Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angel15

Back Star

tak co holky,kdo má už parfém od Avril? *4*
    • Re: Back Star

no zatím asi nikdo, páč bude ke koupení až v létě..a to u nás v evropě.. *14* mrtě se těším.. *14*
      • jana291995

Re: Re: Back Star

fakt??super,určo našetřím a koupím,a kdo si ho ještě pořídí??já 100% *14*
        • avril-nely

Re: Re: Re: Back Star

Jáá jsi ho na 100% pořídím !! Avrilku zbožňuju !! Je SUper a naždy bude !! A ta její kolekce Abey Down je superrrr !! mocinky jí fandímmmm *14*
        • angel15

jo a to oblečení na kluky je,ale tu ještě není:)
        • dianna114

Já 100% ne.
  • veselda

super

je super úpa skvěle zpívá a sluší jí to a nevíc koukám na znamení a je stejné znamení jako já *14* *1*
    • sharpay1995

Re: super

jo pravda je skvělá!!!!*1* A já mám taky stejný zanamení!!! *15* *15* *15*
      • angel15

Re: Re: super

ano jen sama pravda..jen tak dál *14* *14*
        • jana291995

Re: Re: Re: super

jo,už se mi to tu líbí,samý krásný větičky xD...sem ráda že už se nehádáme...teda..zatím *15*
          • thecrow

Re: Re: Re: Re: super

Tó jó!! Avril je supééér:-)
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: super

S radostí se k vám přidám!!!! *1*
            • angel15

jana291995 ja na 100% ano *14* ..kde se sejdem? *1*
            • dianna114

Já 100% ne.
            • jana291995

Jo je,já ji *miluju*,ale hrozně mě mrzí že jsem si nechala ujít ten pražskej koncert,tu velkou show,ale tentokrát na rodiče kašlu,už si to nenechám ujít..slibuju na samotnou Avril...kdo by jel zase na Avril kdyby tu byla??já teda 100% *14*
  • avril

avril je ta nejlepší, nejhezčí zpěvačka na světě, mám jí mocinky ráda. Píšu si o ní i deník *14* *14*
    • Re: avril

Je hezká. *3*
      • jana291995

Re: Re: avril

krásná?je nádherná,ale lepší,než aby na ni někdo nadával..
        • sharpay1995

Re: Re: Re: avril

Jj to jo!!!! *1*
    • jana291995

Re: avril

je nej no,máš pravdu *14*
      • angel15

Re: Re: avril

jen tak dál *1*
        • jana291995

Re: Re: Re: avril

jo,kdyby to takhle šlo dál,tak je to skvělý že?
  • k-a-ro-l-ink-a

Abbey-down

je super že oblečení abbey-down se konečně prodává i v Česku že ?? *14*
    • Re: Abbey-down

A kde přímo se to prodává? *13*
    • Re: Abbey-down

Abbey Dawn
      • dianna114

Re: Re: Abbey-down

Jo,je to Dawn a ne Down! *4* *3*
        • jana291995

Re: Re: Re: Abbey-down

Dawn...abbey dawn *1* *15*
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: Abbey-down

Vždyt' jo!
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: Abbey-down

jo v poho,ses ptala tak odpovídám.. *1*
    • jana291995

Re: Abbey-down

jo je,ale mají malý velikosti:(
      • Re: Re: Abbey-down

už v česku ????????
        • jana291995

Re: Re: Re: Abbey-down

jo na www.abbey-dawn.cz tam si je můžeš objednat co chceš,ale zatím tam toho tolik není *9* ale lepší než nic *1*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: Abbey-down

hele až tam bude něco pro kluky,tak mě dejte vědět:D
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: Abbey-down

avril rpo kluky nedělá!!myslím teda
  • jana291995

shopy

Hoyk,neznáte někdo nějaký český shopy kde bych našla věci s Avril??prostě aby ten odkaz končil cz...chápete ne??já mám z metalshopu batoh,ale už jinačí šhop !!*
    • Re: shopy

ASi v Praze. *4*
  • frukko

:D

Kdyz nezpiva, tak je moc hezka*1* Prej "kde si ji nastesti vsiml sef nahravaci spolecnosti" spis bohuzel ne?:D:D:D Teda bohuzel pro me...ale lidem se to libi,tak proc ne *3* *3*
    • Re: :D

Když má dobrý hlas. *1*
    • dianna114

Re: :D

Naprosto souhlasím. Místo ,naštěstí' spíš ,bohužel'. Avril se nikdy neměla stát slavnou! *16* Ale narozdíl od tebe žádnou krásu nevidím,ani dokonalý hlas nevidím,ani neslyším.
      • Re: Re: :D

Dát najevo pravdu neznamená mít špatný názor. *1* Mě zase třeba nezajímaj ty kecy angela15 a taky mu nepíšu,aby šel k psychiatrovi. *1* *5*
      • Re: Re: :D

*1* *1* to je k smíchu tací lidi :D ta závist je sviňa,co?
        • thecrow

Re: Re: Re: :D

To jo no:-) Závist jak sviň a ještě to dávájí tak najevo:-D
        • angel15

njn *1* pro všechny co maj špatnej názor na Avril!nás to nezajíma,tak přiště se běžte vypovídat k psychiatroj a ne sem *1* *1*
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: :D

Nechtěls napsat spíš negativní,místo špatný? Ono je to totiž docela rozdíl,víš!!!!!!!!!!
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: :D

a ty filmy mam už taky *1*
            • sharpay1995

Jej tak vidím že se to tady pomalu mnění z dizkuze o Avril na dizkuzi o toma ve kterých fanklubech jsou dianna114 a angel15... *1* *1* *1*
            • dianna114

angel15

*3* A já už dokonce 3 skupin. *1* A co se týče filmů,tak tobě se opravdu líbí jen Smallvile a Hvězdná Brána? *7* Mně se jich líbí hodně a co se týče celebrit,tak bych vlastně mohla být i ve fanklubu Katy Perry,ale pak bych musela být i u Lady Gaga a tam nechci být,sice obě poslouchám,ale já jsem ve fanklubu jen těch,kterým fandím ,víc'. Od Avril,Katy a Gaga se mi líbí pár písní,ale 2 hvězdy jsou pro mě ty NEJ-mám je napsaný v profilu tam dole(velkými písmeny)...... *3*
            • angel15

jo a dianna114 už sem fanoušek skupiny *1*
            • angel15

dianna114 no ja nemam nic proti žádnym zpěvákum a skupinám *3* mě se většinou libi alspon jedna nebo dvě pisničky od všech a k těm PD nevim *4* nebyl sem na koncertu,abych si byl jistej co říkam *3* ,ale prostě avril je pro mě jednička *14*
            • dianna114

angel15, ony tam zpívají všechny,říkal to i Leoš Mareš v Esu. Ale Nicole je tam prostě ta hlavní,její hlas je tam nejvíc slyšet a ve videoklipech je nejvíc záběrů na ní,to mi taky celkem vadí. Si piš,že bych byla mnohem radši,kdyby si tam byly tak nějak ,rovnocenné' než takhle. Ale jako neříkám,že jim nějak moc fandím,ale prostě se mi docela líbí jejich písně,ale tady to řešit nechci,když je to diskuze o Avril. Ale vadí mi,jak je pořád někteří uráží na diskusi o Lady GaGa a když se PCD tam někdo zastane,tak mu nádávají,že Gaga je lepší atd....
            • angel15

hele dianna114 musíš uznat,že to ani tak skupina není Pussycat Dolls ,protože co já vym,tak tam zpívá jenom ta jedna a ostatní se jen kroutěj:)ja proti nim nic nemam..dokonce se i libi ta jedna co zpíva a chodí s hemiltonem
              *3*
            • dianna114

Super,tak to teda znamená,že mě bereš v pohodě,když jsem ve fanklubu 9 osobností!!! *1* Ale to v tom případě mě zase třeba mohlo naštvat to,cos tady napsat o Pussycat Dolls,protože sám nejsi ve fanklubu žádné skupiny. *9*(ale nevyčítám ti to)
            • angel15

ja ho umim přijmout!jen nechápu,když nejste fandou ani jednoho klubu a nejste regli,proč to tu píšete?zatim je jenom jedno mě připada a to vyvolat hadku *1* !!!ja pochopim,když tu někdo reglej a je v klubu třeba madony!si řeknu dobře v poho,ale nasere mě někdo kdo není v klubu ani jedny celebryty a hned tu píše,že nesnáší avril chápeš?
            • dianna114

Tak proto je podle tebe trapnej každej,kdo je neregistrovanej,už to chápu. *5* A proč sem chodí i lidi,co Avril nefandí? Možná jen chtějí napsat svůj názor a je jim jedno,že tě to nezajímá! Prostě diskuse je diskuse a názor tu může psát každý,nemusí sem člověk jít jen tehdy,když je její fanda!!!!!!!!!!! A když ty neumíš přijmout cizí názor,je to tvůj problém!
            • angel15

vyte co hlavně nechápu:)ty neregistrovany:)je zajímavy,když někdo tady napíše něco špatnyho o avril,tak se hned seběhne tolik neregistrovanych lidi a souhlasí stim *1* malinko podezřeli ne?ale stejnak furt nechapu u těch kdo ji nefandí,proč sem chodíte *7*
      • angel15

Re: Re: :D

co na to říct?aby se ten to člověk nad sebou zamyslel a uvědomil si,že tu je diskuse o avril a mluví se tu o ni slušně a s uctou!!!je sice dobrý,že máš svuj názor,ale jak už asi ti došlo nás to nezajímá!!!nás zajímaj jen přispěvky,kde se o avril mluví pěkně,protože ji prostě fandíme *14* ..tak diky,že si to snad pochopil/a *3*
        • dianna114

Tak když tě nezajímají příspěvky,kde se o avril nepíše s úctou,tak si je celý číst nemusíš! *1* Nikdo tě nenutí! A jasně,mám svůj názor,takže jsem ho napsala a žádnou odpověd' jsem nepožadovala. *5*
        • jana291995

*14* to byl stěr!!* dobře jen tak dál!!* *4*
      • jana291995

Re: Re: :D

já už na to radši nic neříkám!!*
        • Re: Re: Re: :D

Kdyby vás slyšela Avril. *16*
        • jana291995

jakej debil ty příspěvky furt známkuje na 5.??
  • dianna114

anketa

anketa:je tu někdo?
  • dianna114

Avril

Ahoj,chci jen říct,že Avril má(některé)písně hezké,ale jinak jí jako moc nemusím,ale má výrazný hlas. Nejradši mám Britney,Avril mám taky ráda,ale Britney trošku víc. *4*
    • jana291995

Re: Avril

*14* *!!SUPER!!*..§plně se rozplívám *15*
  • batman

Avril Lavigne

Avril Lavigne je supéér já ji mám uplněé ráda a vy ne snad...???já si myslím že ji nemám ráda jenom já ne snad??? *14* *14* *3* *15*
    • angel15

Re: Avril Lavigne

Avril Lavigne je prostě best, most beautiful, coolest,prostě je to naše Avril *14* *1*
      • Re: Re: Avril Lavigne

mno tak anglicky to umimi říck líp !!!!

Avril Lavigne is best and have very very good song !!!! *14*
      • dianna114

Re: Re: Avril Lavigne

Tak když neumíš anglicky,tak to piš radši česky. *1* Chybí ti tam členy.
        • angel15

Re: Re: Re: Avril Lavigne

hele ja sem nenapsal,že umim anglicky:D a myslim,že češi to chapou:)nepsal sem to pro cizince:D
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne

*5* jako pravdivý to sice není,ale rozumím tomu *5*
        • sharpay1995

no jeva....víš to je taková ta "počeštěná angličtina" a tam snad ta členy být nemusí..... *1* já je tam taky nepíšu....stačí mi to ve škole!!! *1*
    • Re: Avril Lavigne

*1* *1* *1*
    • dianna114

*5*
      • sharpay1995

Re: Re: Avril Lavigne

hej teďka si nás hlavně nepeťte!!!!protože máme dost podobné přezdívky!!!!
        • dianna114

To jo.........ale já sem stejně moc často chodit nebudu,protože Avril nefandim......... *5* *5*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne

*1* tak proč sem chodíš,když ji nefandíš? *1*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne

šak v poho:Dtahle otazka byla pouze ze zvědavosti *3*
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne

To jako nemůžu? Pomlouvám ji snad? *7* Ne,tak by ti to nemělo vadit....
    • avrilie

*1*
    • sharpay1995

Myslí si to hodně, hodně, hodně moc lidí....věř mi!!!!
  • dddddd

fuj
    • sharpay1995

Re: dddddd

Já už k tomuhle radši ani nic nepíšu, protože takovýhle lidi....no no coment!!!!!
      • thecrow

Re: Re: dddddd

Nepodepíšou se a jen provokujou a pořád dokola. Já takový lidi NECHÁPU!!!
        • angel15

Re: Re: Re: dddddd

mam pro vás novinku přímo od hlavních co se starej o sekci Osobnosti.cz :).....situju::::Brzy spustime spravce fanklubu, kteri budou spravovat a promazavat
          diskusi, tzn nasledne muzes byt spravcem celeho fanklubu Avil... *3* *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: dddddd

No tak to je úplně skvělí!!!!Když to budeš ty tak to bude super!!!!
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: dddddd

A to by byl správce jen u Avril? Jo,tak to by šlo,ale pak by si tady mohl mazat,co by chtěl......
            • sharpay1995

Nemáš zač!!!!Vždyť jsi jeden z "mála" opravdových fanoušků Avril který tady chodí pořád....tak jsi na to přímo perfektní... *1*
            • angel15

tak to dík za důvěru *3* *4*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: dddddd

Já taky ne!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit