-
all you will never know
jinak mám dotaz all you will never know je taky něco jako album že ano?? tady v avrilky discogarii je napsaný taky tak si chci koupit a My world je dvd že ano?? já právě mám všechny alba Let Go i Under my skin a The Best damn Thighi to DVD s koncertu
Tak by mě zajímalo jaký jsou tam písničky -
Pekne nesmysly v novinkach
V novinkach o Avril Lavigne se tady objevuji pekne nesmysly. Album se nebude jmenovat "It Just Happened". A rozhodně tam nebude píseň "Work Hard, Play Hard...Bitch". Všechno to jsou chybně interpretované překlady z anglického originálu. -
-
Re: Pekne nesmysly v novinkach
To je pravda! Jdu jim to hned vymazat! -
-
Re: Re: Pekne nesmysly v novinkach
Mozna by stalo za to uvadet zdroj odkud ty novinky jsou. Jinak je to jedna holka povidala *4* -
-
Re: Re: Re: Pekne nesmysly v novinkach
jo to by stálo za to...
-
-
-
-
angel15
http://tn.nova.cz/red/hudba/muslimo ve-chteji-zakazat-koncert-avril-lav igne-je-prilis-sexy.html
to jen k tomu,jak jsi tady psal,že Britney,Pink atd. jsou na svých koncertech ''skoro nahatý'' *3* -
-
Re: angel15
Ten článek je více jak rok starý...no ale...pro mustimy má slovo sexy trochu jiný význam než pro čechy...věřmi já to znám...mám tam příbuzné...! -
-
Re: Re: angel15
jo,já vím,že je to starý..ale to je jedno *1* -
-
Re: Re: Re: angel15
no jo,ale když si vezmeš,že unich ženy choděj zahaleny,tak pro ně je sexy jen to,že jim je vidět pusa nebo vlasy:D -
-
Re: Re: Re: Re: angel15
Nóóó tak nějak...!!xD
-
-
-
-
-
The softer side
Ahojky!Na jednom blogu jsem četla že nové album Av by se mělo jmenovat The Softer Side -
-
Re: The softer side
Písně by měli být:
1.When you're gone
2.Naked
3.Don't tell me
4.Fall to pleces
5.Nobody's home
6.Innocence
7.Mobile
8.I'm with you
9.Who knows
10.Keep holding on
11.Slipped away
a další.... -
-
--
mn00 já v tom mám zmatek každý píše něco jiného já nwm jak se to album bude doopravdy jmenovat nejdřív někdo napsal jeden název nebo avril těch album vydá víc? -
-
Re: --
až to album bude,tak bude a bude....nevim proč to furt řešíte:D.....avrilka-aja to už vydala to je fakt asi si četla bud blábol nebo starej článek:) -
-
Re: Re: --
Takže já jsem ta špatná,co?Dobře řeknu vím pravdu.Řekla jsem taťkovy o novém album jestli by mi ho nemohl pak vypálit.Vypálil ho na černo.No a tom CD je napsáno The softer side. -
-
Re: Re: Re: --
nejsi špatna jen ti říkame,že tohle CD už vyšlo dávno a jsou to stary pisničky od ni:) -
Psala jsem:
Písně by měli být:
1.When you're gone
2.Naked
3.Don't tell me
4.Fall to pleces
5.Nobody's home
6.Innocence
7.Mobile
8.I'm with you
9.Who knows
10.Keep holding on
11.Slipped away
a další....
Jsou docela starý.Táta říkal že se prý nějak vrací do starýho stylu. -
néé vůbec nejsi špatnáá já jen že každej tu furt píše novej novej název toho alba já si počkám až vyjde =) a když ti ho táta vypálil jaký jsou písničky?? -
Jak myslíš že švindluje? *9* -
??!!!Ahá,a co dělá tvůj tatka,vždyt to CD ještě ani nevyšlo,a ty už ho máš vypálený?..nechápu teda!!!
Jo a každej švindluje,z toho si nic nedělej *1*
-
-
-
-
Re: Re: The softer side
hmmm...tyhle všechny písně znám...čím to asi bude...jo už vím...bude to tím že všechny tyhle písničky už dávno vyšly na předchozích albech.... -
-
Re: Re: Re: The softer side
Psalo tam že se chce vrátit do své dávné image! -
-
Re: Re: Re: Re: The softer side
Hmmmm...a kde sto četla?
