-
Nej
Avrilka= nej, nej, nej zpěvačka na světě!!! Stačí jediný pohled do očí, jediný úsměv a klesám do kolen:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* -
Konec
Lidi končim s váma, zjistil jsem, že tady se logicky domluvit nedá. Nikdo nechápete, že každý má jiný vkus? Navždy S BOHEM... -
KLID
lidi panebože proc se porat hadate at tady pisou jenom ti lidi kteří se baví o avrilce jak je skvela a tak..ne nekdo kdo se hada kvůli madonně,rihanně nebo hilari(mimochdem jsou na nic zpěvačky *5* )nej je proste avril
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: KLID
Jasně kdo nemá rád Avril tak proč jem prostě lezete??? -
Re: KLID
Proč říkáš že jsou na nic...sám víš jaký to je když ostatní nadávají na Avril..já se to tady sanžím uklidnit,a ty zase napíšeš tohle..tak mělo to potom cenu??:.já na to kašlu..já se snažím,ale ostatní ne..je to k ničemu,nemá to cenu... -
-
Re: Re: KLID
ja stebou souhlasim prostě tady se bavime o Avril a fandime ji!!!!tak ty co ji nefanděj běžte si fandit do svych diskusich o madone,rihane atd.... souhlas! *3* -
-
Re: Re: Re: KLID
Děkuju,(já ji mám vždycky *15* )....a díky za podporu všech,ale fakt,já už bych se fakt nechtěla hádat(musím přiznat,že mě to ze začátku docela bavilo *15*ale ted už ee)ptž už to není hezký...fakt pochopte nás..děkujůůůůůůůů *15* -
-
Re: Re: Re: Re: KLID
Jo souhlas!!!! Taky mně to začátku bavilo se hádat, ale teď už fakt né.....!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: KLID
Jo máš pravdičku pravdoucí *15*
-
-
-
-
-
-
A dost!
NařízeníB-) : Fanoušci Avril, chvalte Avril, debatujte atd.
Fanoušci Madonny chvalte Madonnu, debatujte atd. ale prosim vás jinde, jinak si z těch hádek asi hodim provaz. Platí i pro fanoušky kohokoli jinýho, kdo by se přišel hádat! -
Avril
My se tady vlastně bavíme o člověku, kterého neznáme, vlastně nikdo neví jaká je, to znamená, že nikdo nemůže tvrdit, že je namyšlená, a ani nemůže nikdo tvrdit, že namyšlená není... Prostě se mi nelíbí, když tady o ní píšete to, co vůbec není pravda, jsou to nesmysly! Nás nemusí zajímat jaká je, i kdyby byla namyšlená tak nám to může být jedno, pravděpodobně se s ní nesetkáme co? V každém je něco dobrého i špatného :) -
Ahojky
*14* I love you Avril *3* -
=))))
avril is super and best!!!!! *3* -
-
Re: =))))
Ale Hilary je lepší! -
-
Re: Re: =))))
Musíš to tu kazit?..zrovna jsme se zkamarádily,a pořád tady někdo musí otravovat s tím,že je někdo lepší než Avrill...pro nás nikdo lepší neexistuje...tak toho PROSÍÍM nechte -
-
Re: Re: Re: =))))
Já vim,že pro vás bude nejlepší Avril,ale Avril má 3.místo v žebříčku největších fanklubů ...a Hilary 1. Avril je 7. v žebříčku top osobností ...a Hilary 6. Tak se smiřte s tím,že Hilary je prostě lepší,než ta vaše barbínka. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: =))))
Neoblíkaj,no! Protože nevypadaj jako Madonna. *1* Ale to třeba ta Helena Vondráčková,jí je 61 a oblíká se docela bláznivě a taky si podle mě nechce přiznat,že stárne,ale na rozdíl od ní Madonna aspon umí dělat dobrou muziku. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =))))
Vždyt' jo,přece tady nebudeme donekonečna rozebírat Maddy a Helenu,když je toto diskuse o Avril Lavigne. -
Takhle by sme se mohli dohadovat do nekonečna!!!! *15* Každá máme trochu jinej názor- zase! *15* Pravda že nevypadaj jako Madonna a taky si nemůžou dovolit světobé turné!!!! *1* Tak už to téma necháme, co??? *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: =))))
tak to nepiš na Avril ale na tu svoji Hilary a mimochodem Avril není Barbie!! *1* -
-
No postavu na to má!!!! Ale musíš uznat že většina 50-ti letých žen(a to i zpěvaček) se takhle výstředně neoblíkaj!!! *15* -
Ale Madonna se neoblíká jako 18tiletá!! To jsou prostě provokativní kostýmy,co má na koncertech,ale myslím,že ani osmnáctiletý se tak neoblíkaj.A navíc si to může dovolit,postavu na to má,to přece musíš uznat,že na svojí postavě maká a je to vidět!*8**8**8**8* -
tak ale uzmej,že na tom trocha pravdy je:)ma už svuj věk a neměla by se oblikat na koncertech jak 18 leta holka *14* *3* -
Mě taky štve,když někdo napíše,že je madonna stará bába,co si nechce přiznat,že stárne. Ale aspon přemýšlim nad tím,co píšu,protože vím,že si to tady pak může kdokoliv přečíst. *3* -
to víš když se někdo hada nebo mluví špatně o lidech kterejm fandim sem jak neřízená střela *14* -
Vždyt jo,ale jen podle toho,co píšeš do diskusí,to vypadá,že fandíš JEN Avril. Na tvůj profil jsem se podívala. -
no tak jako ja tady nefandim jen Avril!kdyby ses podivala na muj profil,tak to vidíš po avril nejvic fandim bohužel zesnulemu Heath Ledger nebo Kate Beckinsale a mam tam další ja nejsem blázen jen do Avril *14* *3* -
Třeba já jsem vstoupila do fanklubu Matta Willise,přestože jsem slyšela jen jedinou jeho písničku. Pak jsem byla chvíli ve fanklubu Courtney Love,to už ani nevím,proč. Ted' už jsem ve fanklubech jen těch osobností a filmů,u kterých jsem opravdová fanynka!!!!! *15* -
No mně napadá...: většina lidí jde do fanklubu jen těm osobnostem, které aspoň trochu zná, ale někteří dou do fanklubu někoho třeba jen proto že viděli třeba jednu fotku toho člověka a zrovna na té fotce vypadá nějak dobře tak tam prostě jdou jenom proto.....jdou tam, ale toho člověka vůbec "neznají,- neví o něm vůbec nic!!! -
Taky souhlasím,že by se to mělo brát celosvětově a ne jen v ČR. Je mi jasný,že tě nezajímá nějaká Maddy,Rihanna,Brit Spears,ale jen Avril,ale mně přijde,že tobě se prostě nelíbí nikdo jinej,než Avril. A to s těmi fankluby je taky prkotina,nejen proto,že spousta lidí tady ještě nejsou registrovaní,jak ty říkáš,ale já vám zkusím popsat,proč si myslím,že někdo má ve fanklubu něco přes 2000 lidí(ne-li víc) a někdo ani ne 100. Moje úvaha:Když se někdo dozví,že má např Zac Efron ve fanklubu tolik lidí,tak se ještě přidá do jeho fanklubu,aby byl ten fanklub ještě větší a pomohli mu tak dostat se na 1.místo. jenže když u Madonny viděj,že tam má nějakých 420 lidí,tak si řeknou ,,Ta už se stejně na 1.místo nedostane'',tak se na ní vykašlou a do jejího fanklubu nejdou. Nebo vás snad napadá něco jinýho? *7* -
ja řikam že žebříčky nic tady neznamenaj jelikož by se to mělo počítat celosvětově a ne jenom v 4R a i tak je ještě mrtě lidi co tu nejsou regli,takže se to neda podle toho brát a mě je uplně uprdele nějaka madona a další ja prostě fandi avril tak si tu mužu fandit ne a ty zase běž fandit madoně -
Že ty žebříčky nic neznamenaj? Ale když někdo řekne,že Avril má větší fanklub než Madonna,tak potom ty žebříčky něco znamenaj,že jo?!!!!! Jo a angel15: Ty ze sebe pořád jen děláš chytrýho a přitom je vidět,jak jseš blbej už jen podle toho,jako furt přirovnáváš Madonnu k Heleně Vondráčkový! *16* -
prosimtě vypln si radši profil a přidej se do fanklubu hilery jo a ty žebříčky nic neznamenaj a hilery má větší fanklub jen proto,že hrala ve filmech,takže nechapu jak to mužeš srovnavat každej je dobrej v něčem a co pořád mate s tou barbinou to je jako ja bych se oblíkal modře tak mě budete říkat moře nebo co:D -
Tam už to napsal někdo jiný.
-
-
-
-
-
-
svv
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
Avril
Avril is best!!! *3* -
tttt
Avril = fuj, Rihanna = best *14* -
-
Re: tttt
Rihanna? *9* EEEEE, bliju jen todle méno slyšim... Bóže jak se může někomu dešníkbába libit... *9* -
-
Re: Re: tttt
Rihanna je lepší než ta vaše trapná Avril!
-
-
Sice nevím proč sem taháš Rihannu,ptž je nemůžeš srovnávat,každá zpívá něco jinýho...ale to neva...Rihanna není špatná,ale Avril není určitě fuj *3* -
Avril = rocková princezna,Rihanna = r'n'b princezna *4* -
-
Re: Re: tttt
Jo to beru!!!!
-
-