-
Ahoj
Tak co.. jak se máte lidi? Zavedem tady taky nějakou debatu nee xD -
-
Re: Ahoj
Já se mám hrozně. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Ahoj
Co se stalo, že se máš hrozně????? -
-
Re: Re: Re: Ahoj
To mi neříkejte,že to nevíte. Zemřel Michael Jackson. -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Aha tak proto...nijak sem mu nefandila, ale taky je mi to trochu líto, ale zase né tak moc......... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
hele vubec sem ho nemusel,ale přinesl do musiky novej náboj a tak si ho cenim:)..
-
-
Taky mi to je líto ale ne zas tak moc, abych byla celej den smutná )): *8* -
-
Bez toho smajlíka *8*
-
-
jo já vim ;) ale nák mrtě sem ho nežral a jak vůbec umřel -
-
Na zástavu srdce. Já jsem mu nikdy nefandila,ale je mi ta smrt líto.
-
-
-
-
Re: Re: Ahoj
proč? -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Nazdárek no já sem uplně HAPPY! Uvidím Danielu xD jinak co vy a co vízo ? :) a taky si užíváte prázdniny naplno ? *15* -
-
my taky dostáváme až v úterý!!! no a nato že sem v 7.ročníku je skóre, jedna 2 a jinak samý 1, celkem dobrý!!! -
Tak to my ho dostanem až v úterý ale čekám vyznamenání takže super ;)
-
-
-
-
Re: Ahoj
Ano, velice aktivní ste tu xD
-
-
Dík
jé moooc díky za tu registraci *14* *14* *14* -
-
Re: Dík
jj nemáš zač :)
-
-
problém!!
JJ,je to tak..sice vím jak se registrovat na ty stránky,ale nevím jak a kde se mám zůčastnit tý soutěže o setkání s avril,nevíte jak na to? -
black star
Nevíte někdo jak se mám registrovat na těch oficiálních stránkách black star(www.avril-lavigne-perfums.com) ??? Pokud to vůbec jde *14* díky *14* *3* jinak Avril je Booooooooožíííí a už se těším na black star *14* -
-
Re: black star
Já to vím,páč jsem už zaregistovaná...
1.najedeš si na tu stránku..www.avril-...
2.klikneš na tu ikonku-enter the black star world
3.bude tam růžová stránka,kde se dá přihlásit,ale ty se musíš prvně zaregistrovat,ale najedeš si ůplně dolů,a tam bude napsáno:-Invitation codeInvitation code....A DO TÝ LIŠTY NAPÍŠEŠ TENHLE KOD,BEZ KTERÝHO BY SES TĚŽKO REgistrovala...ten kod je 78em1..ten tam napíšeš,a naskočí ti stránka,kde se můžeš konečně registrovat
4.SURNAME-PŘÍJMENÍ
Date of birth-DATUM NAROZENÍ-pozor,tam musíš před měsícem napsat nulu,pokud ses nenarodila-10,11 nebo v 12 měsíci..např:29.03.1995
ZIP:č -
-
Re: Re: black star
ZIP je číslo domu..a to invitation code je tam napsáno jenom jednou,se mi to zkopčilo víckrát,tak sorry.. -
-
Re: Re: Re: black star
a fakt mužu vyhrát setkáni s Avril?no ale jestli je to celostátní,tak to mam šanci 1:100000000000000000 ne? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: black star
ne. 1:900000000000000000000000000000000 00000000000000000 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: black star
no tam musíš sbírat body..za každou věc je několi bodů...když se přihlásíš,a klikneš na to MEET,tak tam to máš napsaný..registrace-3 body
objednání vzorku zdarma-15 bodů
vytvoření postru-10bodů
a tak..a když to splníš upe nelíp,tak to vyhraješ,a setkáš se s Avril..:)..
-
-
-
-
Re: Re: black star
Invitation code...to je tam jenom jednou..se mi to zkopírovalo víckrát..tak srry
-
-
-
HÉJ !
