-
ignorujte
heŁe vyserte se na ty krávy co tady píšou zhe Avril je to a zse zhe to...,prostě Avril je pořáĐ pro nás skvěŁá a váš názor nás nezajímá,kĐyž ju nemáte rádi,tak sem neŁezte *1* *16*jste fakt trapní pi** co nemají jinačího na práci a musí pomŁouvat,fakt zralý na psychynu *1* *15* -
-
Re: ignorujte
Přesně!!! Ale jestli diana114 drží slovo tak už tady nepoleze!!!! takže by tady mohl být klid!! -
-
Re: Re: ignorujte
dianna114 umí držet slovo a bude jen na diskuzi Madonny,tam jí je totiž daleko líp. A nezapomente,diskuze je od toho,aby tam KDOKOLI psal své názory,ale vám odlišné názory očividně vadí. Takže se nebojte,žádná válka už tu nebude a vaše diskuze bude jako dřív nudný fanklub,kde jen všichni píšou,jak je Avrilka úžasná. No nic,já jdu do diskuze Madonny,musím bránit Madonnu před těma trapákama,kterým sice vadí,když někdo jde na diskuzi např.Avril,i když mu Avril vadí a sám tam pomlouvá Madonnu. *15* *15* *15* *1* *1* *4* *5* -
-
Re: Re: Re: ignorujte
no a widíš ty jdeš už konečně na diskuse Madonny ji bránit a co my sme se tady jako celou dobu pokoušely?už chápeš? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ignorujte
Jasně. A o co se asi DOMCA snaží u dianny114? Už chápeš? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ignorujte
to zhe nwm která co a jak napsaŁa,jako třeba Diana bo zase ta...hey nebuĐem to prostě řešit -
Hm,vy tady na ty diskuzi taky jste dilinky.Podle tebe jsme zase dilinky my.Tak to nebudem řešit,OK?A jak to mysliš s tim,,která je která''? Ty nas znáš? -
já už ani nwm která je která,aŁe neřeším,wíš,wšechny jste DyŁinky!!
-
-
-
Re: Re: Re: ignorujte
Přesně tak....co by sme se tady zahazovaly a plejtvaly slovama, když tu stejně maj všichni postavený palice *5*
-
-
-
Re: ignorujte
jj pravda sreme na ne
*5*
-
-
Avril
dřív jsem ji strašně žrala...byla pro mě dokonalá...
Hlavně se mi líbily její názory *1* ale teď?Od tý doby co se z ní stala namnyšlená blondýna a dělká přesně to na co dříve nadávala a čímž dříve opovrhovala ji nesnáším -
-
Re: Avril
věčně je vyfocená se zapálenou cigaretou,tak ty její názory asi nebudou stát za nic,ale písničky má dobré
-
-
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521
kouknete se -
a ty domco
mužeš mě ukázat jedinou osobu ,která v životě nelhala?,ale tim netvrdim,že je lhařka,jelikož nevim v čem lže? -
-
Re: a ty domco
AVRIL lhala v tom ze mela image drsny holky a potos se zni vyklubala barbie jak rekla dianna! najednou navrhuhe kolekci kreta je heska! ale porat vnem fyguruje fiaolovam,rúzova a cerna!!sami ruzovy a pritom v roce 2002 nosila super skate veci vis jak ji to sluselo nez ted vypada jak zmalovany koste!porat nahrava pisne ve kterych se tanci!!zacala tancova!ani kravatu si nevezme!ma ruzovy meliry jak barbie a uz se taky chova jak barbie!chybi mi ta drsna holka ktera porat ukazovala fakace!!!!aůe zato britney se nezmenila jo toci vic sexy klipu ale porat jede pop!a co Avril hraje poprock a pritom rikala ze nechce hrat pop! tak nevim! -
-
Re: Re: a ty domco
naprosto s tebou souhlasim...akorat v jednom Avril uz ani nehraje poprock ale pop.Hodně se změnila *9* -
-
Re: Re: Re: a ty domco
jj mas pravdu!!
