Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leila00

david16

david16→ Ty jsi teda fanoušek když máš Avril rád jen když je "rebelka" a nejlépe emo *15* Víš, ona se nezměnila uvnitř ale jen prostě vzhled. Je to pořád ta naše rebelka Avril akorát má blond vlasy.. a co jako? Jsis myslel, že do důchodu bude sk8? *15* Nevim no ale ona už je (jak tady bylo řečeno) dospělá žena. A jestli chceš nadávat nějaké celebs tak si táhni jinam. Fanoušci Avril, Miley nebo Madonny na tvuj názor opravdu zvědaví nejsou. Baví tě všechny rozhádat? Dobře, tak si jdi za kamarádama a tam se můžeš hádat jak chceš. Nám na osobnosti.cz nelez!
  • david16

Fandim Avril !

Čau kdybi něco tak avril fandim docela dost byl jsem na jejím konzertě v praze a moc se mi teda nelíbil abych pravdu řek s tou růžovou to přehání :D a jinak jak vypadali ty hádky s madonou ?
    • dianna114

..•♦britney & madonna♦•..

Když tě to zajímá......klikni nahoře na nejhůř hodnocený příspěvek a pak pochopíš,proč jsme se tu tolik hádali...a taky to,že my-fanoušci Madonny-jsme si nezačali. Ta hádka je i na několika stránkách předtím. Pak se to na chvíli uklidnilo,pak ta hádka zase začla a takle pořád dokola....v jednu chvíli se to změnilo na hádku avril vs. britney....já jsem si řekla,že už sem psát nebudu....ale jak mám reagovat,když někdo napíše ,Kvůli krávě Madonně se Praha posere'? Nebo když někdo tvrdí,že je slavná jen proto,že v padesáti udělá provaz,to jako po tomhle tvrzení má hádka skončit? Každopádně si přesně nepamatuju,jak to skončilo,ale skončilo....a jestli tolik máš chut' se hádat,jdi na lide.cz na diskusi Avril Lavigne vs. Britney Spears-jako to dělám např já. *15*
      • sharpay1995

Re: ..•♦britney & madonna♦•..

Óóóó tam je dizkuze Avril vs. Britney......tak to já se tam jdu hned podívat!!!! Jo a ta hádka skončilaa tím že někdo( myslím si že to byla Janči) požádala o mír......no tak se to pak tak nějak uklidnilo!!!!
    • sharpay1995

Re: Fandim Avril !

Ty se tady prosimtě už ani neukazuj!!!!! Ty vole.....kdybys napsal alespoň něco normálního.....a né takovou debilní otázku jak vypadyli hádky z Madonnou.....když to chceš vědět tak se běž zeptat fanoušků Madonny.....a tady už ani nelez!!!! *16* *16* *16*
  • jana291995

myslím že dost ne?

Tak,myslím že fanoušci Miley můžou svůj názor na Avril říct..a taky rozumní lidi z týhle diskuze(což jsou všichni kromě davida16)mi asi schválí,že Miley špatná není,ale pstě není pro nás nej,to snad pochopí každej,že všichni nemůžeme být stejní..chci navrhnout,aby jsme se už nehádali,stejně to k ničemu nevede..mi tady na téhle diskuzi jsme myslím jedna parta,a všichni tady máme jedno společné:AVRIL...díky ní se známe..tak vás prosím,aby vy jste neuráželi ji,a my nebudeme Miley..ikdyž já jsem na Cyrus neřekla křivý slovo..tak doufám že souhlasíte..ale pls přečtěte si co napsal pod tímhle příspěvkem david 16..to stojí za to..však já jsem mu to nandala myslím *4* jinak za potíže s hádkou Miley vs.Avril může on..
    • sharpay1995

Re: myslím že dost ne?

Nemám co dodat...... konečně je tady rozumný názor..... ve všem co jsi napsala s tebou souhlasím!!!!
      • jana291995

Re: Re: myslím že dost ne?

děkuju... *4*
  • david16

DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D

OTO JDE NE :D je provokovat :D
    • jana291995

Re: DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D

ty seš vůl..ani nevíš jaký tady byly dřív hádky kvůli Avril a Madonně..myslím že ted mluvím za všechny když řeknu že to bylo hrozně unavující...všichni jsme se snažily,aby odsud vypadli,a když už,tak sem přijde nějakej usmolenej harant,a nažene je sem znova..mi ti s ničím pomáhat nebudem..zavařil jsis to sám..a říkám ti,jestli je odtud nedostatneš,budeš mít porblémy s náma..a věř nebo ne,mi mezi sebe berem jenom normální,slušný a rozumný lidi..a ne blbečky,kteří si myslí bůhví co..zamysli se...JAK by se to líbilo tobě,kdyby někdo nadával na Avril,a oni by ti řekli však oto jde ne!..provokovat je..tady nejde o srandu,tady jde o to jak by ses choval ty v jejich situaci..ty si totiž děláš co se ti líbí..zamysli se co by jsi dělal ty v jejich situaci hm?..nadával bys jim,jenže to nepomůže.. *13*
      • sharpay1995

Re: Re: DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D

Jo máš naprostou pravdu!!!!! My( Já, Janči,*4* Angel, Veris, atd....) jsme tady opravdový fanoušci Avril a nebereme sem mezi nás takový debili jako seš ty..... kdybys byl opravdový fanoušek Avril nebo kohokoliv jiného......teda vlastně kdybys byl normální člověk tak neuděláš to co si udělal....!!!!!.....opravdu takovýho ignoranta to svět ještě neviděl!!!!
        • jana291995

Re: Re: Re: DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D

nevím,jestli myslel než to udělal... *9*
  • david16

DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D

Všichni co fandíte miley tak si jděte na její diskuzi a už to tu nechte v klidu *15* jinak víte že avril už nebude ta růžová píča ale bude zase rebelka jako dřív *14* už se těšim až bude zase něco jako emačka *14* *15* *14*
    • angel15

david16 ještě jednou napiš,že je Avril ružová píč...tak už se fakt neudržim *16* ....seš jak magor doprde.. když někdo změní barvu vlasu neznamenáto,že změni i životní styl a jak tak koukam co píšeš ,tak uděláš nejlíp,když sem nepolezeš!!!! *16*
    • sharpay1995

Pane bože....tak takového ****** jako si ty jsem opravdu ještě neviděla!!!! Tak ty je tím svím provokováním sem všechny naženež a teď je posíláš do piče!!!!??? *16* *16* *16* A jen tak mimochodem....Avril už je dospělá žena....tak jako je to jen můj názor..., ale myslím že už sním jen tak rebelka nebude.....a ktomu ještě teď když bude mít dítě.....ne sranda, ale myslím že to dítě určitě v "blízké době"- (pár let) příjde......tak jako nedokážu si ji představit na skejtu a s kočárkem!!!!!
    • jana291995

ty si je sem nahnal..ptž jsi šel na jejich diskuzi,a nadával jim...zatíhl jsi do toho všechny..a ted jim ještě nadáváš aby táhly do piče?..jdi si tam sám...začal sis..srry,ale to jsi neměl *8*
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • daja.candy

nenávidím avril

*15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**1 8**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15*
    • Re: nenávidím avril

tak to jsme moc ráda, že to vím *13*
    • angel15

Re: nenávidím avril

nemam rád daja.candy *15* *15* *15* *15* *15* *15* to je sranda k popukaní co?
    • Re: nenávidím avril

Ty kravo proč jí nemáš Ráda Alril Lavigne je uplně suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *16* *16* *16* *16* *16*
      • mtv.awards.2003-4ever

Re: Re: nenávidím avril

A ona se musí líbit každýmu??? *7*
        • angel15

Re: Re: Re: nenávidím avril

mtv.awards.2003-4ever..nemusí,ale když se ti nelíbi proš sem lezeš? *7* ne fakt ja některy lidi nechápu:)
          • mtv.awards.2003-4ever

Re: Re: Re: Re: nenávidím avril

angel15,každej neni jako ty,někdo třeba jde na diskusi toho,kho rád nemá,aby to napsal,diskuse neni jen pro fandy,ale pro vsechny a ja ani ta candy nebo kdo jí neuráží,tak..............myslím ,že hádky rozpoutávat nechce aja taky ne *3* nelíbí se mi Avrilina hudba
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: nenávidím avril

mtv.awards.2003-4ever..asi nebude..a díky,že mě považuješ za anděla *1* *4*
            • mtv.awards.2003-4ever

*4*15:já to vím,že hodně lidí nenapíše normálně,že se mu Avril nelíbí,ale píše ty sporost'árny(něco jsem si četla z dalších stránek)právě proto to píšu normálně a slušně já! A proč to tolik lidí nenapíše slušně? No proč asi! Chtěj vyvolávat hádku,asi se nuděj,tak nic jinýho nemaj na práci než otravovat! Taková já nejsem a ta daja.candy už sem myslím nebude chodit.....
            • angel15

mtv.awards.2003-4ever..jo takže ty chodíš na diskuse osobností,ktery nemáš v lásce a píšeš tam,jak je nemáš ráda jo?zajímave...mě je uplně jedno že sem napíšeš,že nemáš ráda Avril,ale dá se to napsat slušně a s respektem!!!neříkám,že to děláš ty,ale ostatní!sem přídou a napíšou,že je píč..nebo kráv...a proč,když je tak nenaviděj sem lezou to mě nejde do hlavy chápeš?a když daja.candy napsala,že ji nenavidí,tak že ji to za to stoji sem chodit....nechápu to no....
            • sharpay1995

ty třeba ty hádky rozpoutávat nechceš, ale máme už skušenosti s tíím že někteří jo.....!!!
        • andrea3518

Re: Re: Re: nenávidím avril

Je to tvuj názor a já ho mám jinej ale nadávat ti tady nebudu *13*
  • nikolletka

Tuuuc

Bože, ale jen takovej detail prave si sem vlezla:-D:-D ae nic..jo Avril je super ma cute pisnicky.a lidi nehadejte se furt!
  • no

já nechci nadávat avril ale je to sprostý když někdo leze na nějakou stránku a tam uráží já nemám ráda a vril a taky jsem nelezu tak nenadávejte milej miley je pro mě ta nej.
    • jana291995

Re: no

copak já nebo angel,leila,diana..copak tam některou z nás viděla?..já jsem na diskuzi Miley životě nebyla...sorry,ale já na fancluby celebrit který se mi moc nelíbí nechodím..ikdyž mám Miley ve fanclubu,ale nechodím tam *3*
      • dianna114

Re: Re: no

Ale můžu se zeptat,proč jsi u ní ve fanklubu? *1* To já zase tam chodím,prohlížím si její fotky,ale ve fanklubu nejsem. *15*
        • jana291995

Re: Re: Re: no

tak Miley není šoatná,ted se mi začali trochu líbit..některý psničky nejsou špatný..
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: no

Jj já mám Miley ráda....líbí se mi její písničky i film Hannah Momtana.......ale Avrilka bude pro mě vždycky nejlepší!!!!
        • angel15

Re: Re: Re: no

ja co mam všechny fankluby v profilu,tak ani do jednoho nechodim *1* možna do jednoho,ale tady sem furt *3* ..de o to jen vyjadřit,že si jich vážíme a něco z jejich života se nám libí..ne?:)
          • leila00

Re: Re: Re: Re: no

J, souhlas. Já jsem taky ve fanklubu u dost lidí ale do diskusí chodim jen k Robertu Pattinsonovi a někdy k Avril. Tyjo kdybych měla chodit ke všem tak bych nic jinýho neděla *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: no

tak to jsme na tom podomě....ve fanklubu sem u spousty lidí, ale do diskuze chodím jenom sem.....asi bych u toho počítače musela sedět 24 hodin deně kdybych měla pořád psát do všech diskuzí...!!!!xD
    • leila00

Jo, to je jasný, že když někdo nadává někomu koho máš ráda tak se ho snažíš bráznit ale první si zjisti jestli to psal někdo kdo chodí to diskuse o Avril. A vůbec.. prostě ty lidi jsou debilní ale Avril za to nemůže tak proč píšete k ní? Si napište přímo tomu kdo to psal a když je to neregistrovaný uživatel tak ho ignorujte a vemte to tak, že ten dotyčný třeba Avril ani rád nemá ale píše to jen aby rozhádal lidi tady.
    • angel15

prosimtě Kláro ukaž mě na jedno z nás co tu furt píšou do diskuse a sou aktivni co to tam píšou do vaší diskuse o miley?ty urážky vždycky jen napíše někdo kdo neni reglej !bez urážky
  • angel15

konec hádaní!

sice neznam osobně Avril ani miley,ale co je mi jasny je to,že kdyby viděli ,jak se tu hádáme,tak by se za nás stiděli a pěkně naštvany,takže už toho nechte pleas..fanoušek je od toho ,aby podporoval svyho idola nebo toho komu fandí a ne aby urážel lidi v jeho branži co se snažej taky prorazit...!!!a ty co to nechápou a napíšou do diskuse o Avril nebo Miley nebo jinych osobnostech,tak to nejsou fandove,ale blbove co se nuděj a chtěj někoho nasrat....a ty co na to reagujou se akorat dostanou na jejich uroven,protože oni vyhrajou,že na to reagujete!!ten to projev pro vás napsal Angel15..děkuji *3* *3*
    • dianna114

Re: konec hádaní!

Souhlas *3* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
      • jana291995

Re: Re: konec hádaní!

já taky souhlasím..máš pravdu.. *14* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *3*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: konec hádaní!

já taky souhlasím.....to co si napsal je SVATÁ PRAVDA!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit