-
NIKDO JE NEZNÁÁÁ!!!!!
Hey ani jeden z váás je tu nezná ,,takže držte hubu jo ?? miley je ted možná populárnější ptž je to nová tvář ale její kariéra může taky padnout tak rychle jak vstala......avril je zase už několik let má rozhodně větší kariéru za sebou a víme že avril už nezhasne když je několik let na vrcholu....u miley to zatím nevíme ale myslím si že o ní uslyšíme i za několik let ....obě mám moc ráda jsou skvělé zpěvačky i herečky ,takže prosím je furt NEODSUZUJTE ony za to nestojí to mi věřte ,,každá je ráda že jsou slavné a nezajímá je jestli jsou lepší než ta a ta...ikdyž takových jako je miley je miliony na světě a kdykoliv může přijít a miley to nějak posrat ale doufejme že se miley dostane snad jednou tam kde avril nebo dakota fanning která hraje od mala a přesto...přehui to všem kteří mají talent *3* *3* *1* *4* -
-
Re: NIKDO JE NEZNÁÁÁ!!!!!
Jj já stím naprosto souhlasím!!!!!
-
-
DAVID 16
PRO DAVIDA 16:...vím že tě dost užírá to,že bude Zac lepší než Avril,nebo Miley lepší než Av,ale s tím nic nenaděláš...psaly jsme ti to tady několikrát,aby jsi se do ničeho nepletl,páč to zvoráš..a taky že jo...MŮŽEŠ NÁM ŘÍCT,PROČ LEZEŠ DO DISKUZE MILEY,A URÁŽÍŠ JI?MYSLÍŠ SI ŽE TI FANDOVÉ SI TO NECHAJÍ LÍBIT?..ted se všichni DÍKY TOBĚ nahrnuli sem,a po několika měsících klidu začínáme od znova s hádkama..a jenom kvůli tobě..JSI VŮBEC NORMÁLNÍ?...čekám že se aspon omluvíš..a půjdeš jim to tam vysvětlit..a neber to jako nějaký nadávání..je to jenom fakt *3* -
-
Re: DAVID 16
Tak bohužel,příspěvek avril fujjjjjjjjjjjjj miley je nejlepšíííííí byl napsán dřív než ten,co napsal david do diskuse miley....ale to je jedno.....možná si nezačal on,ale přece kvůli nějakýmu magorovi(jjj)nemusel psát,že miley je lesba! Takže jsi měla pravdu,když jsi psala,že hádka začala příspěvkem avril fujjjjjjj....,ale fady miley nas.alo to,co napsal david16 do diskuse miley,tak se pak nahrnuli sem..... -
-
Re: Re: DAVID 16
však ano,to jsem myslela...Miley není špatná..třeba fly on the wall je pro mě super song,ale nemůžu říct,že je pro mě nej..to snad pochopíte...je to vůl,zavařil si to,a obskáčem to mi -
-
Re: Re: Re: DAVID 16
Jo.....kvůli jednomu debilovi se tady zase můsime hádat....opravdu nechápu jak může být někdo tak *******!!!!!!
