Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril-nely

básen avril xD

HEJ HEJ HEJ !!! AVRILKA JE NEJJ !!KOMU SE TO NELÍBÍ TAK AT SEM NELEZE A P*D*L SI POLÍBÍ !!! *13* *1*
    • jana291995

Re: básen avril xD

*15* HEY DOBŘE *15*
  • megousek

is best

avril je proste nej!!!!
    • Re: is best

taky si myslím ignorujte je ti co nemaj rádi avril!!!!!!!!!!!
    • megousek

Re: is best

a kdyz ju nemáte rádi tak sem nelezte...
  • avrilka11

avrilka

miluju ji je to nejlepsi zpevacka na celim svete!!!!!I love Avril Lavigen!!!! *14*
  • sharpay1995

5.....

Lidičky všimli jste si že Avril je v žebříčku(nejnevštěvovanějš
    • avrilka279

Re: 5.....

teď sem se radovala předběhla Hilary Duff *1* a včera taky někoho.
      • dianna114

Re: Re: 5.....

Néééé,doufám,že se Hilary vrátí zpět a zase bude výš v tom žebříčku Top osobností!!!!!!!!!!!!! *16*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: 5.....

Hmmmm..... je mi jasný že si fanouškem madonny a Hylary, ale nemůs tady psát takový věci co tady píšeš....
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: 5.....

Jaký??????????? Co se ti nelíbí? Že jsem fanda Hilary????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ????????
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: 5.....

Jo a náhodou Ashley Tisdale je skvělá...herečka i zpěvačka, ale né tak dobrá jeko Avrilka!!!!Ale o tom už nic protože tohle je dozkuze o Avril a né o Ashley, miley, Hylary, Madonně atd.....
            • sharpay1995

dianna114:Nevadí stane se!!!madonnofil: Co se mi nelíbí....že to píšeš tady na dizkuze o avril....Když se ti to nelíb tak si to napiš na dizkuze o Hylary!!!
            • dianna114

Jinak sorry,že jsem to poslala 4x! *9*
            • dianna114

ahoj... Co je na Ashley Tisdale tak zajímavÝho? To,že má snad 10 psů,2 plastiky nosu,že chodí do solárka,ze kterýho vyleze rudá jak rak nebo to,že skoro v každym časopise píší,že chce Vanesse Hudgens přebrat Zaca? *7* A Avril není lepší než Madonna v ničem,ale komu se kdo líbí,je jen otázka vkusu,tak to prosím neřešte! *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: 5.....

ahoj... co je na tý vaší Madoně tak zajímavího? já jí nemám rádaa... ty písničky se mi nelíběj zpívá hrooozně ... to i Avril je lepší někdy ji poslouchám... a moje kámoška jí zbožnuje ! nechte si ty svoje keci a radši pomlouvejte tu svojí madonku !!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8*
      • sharpay1995

Re: Re: 5.....

Jo a ještě Heatha Ledgera
  • Avril Avril Avril only Avril

Avril je prostě ta nejlepší zpěvačka pod sluncem... Co dodat...
    http://www.youtube.com/watch?v=RB ug4gSAcZI
    tato píseň to jenom potvrzuje. AVRIL FOREVER!!!!
  • sory

tak ja teda nevim ale zacina to tu vypadat jak diskuze o Miley a ne o Avril *9*
    • sharpay1995

Re: sory

No taky se mi někdy zdá!!! *10*
      • jana291995

Re: Re: sory

Ale já nevím,bud to ti lidi dělají naschvál..a nebo jsou fakt tak tupý...nedokážou pochopit,že mi na žádnou Miley nejsme zvědavý..a díky Hannah Montaně by o ni nezakopl ani Nick Jonas...
  • miley

Mně se víc líbí miley cyrus *15*
    • sharpay1995

Re: miley

To je sice pěkný...., ale moc by mně zajímalo proč to píšeš sem, na diskuze o avril!!!
    • Re: miley

mně taky se líbí víc miley ale avril je taky super
  • miley

Mně se víc líbí miley cyrus *15*
    • Re: miley

mně taky máme stejný názor *15*
  • natally12

Avrilka

Je to moje nej zpěvačka... *14* *14* *14* *3* *14* *14*
  • _veroniqa_

YeaHHH :D

Avriláá toe moje BESTOVáá ZPěwačkáá! úpa jí žeru! Slyšeli jste od ni girlfriend-lil mama?? mazec coo??? :D AvriL FORéééWrr :D *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14*
    • avrilie

Re: YeaHHH :D

girlfriend remix s lil-mamou už za chvilku bude 2roky starý *1* to asi slyšel každej *3* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: YeaHHH :D

Pravda no!!!
      • dianna114

Re: Re: YeaHHH :D

Mně se líbí hlavně ta parodie na remix Girlfriend! To je větší zábava! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit