-
xd
nelíbí se mi
*9* -
-
Re: xd
super,to je všechno?..já jenom,že nás to tak trochu nezajímá,a myslím že mluvím za všechny ne? -
-
Re: Re: xd
NE. Třeba mě to zajímá a tys sama napsala,že každý může slušně napsat svůj názor. A v tomto příspěvku není nic sprostýho,takže nevím,co zase máš. *13* -
-
Re: Re: Re: xd
ale,mně to taky zajímá,a nevadí mi to...nevím co máš ty..jinak se nechci zase hádat..jo je to slušný,já sem to nemyslela zle,at si tady každej píše co chce..mně je to šumák..... -
-
Re: Re: Re: Re: xd
OK -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xd
to platí na mě? -
Re: Re: Re: Re: Re: xd
ale mě to taky nezajíma jen se chci zeptt,když se ji nelibi,proč se podivala na jeji profil? *1* a je pravda,že nas to nezajíma,takže to tu píše do vzduchu ne?že jí to neřekneš do očí? *14*
-
-
-
-
-
-
koncert v Praze?bude ještě někdy?
..chci se zeptat na Váš názor,já jsem 8.7.2008 jsem nebyla na koncertě Avril,a chci se zeptat na to jestli si myslíte že Av ještě někdy přijede...pls odepište..zajíma mě to,ale já myslím že jo,ptž je hodně ůspěšná,a cédéček vydá ještě určo hodně...co myslíte?♥☻♥☻♥☻♥ -
-
Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
určitě přijede *14* -
-
Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
a já si to nenechám ujít co vy? -
-
Re: Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
No já snad taky ne!!!!! dala bych všechno abych tam mohla...., ale rodiče no....tak ale jestli přijede zase za 4 roky tak to už mi bude 17 a půjdu tam na 100000000%!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
za 4 roky?no já myslela,že se jezdí to třech letech...no,ale záleží na tom cédu,jestli vydá..mno...ale mně už by bylo...---taky 17... *14* super,třeba se tam někde sejdem.. *1* *15* *4* *8* *7* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
´to by bylo čuper -
s radostí ti pomůžu..........nemůžeš si ji přece nechat jen pro sebe!!!! *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
mě to je jedno kdy sem přijede *14* ale až přijede ,tak ji unesu *1* -
no třeba se tam fakt sejdeme...., ale mezi těmi tisíci fanoušky....nóóó *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
jestli vydá to new cédo tak by sem měla přijet ještě *1* *3* *15* *14* *14* -
určitě přijede:) -
JÁ MYSLÍM ŽE SE NÁM TADY PŘIJEDE JEŠTĚ ALESPOŇ JEDNOU UKÁZAT!!!! *1* *15* -
-
Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
JO,já si to taky myslím..
-
-
-
Tyvole!!!!
Nechápu proč sem náký debilové píšou že je avril hrozná a tak podobně....to už sem vůbec nemusíte lízt,ne???Jako třeba ta krávaaa diana114 píše tady o Avril samý debiloviny a vůbec jí nemůže srovnávat s Madonnou!!!!! *5* -
-
Re: Tyvole!!!!
hele,dej si pohov..Diana114 je naše kámoška,a i když Avril dřív nadávala,ted je v poho,a Avril má docela ráda...a neplet se do věcí,o kterých nic nevíš...takže mlč.. -
Re: Tyvole!!!!
Musím se dianna 114 zastat.....kdysi tady sice psala takový věci, ale teď už určitě ne!!!!!!Už jsme si dali mír, že??!! -
-
Re: Re: Tyvole!!!!
jjjjjjjjjjjjjjj,přesně tak,dali jsme si mír a už se tu nehádáme,sice jsme se už několikrát usmířili a pak zase rozhádali,ale ted' už doufám,že se hádat nebudem.Jenže někteří lidi jako třeba avrilka235587 nebo helenkaaa se míchaly do už dávno skončený hádky,ted' říkám:AVRIL je dobrá,ale jen mě štvalo a stále štve,když někdo řekne,že je lepší než Madonna! *5* A tobě,sharpay1995,dík,že ses mě zastala. *3* -
-
Re: Re: Re: Tyvole!!!!
dianna 114 že na to reaguješ *4* zase to chtěl někdo akorád tady rozhádat *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Tyvole!!!!
angel15 to je možný,ale to se mu stejně nepovede *1**1**1**1**1* *1**1**1**1**1**1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tyvole!!!!
No to doufám že nepovede!!!!
-
-
-
Re: Re: Re: Tyvole!!!!
Nemáš zač!!! *1*
-
-
-
Tydebile!!!!!!!!!
DRŽ HUBU a laskavě nepiš nic o tom,o čem nic nevíš! Srovnávat Avril s Madonnou můj nápad nebyl! A už dlouho tady o Avril nepíšu nic špatnýho,tak když si čteš příspěvky,který jsou tak 2 měsíce starý,tak je tady nekomentuj a nebo aspoň piš pod svým profilem,ty srabe!!!! *1*
-
-
hustýýýý
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sgd PHWS8oVM&hl=cs&fs=1"></param& gt;<param name="allowFullScreen" value="true"></param><p aram name="allowscriptaccess" value="always"></param>< ;embed src="http://www.youtube.com/v/sgdPH WS8oVM&hl=cs&fs=1" type="application/x-shockwave-flash " allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></ object> -
-
Re: hustýýýý
o sorry...http://www.youtube.com/watc h?v=sgdPHWS8oVM -
-
Re: Re: hustýýýý
tak tomu říkam faninka *14* -
-
Re: Re: Re: hustýýýý
jjjoooo...já chci taky..já myslím že ta Georgie musí být asi hodně bohatá,ptž má hodně věcí od Abbey Dawn,pak má hodně podpisů,a ty se dostávají na koncertech,který taky nejsou zrovna nejlevnější...ale fakt je to hustá fanynka...ůpe borka.. *15*
-
-
-
-
:o)
Já mám Avril ráda je prostě fakt dobrá zpěvačka.Mám sice ráda i mnoho jiných zpěvaček ale Avrilka je prostě nej!! *4* *3* -
fanda
avril je nejvetsi kunda na svete, miluju ji!!! *14* -
zbirky:-)
ahoj =)...nechcete nekdo tkou mensi zbirku Avril?neni tam sice honde plakatu ae mam hodne vystrizku a naepky tk se ozvete ju do vzkazu pp :_)) -
-
Re: zbirky:-)
Ahojky já bych chtěla promin že se neozývam do vzkazu ale nejde mki tady založit profil můžeš mi napsat prosím třeba na blog do komentíře meggiska4ever.blog.cz
-
-
zbirky:-)
ahoj =)...nechcete nekdo tkou mensi zbirku Avril?neni tam sice honde plakatu ae mam hodne vystrizku a naepky tk se ozvete ju do vzkazu pp :_)) -
llll
huba hnusnááá fuuj!!!!!poděkujte tady jedné holce která má ráda avril a nádává na miley!!!!!!!!!!!avril fujj!!!!!! *5* *5* *10* *1* *1* *3* *9* *5* -
-
Re: llll
bože to je demence -
Re: llll
hmmm no coment radši! -
-
Re: Re: llll
a nekoukej na miley profil!akorát jim přidáte navštěvnost:) -
-
Re: Re: Re: llll
A proč by jí nemohli přidávat návštěvnost? *7* Už takhle je to nejnavštěvovanější osobnost,takže s tím stejně nic nenaděláte. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: llll
No tak neuděláme....tak, ale proč jí ještě přidávat, že??!!!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: llll
Jj!!!! *1* *1* *15* *15* *14* *14* -
Avril je nej.!?hotovo *14* -
hej,ale to nezáleží na návštěvnosti,to záleží na tom,kolik lidí ji má jako oblíbenou celebritu,takže se tam klido mrkněte.. -
Co ach jo???? -
ach jo:) -
Tak jo mám.....ale Avril je Avril!!!!!! *1* *1* *1* -
Já myslela,že máš Miley ráda,když jsi u ní ve fanklubu.... *7*
-
-
-
Re: Re: Re: llll
No jo máš pravdu!!!! *1*
-
-
-
-
:D:D
ahh americkej punk je sracka ,ze staryho dobryho britskyho punku dela ostudu ,ostatne kanadskej jako americkej -
-
Re: :D:D
jj proč to sem píšeš? *1* Avril nema nic společnyho s Punkem *1* -
-
Re: Re: :D:D
Jo to je prevda!!!! No asi sou fakt někteří lidi tak blbý..... *1*
-
-
Re: :D:D
Hmmmm.....jak myslíš no....., ale šíleně moc by mně zajímalo proč to ssem píšeš????
-