-
-
-
-
Avril vs Miley... hmm
Ježiš co se tady všichni hádáte *15* Prostě někdo má rád Miley a někdo Avril. Nechápu proč ty co nemaj rádi Avril lezou do její diskuse, to je pak jasný, že fan se začnou hádat a budou chtít Avril obhájit a zastat se jí. To že někdo napsal k Miley, že Avril je lepší hned neznamená, že vy musíte líst do diskuse o Avril a hned to napravit, aby náhodou Miley neměla víc negativních příspěvků *9* OMG! Lidi, to že někdo napíše, že nesnáší Miley ale má rád Avril neznamená, že vy okamžitě začnete nenávidět Avril! Miley je prozatim jen taková vlna, která je u nás jen chvilku (já do ní taky spadla a neustále sleduju novinky o Miley a její úžasný videa s Mandy ale necejtim se, že jsem její velká fan.. ale u Avie to vim jistě) a polovina z vás začnete po čase obdivovat někoho jiného. Avril už je tady strašně dlouho a má stálé fanoušky a opravdu málo těch co jí mají rádi jen rok a konec. Když se podíváte na žebříček top tak tam jsou převážně jen nové nebo rok..dva známé celebs. Je naprosto úžasný, že Avril se drží takovou dobu v top 10. Jestli nechcete, aby fan Av začli psát k Miley každej den hnusný příspěvky tak nám nelezte do diskuse o Avril! NIKOHO VÁŠ NÁZOR NA AVRIL NEZAJÍMÁ! TADY JE TO POUZE PRO FAN TAK SE DĚTE ZAHRABAT! *16* -
-
Re: Avril vs Miley... hmm
jo..máš pravdu..to oni si začali..a ted to hodily na nás..jak trapný,nevadí..ale máš pravdu..ve všem s tebou souhlasím *14*
-
-
ú
jo pravda avril fůj milej je jepší -
-
Re: ú
jak mužeš vubec tohle říct????vy asi nechápete,že oni nemaj nic společnyho,tak jak mužete říct,že jedna je lepší než druhá?....neřeknu když řekneš,že je Cristiano Ronaldo lepší než Milan Baroš....ale to co si napsal je prostě nesmysl!!..ty seš odborník na hudbu?nebo snad skládání musiky nebo další věci čim s vydělávaj?tak prosim pomlč -
-
Re: Re: ú
já už k tomu radši nic neříkám,nemá to cenu.sem v poho..at si píšou co chcou...ptž takový lidi nemají rozum.. *15* -
Re: Re: ú
Ale kdyby napsal,že avril je lepší než miley,tak bys s ním souhlasil,že? -
-
Re: Re: Re: ú
proč bych s nim souhlasil?mě to nezajíma!tady se bavíme o avril a ne o miley,tak proč to sem vubec píše.takhle akorat rozpouta hadku *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ú
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
-
-
To není pravda,obě jsou stejně ubohý. -
*15*
-
-
jio
jo máš pravdu nadávají jí tak ty té avril *9* -
i
nadáváte Miley tak já budu nadávat té vaší blonsce avril *9* -
-
Re: i
Pokud si dobře pamatuju,všechno to začalo touhle větou:avril fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjj miley nejlepšííííííííííííí. ....vy jste si začali,tak to ted nesváděj na nás..je to ubohý...a nevymlouvej se,že jsi tu zrovna nebyla...to mě nezajímá.. *13* -
-
Re: Re: i
Ano nevymlouvej se...... jak říkala janči tak nás to nezajímá a ještě k tomu: DŘÍVE NEŽ ZAČNEŠ NĚKOHO OBVIŇOVAT S TOHO ŽE NADÁVÁ MILEY, PODÍVEJ SE KDO SI ZAČAL!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: i
Ale na diskusi Miley si zase začal ten debil david16,kterej tam napsal:miley je kráva a avril je nej. miley je lesba. Možná kvůli němu tady někdo píše tohle. Ale nevím,jestli byl napsaný dřív příspěvek avril fujjjjjjjjjjjjj....tady na této diskusi,nebo ten davidův v diskusi Miley. *7* Záhada,kterou jdu rozluštit. -
-
Re: Re: Re: Re: i
a ty tady někde vidíš nějakýho DAVIDA?...já teda ne..možná že ty jo,ale já se sním nebavím,páč řekl že je Avril lesba..takže má smůlu hoch.-..a vůbec..nevím proč nadáváš nám,mi namůžem za to,že David se tam s váma dohadoval..mi nejsme jeho rodiče aby jsme za něj rozhodovaly.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: i
já vím,mě si tam taky přidal,ale když mi příjde jako pozvánka že si mě někdo přidal,přidám si ho taky..neřeším...ale takovýho debila...radši neřešit -
Se podívej do přátel a najdeš tam toho davida.
-
-
Re: Re: Re: Re: i
jenomže ten david16 tady vubec nic nepiše a ani ho snad nikdo neznáme,tak proč to mame odsravat my???laskavě se už proberte,každej kdo je alspon trochu inteligentní ,tak má svuj názor a muže mu bejt jedno jakej má názor ten druhej a ne,že to oplácí,jak malek pepík,ktery mu se to nelíbí.... a pro ty co sou neregli a píšou sem to co píšou,pleas už dejte pokoj!!nejste fanouškem žádny osobnosti tady,ale hlavně že otravujete!a pro ty co sou retard..my fandíme Avril a píšem tu jen o Avril -
-
Ale on je urazil tím,že napsal kráva jako kráva a ne tím,že jsou lesby,to napsal,ale to přece není urážka(ale v jejich případě to není pravda,pokud vím) -
4...prosimtě nam to nevadí,že nejsi tu reglej,ale tak co zasahuješ do diskuse,když tu nemáš profil a nejsi v žádnym fanklubu...nemyslíš,že to je trochu naprd?a ten david si mě taky přidal do přátel nevim proš ja si ho tam nepřidal a to že nějakej spratek se nudí a napíše to co napíše,tak to nemusej odsrat všichni a on psal i o Avril,že je lesba,tak ja nevim co tu řešíte urazil obě! -
Když někdo je neregistrovanej,tak to neznamená,že nikomu nefandí!!!! -
jo my toho davida16 ani neznáme.....no vlastně....jednou tady napsal že miley i Avril jsou lesby.....takže.... a angel15 má pravdu!!!!...každý inteligentní člověk by to tady nenapsal!!!!! takže ti co to tady píšou mají asi IQ někde pod nolou!!!!!xD
-
-
-
-
-
jo a ještě něco..... a to platí pro vás všechny tři( i, 456 a úspan) Jste dost ubohý když tady nadáváte Avril a ještě to tady napíšete jako neregistrovaný uživatel!!! -
tak jen pro tvou informaci my miley nenadáváme....jen bráníme Avril!!!!
-
-
avril je v prdeli
lidi to vám nevadí že za chvíli bude i zac efron lepší než avril ? :D *7* -
-
Re: avril je v prdeli
A Zac Efron nebude lepší,ptž takovýho namachrovanýho šamponka může mít ráda jenom Vanessa...viděla jsem ho s kámoškou..byl strašně namachrovanej a povrcjní..nedokážete si to představit..a to že bude Zac před Avril,neznamená že je lepší..to NIKDY... -
-
avril je mi u prdele
Nechci nic říkat,ale to tys nám v době hádky avril vs. madonna předhazovala,že je Avril lepší proto,že je výš v top osobnostech a madonna je až 51. a má menší fanklub. Ted' najednou píšeš:že bude ve fanklubu Zac výš neznamená,že bude lepší....to NIKDY..... -
-
Re: avril je mi u prdele
pravda..ale to jsem byla rozčílená *15* -
-
Re: Re: avril je mi u prdele
*15* =nejlepší smajlík -
-
Re: Re: Re: avril je mi u prdele
jo,je bestovej *15* *9* *15* *9* *15* *9* *15* *9* *15* *5* *15* *5* *15* *5* *15*
-
-
-
-
-
Re: avril je v prdeli
Ani trochu. *1* -
-
Re: Re: avril je v prdeli
proč by mělo?..nám nejde o to,kolikátá Avril je nebo bude,pronás je nejdůležitější ona...a jestli to vadí tobě,tak s tím něco udělej..ale já nehnu ani prstem..páč je to blbost.. -
-
Re: Re: Re: avril je v prdeli
jj je to blbost!!!! A já vám řeknu proč mají ti z vrchu toho žebříčku takovou návštěvnost!!!!protože tam chodí plno Antifandů!!!!!!Avril má možná " tak málo" protože sme od tud všechny antifandy vyhnali( Aspoň doufám)xD a to myslím vážně, jen se nad tím zamyslete......kdž tady chodilo plno antifandů Avril a když sme se tady pořád z někým hádaly tak byla Avril v žebříčku 4.!!!! a teď když už tady antifandové nechodí tak její návštěvnost prostě klesla!!!!! -
-
!!POZOR ANKETA!!
No vidíš,to mě nenapadlo! Na diskusi Lady G. ted' chodí hodně Anti,tak proto. Tak je nebudu vyhánět,chci,aby se tam chvíli udržela. A co je podle vás LEPŠÍ:a)když se na diskusi nějaké osobnosti hádají,ale má vysokou návštěvnostb)když má ta osobnost nízkou návštěvnost,ale na diskusi je klid -
-
Re: !!POZOR ANKETA!!
jo,máš pravdu..to at je radši 50,než aby jsme se tu zase dohadovali *15* -
Re: !!POZOR ANKETA!!
dianna114: pro mě teda když je na dizkuzi klid a v žebříčku ať si je třeba 50., ale hlavně jak říká angel15.....hlavně že je v naších srdcích!!!!
-
-
Re: Re: Re: Re: avril je v prdeli
nezáleží jestli je první nebo desátá,ale jestli je v našem srdci! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: avril je v prdeli
to si řekl moc hezky *14*
-
-
-
-
-
-
nééé
jestli ste si všimli Avril klesla na 8 místo v top osobnostech !!! tak mě napadlo že je Kateřina Janečková má fanoušků víc takže jestli máte avril tak u Kateřiny smažte své členství ať je alpoň na 7 nebo to nepřežijuuu!!!! (kdyby to byla alspoň krysten steward ale¨janečková !!!!)
Miley Cyrus 586508
Robert Pattinson 384102
Vanessa Hudgens 272306
Ashley Tisdale 263684
Hilary Duff 252054
Lady GaGa 211742
Kateřina Janečková 198980
Avril Lavigne 191640
Kristen Stewart 188360
Zac Efron 141392 -
-
Re: nééé
Lady GaGa je nad Avril!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Radostí skáču až do nebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: nééé
No abych pravdu řekla,Lady Gaga není špatná,ale nebudu na diskuzi Avril řešit Ladynku -
-
Re: Re: Re: nééé
já proti Lady nic moc nemám ale já nejsem moc na její styl hudby ale jako poker face je good *3* a je stráááášně chytlavej a kámojdy mi už za to nadávaj protože já pořád po-po-poker face *14* ale avril přece jenom lowuju *3* -
-
Re: Re: Re: Re: nééé
mně se taky líbí,jak tam říká po-po-po-poker face..taky si to pořás zpívám..docela návykový *15*
-
-
-
-
Re: nééé
takže za 1. už jsme si toho dávno všimli a za 2. Žebříček top osobností není o tom kolik lidí má kdo ve fanklubu, ale o tom jakou má ta osobnost návštěvnost!!!!Avril je v žebříčku největších fanklubů 2.!!!!! -
-
Re: Re: nééé
promiň tak tady neprolejzám celou dizkusi a pls nemusíš bejt tak nepříjemná nevim jestli sto tak myslela ale mě to tak vyznělo !!! *9* -
-
Re: Re: Re: nééé
sorry nemyslela jsem to vůbec zle!!!!jen jsem to psala tak trochu na rychlo tak sem tam možná napsala něco co není pravda...nwm..... sorry -
-
To je v poho ... já to taky občas přehánim *3* noo a přiznejme si to mám občas dlouhý vedení *3* *1* -
takže *4* ..vubec to neřešte...nemá navštěvnost velkou Avril,protože neni ted moc vidět,ale až bude film a CD,tak všechny převálcuje!!! *14* ...ty co sou nahoře v žebříčku,tak to je jen momentalní pobláznění a zvědavost lidí *1* ...za par let budou někde 20 v žebříčku,ale Avril je věčná *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nééé
No newim jestli je věčná... *7* *7*
-
-
-
-
-
-
lowuju avril :)
ahoj já miluju avril :) noo ale to asi neni žádná novinka ale jestli ji taky žerete tak jako já a chcete si pokecat tak tady je moje ICQ :) 494 481 299 tak písejte :) -
-
Re: lowuju avril :)
já bohužel ICQ nemám,nefunguje mi *9* -
-
Re: Re: lowuju avril :)
jestli ti nefunguje ICQ jako ten program tak se přihlas na Meebo!!!!!A jestli nemš normální ICQ tak to je škoda, proteže jsem tě o něj chtěla požádat!!!! *9* -
-
Re: Re: Re: lowuju avril :)
jůůůůůů *3* uložte si mě někdo *3* (kdyby to někdo nevěděl tak my icq is : 494 481 299)
-
-
Re: Re: lowuju avril :)
japato ti nefunguje:)...neni možny:) -
-
Re: Re: Re: lowuju avril :)
jak to *9* 494 481 299 dala sem se online tak by to snad mělo jít *7* -
-
Re: Re: Re: Re: lowuju avril :)
no za 1.mám ho v anglině
2.chvilku mi fungoval,ale najednou mi přišla zpráva,tak jsem dala O.K...a nefunguje mi,tak jsem to smázla *14* ale asi si udělám new -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lowuju avril :)
a neměla by jsi odkaz,kde to můžu stáhnout? -
Re: Re: Re: Re: Re: lowuju avril :)
jj udělej je to dobrá věc a stáhni si to s češtinou:)
-
-
-
-
-
-
y
miley je 10000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000% lepší něž tá avril každýmu se líbí někdo jiný pro mě je miley lepší pro někoho zase ne panebože vzpamatujte se a nenadávejte ani na jednu neznáte je *16* pro mě je miley nejlepší prostě -
-
Re: y
no a pro nás je zase Avril nejlepší,tak nevím proč se hádáme... -
Avril je lepší než nějaká píča Miley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *16* *5* -
máš pravdu *3* -
-
Re: Re: y
mi ti to neberem,ale když chceš napsat svůj názor,tak ho napiš slušně,a ne AVRIL FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJ.....kdyby jsi napsal Avril se mi nelíbí,nemám rád její hudbu,tak prosím,ale jak ty na Avril tak mi na tebe... -
-
Re: Re: Re: y
jj jak ty na ni,tak my na tebe.....a v poho máš rád miley,tak si to běž ale psát do jeji diskuse ne? -
-
Re: Re: Re: Re: y
No taky si říkám!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: y
Jo,Marilyna Mansona taky nesnáším! A ještě Kevina Federlina! A ze skupin TH,JB a nejvíc nesnášim 5 angels a Rybičky 48!!!!!!!! -
no Chrise vůbec nemusím,už kvůli tomu co udělal Rihanně..a Lilly není zas tak špatná..no ale vůbec nesnáším Marilyna Mansona,Nightwork....a takový..Ewu taky moc nemusím -
Janči,já nechtěla říct,že na ní nadáváte..nenadáváte(a to je taky dobře)...a pokud se budu chtět hádat,jestli je lepší Avril,nebo Britney,tak v diskusi na lide.cz,ale tady ne...a chci se zeptat,je ještě nějaká jiná celebrita,kterou fakt nemáš ráda?????? Moc by mě to zajímalo....Já nejvíc nesnášim Chrise Browna a Lily Allen.... -
holky holky holky co to děláte *1* -
Digi,copak na Britney nadávám....to byl jenom příklad...kdybych dala příklad Madonnu,tak by jsme se zase hádali,vždyt se známe docela dlouho ne? *4* -
Nemáš ráda Britney,OK,ale nikdo o ní nemůže říct,že je Avril lepší..... Já třeba nemám ráda Avril a Miley,ale nepomlouvám je....neříkám,že jsou nejhorší jen proto,že mám jiný vkus.... -
Jj přesně tak!!!!!
-
-
-
-
-