-
kkkkk
avril fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjj miley nejlepšííííííííííííí -
-
Re: kkkkk
nechápu co všichni na Miley tolik vidí nic pro ti ní ale tak ůžasná není ( a lepší než AVRIL už vůbec ne !!! ) *3* -
-
jj
mě se líbí víc miley a zdá se mi aji lepší avril se mi nelíbí nějaké písničky ale ujdou ale milej pro mě je ta nejjjjjj *4* -
-
Re: jj
jako nic proti ale když si takovel fanoušek Miley tak bys asi měla její jméno psát dobře...a né MILEJ!!! *1* *1* *1*
-
-
-
miley je super . ale rozhodně něni lepší než avril
!! -
-
Re: Re: kkkkk
blbost...AVRIL I MILEY jsou dobrý...ale nemůžeš říct že je lepší než Miley...každá hvězda mmá něco,na co může být pyšná...
-
-
Nechápu,proč tolik fanoušků Miley píše o Avril fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *7* Já mám sice Miley radši než Avril,ale Av není fuj,ale zároveň nesouhlasím s tím,že je Miley nejlepší! Hodně hvězd je lepších než ona! *10* -
-
Nee,to jsi řekla dobře,ale i špatně...nemůžeš říct že je hodně celebrit lepších než Miley,tohle nemůžeš říct o nikom,ptž to by jsme se tady hádali do nekonečna...žádná hvězda není lepší než ta druhá.. -
-
Re: Re: Re: kkkkk
Tak poslední věta z toho mýho příspěvku je blbost,ale stejně jako říct 'Je hodně hvězd lepších než ona' je blbost i říct 'Ona je nejlepší/nejhorší',protože každýmu se líbí něco jinýho,a napsat ,PRO NÁS je Avril nej',je rozumnější než napsat 'nikdo není lepší než Avril',chápete,jak to myslím?? Třeba někomu zase přijde Miley jako fuj,ale....prostě se o nikom nedá říct,že je nejlepší nebo nejhorší...je to otázka vkusu.. -
-
Re: Re: Re: Re: kkkkk
no,to jsem myslela... *15* -
jo máš naprostou pravdu!!!
-
-
Re: Re: Re: kkkkk
já už radši nic nepíšu....nebo bych se zas na****a a zkazila bych si náladu!!!!Takoví****** jako je ten jjj je lepší ignorovat protože ať si tady píšou co chtěj pro nás je Avrilka nejlepší!!!! -
-
jo,máš pravdu *15* *14* *4* *14*
-
-
-
a hlavně,jak je někdo muže srovnavat *7* 1.jsou věkově rozdílny....2.maj jinej styl oblíkaní a zpívání....3.každá má jinou povahu......a co se říká?co se škárlíva,to se rádo mívá *1* *1* a nazávěr Avril je nej *1* ...jsem si stáhl jednu hru a,když sem ji začal hrát,tak tam začala zpívat avril *14* to se hrálo *3*
-
-
-
Abbey dawn
konečně mám mikču Abbey dawn!!! *15* *14* jsem nejwíc haPPy *14* *14* *1* *15* -
Cédéčko
Ahooj nevíte kdy mát vyjít její nový cedéčko?? *3* -
-
Re: Cédéčko
no prej na té punk show v Londýně oznámila, že vyjde ještě tenhle rok..ale nevim *7* -
-
Re: Re: Cédéčko
Taky jsme to slyšela,nooo *14* to by bylo luxusní -
Re: Re: Cédéčko
to by byla paráda... *15* *15* *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Cédéčko
já už fakt nwm co je pravda *9* prej čeká mimčo a bude mít 3 roky pauzu a teď že se má vydat new cedlo nwm -
-
Re: Re: Re: Re: Cédéčko
ona?a dítě?....já to taky četla,ale je to pitomost...Avril těhotná není...vydává new cd,to je pravda,ale že je v tom?..to neeeee
-
-
-
-
-
.
Ahoj,je tu prosím někdo,kdo viděl film Fast Food Nation? -
-
Re: .
Ne..ale..chystám se *3* ho zkouknout. -
já sem se dívala jen na ty scény ve kterých byla AVril *15* -
-
Re: Re: .
Tak na ty sem se na netu dívala taky...!!! -
-
Re: Re: Re: .
jn..a stačí to,ne ? -
-
Re: Re: Re: Re: .
no jasně že jo...!!!xD
-
-
-
-
jáá *15* -
-
Re: Re: .
A byl to dobrej film? Na diskusi toho filmu psalo hodně lidí,že se na to podívali jen kvůli tomu,že tam hrála Avril. *15* -
-
nelíbilo se mi to *9* -
no,já to neviděla,ale chtěla bych...já jsem vidělakousek na www.megavideo.cz(com)...já už ted nevím..taky bych se na to dívala jenom kvůli Avril *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: .
já to taky ještě neviděla.....ale taky bych se na to dívala jenom kvůli Avril!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
*15* *1* jj *1* *15* -
no,jasný...nevím koho bych poslouchala kdyby nebyla Avril..asi Pink *15* *14* ale nedokážu si to představit *9* *7* -
no tady u nás na východě je taky nádherně.....sluníčko tady svítí.....horko je jak.....***.....a když zrovna pustím na plný pecky Avril tak je ještě krásněji na tom světě, nemyslíš???!!! -
*15* to jsme na tom stejně,a jaký je u vás počasí?u nás krásný..svítí sluníčko..
-
-
-
-
-
-
Hlasuj pro Avril
Až teď jsem si všiml že ta adresa je neplatná má tam být
http://ne-e.net/my/polls/3725 ?action=preview&width=170&height=31 2
*1* -
Hlasuj pro Avril
ahojky Avril mám nejradi ze všech zpěvaček a chtěla bych vás poprosit jestli by ste pro ni nemohli hlasovat tady:
http://ne-e.net/my/polls/372 5?action=preview&width=170&height=3 12
hlasovat můžete neomezeně...já dala asi už tisíc hlásků ¨narazila jsem na to na jednom blogu, tak pls hlasujtte *3* -
sraz?
Co takhle dát někde někdy sraz?moc ráda bych pokecala s lidma kteří milují avril *15* -
-
Re: sraz?
já bych byla pro -
Re: sraz?
to je dobrej nápad,jenže každej z nás bydlí někde jinde *9* -
-
Re: Re: sraz?
no nápad je to dobrej..., ale janči má pravdu....každej bydlíme na jiným konci republiky!!!!! -
-
Re: Re: Re: sraz?
ouu děkujůů...mně totiž všichni říkají Janči.... *15* ale jinak,taky bych se chtěla setkat,ale je to blbý mno... -
-
Re: Re: Re: Re: sraz?
tak já nwm tak by se snad našli ňáký pašule na vlak na nějakej sraz ne? třeba do města kde je to blíž co nejvíc lidem ne? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sraz?
xDxDxD Nóóó....my bychom tam taky ráda....ale ti rodiče no....vy to máte dobrý....Veris je 16 a tobě 20 tak vy si můžrte skoro kam chcete,že.......!!!!xDxDxD -
no takže bych tam byl asi sám:D -
hm,já si myslím *1* sranda....ale fakt ráda bych se setkala,určo by byla sranda..ale jsem moc daleko,ale rodiče jsou ten největší háček..fakt srry *4* -
To jo!!!! Zlatá pravda!!!! a ktomu srazu...jsem na tom úplně stejně jako Janči!!!! -
no našly,ale mě by asi rodiče nepustily,mě totiž nepustily ani na koncert Avril...takže semnou nepočítej..fakt srry,taky bych se ráda sešla...hele a četli jste to v bravu,že po Praze chodí takovej průvod fanoušků Tokio Hotel...nevím proč zrovna průvod pro ně..ale není to špatnej nápad,ale já bych chodila jako na počest Avril,co vy?
-
-
-
-
-
-
Abbey Dawn internetový obchod
Ahojky lidi nevim jestli to tu znáte ale našla jsme další prodejnu na internetu AD neni to ebay.com ani abbey-dawn.cz ani aukro je to glamour-obchodak.net jsou tam i jiné značky je to prodej světových značek....a nejsou to taky strašné ceny a je tam toho více -
-
Re: Abbey Dawn internetový obchod
Hoy,já jsem se tam mrkla,a je to super obchod,asi si něco objednám... -
-
Re: Re: Abbey Dawn internetový obchod
Jj je to bezva chtěla jsem si tam objednat tu čenou mikinu s křivým zipem s lebkama ale měli tam jen Lko a XLko a já mám tu červenou s ušima a ta je Mko a je mi trošišku větší tak jsem si jí musela objednat na abbey-dawn.cz tam měli Sko už jí mám doma ale máti mi jí dá až k narozeninám a to je 18..4 takže za chvilku..:)..ale tu červenou s ouškama doporučuju je hrozně jemná a je v ní teplo.:) a je hlavně kráásnáá *3* -
Re: Re: Abbey Dawn internetový obchod
teda holky ja sem z avril upe hotova ta je suprova ze se mi z toho jezi vlasy na hlave hlavne má upoe supa vohoz na sobe i ve skrini
-
-
-
Black Star
Tak co říkáte na "Black Star"? Já osobně se moc těšim. Určo vyměnim za Christinu i když její prafém taky krásně voní ale Avrilin bude určo nej (: -
-
Re: Black Star
žě váhaáš na něho se upe mocko moc těším *3* -
V bravu bude možná článek a vzorek té vůně psalajsme do brava a oni mi odepsali že to přepošlou jejich hlavní šéf redaktorce a že je to dobrej nápad..pokud chcete mam to an blogu můžu dát odkaz aby ste si to přečetli -
-
Re: Re: Black Star
jo určo sem dej odkaz pls..
-
-
jj,taky jsem slyšela,že má novej parfém...ráda bych ho zkusila,ale nemám na něj xD *4* -
No jasně že Avrilijin bude nejlepší!!!!!! *14* *1* *15* -
-
Re: Re: Black Star
jsem hrozně zvědvá,jak bude vonavá...v roce 2010 bude u nááás...jupííí..já jsem tak stastná.. -
-
Re: Re: Re: Black Star
no jo,ale aš za rok............... že tě to čekání baví. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Black Star
no,já se těším už do předu,a to čekání si užívám,ptž potom to uteče jako voda,a já si to neužiju..pak jsem zklamaná...tak to dělám i s vánocema...ikdyž je třeba měsíc před nima,tak se těším,ptž když si pak rozbaluju dárky,je to rychlý,a aspon si můžu říct že jsem se pořádně těšila.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Black Star
to víš... *9* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Black Star
Zajímvá teorie!!! *1* *1* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
ááhoj
..Zdravím všechny Avriláky...jak se máte?já skvěle..dneska jsem dostala dvě jedničky..jednu z angliny,a druhou z češtiny...ted se učím na kytaru..a to sama...a neříkejte mi,že se to sama nenaučím,ptž Avril se na kytaru taky učila sama,takže nějaká naděje tam je...jinak co vy a co Avril?..žádný novinky co?taky mě to docela štve,mohla by napsat new songy.. -
-
Re: ááhoj
co to meleš *1* vždyt pracuje na novym CD *1* k tomu propaguje svuj parfem a svoje oblečeni...vždyt děla co muže *3* -
-
Re: Re: ááhoj
fakt?to sem nevěděla...a nevíš kdy by mělo vyjít? -
-
Re: Re: Re: ááhoj
počítam,že do červencea bude červen,srpen zaří koncerty jezdit:D -
-
Re: Re: Re: Re: ááhoj
super,takže by u nás měla být brzo že?
-
-
-
no halvně aby to byla pravda *7* -
-
Re: Re: Re: ááhoj
no určo ono to zas neni tak jednoduchy něco složit:)
-
-
No to je taky pravda...Avrilka= pracovitá včelka... *1* *1* *1*
-
-