Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cara

blog

Konečně jsem upravila dess na blogu klidně se koukněte:avrillavigne88.blog.cz
    • jana291995

Re: blog

jo hezkej blog!! *1*
      • cara

Re: Re: blog

děkujůů =) máš taky blog?
        • jana291995

Re: Re: Re: blog

jo mám www.sweet-fruit-color.blog.cz
          Se taky kukni!!snad se ti bude líbit!!! *14*
          • cara

Re: Re: Re: Re: blog

kwáásnýý mooooc *3* *4*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: blog

jo děkuju! *14*
  • catchristina

awrilka

avrilka je mooc dobrá zpěvačka ! *3*
    • jana291995

Re: awrilka

to jéééé no *1* já ji žerůůůůů!!!V pátek si 90% koupím Black Star,jedůů do městáá!!xD *1*
      • Re: Re: awrilka

jo ja teja blyck star etě neviděláá a mocky ho scháním....a kam jdu tak ho tam nemáj *9* *9* *9*
        • jana291995

Re: Re: Re: awrilka

tak si na www.avril-lavigne-perfumes.com objednej vzorek zdarma!!já už ho mám doma,je to taková pohlednička!!!a stojí za to,voní nádherně,tak sladce..žhe?!! *14*
      • cara

Re: Re: awrilka

To já tHaKY =)) Mooc =)
  • jana291995

Mrkněte!!-je to bomba..PS:Av se nezdá!!xD

http://www.youtube.com/watch?v=am1I OFp6vkw&eurl=http%3A%2F%2Favvrilka% 2Eblog%2Ecz%2F&feature=player_embed ded
    • sharpay1995

Re: Mrkněte!!-je to bomba..PS:Av se nezdá!!xD

hmmm...Avril se fakt nezdá....xD
      • jana291995

Re: Re: Mrkněte!!-je to bomba..PS:Av se nezdá!!xD

to néééé no!! *1*
        • cara

Re: Re: Re: Mrkněte!!-je to bomba..PS:Av se nezdá!!xD

xDDD! SouHlasíM SváMA =)
  • mate black star ?

ahoj,máte někdo už black star ?????? já jo .. koupila sem si ho v interšpáru .. měli ho tam za nevim...................... ale víte co mi přide divný ??,????? byl drahej to mi alespon říkala teta(ta mi to totiz koupila) .. ta vonavka je táákkk mini !!!!!!!!! mensi vonavku sem v ivote neviděla,ale je opravdu superrr...doporučuju
    • helenkaaa

Re: mate black star ?

mno já mám tu 15ml páč mi máma tu větší odmítala koupit ale co se dá dělat... ta je vážně prtavá...
    • cara

Re: mate black star ?

mn0 náké voňavky bývají mini ta od Christiny Aqvileri(nwm jak se to píše) byla taky mini.
      • avrilka-aja

Re: Re: mate black star ?

Já mám taky Black Star a je taky mini.Záleží kolik máš Ml.Já mám 30 ml.A od Christiny je taky malý,ale od Avril víc.
        • Re: Re: Re: mate black star ?

jo to jo , já mám taky 30ml ... ale je opravdu málá :-D .. prominte včera za ty chyby v pravopise..psala jsem to večer a ... no prostě sem už neměla být na pc ale spát :-x táák sem to musela rychleee dopsat
          • danielka1996

Re: Re: Re: Re: mate black star ?

ja sice tu vonavku nemam,ale v drogerii jsem za nakup dostala dva vzorky,pekne to voni,ale kupovat si ji nebudu protoze mi to zatim prijde moc predrazeny
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: mate black star ?

ty jsi dostala dva vzorky za nákup?..to asi že jsi překročila nějakou hranici peněz ne?ty se máš,já mám jenom tu pohlednici!! *1*
  • avrilka1997

máš pravdu

to máš pravdu.Určitě by to bylo supppr *4* *1* *1*
  • jana291995

super nápad!!xD

Víte co mě napadlo?..když Avril dělá oblečení pro Teenagery,peněženky a tak,tak bych mohla udělat i školní batohy!!!!určo bych si aspon jeden koupila"!!!Napadlo mě to v noci cestou na záchod *1* !!Ještě by mohla udělat pouzdra,tužky a tak!!!já myslím že by mohla,a 100% to udělá!!! *14* *14* *1* *15*
    • cara

Re: super nápad!!xD

jojo =)) takovej batoch od avrilky bych brala =)) ještě aby navrhovala penáli =)) a školní uniformi =)
    • jana291995

Re: super nápad!!xD

hej koukněte na tohle video,oni na av narafičily takovou věc!!!No možná jste to viděli,ale kukněte se,já bych je zabila!!!

http://www.facebook.co m/home.php#/video/video.php?v=11990 31732862&ref=nf
      • sharpay1995

Re: Re: super nápad!!xD

Sláva....konečně mi to najelo....Vážně Avril..chudáček...já tam být tak je normálně zabiju....
      • sharpay1995

Re: Re: super nápad!!xD

Jej, ta stránka mi nejde spustit..škoda...no ale není to náhodou to video s tím autem, jak se rozjede a nabourá tam do té motorky, nebo do čeho????
        • jana291995

Re: Re: Re: super nápad!!xD

jo je to ono,ale mně jí bylo líto,ona skoro brečela!!!fakt,mně to nepřipadalo vtipný!! *10*
          • cara

Re: Re: Re: Re: super nápad!!xD

jj a řekneš aspon co když mi to nejde pls
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: super nápad!!xD

jo no,to je taková svinka nabyjaná *15* *1*
            • angel15

jo a ty lidi byl konkretně asthon kutcher ten si dělá srandu ze všech v haliwoodu *3*
            • cara

děkujů.to bylo hnusný taky mi jí je líto
            • angel15

jej to je dost stary.....a to videjko ti pude jn mezi těma číslama smaž tu mezeru:)
            • jana291995

no av šla s těhotnou kámoškou někam ven,a zaparkovala si auto v garáži,ale když se vrátila tak za autem bylo další auto,takže nemohla odjet!!No pak tam přišla ta majitelka toho auta,a šla si pro něco do auta ale neodjela!!ikdyž ji Avril něco říkala!!xD..no ona odešla přišel nějakej chlap,a to auto chtěl posunout aby mohla odjet,ale on je roztačil s Avril,a ono ujelo a nabourala do motorky a nějakejch sudů,takže to trošku bouchlo!!
              Avril měla na krajíčku,vůbec nic neříkala!!jenom měla otevřenou pusu *1* no pak tam přišli ti lidi co to na ni domluvili a byl konec......ale drsný!!bylo mi jí lísto *9*
        • cara

Re: Re: Re: super nápad!!xD

mně taky,nejde spustit!
  • honestly in control

v novinkách se píše,že se má album jmenovat Honestly in control,a to už je nejmín čtvrtý název,který jsem viděla.já tedy opravdu nevím,co si mam myslet xDxD
    • jana291995

Re: honestly in control

no počkej si až vyjde!!nebo ža budou lepší informace!!!!Já jsem z toho taky vedle,ale takhle nic nevymyslíme!! *4*
      • cara

Re: Re: honestly in control

mno já budu redši čekat až vyjdee =) těch názvů jsem slyšela dost a celkově mi je jedno jak se bude jmenovat ale jaký budou písničky
        • angel15

Re: Re: Re: honestly in control

nemyslete si nic...nevěřte ničemu a ani nikomu a čekejte až to uvidíte na CD:D
  • jana291995

to mi nesmí udělat!!!

Řekněte mi někdo že to není pravda?!!

Avril-turné bude zřejmě jen po Americe
    Avril doufá, že pojede příští rok v únoru turné po Severní Americe a tentokrát nebude mít při vystoupeních žádné tanečnice! "Chci udělat skvělé divadelní turné po Americce, protože to přesně vystihuje tuto desku" řekla.

PS:No to znamená že ČR nehrozí!!!:-(..škoda,myslela jsem že když tu měla přes 10 000 lidí,že sem přijede again!!!:-(

*9*
    • cara

Re: to mi nesmí udělat!!!

néééé já se tešila že zase přijede do ČŘ!to není fééér!
      • angel15

Re: Re: to mi nesmí udělat!!!

prosimtě do unoru je času a divim bych se,že by hodila tolik peněz za hlavu co by vydělala po Evropě za turne....
        • jana291995

Re: Re: Re: to mi nesmí udělat!!!

no vydělala by si aspon něco,taky se musí dívat na fandy!!
          Jestli už nikdy nepřijede,tak se zvencnu,já ji ještě neviděla *9*
          U nás měla přes 10 tisíc lidí,a když každej zaplatí pár stovek,myslím že milion má!!!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: to mi nesmí udělat!!!

Hm..já myslím že to bude nějaká blbost...nevím proč ale fakt se mi nezdá žeby jela turné jenom po severní americe..., ale když si to tak vemete tak tam píše v únoru po severní Americe, ale třeba o létě tam není ani slovo*1*, takže já myslím že ji tady příští rok ještě uvidíme...xD
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: to mi nesmí udělat!!!

sharpay1995 má pravdu je to divny a vždycky přijela o prázdninách ne na koncert sem?:)
            • jana291995

to jo no!! *15* *1* já bych šla na její koncík,i kdybych už ležela na smrtelný posteli,však já bych nějak vstala!!!Ale fakt,hlavně at přijede,jinak..nevím co si udělám *1*
            • sharpay1995

no to jo...už vidím jak by se Avril tvářila kdyby jí tam nějaká babička-pařmenka ochmatávala hůlkou.... to by byl ksicht k nezaplacení...xD *1* *1* *1* *1*
            • jana291995

mno mně je to celkem jendo kdy přijede,jestli za rok,dva..nebo 5...hlavně at přijede,já si na ní počkám třeba do konce života!!!bych šla na její koncert i v 60.letech,pokud by mě tam neušlapaly,ještě bych ztratila hůlku!! *15* hlavně at přijede,hned bych si koupila lístky do první řady,abych si na ni mohla hrábnout *1*
  • jana291995

xD...smích!!

Hey,četli jste to?Prej avril lavigne se raduje,konečně ji narostla prsa!!xD *15* co si vymyslí příště?-

Před pár lety vypadala spíš jako kluk, teď ale přibrala a začíná z ní být konečně žena.

Avril převálcovala hudební průmysl už před sedmi lety, kdy jako sedmnáctiletá na sebe upoutala svým nevinným vzhledem, ale zato drsným hudebním stylem.

Než se jí fanoušci ale stihli nabažit, provdala se ve 21 letech za frontmana skupiny Sum Daricka Whibleyho.

Avril nikdy nebyla popovou princeznou jako Britney Spears, byla přesný opak.

Svůj hudební vkus ale s přibývajícím věkem trochu zmírnila, stejně jako vzhled nezbedné školačky.

Avril vstoupila do hudebního průmyslu už v roce 2002, kdy vydala svoje první album. To obsahovalo 13 skladeb. V žebříčku Billboard Hot 200 skončila dokonce na druhém místě. Album jí přineslo mezinárodní úspěch a prodalo se ho více než 16 milionů kusů.

O dva roky později vydala další desku Under My Skin, která přinesla hity My Happy Ending nebo Don't Tell Me. Její třetí studiové album The Best Damn Thing vyšlo v roce 2007.

V listopadu by na trh měla přijít další její deska. Nový studiový počin zatím nemá svůj oficiální název, ale jednou variantou, jak by se mohla jmenovat, je Work Hard, Play Hard.
    • cara

Re: xD...smích!!

mn0 Avril byla taky hezká jako bruneta lae fákt že se chovala jako kluk jako blondýna vypadá víc žensky =) a na to album se moc těšim a stím nebudu lámat hlavu počkám si až vyjde =)
    • segovesus

A tohle je odkud? *7* zdroj?
      Btw: prsa ti narostou i když jsi těhotná *1*
      • jana291995

Re: Re: xD...smích!!

ty si myslíš že je Avril těhotná?!!ježiši!!!!
        Av těhotná není!! *4*
      • sharpay1995

Re: Re: xD...smích!!

Tady to je z Tn.cz!!! Je to tady v sekci napsali o mě...! No a jinak ktomu článku....NO COMENT...xD
    • angel15

no ja bych řekl,že možna trochu vyrostla,ale to je spíš tim,že se moc neukazovala třeba v plavkách až ted a ted jsou novynáři zaskočeni:D
  • avril lavigne

ja avril moc nemusim,ale nejsem tak blbá,abych sem psala,že je hrozná!!!!ještě se dá poslouchat ale pro mě je nej miley!!!
    • cara

Re: avril lavigne

mn0 já zase nemusim miley je fákt hroznáá!! a Avril je o doooost lepší
      • angel15

Re: Re: avril lavigne

zajimavej názor...diky,že se poděliš o svuj nazorna avril,že ji tak na pul mužeš,ale že spíš si na miley s náma co fandíme avril ..moc nás to potěšilo *7* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit