-
moje stranky
Ahoj lidi juknete ne moje stranky www.domik-blog.blog.cz a udelejte si bleskajdu jak znate Avril Diiki *3* -
-
Re: moje stranky
je avril určitě nejlepši na světě
-
-
tak
sem si změnil heslo a uvidim:)odcházet nebudu to by ten dotyčne co mě chtěl vytočit vyhrál,ale to je nepřipustím:) -
-
Re: tak
Jó.... správné rozhodnutí!!!
-
-
tohle
tohle někdo napsal a to byl přihlášenej na mě::angel15
Re: Re: Re: Re: Re: viděla - 24.02.2009 19:32 5 3.00
Ne,já jsem si ho nezrušil,to jsem psal z jinýho počítače! Opravdu už Avril nemám moc rád,ale v jejím fanklubu jsem,abych jí podpořila a byla zase na 2.místě v žebřýčku největších fanklubů,místo Efrona! A její fotku tam budu mýt,protože si už nevzpomínám jak se tam dava jiná fotka. Poradíte?
jako co na to mam říct!tohle bych nikdy v životě neřekl
*9* asi smáznu profil a tady končim,když je to tak blbě chráněny:( -
-
Re: tohle
a jak to zjistíte?např,když se podíváte na mí starší komentáře,tak sem nikdy nepsal::::jsem-ale sem......a když se podívate tak tam je věta :::: abych jí podpořila!!!!sem chlap,tak proč bych psal v ženskym rodě? prostě někdo mě tam vlezl a změnil i heslo sakra co mam dělat????????poradte???? -
-
Re: Re: tohle
poradtěě mě plosím někdo plosím *16* *16* -
-
Re: Re: Re: tohle
mužeš laskavě si dát jinej nick ty neregistrovana kráv.. nebo kreten.... tohle mě fakt za to nestoji tady končim,tak se tu mějte všichni sharpay1995 a jana291995 ahoj:) -
-
Re: Re: Re: Re: tohle
Hey nechod,to tomu člověku chceš udělat takovou radost??třeba to chtěl aby jsi odešla..nedělej to..ted si bude myslet že vyhrál...NEUDĚLEJ MU TU RADOST..!!pls -
Re: Re: Re: Re: tohle
Škoda že tady končíš!!!Si jeden z opravdových fanoušků Avril!!!!Mně to taky dost nasralo když se na mně někdo přihlašoval ale teď po zmněně hesla už to je zatím v poho!!!Tak ahoj angel15!!! *15*
-
-
-
-
-
Blog
Koukněte se na www.fanklubavril.blog.cz prosím *9* -
-
Re: Blog
nějak ti to přes ty černé lebky nejde přečíst,lepší je ten morčák
-
-
doprdele
to si tady ze mě někdo děla prdel nebo co kur.a!!! *10* *16* kdo napsal za mě,že nemam rád avril!!a jak se někdo přihlásil na muj učet kurva,tak a konec počkej až si tě vypatrám!rovnou tě sejmu!nevíš s kym sis začal nebo začala! -
-
Re: doprdele
tobě někdo vlezl na tvoje přihlášené heslo??? -
Mně se to stalo taky!!!!!Nedávno!!!!Pak sem si vymněnila heslo a zatím to je v pohodě!!!!!No ale bylo to šílený!!!! -
-
Re: Re: doprdele
jenomže ja si ho vyměnit nemužu jelikož mě nejde to stary napsat:( a sem muž ne žena:D ale fakt nevim co dělat *9*
-
-
Hey jako fakt?tobě někdo vlezl na profil a napsal tohle?tak to by jsi měla říct nějakýmu administrátorovi...ten by si to měl vyřídit..ale chápu tě..já bych byla nasrarná fest...ale musel to bejt někdo kdo tě zná nebo tak něco,ale je to sprostárna *10*
-
-
kopopíruje paris...nesmysl
Ahoj lidičky právě mi ségra koupila in touch byla tam Avrilka a píšou tam o ní že prej kopíruje Paris Hilton....no nevím ale podle mě je nesmysl před chvílí kopírovala Hilary Duff koho bude kopírovat příště?? *7* -
-
Re: kopopíruje paris...nesmysl
hele ani jednomu nevěřte ona musi chodit po těch večírkách musí se nějak prezentovan nemuže bejt přece zalezlá doma *3* a že kopiruje Paris to jako vubec!!má svuj styl a neukazuje intimní části pořád jako paris!paris je namyšlená,rozmazlená,neví co to je práce,kdyby přišla o prachy,tak první co by řekla je..:::a kdo mě ted bude dělat pedikuru *1* *1* -
-
Re: Re: kopopíruje paris...nesmysl
Jo pravda..!! *13* mají smůlu novináři *5*
-
-
Re: kopopíruje paris...nesmysl
Jo já jsem to viděla na netu..hele,ale tam jsou jako takový hnusný slova..jako že je barbína,že je to vymetačka barů..a takový...to je jako docela hnus...
-
-
blog !!!!!!!
Homen všichni hlasujte na mim blogu - nelinkaavril.blog.cz !!! je tam veliká anketa : madonna vs . avril !! avrilka má 9 hlasů a madonna 8 !!!!!!!!! -
-
Re: blog !!!!!!!
avril-nely:Tvůj hlas se nepočítá! -
Ještě jeden hlas pro Madonnu a je to vyrovnaný! -
tak a už má Avril 10 hlasů *3*
-
-
sweet-blogek
Ahoj,založila jsem si nový blog,je o celebritách..tak se pls mrkněte,a zapojte se třeba do bleskovky č:1..DĚKUJU...www.sweet-blogek.blog.cz
*3* -
Helloo
Čawky *14* *14* -
avril
;);););););););)