-
CD?
Hele,někdo se tady ptal na to new cd...já nevím,ale jak jsem vám říkala o tom..jak vydala to cd s těma písničkama který nebyly ani na jednom cd...a psali jste že jste si je stáhly z netu..potřebovala bych adresu tý stránky,taky bych to chtěla..ps odepište nkdo..pááááááááápec♥♥♥i love fans Avril♥♥♥ -
-
Re: CD?
mě to stahovala kámoška,tak sem se jí ptala,ale prej si to už taky nepamatuje
*9* -
Re: CD?
ja je mam,ale už si nepamatuju odkud sem to stahoval sry *9* -
-
Re: Re: CD?
škoda mno...ale nevadí..♥
-
-
-
Avril
Mas fakt hezkej blog to bude asi tim ze mam rada Avril *4* mno ale co myslite ze se juknete na muj blog je novy tak se pls jukne.. prosim tohle neni reklama jen se snazim ustalit svuj blog *3* dekuju ti mooc *15* http://lawigneawril.blog.cz/rubriky/prison-break -
-
Re: Avril
no že se nestidíš!jaktože tam je v nazvu stranky misto Avril Lavigne----Awril Lawigne *13* *1* -
-
Re: Re: Avril
že se ty nestydíš! místo nestydíš napsat nestidíš *1* -
-
Re: Re: Re: Avril
no vidite,jak sem z toho mimo *1* *4*
-
-
-
-
muj blog
na mim blogu : nelinkaavril.blog.cz
je video Abbey Dawn . tak se jukbětee *4* -
-
Re: muj blog
Jdi už s tím svým hnusným blogem do ......!!!!!! -
-
Re: Re: muj blog
nechte toho...♥
-
-
-
pravda nebo lež??
Ahojky,hele myslíte si,že je to pravda,že je Avril těhotná nebo že je to zase kec?Vím,že v DÍVCE píšou že je,ale nejsem si tím tak jistá *9* -
-
Re: pravda nebo lež??
taky myslím že je to blbost...o ní se teď pořád píšou samý blbosti..jednou je těhotná, podruhý se s Deryckem rozvádí... -
Re: pravda nebo lež??
určo to je kec!ono stačí,aby řekla Avril,že chce myt děti a v bulvaru si hned předčteš,že je těhotna *3* ja tomu budu věřit až bude myt břicho *3* -
-
Re: Re: pravda nebo lež??
no ta fotka jak je tam v tom obchodu,to je fotka z toho videa jak si vystřelila z novinářů..pamatujete?já sem to video viděla..je bombový ♥♥♥
-
-
-
diana114
Hoyky..jenom bych chtěla vzkázat dianě 114,že je to fajn holka,a že i přes ty naše mega hádky který se točily okoli Madonny a Avril je vlastně super...dá se s tebou povídat,jsi pohodová..a s ničím si neděláš starosti..a taky jsem ráda že se Avril zastáváš,když to jde..a taky ses mě ptala jestli bych našla něco na Madonně..to víš že jo..tak za 1.je docela hezká (nemyslím to špatně)
2.má super písničky..třeba s justinem..to je hit
3.má krásný vlásky v tom klipu s justinem
....jinak vás mám ráda..a dianu taky..je fajn a v poho holka..tak to jsem vám chtěla říct..zase jdu páápec♥♥ -
-
Re: diana114
co dodat holky *3* deme vykouřit dýmku míru *3* a heslo zní fanoušci musej držet spolu nebo bude konec světa *14* -
-
Re: Re: diana114
ouuu díky...jo a já už se hádat nebudu..a když už tak to nebude ani jedna holka z naší fans party *15*
-
-
Re: diana114
Óuuu sláva...takže už konečně mír???!!!! *1* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: diana114
no jasan..už mě to nebaví se pořád jenom hádat..stejně to je k ničemu..♥
-
-
-
cd
Je tohle od Avril jeji nove cd?? All you will never known?! -
-
Re: cd
já jsem slyšela,že je to pouze vydaný fanoušky...a to CD existuje pouze na netu..ale jestli je to pravda... *7* ..ale stáhlí je mám -
-
Re: Re: cd
a kde jsi je stáhla..pls napiš* -
-
Re: Re: Re: cd
CD nevim jestli je nějaky,ale taky to mam stahnuty z netu a je to bomba *14*
-
-
-
Re: cd
no já nevím,ale říkalo se že prej bude vydávat nějaký cd,a že na něm budou ty singli,který nebyli ny žádným cédu..tak netuším..fakt e♥ -
-
Re: Re: cd
jana291995 to už ale vydala *4* -
-
Re: Re: Re: cd
jo?to ani nevím,myslela jsem že je to kec a kde by se dalo sehnat nevíte?
-
-
-
-
Avrilka is best!
Avril is best!Já jí žeru *14* ona je skvělá!!!Já ju miluju nwm co bych si bez ní počala tý jo *1* *1* ¨!!!Prostě avril je best!!! *15* -
-
Re: Avrilka is best!
joooo...♥mi víme....je super..já ji žerůů..ještě bych chtěla něco od Abbey Dawn...a byla bych nejštastnější šlovíšek na světě *15* -
-
Re: Re: Avrilka is best!
opět máš pravdu!!!! *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Avrilka is best!
já?...ooo děkujíí
-
-
-
-
Avie v časákách
Už ste to četli ?? Avril je v Dívce - tam píšou,že si dává pauzu,protože asi čeká dítě...a v Bravu je, že se zbláznila, prej má nějakou temnou stránku... *15* *15* oni už fakt nevijou,co napsat...takový kecy !! -
-
Re: Avie v časákách
kamčaavril:Jéé,dobře,že jsi mi to připomněla,už zítra si koupím Bravo!! Je to můj hodně oblíbený časopis,ale v poslední době mě fakt serou! Tam ted' pořád cpou samý plakáty Jonas B...,samej Robert Pattinson,pořád skoro v každým čísle plakát Miley Cyrus(už ani nevím,kam je mám lepit)a Madonna nikde!!! *16* Jako aby se neřeklo,tak tam občas dají nějakej malej obrázek,to je tak všechno! A máš pravdu,už fakt neví,o čem psát,tak vymýšlí takový blbý články,jako Top 5 nejhorších make-upů hvězd apod. Si přečtu,jak se Avril zbláznila a porovnám to,jestli je to stejně stupidní článek,jako jak psali,že Britney polyká 15 prášků denně,aby zhubla. *1* Se spíš ty redaktoři asi zbláznili. *1* Tak jdu... teda,abych nezapomněla,už nejsem tak velká antifanynka Avril,některý písně má celkem pěkný... třeba dobrá je Hot,ale spíš ty starší se mi líbí,to asi víte. *4* -
-
Re: Re: Avie v časákách
fakt dobrej názor !! *4* -
To sem ráda že už nejsi tak velká antifaninka Avril!!!! *15* *1*
-
-
co na to říct?nepíšou to nikde na americkejch stránkach o avril,tak ani kde píšou o celebritach,takže si myslim,že kecaj jak Paleckej *1* ...a proto si to nekupuju:)a co se jedna o to,že se zbláznila,tak nebylo tam spíš,že se zbláznila radosti z toho novyho parfemu? *1* -
V Bravu to je sice titulek, ale když si to přečteš tak je to úplně o něčem jiným....o tom že Avril nechce být nějakou Hollywoodskou barbie....!!!!!!!! -
-
Tak to víš,že jsme si to přečetla...ale píšou tam samý kraviny...např.její pohled je ďábelský..Deryck se utápěl v alkoholu....těmito fotkami se jí povedl pěkně hororový začátek..ale jinak máš pravdu,...nechce být barbie -
jo no,a ona je v dívce??jako mega článek?si koupím..♥asi☻ -
-
Re: Re: Re: Avie v časákách
jj dvojstrana -
-
Re: Re: Re: Re: Avie v časákách
jo,už to mám doma ♥ *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Avie v časákách
já mám taky bravíčko.. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Avie v časákách
A já mám Bravo! *15*
-
-
-
-
-
-
avrilenečka
Avril ty hnedy vlasy neslusi podle me je hezci kdyz je blondyna s ruzovym prouskem *1* je suprrrr *14* *14* *14* -
-
Re: avrilenečka
Ale vždyt' je má ted' blond,ne?? Ale náhodou s tmavými vlasy vypadá o hodně líp. Podle mě. -
-
Re: Re: avrilenečka
hele at má blond nebo hnědy či zeleny,tak ji to sluší vždy! *14* ...a podle mě ona nejlíp ví co ji sluší a v čem se cejtí líp ne *4* -
-
Re: Re: Re: avrilenečka
Přesně tak!!!!Máš zase pravdu!!!!! *1*
-
-
Re: Re: avrilenečka
no na každý fotce ji to sluší jinak...ale podle mě ji sluší oboje dvoje ♥
-
-
-
abbey dawn
huráá konečně jestli se to povede tak budu mít mikču AD!!a přesně tuhle http://avril-l.org/abbeydawnpic63.j pg *15* *1* *3* *14* *1* Łíbí se wám??? *4*