-
-
Re: Re: a ty domco
sorry mam tam chyby pisu rychle'!
-
-
-
jaja
dianno! to ja taky drive poslouchala Avril! mela sem ji nejradsi!Z pocatku to byla fakt dobra muzika k jejimu stilu! v ŕoce 2004 to bylo taky ok!ale ja prisel rok 207-2007 tak to me hodne zklamala deska the best damn thing je fakt a opravdu uboha uz ani nevi o cem psat texsty radsi tam hodi hej hej a jeto!Avril se mi zhnusila!ale nejradsi mam britney toje moje zlato!Madonnu a christina agileru!Avril je nictka! aspon pro me! -
-
Re: jaja
co sem spete nějakou britney,vždyt to je jen fetačka,nezodpovědná ženská,alkoholička a navíc blázen!
další Pussicat Dolls to je taky goool,jediny co uměj je ukazovat svoje tělo kromě tý jedny ta umy zpivat a madona=Helena Vondračková:D
a k tomu že se změnila,tak co se divíš,copak de zpívat pořád o tom samym a stejně?je to prostě holka co chce vypadat krásně a neříkej,kdyby si měla tolik peněz a popularitu,že by tě to nezměnilo!!!to změni každyho!!! -
-
Re: Re: jaja
jj pravda -
hele britney prosla velkym testem a uspela na jednicku! vis jaka to je pro svet uleva ze se vratila! na ruznych cenach lidi si ztoupnou zato co urazila ji zvlkanej podporu!ja kdybych byla zpevacka tak bych byla porat stejna a moje hudba taky!mozna bych se vic udrzovala byt heska!a slava nezmeni kazdeho! -
hele sklpani jo!nevis o popovich hvezdach nic!vy si zerte tu Avrilku ta stejne se taky zachvili objevi v lecebne co vis! -
angel15:Aby bylo jasno:Britney není žádná fet'ačka,fetovala před 2 rokama,oholila si hlavu,byla v léčebně,ale to je minulost!Ted' už je zase na vrcholu,její nové album Circus se skvěle prodává a s fetováním skončila! *13* Ona dokázala to,co by se podařilo málokomu-byla na dně a dostala se zase na vrchol! Takže by pro příště bylo lepší se radši informovat,než zase napíšeš nějakou kravinu! *5* A přirovnávat Helenu Vondráčkovou k Madonně-to je taky pěkná kravina. A není pravda,že popularita změní každýho,tak třeba Bianca Ryan a Rihanna se nezměnily,protože nejsou takové,jako ta vámi věčně opěvovaná Avril. *4*
-
-
-
jaja
madonna,pussicat dolls a hlavne britney!!jsou nej nej na celem svete!!a je pravda ze Avril je barbie porad nosi ruzovi hadry! a rika jak vsechny miluje!jeto ta nejvetsi lharka na svete! -
-
Uplně s tebou souhlasim......máš naprostou pravdu *3* *3* -
-
diky! *14* -
-
Re: Re: Re: jaja
mimidebar02@yahoo.com
I Am Miss mimi, .. našel jsem to slyšel a vybral zajímá vás, nejen, že jsem opravdu potřeba, aby s vámi mluvit, budu mít zájem o nás je blízkým nebo obchodním partnerům, odpověď na moji e-mailovou adresu ..... (mimidebar02@yahoo.com) tak, že můžu poslat nějaké fotky mě a řeknu více o mně. Budu rád začít s Vámi na začátku tohoto yaer, vím, že to může být naše roce spokojenosti. E-mail (mimidebar02@yahoo.com) v pořádku. Nashledanou.
tvoje mimi. -
Nemáš zač.......když má člověk pravdu tak se to musí ocenit *3* *5* *3*
-
-
-
DOMCA má naprostou pravdu:Madonna,Pussycat Dolls a Britney jsou nejúžasnější interpreti v hudebním světě. *4* Avril,Miley aj. jsou proti nim úplní trpaslíci. -
-
hej ty si dobra holka!mi aspon vime co je to kvalitni muzika!
-
-
baví tě to pořád sem psát? *8* *16* -
-
no bavi no!tobe to vadi!pokud se nepletu tohle je diskuze ne?! -
-
ale i tak prostě tě nechápu zhe sem Łezeš a pořád taĐy nadáváš o Avrilce,nechci ti nadávat,aŁe ať si každej posŁouchá co chce,aŁe tohŁe mi přijde na hlavu,chodit na diskusi toho koho nemáš ráda a pomlouvat ho tady před fanoušky *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jaja
a me Avril nevadi! a nerikam ze ji nemam rada nebo ze ji nenavidim ja jen rikam pravdu ktera vam dojte az vam vude 30let! a moje mala segra taky zjistila ze Avril porad mele dokola to sami!a zpiva porat ty sami pisnicky a to ji je 6!tak nevim!ale ja opravdu nerikam ze Avril nenam rada! -
ja nepomlouvam! ja jen rikam pravdu!meje touplne u prde*** co poslouhate ja vam Avril neberu! a na tuto diskuzi muze chodit i ten co posloucha metal,j-rock a dalsi stily takze nevim co mas za problem! ja nechci a by si nekdo myslel ze vas zato zabiju ze poslouhate Avril! *13*
-
-
-
-
-
fuuuj
Miley cyrus je nejlepsí ale avril ffffffffuuuuuuuuuuuujjjjjjjj krava *16* -
-
Re: fuuuj
tohŁe je diskuse Avril!a pro jisto to spíš miley je kravka,Avrilka je božííí *15* *14* *3* *1* -
-
Re: Re: fuuuj
Miley je 100x lepší!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: fuuuj
Tak za prví tohle je dizkuze o Avril ne o miley!!! za druhý my stím na 100% nesouhlasíme a za třetí nás to vůbec nezajímá protože pro nás je nejlepší Avrilka!!!! *13*
-
-
-
-
jaja
jo a navic kdyz ma Avril nakej rozhovor tak publikum kricim jenom 3minuty ale kdyz vztoupi britney puplikum krici 20minut a pritom kricej britney i love you! a co rikaj na Avril nic!!! a vite proc Avril nema rada britney protoze ji zavidi slavu! *15* -
-
o proti Brit nic nemám,má některý dobrý písničky,ale určitě bych nemohŁa být její fanynkou a wíš ty proč?zpívá na playback,tohle je teda podraz pro fanoušky a někĐy se chová a oblíká jak nějaká pi**!tohŁe je zase můj názor *1* *3* a můžu tě ujistit zhe Avril není kráva a ani Barbie,prostě je to její new styŁ,který chytiŁ hodně dalších nových fanoušků!!!! *15* *14* -
-
hele britney sice zpiva playback ale jen proto ze ma tezke tanecni kroky a protoze do toho dava vse! *13* -
-
když to tak bereš,aŁe rači bych byla rači kdyby ona začla konečně zpívat naživo,jestli to vůbec umí... *1* -
-
nahodou umi britney hesky zpivat sice nema na christina agileru ale umi!a jeji muzika je o 100procent lepsi nez Avrilina!nebo jak se to zklonuje!ale nekdy si ji poslechnu ale zpis ty starsi hyti!to jeji hej hej i don t like your girlflend je uz trapny jeto heska pisen!ale na nove album britney spears circus nema!ale je to muj nazor ja nechci ovlivnovat jine fanousky Avril ja jen rikam to so si myslim!
