-
blog
ahojky,
já si tet založila blog o avrilce nemáte zájem se spřátelit?(myslím blogy) já jsem dám link až tam budu mít dess ona mi ho kámoška udělá. -
Váš názor na Avril??
Napiš svůj názor na Avril na stránce http://vase--nazory.blog.cz/0907/va s-nazor-na-celebrity *14*
Musíme ji podpořit tím že je přece nej :-) -
-
Re: Váš názor na Avril??
HUSTĚ!!!av jsem podpořila:-)
-
-
:)
Mn0 Abbye DowN má opravdu nádherný mikči já jednu vybýrela přes půl hodiny :D -
ááá
Hej děcka,já si nemůžu vybrat žádnou Abbey mikču,všechno jsou krásný!!
Chtěla jsem tu fialovou tu pruhovanou,jenže ta už není,a pak se rozhoduju mězi tou růžovou s hvězdičkama,černou s nápisem Abbey Dawn,pak tu grafitovou,nebo bílou s pruhama!!!!PORADTE...nebo mi na mail pošlete fotky těch co mi doporučujete!!PLEAS vejvodovajanca@email.cz
Děkuj ůůůůůůůůůůůůůůůůů -
CD
Už se taky nemůžu dočkat nového CDčka...Ale víte co je na tom ještě super,že pokaždé když vydala nové CD,tak pak vyjížděla na turné!!!!Bylo by super kdyby zase přijela ne? *3* -
-
Re: CD
Ne nebylo by to super lepe zpívá Nicole Scherzinger členka skupiny The Pussycat Dolls *15* *15* *3* *3* *13* *13* *1* *1* *8* *8* -
-
i love you
avrilka je opravdu super *15* -
Re: Re: CD
pro tebe,pro mě ne!! *13* *5* *13* *5* -
-
Re: Re: Re: CD
Promě taky ne!
-
-
-
Re: CD
no,to vím taky,a je to super!!!tentokrát bych šla,a rodiče bych neposlouchala!!hele a jak to tam chodí,co když máte lístky upe dopředu,tak jak se tam prodřete aby jste měli co nej místo?já nechápu,přece když má někdo lístky dozádu,a napakujou se tam všichni,tak jak tam potom vlezou ti do předu??!!jak to je,ten kdo tam byl,plsky řekněte v kolik jste byly pře halou?no už tak ve 3 odpoledne,aby jste byly první žhe? -
-
Re: Re: CD
Já sem přijela k hale v 5 a pak sem se tak nejak prodrala co nejblíž ke dveřím,pak otevřely a já utíkala abych byla co nejblíž k podiu,a stále sem nakonec ve 2.řadě.Ale byly to nervy =) *3*
-
-
-
Změna
Lidi co si myslíte o změně Avril?Myslím styl a tak.....Jestli se na ní zlobíte nezlobte!Přečtěte si tento článek:
http://avrilka-alik.bl og.cz/0906/vracim-se
Snad si půlka lidí uvědomí něco jinýho! -
-
Re: Změna
JJ...MOJE SEGRA RIKA ,ZE JE PRASTENA A JA JI ODPALKUJI VZDY S TIM ,,VIC JAK TY NE A JE TO -
-
Re: Re: Změna
Krásně to řekla!!!
Ahoj všichni!Takže opět tu jsem.Chci vám oznámit,že moje stávka byla zrušena!Protože ikdyž je Avril teďka blondýnka(obarvená)tak je to ta samá Avril!Jenom trošku změnila image.A byla jsem hloupá když jsem si myslela,že si Avril na něco hraje.Ona je přece pořád ta samá dršňačka!Jenom už vyrostla.Je to dospělá žena!A manželka!A tak vás chci jenom upozornit na to,že kdyby jste měli taky takový názor jako já prvně,tak si toto všechno uvědomte.A pochopte,že Avril nechce stratit další fanoušky.Ona už jich stratila dost!Ale my si to zatím neuvědomujeme.Sama prosila v jednom rozhovoru!,,Nechci už stratit další fanoušky!"A když si uvědomím co Avril pro nís všechno dělá!Zpívá pro nás,skládá pro nás písně,koncertuje pro nás,nahrává pro nás,chodí na rozhovory aby jsme si mohli o ní něco přečíst,fotí se pro nás atd.....A my se jí takto ovděčíme?A tak vás moc prosím! -
-
Re: Re: Re: Změna
Děkuji ti za pochvalu!Jenom jsem psala to co cítím. -
-
Re: Re: Re: Re: Změna
hmm,je to fakt nádhernej článek!!!ten se povedl,a myslím že to otevřelo oči všem!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Změna
Jo snad jo!
-
-
-
-
-
-
Sakra !
Hej lidi já se na to Cd děsně těším tak tu o něm furt nemluvte mam sliny *15* *15* a rači budem dál poslouchat Hej hej you you já jsem blondatá *15* -
Ach jo!
Ach jo *9* *9* !Snažila jsem se napsat do novinek otom new CD a někdo mi to smazal a jedna holka to tam napsala úplně jinak.Já třeba napsala že má vyjít v listopadu a ona že v prosinci.........No prostě......Mě to mrzí že to zase někdo smazal.A pokaždý můj příspěvek! *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Ach jo!
JÁ JSEM si to tam taky četla že v prosinci,ještě to tam dá taková trapka,mi si o tom povídáme,a ona tam napíše prosinec!!já už do novinek radši nic nedávám,vždycky mi pak napíše nějakej antifanda,a všechno to překroutí!!!já vím to co vím,a to mi stačí!! *15* *14* *4* -
-
Re: Re: Ach jo!
Hmmmmm..Máš pravdu! -
-
ach
ta reklama ve který je ta nová vůně je tak krásná ta písničky avrilka a i ta vůně je to krásný až na bulení !! *9*
-
-
-
-
Black Star
Ještě k těm cenám Black Star. Já mám 100ml za 1000 Kč.. prostě musíte vychytat. Je to hlavně podle toho kde kupujete ;) Doufám, že se vám vydaří tak jako mně. -
-
Re: Black Star
Máš pravdu a velkou! *4*
-
-
:(:(
áááááá avrilka už je 9 :(
TOP osobnosti
1. Michael Jackson 1061432
2. Miley Cyrus 693318
3. Robert Pattinson 291776
4. Ashley Tisdale 241836
5. Vanessa Hudgens 226428
6. Megan Fox 196476
7. Lindsay Lohan 191362
8. Kristen Stewart 175706
9. Avril Lavigne 159714
10. Hilary Duff 153564 -
-
Re: :(:(
MNO ME BY POUZE ZAJIMALO KDY VONAVKU CO VYDALA A.L.POSLOU DO CR. A DOSLOVA ME TO SERE PAC MA TO BYT VUNE :BYLINKY A COKOLADA JINAK JSEM TAKY JEJI FANYNKA ,ALE JA Z TOHO KROM PLAKATU MAM PAC JSEM JI POSLAL S KAMOSKOU(MOJI SEGROU)DOPIS A KUPODIVU ODESLALA MATE JEJI ADRESU?,
JA JO *1* *1* *14* *15* -
Hey, snad se nebudeš řídit nějakym žebříčkem ;) -
hej čučely jste se na aukro!!kdo ne,tak to napravte..!!mají tam zajímavý věci -
pravda...vůbec to nevadí...ten žebříček je úplně na nic... jana má pravdu..jako vždy...! *1* -
-
Re: Re: :(:(
vždycky ne -
-
Re: Re: Re: :(:(
já vím,vždycky ji taky nemám!!sem si dělala srandu!!!ty jsi tu nový/á?!sem tě tady neviděla!! -
-
Re: Re: Re: Re: :(:(
já už sem ho tady myslím jednou viděla...hádali se s david16(nebo jak to měl) o to že mají podobné přezdívky...ale nwm 100% že to je on... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(:(
jj,jsem to já! *4*
-
-
-
-
-
Ale vždyt to neva!já se podle toho neřídím,já mám svůj žebříček top osobností,a v tom je Avril první,tady tohle je nesmyslnej žebřík!!!u mě Avril pořád vede,a myslím že se to jěště nějakou dobu nezmění!!!no nemám pravdu?!!!já vím jako vždy *15* *4*
-