Ehm ehm tak hele lidi našel jsem uplně suprovou holku která je jěstě hezčí než Avril je to moje sestřenka DanielA *15* -
-
Re: HÉJ !
hh sry že to je dvakrát ale to ste si prostě museli přečíst *15* *15* *15*
-
-
angel15
Ale ty si protiřečíš-když píše-ale když jdu nějakýmu iterpretovi na koncert,tak se koukam,jak vypada a zpiva a ne ze tam tancuje nebo je polonaha(zejmena u zen jako madona,britney nebo treba pink) *1* no ale kdyz se koukáš,ja vypada,tak se vetsinou koukas i na to,co ma na sobe a ne jen na oblicej,ne? -
-
Re: angel15
jasně,že koukam i na to co maj na sobě,ale jen říkam,že nesnášim ,když tam tancujou a jsou v korzetech nebo jsou skoro nahaty.... *3* ja chci slyšet,jak zpíva a jak na lidi pusobi a ne,jak krouti zadkem a snaží se všechny tam dostat do postele(obrazně řečeno) *1* -
-
Re: Re: angel15
Tak ale zas nemůžeš čekat,že se každej bude oblíkat tak nudně jako Avril -
-
Re: Re: Re: angel15
Proč tady na Avril zase narážíš??? -
-
Re: Re: Re: Re: angel15
To nebylo myšlený ve zlym. -
daja.candy..no avril má svuj styl,jako každej...jen jsem řekl svuj názor,že nemusim vidět ,jak jim vylejzá intimni partie:)...Britney Spearsova vi o čem mluvim..nic ve zlim:)
-
-
-
-
Re: angel15
???nech našeho andílka žít jo? *15* -
-
Re: Re: angel15
však v poho,nic proti němu,jen mi nesedí to,co napsal *15* -
-
Re: Re: Re: angel15
no,to máš jediný štěstí,ptž to je náš *4* atrážný!! -
-
Přesně tak....xD *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: angel15
*15* *15* *1* *1* -
No to byl ůčel!! *15* -
ježiš nechtetoho nebo se budu červenat *1* *3*
-
-
-
-
-
-
Black Star
http://www.youtube.com/watch?v=au86 HHyNaIQ&eurl=http%3A%2F%2Favrilrock s%2Enet%2Fnews%2Ephp%3Fstart%5Ffrom %3D0%26ucat%3D%26archive%3D%26subac tion%3D%26id%3D%26&feature=player_e mbedded -
-
Re: Black Star
Pěkná reklama *14*
-
-
neni těhotná !
ona neni těhotná ! přestantee stema krawinama ! vzdyt nemáte pořádný důkaz ... třeba prostě jen přibrala :-) *4* jo a neberte to jako uřázku , já jsem taky fanynka avrilka -
-
Re: neni těhotná !
Sorry...ale tady někdo teď tvrdí že je těhotná??? -
-
Re: Re: neni těhotná !
jo,je to napsaný v novinkách..taky mě to tam pěkně štve!! -
-
Re: Re: Re: neni těhotná !
no jo já vím že je to v novinkách, ale tak proč to nenapíše tomu člověku co to tam dal.... -
-
Re: Re: Re: Re: neni těhotná !
newím mno...ale zase je to nějakej kec..točí new cd,ted new abbey dawn,black star..myslíš že Avril přišla o hlavu?má načnutejch spoustu věcí,a ted určo neotěhotněla,by musela být padlá na hlavu..vždyt určo ted stíhá tak tak,a ještě kdyby měla být těhotná!!bože bože!!už je to trapnýýýýý *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: neni těhotná !
jen aby sis nemyslela že já tomu věřím.....to fakt ne!!! mám na to stejnej názor jako ty!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: neni těhotná !
kec to neni....ona jen hrála na paparazi,že je v tom...byly domluveny s Ashtonem Kutcherem ...kterej je známej těmahle vtipkama na celebrity a ted se rozhodl to udělat na paparazi:)
-
-
-
-
-
-
Kdy bude ?
Sakra kdy jí vyjde to cd ? *15* *15* *15* -
-
Re: Kdy bude ?
no taky by mě zajímalo....pořád čekám a čekám,a nic..!!ale už je ta reklama na black star na mím blogu...,jsou tam i fotky ze zákulisí z natáčení..kdo neviděl,tak se jukněte na www.blogoav.blog.cz..páááááá
-
-
black star reklama
http://www.youtube.com/watch?v=cXsr eVuRykM