-
-
-
-
-
jaja
Avril je krava a vite proc?protoze uz nehraje ten rock ale zpiva nakej poprock co porat rika hej hej a skace po podiu jak krava! tohle byla Avril v roku 2002-2004 ale ted je to barbie ani zpivat sice umi ale na britney nema ta porad hraje svuj pop a Avril uz neni rockerka ale barbie a za vsechno muze ten jeji manzel nebyl nosatej!! kazdopatne Avril me zklamala!! britney hraje kvalitni muziku pro deti,dospele a i pro seniori ale AVRIL HRAJE JENOM PRO DECKA! ALE JETO JEN MUJ NAZOR!AVRIL MI NEVADI!ALE NENI TO ONO *9* *16* *16* -
-
Iluze spadly
Já kdysi avril zbožňovala,ale potom,co jsem si přečetla text girlfriend,všechny ty iluze ze mě spadly. Jo,text byl v češtině. A takovádle píseň je tak akorát pro hulváty a ty,co mluvěj sprostě. -
Možná pořád říká Hej hej a skáče po pódiu, ale jejím fanouškům se to třa líbí, nemyslíš? *7* -
-
no prave! vam se libi uplna blbost porat samo hej hej ja nerikam ze Avril nenavidim ale to ze je lharka! *13* -
-
DOMCA:Já s tebou úplně souhlasím. Britney má oproti Avril opravdu kvalitní muziku. Její mínus je to,že používá playback,ale to je proto,že hodně tančí.A zpívá prostě pop,ne jako Avril,která nejdříve má image drsný holky a ve finále se promění v Barbie. *8* -
-
di už do píči ty chudinko ošklivá špinavá -
ja take souhlasim! diky za podporu! *14* *4*
-
-
No ty si myslíš že je to blbost a si myslím že to je na každém sby si zvolil co je proňho blbost a co ne!!! a mě se třeba zdá blbý když někdo na koncertech zpívá na playback- jako to třeba dělá Britney- ostatně jak už to tady napsala avrilie!!!! -
-
ale vis jak je tezky tancovat a pritom zpivat!
-
-
-
-
-
Ujasneni
AVRIL NEJ MADONNA KRAVA *14* -
-
Re: Ujasneni
MADDY SUPER HOLKA PORSHECARERA DEBIL *1* -
-
Re: Re: Ujasneni
mila Dianno114 ty ty ty *13* *13* *13* narozdíl od ty tvy madoničky je Avril Krásná,chytrá a má svuj styl,kdežto ta tvoje babička by měla jit do duchodu *1* avril nemusi bejt skoro nahata,aby si ziskala fanoušky!ta si je ziska svym vystupovanim a tim jak je krásna a užasna!!!! *14* *14* *14* a eště jednou tu napíšeš něco hnusnyho o Avril tak vam udělam takovej fičak v tom vašem klubu madoninek,že budete čučet *3* nazdar!Avril je nejjjjj *14* -
-
Re: Re: Re: Ujasneni
angel15: Z radostí ti v tom klubu madonny pomůžu!!! *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ujasneni
přidávám se! *4* -
-
Pozdě,milá Avrilko.........
-
-
Re: Re: Re: Re: Ujasneni
JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY Pomůžu *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ujasneni
Jsem zvědavá.......Stejně tady akorát vyhrožujete,ale do diskuze o Madonně asi stejně nikdy nepůjdete! *4**1* Akorát se nás snažíte zastrašit!!!!!!!!!!!!!!! *5* *16*
-
-
-
Re: Re: Re: Ujasneni
jana291995:Tobě asi moc čeština nejde,co? Když totiž píšeš MY a je to ve smyslu MY všichni,píše se to s tvrdym. *1* *1* angel15:No v tom,že je ta vaše Avrilinka chytrá(jestli vůbec je),se od Madonny moc neliší. A co se týče vzhledu Avril,nic moc,to Madonna byla o hodně hezčí,když jí bylo 24,než ta vaše Avril! *13* A do diskuze o Madonně klidně jdi,napiš tam,že je Avril 100x lepší,než Madonna a všichni to budou považovat za nejlepší vtip(spíš kravinu)roku 2009!!!!!!!! *15* *1**1*
-
-
-