avril napsala song pro Kelly Clarkson?Breakaway....je to hezká písnička mně se líbí a Kelly je dobrá zpěvačka žhe?:¨!!!.... -
-
Re: Re: Re: známe názvy dvou new písní
Avril je spoluautorka, viz:
"Breakaway" is a 2004 song co-written by Avril Lavigne, Bridget Benenate and Matthew Gerrard and produced by John Shanks. It was recorded by pop rock singer Kelly Clarkson for the soundtrack to the film The Princess Diaries 2: Royal Engagement by Disney Records, where it quickly became a charting single and video from the soundtrack. Later, it was included on Clarkson's second album, Breakaway, being released again by RCA Records as the album's first single. It was the first single in North America, Latin America and Australia, and the fifth single in Europe and Indonesia, from Clarkson's second album. -
-
Re: Re: Re: Re: známe názvy dvou new písní
*15* dík,ale nerozumím tomu *15* stačí když jsi naspal/a že je to spolumajitelka!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: známe názvy dvou new písní
Stručně: Tu písničku psali na objednávku pro studio Disney a film Deník princezny 2. Z písně se stal takový hit, že jej Kelly zařadila na své druhé album. -
Re: Re: Re: Re: Re: známe názvy dvou new písní
asi tak nějak no....
-
-
-
-
Je. :)
Ze stránek Facebook: Avril Lavigne Black Star (cz), kde to bylo v 8 ráno. *5*
Jinak článek byl zveřejněn na EW.com včera - 24.7. -
jo je to z facebooku,já tam chodím,a mám tam i profil!!!!tam se to všechno dozvídám *15* -
-
Re: Re: Re: známe názvy dvou new písní
Já tam taky chodím a taky mám svůj profil...vlastně jednou sem tam narazila i na tebe...! psala si tam nějaký komentář k Avril a blac star...!
-
-
-
Re: známe názvy dvou new písní
Týý jo... super!
-
-
dopisek pro avril
ahojík!!! nevíte někdo když chci napsat Avril dopis jestli to musi byt napsany anglicky nebo jestli muzu cesky??? prosím odpovězte *3* *7* -
-
Re: dopisek pro avril
myslim ze spis anglicky,. a chtela jsem se zeptat jestli ty mas jeji adresu? jestli jo mohla bys mi napsat jaka je jeji adresa? -
-
Re: Re: dopisek pro avril
Jo ta adresa je tady na osobnostech na jejím profilu..!
-
-
mn0 já ho tet atky píšu a v ajíně těžko avril umí česky :D -
No můžeš to napsat česky,ale asi tomu nebude rozumět *1* -
a myslíš že Avril umí česky?já myslím že ne"!!no píšeš to angličance tak asi anglicky!! *15* -
-
Re: Re: dopisek pro avril
no píše to kanadance:D
-
-
-
Parfém
Avril má svuj parfem a uz se prodava,videla jsem ho v drogerce. Jmenuje se to Black star *4* -
-
Re: Parfém
heled neříkaj ti blesk:D -
-
Re: Re: Parfém
To jo... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Parfém
:)) já tu voňavků taky miluju =D -
-
Re: Re: Re: Re: Parfém
proč to neni i pro muže sakra:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Parfém
To máš pravdu janči....!xD -
no,to je good nápad!!!!A vonilo by to po..vodce *15*
-
-
-
-
-
Re: Parfém
to už tad yvšichni víme jak se jmenuje :) -
-
Re: Re: Parfém
a někteří z nás ho už dokonce mají!! *15* -
-
Re: Re: Re: Parfém
jj já taky ale nebooj určo ho taky dostneš *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Parfém
Já jsem HAPPY!!!na ofic,stránkách jsem si objednala zdarma vzorek Black Star,a dneska mi přišel!!!krásně voní!!!Je to taková pohlednice!!a vzádu takovej papírek,a ten se odlepí,a už čucháte!!já šnupu ještě ted,krásně voní!!! *15* -
-
http://img.enter4u.eu/DSC00207p2lg. JPG
http://img.enter4u.eu/DSC00208 6wch.JPG
To jsou fotky!! *14* Miluju black star *15*
-
-
-
-
-