-
-
-
-
-
shrnutí
Co všechno už víme??
xAlbum by se mělo jmenovat Honesty In Control, tracklist k němu - viz dole!
xPrvní singl by měl vyjít už za měsíc!
xAlbum oficiálně výjde 17. listopadu, skladeb je zatím nahráno 9, jednou z nich je Black Star, další dvě mají název Everybody hurts a Darlin. Se svým novým albem se Avie údajně vrací do stylu emo-heavy (první dvě alba).
↓↓↓Click na c.č.
xAvril ještě nemá pro CD žádný název, ze srandy plácla dva a to Work Hard, Play Hard...Bitch.
xNa Avriliném novém albu se bude možná podílet Evan Taubenfeld (její bývalý kytarista).
x Na obalu k albu se údajně začíná pracovat. Avril se nemůže dočkat až půjde nová deska na trh.
xÚdajně by mohlo nové turné začít už koncem tohoto roku!
xProducentem čtvrté desky se oficiálně stává Deryck Whibley (manžel Avril), také se spekuluje o dalším producentovi jménem Max Martin.
xAvril na tiskové konferenci potvrdila, že by nové album mělo vyjít již tento rok. // Později: Oficiálně by mělo vyjít v listopadu 2009!
Takhle by měl zatím vypadat TRACKLIST k novému albu, určitě se ještě hodněkrát změní.
01. Lose Control
02. Cry
03. Everybody Hurts
04. Without You
05. Heal My Broken Heart
06. Darlin
07. Black Star
08. Oh La La La
09. Let`s Fly Away
10. Again
11. Only You
12. True Love
13. I`m Alive
PS:No,vypadá to nadějně žhe? *7* *1* -
-
Re: shrnutí
awojky =D tak já jsem tu naspátek a mno ty skladby se mi líbí(ty názvy) jinak už mám blog dám sem link byla jsem na táboře :D -
Re: shrnutí
No super...nadějně to vypadá..... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: shrnutí
to je super ale uz mam v tech nazvech trochu zmatek *1* ale to je jesno -
-
Re: Re: Re: shrnutí
nejsi sama...já už v tom mám taky trochu zmatek...no nic...necháme se překvapit...xd -
-
Re: Re: Re: Re: shrnutí
jo to bude asi nejlepsiuz se nemuzu dockat *3*
-
-
-
-
-
Hmmmm
Dlouho jsem tu nebyla,ale četla jsem si vaše příspěvky.Nevěděla jsem co napsat -
Fankluby
Kdyz se podivam na to, kdo tu ma nej fanklub, tak:
1. Miley Cyrus ... 5690
2. Avril Lavigne ... 4811
3. Ewa Farna ... 2252 -
-
Re: Fankluby
1.Miley Cyrus
2.Hilary Duff
3.Ashley Tisdale
4.Avril Lavigne
5.Zac Efron
*1* -
-
Re: Re: Fankluby
co tady řešíte?..nechápu *15* -
-
Re: Re: Re: Fankluby
Neřeš to....xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Fankluby
O.k *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fankluby
heled kdyby Avril hrále ve víc filmech a serialech,tak je prvni že:)...protože všechny co jsou nad ni hodně hrajou ve filmech a serialech:)
-
-
-
-
-
jo a to si zjistil jak?přidej si všechny zpěvačky do fanklubu a pak uvidiš ten rozdil:D -
-
Re: Re: Fankluby
O pár vláken níže se holky bavily, kdo má a nemá rad Miley a Ewu. A Avril tu mé rad každý. -
-
Re: Re: Re: Fankluby
Ale nevím,k čemu sem píšeš ty fankluby. *1*
-
-
-
cože?? *1*
-
-
Ahoj
Ahoj! -
-
Čau
Čau! -
-
Re: Čau
Ahm...Nazdar! *1* -
-
Re: Re: Čau
čusky!! *4* -
-
Re: Re: Re: Čau
zdrastvujta holčino:D
-
-
-
-
-
Adresa
Ahoj lidi moc rada bych napsala Avril a moc vas prosim kdo zna jeji adresu napiste mi. predem dekuji *3* -
-
Re: Adresa
ta adresa je tady na jejím profilu!
-
-
hdfdg
Avril taky nepatří mezi mé nejlepší zpěvačky a neurážím ji některé písničky jsou hezké.....(já fandím miley cyrus)ale to je jedno ale avril je taky super *3* *3* -
-
Re: hdfdg
já mám Miley moc ráda!!!ale Av vede!! *4* -
-
Re: Re: hdfdg
A co Ewa Farna? -
-
Re: Re: Re: hdfdg
blicí smajlík tady bohužel neni -
-
Re: Re: Re: Re: hdfdg
a sakra *1* to jsem neměla psát *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hdfdg
Ježiš...xD....chudák....XD -
*15* no a pak tam byl...já nevím jak se jmenuje!!Je to moderátor,a občas i zpívá,a byl taky u nás,a mi máme ve městě kašnu,a z jedný strany máš zábradlí,a z druhý nic!!a on si toho nevšiml,a padl do kašny,ptž si myslel že se chytí,jenže neměl čeho!!!
*15* ale takhle je to nic,když nevíte jméno!!:-( -
Jak taky jinak Angeli, že.....xD -
tož o kábel?tak to je škoda bejt tam já,tak jak by padala do publika,tak bych tam byl ja,jakožto hrdina a chytil ji:D -
no já jsem jí byla na koncíku,a nebyla tak špatná,ae málem hodila hubu o kábl!! *15* no ale taky ji nemám zrovna moc v lásce!! *4* -
Dobře...myslím že tohle téma radši ukončíme....!xD Co vy na to? *1* *3* -
já ji taky mam rád *4* -
Ne,že bych jí přímo nesnášela a uznám,že zpívat docela umí,ale něco mi na ní vadí. *10* Už jen to,co řekla o Britney Spears,pak taky ty ksichty,co dělá do kamery ve všech svých trapných klipech,styl oblíkání,písničky má podle mě furt na jedno kopyto,navíc,jak jsem se dozvěděla,je jich hodně jen přezpívaných od zahraničních interpretů. A to,jak na jednom koncertu zpívala Just Dance od Lady GaGa,radši nekomentuju. *5* -
Ale, Ale.....xD notak mluv...proč je ti zní na blití? *7* *1*
-
-
Proč je ti z ní na blití...??? Já ji mám náhodou ráda!
-
-
-
jana291995:vždyt' jsi říkala,že jí nemáš ráda *1* -
-
Re: Re: Re: hdfdg
už jsem změnila názor,ptž jsem byla vkině na hannah montana ve filmu,a v od tý doby ji mám ráda!!!!ten film je super!!!DOPORUČUJU *4* -
-
Knám se ten film do kin dostane až 6. srpna....už se nemůžu dočkat...hned 6. jdu na ňho do kina....!!! -
-
týýjo,ale já si myslím že to nebudete mít tak drahý!!ne že by jsme to měli drahý,jsem platila 80 Kč,-ale když to tam bude tak pozdě,si myslím že to budete mít levnější,ptž moje kámoška to tam měla hnedka,a platila 120,-.. *4* -
jo už je...ale jak kde...no knám se to dostane až 6. srpna..... *9* -
Já myslela,že už to je v kinech! *7* -
No díky za obsah filmu....teď to už tak napínaví nebude...ne...já už sem ten konec znala- řekla mi ho jedna holka.... ale jinak se ho už nemůžu dočkat....xD -
jo,určo se máš na co těšit!!mě to bavilo,ae nenasměješ se tam tak jako v normální hanně montaně!!tady to je takový napínavý,a ona si tam před publikem sundá paruku,a říká k tomu takový ty věci že byla ráda hannou,a tak!!a to mě skoro rozbrečelo!!moc hezky to řekla!!a pak jedno malí děcko"bud hannou,mi to nikomu neřekneme"....no pak se do toho zapojí lilly...no a bude zase hannou a zároven Miley,takže se tím nic nevyřešilo!! *15* ale moc se mi to líbilo!!!
-
-
-
-
To já taky...Miley mám šíleně moc ráda, ale Avril u mě pořád vede...! *1*
-
-