-
miláček
já jí prostě miluju *14* -
KGB
Tak buď jsme debil a nebo v tom nejsme sama..věděli ste, že má Avril dvě písničky, který se jmenujou Take Me Away ???? Já sme doposud znala jen tu z UMS...al ena tom YWNK je jiná písnička, která se jmenuje uplně stejně *7* jinak znám od Av uplně všechno,ale tohle mi prostě nějak ušlo ...a mimochodem Spongebob znáte ??? Je to k nějakýmu dětskýmu filmu nebo co..je to dost krátký,ale DRSNÝ !! *14* *5* *15* -
HEY!!!!!
hey už fakt..nebudeme se dohadovat kdo je lepší nebo horší...nemá to cenu,stejně to nikam nevede....nemůžeme říkat že je Madonna hrozná,když ji neznáme..ani Avril neznáme..jenom z televize,ale to neznamená že víme jaká doopravdy je..A TO SE NEZASTÁVÁM ANI AVRIL ANI MADONNY...hej fakt už těch hádat bylo dost nemyslíte? -
-
Re: HEY!!!!!
sledovala jsi diskusi Miley Cyrus *7* Vyhrála jsi anketu dianny 114 *3* -
-
Re: Re: HEY!!!!!
Ty jseš kokot!!!!!!!!!! To musíš tady vyžvanit? To byl žebříček(ne anketa) a bylo to seřazený jen podle mého názoru nejdebilnějších příspěvků,co jsem si kdy četla(a taky který mě nejvíc naštvaly),takže to není podle toho,koho nejvíc nenávidím,jen podle těch příspěvků. *15* Tak to pls neřeště,ne tady,když je to v diskusi o Miley Cyrus. -
-
Re: Re: Re: HEY!!!!!
ale je to překvapivé,když tu diskutejete spolu,tak to nevypadá,že bys byla nějak výrazně proti jejím názorům,tak nevím,proč jsi ji dala na 1.místo -
však,žebříček jsem myslel
-
-
-
Re: HEY!!!!!
Navrhuju změnit téma-sice se to vůbec netýká Avril,ale mě to moc zajímá:Jaký je váš nejoblíbenější smajlík? -
-
Můj nejoblíbenější smajlík? Tento: *3* -
Tak jo,hlavně že nebudou hádky...no já mám i svoje smilíky,ráda je vymýšlím...ale všechno jsou napsrosto happy *15* -hlavně tenhle -
Jo pujdem zmněnit téma.....No a smajlík.....tak to fakt nwm vzhledem k tomu kolik jich je!!!! *15* *15* -
-
Moje: *1* *14* *15* *8* ,ale nejvíc fialovej *15* *15* *15* *15* -
tak jj , muj je tuten : *3* a *15*
-
-
-
-
AD
Hoy...objednával si někdo něco z tý stránky www.abbey-dawn.cz ?já nevím jestli je to spolehlivý...chtěla bych si něco pořídit.. -
-
Re: AD
moe kamoska si koupila takovou čepici ... no a už jíá má :-)
-
-
š.zpráva
V Diskusi Hilarry Duff se chystají popoženout Hilarry aby zase předběhla Avril !! to nesmíme dopustit ne ?! Avrilka je lepší něž ňáká Hilarka !co budeme dělat ??? -
-
Re: š.zpráva
Chodit co nejvíc na profil Hilary Duff! *15* -
-
Re: Re: š.zpráva
proč?? -
Re: Re: š.zpráva
*1* dobře tyy *1*
-
-
-
blbost
to si snad děláte srandu ?!!!!!!!! hádáte se kvůli taková blbosti !!!!!!To je snad jasný že je lepší Avrilka !!!! Madonna BYLA (byla !!) dobrá zpěvačka ale už je zní babka který pomáhaj jen už plastiky !!!!!!!!! *3* *8* *15* *13* *5* klíčová slovo je BYLA !! to je čas minulej tY trubko co tady nadáva Avrilce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: blbost
Myslela jsem si,že jsi jeden z mála rozumných lidí.. vidím,že ne... Ale máě pravdu no! Madonna byla dobrá zpěvačka! Ale stále je!!!!!!! Avril byla taky dobrá,měla skvělé písně a styl oblékání,ale udělala ze sebe směšnou barbie!!!!! Začala dělat,co předtím kritizovala!!!!! Proto jí nenávidím!!!! A není lepší než Madonna ANI OMYLEM!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: blbost
mě se madonna taky dřív líbila měla hezký písničky a stále má . ale potom jak byla starší tak zesebe dělá jako že je mladšííííí *13* *9* -
-
Re: Re: Re: blbost
A to jako vadí? To se má oblíkat jako 80tiletá a zpívat dechovky? *7* Já jsem teda radši takle,než kdyby se Madonna přizpůsobovala svýmu věku a dělala kvůli tomu něco,co třeba dělat nechce! -
-
Re: Re: Re: Re: blbost
No stím se musíte smířit že už to není mladá popová klárovna !!! *8* Dřív BYLA !!!!!!!!!!!!! A navíc psali a už jsem to nejmíň 100 slyšela že Avril sesadí madonnu ¨z trůnu a Avril se stane popopvou královnou !!A jestli si myslíš že Avril je ňáká Punková princezna tak to se pletš !! Ano avril má ráda punk-rock - ale jen v hudbě !!!Jinak se taky popová královna a je jepšíí něž Madonna , Avril Je v žebříčku 4. nejj zpěvačka A Madonna ?! to radši nechci ani vedět kde je v tom žebříčku !!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: blbost
Tak odpovězte na mou otázku nahoře pod titulkem Re: HEY!!!!! -
Ježiš maria a už to zase začíná.....zese se tady začínáte hádat kdo je lepší.....Už kdysi jsme se přece s některýma shodly že jsou obě dobré a že už stím tady skončíme.....a zas někdo příjde a začne se tady hádat....Ó bože já už se do toho radši nepletu, ale laskavě s tím přestaňte!!! -
Víš co,zavři si jí sama a nech Dianu bejt,jo? *13* Madonna je nej! -
víš co zavři si tu svojí velkou hubu jasný ?! *8* -
Ty se radši nauč pravopis než zase napíšeš nějakou hrubku! A pop je nejoblíbenější hudební styl na světě! Trapnej je akorát barbie rock,kterej zpívá akorát blbka jménem AVRIL RAMONA LAVIGNE,protože je táák trapná!!!! *13* *5* *15* -
no a co jako ?! furt je to lepší než náká popová princezna madonna'''
!§/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!§Avrilka je nejjj n a světě !!!!!!!!!! *8* a nikdo jí nepřeková !! pop je z roku otočně z boku !!! už jeéé táák trapnej !!!!! spívá ho už jen madonna !! protože je táák trapná *13* *5* -
Nevím,co si to vymýšlíš za bláboly *7* *7* *7* *7* *7* Na to ti mám skočit? Avril Lavigne vypadá jako barbie,ale to,co zpívá,je pořád rock! Takže by mohla možná sesadit z trůnu Courtney Love a být rockovou královnou! Ale Madonna je už dlouho královnou popu,média ji tak označují a je to tak! A Madonna se svého trůnu jen tak nevzdá! A až přestane zpívat,bude 2.královnou popu Britney Spears! *3*
-
-
-
Re: Re: Re: blbost
myslím jaKO že tět když je starší tak má modernější písničky........prostě mi připadá že se nechce srovnat stím že už stárne aproto začala s moderníma písničkama.........
-
-
Re: Re: blbost
máš pravdu ale avril obdivuju pořád
-
-
-
MÍR?
Hele..zase navrhuju mír,vím že to dlouho nevydrží,ale zkusme to..já nebudu nadávat na Madonnu ani na nikoho jinýho,a vy zase nebudete nadávat na Avril OK?... -
-
Re: MÍR?
Hej jdi do háje s mírem...víš,že je to k ničemu... pokud nechcete hádky tady,tak navrhuju se přesunout do diskuse ,,osobnosti'' The Dance Connection,tam nic neni,tak se budem hádat tam! Co vy na to???? -
-
Re: Re: MÍR?
Já vím že je to k ničemu,ale snažím se,aby jsme se tady nehádaly..jenže když už to tu vypadalo dobře,tak se to zase rozjelo..a všř mi,že já úž se hádat nechci... -
-
Re: Re: Re: MÍR?
Já jo,ale ne tady...
-
-
-
-
------
Tahni nekam s Madonnou a fandi Avril!!!!Avril je lepsiiii!!!!!! *5* *5* -
-
Re: ------
Lalaaa:A proč to sem jako píšeš? Si myslíš,že všichni fanoušci Madonny jí přestanou fandit a začnou fandit Avril Lavigne? Zapomen! -
-
Re: Re: ------
TAk proč to sem píšeš piš si to na Madoninu diskuzi..nás to nezajímá komu budeš fandit...fandi třeba svý babičce.. -
-
Re: Re: Re: ------
konečně náká zabáva *1* *1* *15* *5*
-
-
-
Re: ------
A zamyslela jsem se a musím uznat,že Madonna na Avril nemá. V trapnosti tedy rozhodně ne. *1* Tak trapných lidí (jako je Avril)je málo. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ------
Hmmvtipný..a pak kdo se tady chce hádat..když ty takhle na Avril tak já tak na Madonnu..je to kráva,je stará,nesahá ani Avril po kotníky,je hnusná,sebepoškozuje se.... -
-
Re: Re: Re: ------
Však se neboj,ta tvoje Avril ti taky zestárne!!! *1* !!!!!! *1* *1* Ale ona je hnusná už ted',tak to vyjde tak nastejno *1* *1* *1* *1* Když bylo Mads 24,vypadala 20x líp než ted' jak vypadá Avril!! Jo a Madonna se nesebepoškozuje! A je hezčí než kráva Avril,sice má VE FANKLUBU méně lidí Madonna,ale má ted' 115.místo v žebříčku nejlíp hodnocených fotek a Avril je 264.!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: ------
má hezkou dcerku *14* -
Avril je hezčí než náká pipka Madonna..x(..Jjeí koncerty jso uděsne jak šlapak vypadá..Avrilak forever nejvíc!!..Anti fandové at se dou vycpat jste debilové všichni!!Co nenávidí Avril! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ------
Možná na koncertech vypadá jako šlapka,ale asponˇ ty její koncerty nejsou taková nuda jako ty Avriliny!!!!! A hezčí je rozhodně Madonna. A už se nechci hádat.
-
-
no a co jako ?! avrilka je v žebříčku 4. nejj zpěvačka !! a madonna je až někdy u 100ky!!! *9* *13* *5* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ------
No a co jako????!!! To se maj všichni zbláznit jen proto,že je Avril 4. v dalším nesmyslným žebříčku?? *15*
-
-
-
-
-
-
no holky
jak tak na to koukam,tak se tady hádate jen pořád:)tohle neni o tom se hádat a nadavat a pomlouvat,ale fandit!nechapu proč sem někdo přide a napíše že je madona nejlepší????pokud vym a umim číst je to diskuse o Avril Lavigne ne!!!!!a ten kdo to nechape je asi retardovanej!!!my si tu povídáme o Avril v tom nejlepšim a onikom jinym chápeteto!!!! *14* *14* *5* -
Pošlete sms ve tvaru BR ZPEVACKA 13 na číslo 9001503.
-
-
Re:
On si asi myslel že jsme taky blbý a pošleme hlas MADONNĚ místo Avril..ha ani náhodou..díky ty vaší MADONNĚ se bude stavět nový podium..prej že by se tam tolik lidí nevešlo..kecy...vždyt ty lidi co bydlí pár metrů od toho se nemůžou dostat domůů...kvůli krávě madonně se Praha posere...fakt super... *14* a co udělali pro avril..:( -
-
Re: Re:
jana291995: Ty vole seš náká zakomplexovaná nee. Madonně nesaháš ani pokotníky tak se tu moc nerozteluj aneroznáše tu ty svý hemzy buď vot tý dobroty. -
-
Re: Re: Re:
Nechte maddy bejt! *5* Jo a mimochodem,je dost trapný,co sis napsala do profilu:že kdo urazí Avrilku nebo Jonase,tak at' si tě nepřeje!!! To jako má bejt vyhrožování? Si myslíš,že se hned všichni rozklepou strachy? -
xD..my jsme tu byly dřív..a to je diskuze pro fandy i antifandi Avril,ale nikde tady není napsaný že ji můžete jen tak urážet..a laskavě se podívej kdo si žačal,a pak něco mluv..NEBUDEM SE HÁDAT...NEMÁ TO CENU..xD -
Jen tak mimochodem...po pravdě nikdo znás nesahá Madonně ani Avril ani po kotníky!!! *1*
-
-
Hele drž hubu! Madonna není kráva!Myslela jsem,že jsi dostala rozum a už Madonnu nebudeš urážet,když už já neurážím Avril! Spletla jsem se... A co,že pro ní staví nový podium! Co udělali pro Avri? Nic,protože na ní SEROU! A zájem o Madge dokazovalo i to,že v sobotu kvůli obrovskému zájmu o vstupenky na její koncert zkolaboval internetový systém,úplně byl přetížený kvůli obrovskému zájmu!!! Takže si laskavě nemyslete,že má Avril rádo víc lidí než Madonnu jen proto,že má ve fanklubu Avril lidí k prasknutí. A na Madonnin koncert 6.září 2006 byly lístky vyprodané během půl hodiny. *15**1* -
-
Jej holky nehádejte se tady zas!!! -
-
Re: Re: Re: Re:
sharpay1995:Copak to jde,se tady nehádat? -
-
Re: Re: Re: Re: Re:
No jde to,ale ty se taky chytneš každýho slova...nevíš jak jsem to myslela...a já se rozhodně hádat nehodlám,ale podívej se nahooru..kdo tady poořád prudí s Madonnou..tebe by to nenasralo kdyby ti někdo psal na Madonninu diskuzi o Avril?:.mě to teda sere -
Re: Re: Re: Re: Re:
No jak to tak vidím tak asi ne!!!!Tady to bude ještě hodně zajímavé!!!
-
-
-
-
-
Re:
Hej Avril není 13 Avril je 10!!!!!13 je Madonna takže nechápu proč to tady ty kreténe píšeš!!!!! -
-
*1*
-
-