-
..
dneska mi dal bráška k narozkám dvd avril.. je z jejího posledního tour.. je to koncert v Torrontu.. dost promakaný dvd doporučuju:) -
-
Re: ..
Jé ty se máš,taky bych ho chtěla *4* -
-
Re: Re: ..
jj já ho mám taky a to DVD je skvělý doporučuju ho všem :) *3* -
-
Re: Re: Re: ..
Já ho mám taky...viděla sem ho aspoˇ%n 20x...je fakt super!!! -
-
Re: Re: Re: Re: ..
taky taky ho mám:D
-
-
Re: Re: Re: ..
jj já mám tenhle koncert taky ale z new yorku, 11.4.08 jo je to celkem starý ale prostě naživo... *14* -
-
z New Yorku?..to slyším poprvý,kde by se dalo sehnat?..jo a to z Tornota mám taky,ale z new yorku neznám,hodtě odkaz kde by se to dalo koupit pls!! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
aha....no tak jsem ti poslala ten mail,tak mi to pošli na mail jak jsi chtěla!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
já newim já to mám jako dárek z aukra od jednoho kluka,když sem si objednávala mikču od avril...
-
-
Jo mám ho taky je super!
-
-
-
-
-
tak
tak se podívejte na google.cz a zadejte si tam Avril Lavigne těhotná a uvidíte že je -
-
Re: tak
Bože holka...jestli tam sou nějaké fotky tak je to fotomontáž!!!! -
Re: tak
Hmmm!!Mě to nezajímá!!už je to trapný!!!kdyby Av byla v tom,tak by to řekla nemyslíš?..a víš proč?ptž fandům naslibovala cd,dokonce už řekla i kdy vyjde,už plánuje i turné,a ted by byla těhotná?..!!vzpamatuj se!! *7* -
-
Re: Re: tak
já si myslím že není a je to pravda -
-
Re: Re: Re: tak
kamickar....proč se tak zajimáš o Avril,když ji nefandíš? -
-
Re: Re: Re: Re: tak
no jo...aky by mě zajímalo...???
-
-
-
-
-
living in the stars
hele lidi tak uvažuju o avril 4 albu a napadlo mě že prej když bude ta tour že jak se bude jmenovat viz CD the best damn thing - the best damn tour žejo no což je hustej název a tak mě napdadlo že ta tou jestli teda bude jak se řiká tak jestli bude Cd Livign in the stars - tour in the star což mi příde tak docela dobrý ale teda nevim jenom uvažuju - myslíte si že je to blbost asi co ?? *14* nojo sem ujeta *3* *1* -
věděli
věděli ste že je Avril těhotná??je to na google -
-
Re: věděli
já nevím co pořád s tím těhotenstvím máte!!!už se to říkalo před rokem,a to by Avril měla už 3.děti!!Jsou to fotomontáže a ůplně to byje do očí!!!!! *8* -
-
Re: Re: věděli
Jednou se trefí :) -
-
Re: Re: Re: věděli
Avril těhotná opravdu není!Jsou to fotomanáže!Avril by snad už měla nějakého potomka co to tu běží,ne? -
-
Re: Re: Re: Re: věděli
Ano přesně tak..Kdyby se to mělo brát podle toho Avril už by teď ěla ze 3 děti-jak říká janči!
-
-
-
-
Re: věděli
Avril není těhotná!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: věděli
sharpay má pravdu není !!
-
-
-
Otázky kolem Black Star
Máte-li nějaké otázky na zátupce Avril Lavigne Black Star pro Česko, Slovensko a Maďarsko - společnost Prestige Products. Můžete se ptát a odpovědi dostanete přímo od zdroje.
*7*
Otázky můžete pokládat přímo tady nebo v diskuzi k vůni na Facebooku: http://www.facebook.com/Avril.Lavigne.Black.Star.cz
*7* -
-
Re: Otázky kolem Black Star
hej,kukněte na můj new blogísek!!mám upe bombovej des!!fakt www.sweet-fruit-color.blog.cz a pls komentík zanechati..!!prosím?!
MILUJU FÁS!!! *14* *15*
-
-
Black Star
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
-
Re: Black Star
Mám ho!A tak krásně voní!A jak dlouho!Ale mám jen 30 ml...Byli moc drahý! -
-
Re: Re: Black Star
:)) jj já wím on krásně voní =) -
Re: Re: Black Star
Ty se máš.. *9* -
-
Re: Re: Re: Black Star
Díky!A pokuď ho nemáš seženeš ho v DM,ale je blná že za 100 ml je na zkoušku!A jako 10,15,30 ml máš na koupení.Je to normální? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Black Star
No je..jsou chytří..ptž ví že češi AVRIL milujou,a počítají s tím že se bude hodně čuchat,tak dali 10 ml..ale envím proč teda nemají 100 ml na prodej!!
Jo a závidím!já chci taky *9*
-
-
-
-
-
Těhotná
Ahojky lidičky!Na stránce avrillavigne.cz kterou vám doporučuji se ptala holka pod přezdívkou X jestli je Avril těhotná.Napadlo mě že hodně lidí z vás si to myslí nebo aspoň nad tímto uvažuje.Ale pravda je taková:Avril není těhotná!Už je to aspoň půl roku a vidíte snad že má nějakého potomka nebo snad velké břicho?A kdyby jste někde viděli fotku Av s velkým bříškem je to fotomanáž!Děkuji za vyslechnutí.A co se týče té stránky určo mrkněte! -
-
Re: Těhotná
jj já se hned kouknu a taky mi to přišlo že nemá velké břicho -
-
Re: Re: Těhotná
Hmmm.. -
-
Re: Re: Re: Těhotná
no ja s to nikdy nemyslel...zrak mam ještě dobrej:) -
-
Re: Re: Re: Re: Těhotná
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Re: BLACK STAR
kde ste koupily BLACK STAR?ja si obednala vzorek uz se nemuzu dockat az mi pride *1* -
-
Re: Re: BLACK STAR
jo,já ho mám taky objednanej!!a asi 100% bude v drogerii DM!!
-
-
cau
cau!asi uz to vite 4te album avril se ma jmenovat Living in the stars.krasnej nazev jako vzdy!!!!!a avril je nej zpevacka na svete.I love you avril!!!!! *14* -
BLACK STAR
BLACK STAR jsem si kpupila tich 100 ml v obchodě s parfémy.... *3* *4* -
-
Re: BLACK STAR
jj =)) já thaky =)
-