Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leila00

Ahoj

Tak co.. jak se máte lidi? Zavedem tady taky nějakou debatu nee xD
    • dianna114

Re: Ahoj

Já se mám hrozně. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • sharpay1995

Re: Re: Ahoj

Co se stalo, že se máš hrozně?????
        • dianna114

Re: Re: Re: Ahoj

To mi neříkejte,že to nevíte. Zemřel Michael Jackson.
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ahoj

Aha tak proto...nijak sem mu nefandila, ale taky je mi to trochu líto, ale zase né tak moc.........
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

hele vubec sem ho nemusel,ale přinesl do musiky novej náboj a tak si ho cenim:)..
          • leila00

Taky mi to je líto ale ne zas tak moc, abych byla celej den smutná )): *8*
            • leila00

Bez toho smajlíka *8*
          • david16

jo já vim ;) ale nák mrtě sem ho nežral a jak vůbec umřel
            • dianna114

Na zástavu srdce. Já jsem mu nikdy nefandila,ale je mi ta smrt líto.
      • jana291995

Re: Re: Ahoj

proč?
        • david16

Re: Re: Re: Ahoj

Nazdárek no já sem uplně HAPPY! Uvidím Danielu xD jinak co vy a co vízo ? :) a taky si užíváte prázdniny naplno ? *15*
          • sharpay1995

my taky dostáváme až v úterý!!! no a nato že sem v 7.ročníku je skóre, jedna 2 a jinak samý 1, celkem dobrý!!!
          • leila00

Tak to my ho dostanem až v úterý ale čekám vyznamenání takže super ;)
    • leila00

Re: Ahoj

Ano, velice aktivní ste tu xD
  • kaja095

Dík

jé moooc díky za tu registraci *14* *14* *14*
    • jana291995

Re: Dík

jj nemáš zač :)
  • jana291995

problém!!

JJ,je to tak..sice vím jak se registrovat na ty stránky,ale nevím jak a kde se mám zůčastnit tý soutěže o setkání s avril,nevíte jak na to?
  • black star

Nevíte někdo jak se mám registrovat na těch oficiálních stránkách black star(www.avril-lavigne-perfums.com) ??? Pokud to vůbec jde *14* díky *14* *3* jinak Avril je Booooooooožíííí a už se těším na black star *14*
    • jana291995

Re: black star

Já to vím,páč jsem už zaregistovaná...
      1.najedeš si na tu stránku..www.avril-...
      2.klikneš na tu ikonku-enter the black star world
      3.bude tam růžová stránka,kde se dá přihlásit,ale ty se musíš prvně zaregistrovat,ale najedeš si ůplně dolů,a tam bude napsáno:-Invitation codeInvitation code....A DO TÝ LIŠTY NAPÍŠEŠ TENHLE KOD,BEZ KTERÝHO BY SES TĚŽKO REgistrovala...ten kod je 78em1..ten tam napíšeš,a naskočí ti stránka,kde se můžeš konečně registrovat
      4.SURNAME-PŘÍJMENÍ
      Date of birth-DATUM NAROZENÍ-pozor,tam musíš před měsícem napsat nulu,pokud ses nenarodila-10,11 nebo v 12 měsíci..např:29.03.1995
      ZIP:č
      • jana291995

Re: Re: black star

ZIP je číslo domu..a to invitation code je tam napsáno jenom jednou,se mi to zkopčilo víckrát,tak sorry..
        • angel15

Re: Re: Re: black star

a fakt mužu vyhrát setkáni s Avril?no ale jestli je to celostátní,tak to mam šanci 1:100000000000000000 ne? *1*
          • daja.candy

Re: Re: Re: Re: black star

ne. 1:900000000000000000000000000000000 00000000000000000
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: black star

no tam musíš sbírat body..za každou věc je několi bodů...když se přihlásíš,a klikneš na to MEET,tak tam to máš napsaný..registrace-3 body
              objednání vzorku zdarma-15 bodů
              vytvoření postru-10bodů
              a tak..a když to splníš upe nelíp,tak to vyhraješ,a setkáš se s Avril..:)..
      • jana291995

Re: Re: black star

Invitation code...to je tam jenom jednou..se mi to zkopírovalo víckrát..tak srry
  • david16

HÉJ !

Ehm ehm tak hele lidi našel jsem uplně suprovou holku která je jěstě hezčí než Avril je to moje sestřenka DanielA *15*
    • david16

Re: HÉJ !

hh sry že to je dvakrát ale to ste si prostě museli přečíst *15* *15* *15*
  • dianna114

angel15

Ale ty si protiřečíš-když píše-ale když jdu nějakýmu iterpretovi na koncert,tak se koukam,jak vypada a zpiva a ne ze tam tancuje nebo je polonaha(zejmena u zen jako madona,britney nebo treba pink) *1* no ale kdyz se koukáš,ja vypada,tak se vetsinou koukas i na to,co ma na sobe a ne jen na oblicej,ne?
    • angel15

Re: angel15

jasně,že koukam i na to co maj na sobě,ale jen říkam,že nesnášim ,když tam tancujou a jsou v korzetech nebo jsou skoro nahaty.... *3* ja chci slyšet,jak zpíva a jak na lidi pusobi a ne,jak krouti zadkem a snaží se všechny tam dostat do postele(obrazně řečeno) *1*
      • daja.candy

Re: Re: angel15

Tak ale zas nemůžeš čekat,že se každej bude oblíkat tak nudně jako Avril
        • sharpay1995

Re: Re: Re: angel15

Proč tady na Avril zase narážíš???
          • daja.candy

Re: Re: Re: Re: angel15

To nebylo myšlený ve zlym.
          • angel15

daja.candy..no avril má svuj styl,jako každej...jen jsem řekl svuj názor,že nemusim vidět ,jak jim vylejzá intimni partie:)...Britney Spearsova vi o čem mluvim..nic ve zlim:)
    • jana291995

Re: angel15

???nech našeho andílka žít jo? *15*
      • dianna114

Re: Re: angel15

však v poho,nic proti němu,jen mi nesedí to,co napsal *15*
        • jana291995

Re: Re: Re: angel15

no,to máš jediný štěstí,ptž to je náš *4* atrážný!!
          • sharpay1995

Přesně tak....xD *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: angel15

*15* *15* *1* *1*
            • jana291995

No to byl ůčel!! *15*
            • angel15

ježiš nechtetoho nebo se budu červenat *1* *3*
  • mataap

Black Star

http://www.youtube.com/watch?v=au86 HHyNaIQ&eurl=http%3A%2F%2Favrilrock s%2Enet%2Fnews%2Ephp%3Fstart%5Ffrom %3D0%26ucat%3D%26archive%3D%26subac tion%3D%26id%3D%26&feature=player_e mbedded
    • Re: Black Star

Pěkná reklama *14*
  • neni těhotná !

ona neni těhotná ! přestantee stema krawinama ! vzdyt nemáte pořádný důkaz ... třeba prostě jen přibrala :-) *4* jo a neberte to jako uřázku , já jsem taky fanynka avrilka
    • sharpay1995

Re: neni těhotná !

Sorry...ale tady někdo teď tvrdí že je těhotná???
      • jana291995

Re: Re: neni těhotná !

jo,je to napsaný v novinkách..taky mě to tam pěkně štve!!
        • sharpay1995

Re: Re: Re: neni těhotná !

no jo já vím že je to v novinkách, ale tak proč to nenapíše tomu člověku co to tam dal....
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: neni těhotná !

newím mno...ale zase je to nějakej kec..točí new cd,ted new abbey dawn,black star..myslíš že Avril přišla o hlavu?má načnutejch spoustu věcí,a ted určo neotěhotněla,by musela být padlá na hlavu..vždyt určo ted stíhá tak tak,a ještě kdyby měla být těhotná!!bože bože!!už je to trapnýýýýý *16*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: neni těhotná !

jen aby sis nemyslela že já tomu věřím.....to fakt ne!!! mám na to stejnej názor jako ty!!!
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: neni těhotná !

kec to neni....ona jen hrála na paparazi,že je v tom...byly domluveny s Ashtonem Kutcherem ...kterej je známej těmahle vtipkama na celebrity a ted se rozhodl to udělat na paparazi:)
  • david16

Kdy bude ?

Sakra kdy jí vyjde to cd ? *15* *15* *15*
    • jana291995

Re: Kdy bude ?

no taky by mě zajímalo....pořád čekám a čekám,a nic..!!ale už je ta reklama na black star na mím blogu...,jsou tam i fotky ze zákulisí z natáčení..kdo neviděl,tak se jukněte na www.blogoav.blog.cz..páááááá
  • avrillavigneisik

black star reklama

http://www.youtube.com/watch?v=cXsr eVuRykM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit