Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril forever!! :D

Avril je upne fantasticka zpevacka - navic takova rebelka a ty ja rada *4* Mrknete dyztak na tenhle webik - taky ji tam muzete pridat ze ji milujete!! http://www.prostemulluju.cz/
  • energylove

to je jednooo

*3* *14* mne to je aj tak jedno nevem ako vy ale mne je to naozaj jedno ci sa rozisli ci co ta cawajte.... *1*
  • rozdělení

Podle článků z časopisů je rozdělily prachy!!!Derick nesnesl to že Avril vydělává zpěvem víc, než Derick sezením u počítače!!!
  • chybí

Mělo by se doplnit, že se nedávno rozešla s Derickem! *9*
    • Re: chybí

nerozešla podle posledních paparazzi z 17.1.2009 tam se na fotkáh i drží za ruce
      http://meggiska4ever.blog.cz/0901 /aktualni#komentar -to je článek o tom a tady odkz na fotky http://meggiska4ever.blog.cz/0901/paparazzi-2009-encino-californie-17-01-09#komentar
  • sharpay1995

Nevěa...

Hej lidi dneska psali v Bravu že je Avril Deryckovi nevěrná s nějakým Brandonem Davisem!!!! Já tomu tada nevěřím!!!!A co vy na to?????????????
    • lucka222

Re: Nevěa...

mno já nevim....nevěrná si myslim že ne ale že se snim rozcháuí tak to si myslim je pravda...
      • avrilie

Re: Re: Nevěa...

nerozchází se!!!!teďka 17.1. je zachytili paparazzi!!! *1* *3* všechno kolem toho je prostě kec....ikdyž nwm přesně jestŁi Derycky má nemanželský dítě... *7*
    • Re: Nevěa...

to je blbost *1*
    • avrilie

kec!!bravo nemá co vymýšlet,v bravu jsou skoro všechno jen drby!!!! *1* *3*
      • dianna114

Bravo

Bravo je ten nejlepší časopis a když vám vadí,tak ho nečtěte!!!!!! *16* *1*
        • avrilie

Re: Bravo

co hned vyšiluješ? jen sem řekla zhe tam jsou skoro většinou drby a je to pravda,tak nwm o co ti de?!? *1* já taky čtu BRAVO!!chápeš?
    • avrilka279

já to mu taky nevěřím myslím si, že by to Avril Deryckovi neudělala.
  • veris-avril

AD v česku avril a parfém

nechápu proč tu řešíte takový chujoviny když se stalo něco skvělýho Avril vydala svůj první parfém!!!Měl by se objevit aj v česku a nese název COMPLICATED ale víte co je ještě lepší??že je Abbey Dawn v česku!!!!!Jak jsem to viděla tak s emi upe zastavil dech bo to je pro mě super zpráva je to sice jenom intrenetovej obchod ale je to tu!! v Česku!! ještě že mám brzo narozky *1* už si vybírám hadry je tam sice toho zatím málo bo se to teprve rozjíždí ale tu mikinu kterou chci tu červenou v které fotila photoshoot na canon tam je *14* já se asi zblázním je tam za 1500 tož nekup to *13* *15*
    • dianna114

Re: AD v česku avril a parfém

*5*
    • avrilie

Re: AD v česku avril a parfém

ňák brzo si to objeviŁa!!!není to sice moc velkej obchoďák,jen pár věcí,sice teď nwm jestli myslíš tu stránku aukro bo od Barush,která si udělala svůj web...každobádně na aukru je to moc drahý!! *1*
    • Re: AD v česku avril a parfém

Tak Abbey Dawn se dá už hafo dlouho sehnat v česku na aukro.cz a teďka si nějaká holka založila ten internetovej obchod s Abbey Dawn...jakej ty myslíš ???
  • jana291995

AVRIL IS BEEEEEST

HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ:uŽ si dejte pohov..jako fakt...nemůžete srovnávat takovou mladou talentovanou holku,se starou Madonnou..to nejde...víte jakej tu byl klid,když už dostali rozum i ti,kteří se snáma hádali že je Britney lepší...pro nás není..můžete si říkat co chcete,ale prostě nebude pro nás nikdo lepší než NAŠE AVRILKA...a je mi jedno co si o mně budete myslet,nezajímá mě to..je mi to fuk,ale neurážejte Avril...mi Madonnu taky nebudeme napadat..je to už trapný,jak na ni každej nadává...Madonna je hvězdou leda kvůli tomu,že jí je přes 50 nebo 60 a umí udělat provaz,že zpívá ve svých letech,proto je slavná...ne proto,že umí otevřít hubu a zazpívat,to umí každej...kdežto AVRIL je talent...váží si svých fanouškůů...A CHYTREJ ČLOVĚK SE MĚ ZASTANE
    • sharpay1995

Re: AVRIL IS BEEEEEST

jana291995: Máš pravdu Avrilka si váží všech svých fanoušků!!!!!!!!!!!
      • jana291995

Re: Re: AVRIL IS BEEEEEST

To víš,já mám pravdu vždycky *15*
    • dianna114

avril vs. britney

No to si piš,že je Britney lepší,než Avril! *3* *15*
      • jana291995

Re: avril vs. britney

No Britney je možná tak lepší v chlastání
        • Re: Re: avril vs. britney

100% s tebou souhlasím!!! *3*
          • dianna114

Re: Re: Re: avril vs. britney

Ty jdi do háje,nevíš o Britney nic! Avril je fuj,nána,Britney je nej *14*
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: avril vs. britney

Tak at' tady nepíšou,že je dobrá jen v chlastání a nevím,co se do toho pleteš!!!
            • Re: Re: Re: Re: avril vs. britney

ty di někam tohle je diskuze Avril Lavigne ne Avril Lavigne vs. Britney spear s ta je na lide.cz tak tam se di hádat
            • sharpay1995

Hele to si myslíš ty....Je to tvůj názor a mně to je ůplně někde...., ale není my jedno že tady nadáváš na Avril!!! Když tak miuješ Britney tak to napiš na její diskuze a né sem!!!
        • sharpay1995

Re: Re: avril vs. britney

To teda je!!!! *15*
          • jana291995

Re: Re: Re: avril vs. britney

*1* mě to tak napadlo,a je to pravda *1* no a né´snad??
            • Re: Re: Re: Re: avril vs. britney

Pepino:Polib si Péé Britnej lepší vydeoklipy..? to je tak pro tebe protože seš kluk nebo né..?no jestli né tak si lesba..
              baví tě totiž koukat na nahou holku ve vidoklipu no to každej kluk nebo lesba..!
            • dianna114

Hele vy jste tak natvrdlí,nebo to jen děláte????? *7* Nemůžete  přece takovou talentovanou holku jako je Britney srovnávat s trapnou Avrilkou. Britney totiž nemusí při koncertech hrát na kytaru nebo na piáno,aby se to lidem líbilo! *1* A fanoušky si získává svými písněmi a skvělými videoklipy,ne tím,že je zmalovaná a má růžový melír. *1**15**1*
            • sharpay1995

Pepinio: Možná Britney lípe tancuje, ale zajímalo by mě jestli na svých koncertech hraje na kytaru, piáno a bicí???!!!! A Avrilijinino album se taky prodává(pradávalo) dobře!!!!!!- neboj za dva roky od vydání už se ti ta Britney taky moc dobře prodávat nebude!!!!!! *15*
            • dianna114

Ta dnešní mládež,to je hrůza,co? Nejspíš to posuzuješ podle sebe,k tobě by to totiž sedělo... *15*
            • jana291995

Pepino:JDI DO p..E....nevím jestli jste tak natvrdlí,a nebo to jenom děláte..ach bože,ta dnešní mládež
            • dianna114

Brit už dávno nemá problémy s alkoholem,takže jdi do prdele,Jano!!! *1* *1* A její písničky i videoklipy jsou o hodně lepší,než ty od tý zmalovaný krávy Avril. *15* *15* A tancuje taky líp Britney! A Britneyino nové CD se skvěle prodává,tak Avril má důvod jí závidět. *15**15**15**15*
      • sharpay1995

hele pro tebe je lepší Britney, ale pro nás je prostě nejlepší AVRILKA!!!!! A to se nezmnění!!! NApsala sto tady tak v poho no, ale prosím tě (já a asi i další fanoušci Avril) aby už tohle téma moc nerozváděla jinak tady zase začne hádka!!!!
  • jana291995

Vonavka

http://blogoav.blog.cz/0901/tak-to- je-ona-vonavka-avril Tak konečně TO JE TA VONAVKA AVRIL,NA KTEROU ČEKÁME DOCELA DLOUHO..SE MRKNĚTE NA MŮJ BLOG www.blogoav.blog.cz *15*
  • cindy013

avil:-*

jaj nechapu komu se muze libit madona taka stara devka ma snad 70 let a vypada jak cuza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15*
    • dianna114

Avril je trapka,Madonna je úžasná

No,chtěla bych vidět,jak vypadáš ty a aby bylo jasno:Madonně je 50,ne žádných 70! *13* A vypadá skvěle,o hodně líp,než ta vaše zmalovaná blond'atá nicka a pokud se nepletu,tohle je přece diskuse o Avril Lavigne,tak nevím,proč už konečně nenecháte Madonnu být,zbytečně si akorát koledujete o další hádku,kdyby si to(co tady píšete) přečetl nějaký Madonnin fanoušek. *1* Já Madonnu moc nemusím,ale aspon se na ní dá koukat, její písně jsou poslouchatelné a klipy k nim nejsou nudné,což se o těch Avriliných říct moc nedá! *1**1**1**1**1**1*
      • helenkaaa

Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

ale uu Avrilčinejch klipů se člověk zasměje!!! U madoninejch sice taky ale tam se člověk může smát ledatak tomu, jak je blbá.. Dyť je to stará bába a furt si vo sobě myslí že jí je 30 bo co... A nevím proč se tady vlastně hádáme... Jak můžeme porovnávat starou bábu s 24 letou avril? A jestli se chce stejně někdo hádat, tak ať se de hádat do diskuze k madoně *10*
        • dianna114

Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

Tak když jsi tak chytrá,tak jdi sama do diskuse o Madonně tam se s náma hádej! Jo a Madonna má daleko lepší klipy než Avril,která tam v naprosto nevkusných hadrech poskakuje a zpívá Hey! Hey! You! You! I don't like your girlfriend! Hey! Hey! You! You! I want to be your girlfriend!!!!!!!!! A máš pravdu,člověk se má čemu smát,ale akorát tomu,jak je trapná *1* *13*
          • Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

Pro dianna114 : Něco Ti povím, když se Ti Avril nelíbí , tak sem nelez!!! a jdi si to psát někam jinam!!!!!
            *16*protože už takhle si o tobě hodně lidí myslí , že jsi blbá! *1*
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

Hele ty už mě neser!!!! Se laskavě dívej na data příspěvků,ve kterých jsem Avril ještě urážela,ted' už asponˇ týden na tuto diskusi nechodím a nic sem nepíšu,tak se uklidni!!!!!!! Blbej je akorát ten,kdo se zapojuje do hádky,která ale už dávno skončila! *1* A proč jsem tu psala tolik příspěvků? Jakmile jsem napsala 1,tak hned mně všichni nadávali,tak jsem se přece musela nějak bránit a bránit taky Madonnu,do který se pořád naváželi a jestli se ti moje příspěvky nelíbí,tak si je nečti!!! A podle tebe je blbej každej,kdo si stojí za svým názorem? *8* A je mi jedno,co si o mně myslíš,to já si o tobě taky můžu myslet,že jseš blbá. *1**1**1**1**1**1**1*
            • Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

pro jejda : No tak vidíš , že to je názor. Předtim si psala , že to je pravda , jenže názory pravdivý nejsou.
              dianna114 sem ale píše pořád jak je Avril hnusná! Stačilo , že to napsala jadnou a nemusí to sem psát pořád , myslím , že si toho všichni všimli! Ona chce jenom ukázat jak je blbá , ale to ani nemusí , všichni to totiž ví *1* !!!!!!!
            • dianna114

pro avrilka235587:Každej má jinej názor! A kam má dianna114 asi napsat svůj názor na Avril? Do diskuse Heatha Ledgera? To asi ne,vid'?? *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

pro jejda : Ne blbej není , jenže tohle není pravda!! *13* *1*
            • dianna114

Kdo dá najevo pravdu,ten je blbej? *7*
          • avrilka99

Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

hmmm , ale jak je možný , že znáš slova , když se Ti nelíbí??? *7* *1*
            • dianna114

Poslouchám Madonnu

Já jí neposlouchám,ale chtěla jsem se podívat na celý klip(Girlfriend),který je prý nejsledovanější na YouTube. A fakt jsem se tlemila,kdo mohl vymyslet takovou trapárnu. *1**1**1**1* A jedna její písnička se mi líbí-My Happy Ending. Jiná ne.
            • avrilka99

No to jo ,ale proč ji teda posloucháš??? *7*
            • dianna114

pro avrilku99:Jak znám slova? Ono je to podle mě docela zřetelně slyšet z tý písně a navíc v jednom časáku jsem si četla kousek tý písně,ale pamatuju si jen tuto část refrénu. Překlad si pamatuju líp.
      • Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

oh můj bože kolik ti je??? 40?? pač jen tak stará generace si může myslet že Madonna je něco víc než Avril....taková stará trapka na Avril nemá a nikdy mít nebude *8*
      • Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

ahojky mno nahodou evril ma hezke klipi a hezky spiva rozhodne lip nez madona hm pp *3* *15*
        • Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

avril dotoho dotoho
  • angel15

avrillllll

tak jestli je to pravda,tak je Avril volná *14* jedu do Ameriky!!Avril už jeduuuuuuuuu *14*
    • sharpay1995

Re: avrillllll

Kdybych byla chlap, tak jedu s váma!!!!!! *1* *1*
    • Re: avrillllll

Jedu s tebou!!! *3* *14* *4*
    • lucka222

Re: avrillllll

xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit