-
partička
Hoy...tak sem ráda,že se už nehádáme,a že je z nás takovej mix fandů a antifandů Avril..taky jste rádi,že jsme se skámošily??? -
-
Re: partička
Jo!!! Je to tady teď mnohem lepší když už se nehádáme o to čí vzor je lepší!!! *1* -
-
Re: Re: partička
Jo určitě je to o 100% procent lepšíí *3*
-
-
-
-
Awojky
Ahoja lidi *4* jukněte na můj blog o Avril:)budu moooooc ráda---->www.avrrrilllka.blog.cz ....a jinááč japa se máze *3* -
PLAKÁTY
www.nabizim-plakaty.blog.cz *14* -
PLAKÁTY
Ahojky na mém bogu nabízím různé plakáty, věci, sbrírky atd.. pokud máte zájem, určitě se přijďte podívat. Miška
PS: i plakáty Avril *14* *3* -
ŠOK
Dost dlouho jsem tady nebyl a teď su v šoku jak se to tu zvrtlo! Ale musim souhlasit, že když chce někdo pomlouvat naší milovanou Avril, tak proč sem leze. Já taky nelezu po diskuzích lidí, kterym nefandim abych provokoval. Doufám, že jste si to už vyříkaly. PS: Neřešte, jak kdo bude vypat v 50-ti, když někomu fandíme, zůstane pro nás pořád krásnej. Tak pac a pusu. Avril 4ever:-*:-*:-* -
-
Re: ŠOK
Jo podle mně už jsme si to tady vyříkaly, že!!!! A pravda promně Avril i třeba v 80 bude nejhezčí!!! -
-
Re: Re: ŠOK
*15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15*
-
-
-
supééééééér
Hoy,tak mi připadá,že by znás mohla být jedna velká parta co vy na to?Když už našla na Avril 3 věci i DIANA 114 *4* ,tak to musí dokázat ostatní:)...nic proti Digi(114)...sem ráda,že souhlasíte..pááááec -
-
Re: supééééééér
Pravda modli by i ostatní "antyfandové" Avril, kteří tady chodí na ní najít aspoň 3 věci co se jim na nílíbí!!!A stou partou by to možná taky šlo!!! *1* -
-
Re: Re: supééééééér
Jo jasně,že šlo!
-
-
-
pochopte to už konečně
Hoy,píšu tohle,ptž už mě štve a urážímě to,když sem přijdou cizí lidi,a začnou z ničeho nic na Avril nadávat..je to divnej pocit..když se nad tím zamyslíte,tak vám nic neudělala..vy ji vlastně nenávidíte jenom kvůli tomu,že se vám nelíbí její muzika,styl,vzhled...ale ona za to nemůže,nemůže se líbit každýmu...ZKUSTE najít na Avril něco,co by se vám na ni líbilo,já vím že pro antifandu je to složitý,ale zkuste to..možná by znás mohli bejt kamarádi...nemusíme se hádat jenom kvůli Avril,je to vlastně cizí člověk,ale je to náš vzor..miliony lidí by chtělo bejt jako ona...tak to prosím respektujte...já nemám ráda Briney,ale dokázala bych na ni najít alespon 2 věci,co by se mi na ni líbilo..zkuste to taky...není to hrozný..ale prosíííím pochopte jednu věc...:KDYŽ NA AVRIL NADÁVATE URÁŽÍ NÁS TO,PTŽ AVRIL JSME SI VYBRALI,ŽE JE PRO NÁS TA NEJ NEJ NEJ...PROSÍÍÍM pochopte to,a už ji neurážejte....doufám,že budete rozumní,a spřátelíme se...a taky doufám,že fanoušci avril semnou budeou souhlasit:)dííky -
-
Re: pochopte to už konečně
jo mš naprostou pravdu!!!! A dianna114: Sorry za všechny ty urážky proti tobě a madonně, ale skus mě taky pochopit- někdo sem příjde a začne tady nadávat na nej člověka kterýho "znám" .....tak sorry a já bych taky na Madonně našla 3 věci co se mi na ní líbí: písnička 4 minutes, že i přesto kolik jí je vypadá vcelku dobře a že i přesto kolik jí je dokáže vytvořit šou!!!! -
Re: pochopte to už konečně
Taky jsem už našla na Avril 3 věci,který se mi na ní líbí:její písnička My Happy Ending,to,že si váží svých fanoušků a není nafoukaná. Tak co,chceš se spřátelit? *1* -
-
Re: Re: pochopte to už konečně
No vidíš..bezva,můžou z nás být kámošky...doufám,že názor nezměníš..a ty písnička MY HAPPY ENDING je skvělá to máš pravdu..super,takže jsem KÁMOŠKY??
-
-
-
proc sem chodite když nejste fanda avril?
proč sem chodite,když nefandite avril?ona vam něco udělala nebo my?že sem přidete nadavate na ni a apk i na nas?když nekomu fandite jinymu v poho běžte a fanděte,ale proč chodite sem a nadavate?to pak ste fanousci nahovno takhle reprezentujete svoji hvězdu jo,že jejim jmenem nadavate jenym jo? *9* -
přeji
Nepatřím mezi ty kdo by avril nepřál ale mně se líbí víc Miley Cyrus *14* *14* *1* *1* -
-
Re: přeji
JO myley je lepšíííííí *3* *3*
-