Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril

avril je naj
  • andrea3518

Black Star

http://www.fann.cz/e-obchod/katalog /parfemy/Avril-Lavigne/black-star?u tm_source=seznam&utm_medium=sklik&u tm_campaign=avril-lavigne

zde si ji můžete objednat *14*
    • segovesus

Re: Black Star

Nebo taky v aukci maji Avril Lavigne Black Star: http://www.fann.cz/e-aukce/ A postovne je zdarma. *3*
  • avrilka-aja

BlackStar

Lidi jestli jste ještě neviděli reklamu na parfém BlacStar tak se podívejte do videjek u Avril!Je to fakt hezký!
    • jana291995

Re: BlackStar

já už ji viděla 100x krát
      • Re: Re: BlackStar

jooo ta reklama je božííííí ! a avril samodřejmě takyyyyyy
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: BlackStar

Souhlasím!Avril je mím velkým vzorem a věřím že ne jenom mím!Že mám pravdu?!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: BlackStar

Ano, ano...taky mím největším vzorem!!! *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: BlackStar

Avril je můj vzor a taky životní cíl, jednou bych se s ní chtěla asetkat na živo! Newite někdo, ploč Avril užh nezpívá? Mohla by nazpívat další nové písničky! Plosim odepiště mi někdo! Díky moc Lucka *14* *7* *14*
            • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Re: BlackStar

No vidíte!Jinak co si myslíte otom parfému?Má už ho někdo z nás?
          • jana291995

jo je i mím vzorem..je vzorem všech svých fanoušků *15* je skvěláá!!!
      • avrilka-aja

Re: Re: BlackStar

Já taky!Reklama je opravdu překrásná!A kdybych už měla být s Avril,tak je mi jedno kde!Hlavně že to bude s Avril.Jinak Avril vždy sebou vezme nějakou novinku!Takže si toho všímejte!Protože já si toho nikdy nevšimnu *1* *1* *1* !Mno....Zatím pp a BEST prázdniny plné AVRIL LAVIGNE!!!!
      • dianna114

Re: Re: BlackStar

já 1x
        • sharpay1995

Re: Re: Re: BlackStar

já aspoň tak 30x...!! opravdu nádherná reklama!! *14* *14* *14* *14*
          • andrea3518

Je upa boží sem na ní na youtubku koukala asi před tejdem a je fakt krásná *14* nej je jak tam vyjde z toho kouře nebo mlhy *4* a strašně chci aby ta zvěst o tom že to bude ten úryvek myslim z tý reklamy novej song na její novou desku *14* ty wole já se strašně těšim my s kámoškou pojedem do DMka do Prahy a pujdem to tam vyrabovat kvůli ty voňavce *14*
            • angel15

jo na pustim ostrově *1* no ja bych věděl jak se tam zabavit *14* ale stenak by se tam začali sjiždět paparazi a tak,takže nikde by si s ni nebyla sama:)....no možná ve vesmiru v raketoplanu *1* a nebo na mistě kde by to nečekali....jako třeba tady u nas v zapadakově *1*
            • sharpay1995

Myslím že Avril by poznali i kdyby si na hlavu dala třeba pytel od brambor... *15* A s tím pronásledováním...taky bych si to chtěla skusit, ale myslím že by se mi to moc nelíbily... *3*
            • jana291995

škoda..!!!to s tím pronásledováním lidí je taky pravda!! *15* tak by si nasdila kapuci,a třeba by ji nikdo nepoznal..ale je to riskantní!!!!ale stejně bych chtěla poznat jaký to je když za tebou pořád někdo leze!!!třeba by se ti to líbilo *14*
            • madge.c

Musím tě zklamat,není. *5*
            • sharpay1995

tak ale zase na druhou stranu....ve městě mezi lidma by nás furt někdo otravoval(paparazzi, fanoušci, atd...) a na pustém ostrově by sme byly sami jenom my dvě...a nikdo a nic by nás nerušilo!!!na konec světa bych sní šla klidně....klidně i na konec vesmíru...teda jestli nějaký je... *1*
            • jana291995

no to jo *15* ale víš co,takhle by tě třeba pozvala na nákupy,na jídlo..a tak..a co by na pustým ostrově,leda tak plavat v moři,a dělat si srandu ze žralokůů *15* ale je to fakt, na místě ani tak nezáleží...šla s Avril i na konec světa..pokud nějakej je! *14*
            • sharpay1995

Mě by ani zas tak moc nezáleželo na místě...hlavně aby tho bylo s Avril...ale nejlepší tak asi 2 měsíce s Avril na pustém ostrově...xD *1* *1* *1*
            • jana291995

já bych s ní chtěla strávit prázdniny,byly by to nezapomenutelný prázdniny!!!žhe?...i vesmír je skvělý místo na setkání s celebritou *15*
            • sharpay1995

ským jiným, že....xD *1* *1* *1*
            • angel15

jj je pěkna...taky bch se chtěl vznášet ve vesmiru *4* samozřejmě s Avril *1*
  • avrilka279

Black star

Ahojte,
    nevíte kde se ten parfém dá koupit?Dnes sem byla ve městě a nikdo o něm zdá se ani neví...asi bude k sehnání jen ve větších městech Praha,Brno,Olomouc atd.. či co?Prosím písněte... *3*
    • Re: Black star

Distribuce začala 1.7. a chvíli to trvá než se zboží dostane na místo.

Bude dostupná u těchto prodejců:
      - Douglas parfumerie, FAnn parfumerie, Marionnaud parfumerie
      - DM drogerie, Family drogerie, Rossmann drogerie
      - Globus

Na Facebooku je skupina k vuni pro CZE:
      http://www.facebook.com/home. php?ref=logo#/pages/Avril-Lavigne-B lack-Star-cz/132215698848?ref=ts
    • jana291995

Re: Black star

no asi v těch větších no,ptž u mě taky není:(...a to sem prolítla půlku města jenom kvůli parfému:))..
  • avrilka-aja

PROMIŇTE!

Tak promiňte! *9* spletla jsem si to s jinou stranou....Nemusíte mi hned vynadat! *9* *9*
    • jana291995

Re: PROMIŇTE!

no,ale mě to vytočilo,ptž jsme si to vyříkali už dávno..!!a nadávát se musí,ptž mi jsme to nemohli vědět že ses ty spletla!!příště radši otevři oči kam lezeš,ale je dobrý že ses omluvila!! *4*
      • avrilka-aja

Re: Re: PROMIŇTE!

Tak dík!
  • avrilie

new cd!!!

(možná už to víte) nový cd Avril bude už v listopadu tohoto roku!!!!!
    Hi here is a good News for you and me. From Avrilbandaids.com: For a long time now we have been waiting on the news of Avril's 4th record, and when exactly it will be released. Avril Bandaids would like to make it official. Elle magazine has declared that Avril's 4th album since she began in 2002 will be released in November of this year. You can read more about the release of the new record in the, New Avril Lavigne Album in November thread! I'm so happy *15* *1* *14* *3* *14*
    • sharpay1995

Re: new cd!!!

jo o CD to vím...už se taky nemůžu dočkat..., ale s tím anglickým textem....anglicky sice umím, dost dobře, ale i tak BY TO BYLO LEPŠÍ V ČEŠTINĚ....! *1* *1* *1*
      • Re: Re: new cd!!!

Hoď si to do překladače *3* ..třeba googleprekladac.cz
        • andrea3518

Re: Re: Re: new cd!!!

Ahoj tady je dobrá zpráva pro vás i pro mě. Od Avrilbandaids.com: Po dlouhou dobu jsme čekali na zprávy o Avril na 4. rekord, a kdy přesně to bude uvolněna. Avril Bandaids bychom to oficiální. Elle časopis prohlásil, že Avril je 4. alba, protože začala v roce 2002 bude vydána v listopadu tohoto roku. Můžete si přečíst více o propuštění na nový rekord v New Avril Lavigne Album v listopadu vlákno! Já jsem tak šťastná
          ----------------------- ------------
          jsem to hodila do překladače abyste to dyštak nikdo už dělat nemusel *14*
      • avrilie

Re: Re: new cd!!!

hm tak to zkus najít v češtině *1* *9* tohle je úplně oficiální zpráva *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: new cd!!!

jo už sem si to přeložila...
  • lucka33

hlásky pls

Hojík lidičky, prosím podpořte Avril tady http://avril-006.blog.cz/0907/9-kol o-sonp bojuje s Lady Gagou a ja si osobně myslím že Avril je o hodně lepší, tak pls hlasujte =) předem všem mocíík dýkej =)
    • daja.candy

Re: hlásky pls

Ráda jsem podpořila Lady Gaga *3*
      • sharpay1995

Re: Re: hlásky pls

zase musíš být vyjímka... *1* *1* *1*
        • dianna114

Re: Re: Re: hlásky pls

Spolu se mnou. *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: hlásky pls

Ano, ano...ty bys v těch vyjímkách nemohla chybět....., že?! *1* *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: hlásky pls

no to já vím... *1* *3*
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: hlásky pls

nemohla *1*
        • daja.candy

Re: Re: Re: hlásky pls

*1*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: hlásky pls

já jsem hlasovala pro Avču:) *14*
  • jana291995

OMG!

Tak jsem dneska vstala,a těšila se až pojedu do města pro black star,ale na jendom blogu psala česká holka,že si ji koupila a že už ji má,byla jsem celá štastná,dokud jsem si nepřečetla cenu 910,- za 50ml...nepřijde vám to trochu víc peněz? *9*
    • sharpay1995

Re: OMG!

no jo to je trochu přehnaná cena..., ale to většinou takové ty parfémy od celebrit bývají tak drahé.... *9*
      • jana291995

Re: Re: OMG!

no a ted jsem se od mího SB dočetla že ona ho má za 300,- a její SB za 410,- tak mi to někdo vysvětlete...tohle není normalní,aby takhle ceny skákaly,o 50,- by mi to nevadilo,ale o 400,- to je dost!!
        • leila00

Re: Re: Re: OMG!

Je to podle množství.. 25ml, 50ml atd..
          • angel15

Re: Re: Re: Re: OMG!

to vite je krize *3* ..si počkejte pár tejdnu a ta cena pude dolu....
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: OMG!

taky si myslím...
        • sharpay1995

Re: Re: Re: OMG!

TAK VYSVĚTLENÍ FAKT NEZNÁM...MOŽNÁ SNAD JE TAKY ROZDÍL V TOM KDE TO KUPUJEŠ..., ALE I TAK 400,- TO FAKT VELKÝ ROZDÍL...
  • avrilka-aja

Tak a dost!

Tak a dost!Já si myslím,že Miley zpívat umí!Mám Avril strašně ráda a věřím že nejsem sama.A taky souhlasím s tím,že tu pořád taháme Miley.Ano je to pravda a já se omlouvám že jí sem zrovna tahám.To že nemáte rádi Miley a myslíte si že neumí zpívat přece nemusíte zveřejňovat ne?A navíc má Miley nějaké fanoušky takže jestli chcete urazit její fanoušky a hlavně jí tak klidně,ale úplně zbytečně.Doufám že už se nebudem dohadovat.Zatím ahoj!
    • jana291995

Re: Tak a dost!

Jaký TAK A DOST?já ti něco povím,mi jsme si tohle nezačali,tuhle "trapnou"hádku kdo je lepší jestli Miley nebo Avril jsme už zkončily,a vyřešily,nevím kde jsi nabrala takový keci!!když nic nevíš,tak nic neříkej!!bude to lepší pro nás i pro tebe!!!čaukec *4*
    • jana291995

Re: Tak a dost!

ježiši,a kdo tady mluví o Miley,to už jsme si s jejíma fanouškama dávno vyřešili,tak to sem zase netahej!!
      • sharpay1995

Re: Re: Tak a dost!

pravsa...!!! Tohle už sme si snima DÁVNO vyřešily...!!!!
  • blonde

moc děkujůů :)

Ahoj hlasujte pls pro Ashley Tisdale.Díky

http://www.celebri tystreetstyle.com/polls/young_holly woods_celebrity%20_street_style/
    • dianna114

Re: moc děkujůů :)

Já jsem tam hlasovala pro Miley,protože tu p••• Ashley nesnáším!!! *16*
      • sharpay1995

Re: Re: moc děkujůů :)

hej...proč p***....??????? Vážně...nebudeme tady radši psát nic o Ashley, nebo sem zase příjdou její fanoušci a...no však si asi dovedete přectavit co by se tu pak dělo....
    • jana291995

ne!kdyby tam bylo Avril Lavigne tak jo!
    • sharpay1995

Proti Ashley absotlutně nic nemám, ba naopak mám ji hodně ráda, ale i přesto nechápu proč to píšeš sem na dizkuzi o Avril Lavigne...???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit