Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xd

nelíbí se mi
    *9*
    • jana291995

Re: xd

super,to je všechno?..já jenom,že nás to tak trochu nezajímá,a myslím že mluvím za všechny ne?
      • dianna114

Re: Re: xd

NE. Třeba mě to zajímá a tys sama napsala,že každý může slušně napsat svůj názor. A v tomto příspěvku není nic sprostýho,takže nevím,co zase máš. *13*
        • jana291995

Re: Re: Re: xd

ale,mně to taky zajímá,a nevadí mi to...nevím co máš ty..jinak se nechci zase hádat..jo je to slušný,já sem to nemyslela zle,at si tady každej píše co chce..mně je to šumák.....
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: xd

OK
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: xd

to platí na mě?
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: xd

ale mě to taky nezajíma jen se chci zeptt,když se ji nelibi,proč se podivala na jeji profil? *1* a je pravda,že nas to nezajíma,takže to tu píše do vzduchu ne?že jí to neřekneš do očí? *14*
  • jana291995

koncert v Praze?bude ještě někdy?

..chci se zeptat na Váš názor,já jsem 8.7.2008 jsem nebyla na koncertě Avril,a chci se zeptat na to jestli si myslíte že Av ještě někdy přijede...pls odepište..zajíma mě to,ale já myslím že jo,ptž je hodně ůspěšná,a cédéček vydá ještě určo hodně...co myslíte?♥☻♥☻♥☻♥
    • Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?

určitě přijede *14*
      • jana291995

Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?

a já si to nenechám ujít co vy?
        • sharpay1995

Re: Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?

No já snad taky ne!!!!! dala bych všechno abych tam mohla...., ale rodiče no....tak ale jestli přijede zase za 4 roky tak to už mi bude 17 a půjdu tam na 100000000%!!!!
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?

za 4 roky?no já myslela,že se jezdí to třech letech...no,ale záleží na tom cédu,jestli vydá..mno...ale mně už by bylo...---taky 17... *14* super,třeba se tam někde sejdem.. *1* *15* *4* *8* *7* *14*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?

´to by bylo čuper
            • sharpay1995

s radostí ti pomůžu..........nemůžeš si ji přece nechat jen pro sebe!!!! *1* *1* *1* *15* *15* *15*
            • angel15

mě to je jedno kdy sem přijede *14* ale až přijede ,tak ji unesu *1*
            • sharpay1995

no třeba se tam fakt sejdeme...., ale mezi těmi tisíci fanoušky....nóóó *1* *1* *1*
    • avrilie

Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?

jestli vydá to new cédo tak by sem měla přijet ještě *1* *3* *15* *14* *14*
    • angel15

určitě přijede:)
    • sharpay1995

JÁ MYSLÍM ŽE SE NÁM TADY PŘIJEDE JEŠTĚ ALESPOŇ JEDNOU UKÁZAT!!!! *1* *15*
      • jana291995

Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?

JO,já si to taky myslím..
  • bambusanka

Tyvole!!!!

Nechápu proč sem náký debilové píšou že je avril hrozná a tak podobně....to už sem vůbec nemusíte lízt,ne???Jako třeba ta krávaaa diana114 píše tady o Avril samý debiloviny a vůbec jí nemůže srovnávat s Madonnou!!!!! *5*
    • jana291995

Re: Tyvole!!!!

hele,dej si pohov..Diana114 je naše kámoška,a i když Avril dřív nadávala,ted je v poho,a Avril má docela ráda...a neplet se do věcí,o kterých nic nevíš...takže mlč..
    • sharpay1995

Re: Tyvole!!!!

Musím se dianna 114 zastat.....kdysi tady sice psala takový věci, ale teď už určitě ne!!!!!!Už jsme si dali mír, že??!!
      • dianna114

Re: Re: Tyvole!!!!

jjjjjjjjjjjjjjj,přesně tak,dali jsme si mír a už se tu nehádáme,sice jsme se už několikrát usmířili a pak zase rozhádali,ale ted' už doufám,že se hádat nebudem.Jenže někteří lidi jako třeba avrilka235587 nebo helenkaaa se míchaly do už dávno skončený hádky,ted' říkám:AVRIL je dobrá,ale jen mě štvalo a stále štve,když někdo řekne,že je lepší než Madonna! *5* A tobě,sharpay1995,dík,že ses mě zastala. *3*
        • angel15

Re: Re: Re: Tyvole!!!!

dianna 114 že na to reaguješ *4* zase to chtěl někdo akorád tady rozhádat *3*
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: Tyvole!!!!

angel15 to je možný,ale to se mu stejně nepovede *1**1**1**1**1* *1**1**1**1**1**1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Tyvole!!!!

No to doufám že nepovede!!!!
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Tyvole!!!!

Nemáš zač!!! *1*
    • dianna114

Tydebile!!!!!!!!!

DRŽ HUBU a laskavě nepiš nic o tom,o čem nic nevíš! Srovnávat Avril s Madonnou můj nápad nebyl! A už dlouho tady o Avril nepíšu nic špatnýho,tak když si čteš příspěvky,který jsou tak 2 měsíce starý,tak je tady nekomentuj a nebo aspoň piš pod svým profilem,ty srabe!!!! *1*
  • jana291995

hustýýýý

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sgd PHWS8oVM&hl=cs&fs=1"></param& gt;<param name="allowFullScreen" value="true"></param><p aram name="allowscriptaccess" value="always"></param>< ;embed src="http://www.youtube.com/v/sgdPH WS8oVM&hl=cs&fs=1" type="application/x-shockwave-flash " allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></ object>
    • jana291995

Re: hustýýýý

o sorry...http://www.youtube.com/watc h?v=sgdPHWS8oVM
      • angel15

Re: Re: hustýýýý

tak tomu říkam faninka *14*
        • jana291995

Re: Re: Re: hustýýýý

jjjoooo...já chci taky..já myslím že ta Georgie musí být asi hodně bohatá,ptž má hodně věcí od Abbey Dawn,pak má hodně podpisů,a ty se dostávají na koncertech,který taky nejsou zrovna nejlevnější...ale fakt je to hustá fanynka...ůpe borka.. *15*
  • fajn-holka

:o)

Já mám Avril ráda je prostě fakt dobrá zpěvačka.Mám sice ráda i mnoho jiných zpěvaček ale Avrilka je prostě nej!! *4* *3*
  • fanda

avril je nejvetsi kunda na svete, miluju ji!!! *14*
  • kacenka1jb

zbirky:-)

ahoj =)...nechcete nekdo tkou mensi zbirku Avril?neni tam sice honde plakatu ae mam hodne vystrizku a naepky tk se ozvete ju do vzkazu pp :_))
    • Re: zbirky:-)

Ahojky já bych chtěla promin že se neozývam do vzkazu ale nejde mki tady založit profil můžeš mi napsat prosím třeba na blog do komentíře meggiska4ever.blog.cz
  • kacenka1jb

zbirky:-)

ahoj =)...nechcete nekdo tkou mensi zbirku Avril?neni tam sice honde plakatu ae mam hodne vystrizku a naepky tk se ozvete ju do vzkazu pp :_))
  • llll

huba hnusnááá fuuj!!!!!poděkujte tady jedné holce která má ráda avril a nádává na miley!!!!!!!!!!!avril fujj!!!!!! *5* *5* *10* *1* *1* *3* *9* *5*
    • Re: llll

bože to je demence
    • angel15

Re: llll

hmmm no coment radši!
      • angel15

Re: Re: llll

a nekoukej na miley profil!akorát jim přidáte navštěvnost:)
        • dianna114

Re: Re: Re: llll

A proč by jí nemohli přidávat návštěvnost? *7* Už takhle je to nejnavštěvovanější osobnost,takže s tím stejně nic nenaděláte. *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: llll

No tak neuděláme....tak, ale proč jí ještě přidávat, že??!!!!! *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: llll

Jj!!!! *1* *1* *15* *15* *14* *14*
            • angel15

Avril je nej.!?hotovo *14*
            • jana291995

hej,ale to nezáleží na návštěvnosti,to záleží na tom,kolik lidí ji má jako oblíbenou celebritu,takže se tam klido mrkněte..
            • sharpay1995

Co ach jo????
            • angel15

ach jo:)
            • sharpay1995

Tak jo mám.....ale Avril je Avril!!!!!! *1* *1* *1*
            • dianna114

Já myslela,že máš Miley ráda,když jsi u ní ve fanklubu.... *7*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: llll

No jo máš pravdu!!!! *1*
  • beast

:D:D

ahh americkej punk je sracka ,ze staryho dobryho britskyho punku dela ostudu ,ostatne kanadskej jako americkej
    • angel15

Re: :D:D

jj proč to sem píšeš? *1* Avril nema nic společnyho s Punkem *1*
      • sharpay1995

Re: Re: :D:D

Jo to je prevda!!!! No asi sou fakt někteří lidi tak blbý..... *1*
    • sharpay1995

Re: :D:D

Hmmmm.....jak myslíš no....., ale šíleně moc by mně zajímalo proč to ssem píšeš????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit