Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • andrea3518

nevim mno...

Hele našla jsem tohle na youtube.com anevim co to je protože tam běhá av s černou parukou a nahoře je napsaný Avril Lavigne - Innocence-The Best Damn Thing sou tam teda kousky sestříhaný z klipu no body s home ale jako nevim mno pls nevíte někdo z čeho to je protože sem ty kousky co tam sou s tou černou parukou (má tam vlasy jako v hot ale černý)neviděla . *7* *7*
    • elis..

Re: nevim mno...

Newim co myslíš ae v no bodys home má černý vlasy někdo to domotal *15* *4*
      • sharpay1995

Re: Re: nevim mno...

kdybys tady na to dala odkaz abychom sme se na to podívali tak ti možná řeknu co to je...
  • avrilka279

vyhrála!!

Ahoj lidičky ségra mi zrovna koupila bravo a na titulní stránce stála malá Avril a k tomu napsané "Zlatý otto 2008" rychle jsem časopis roztrhala a hledala to...nevyhrála jenom ze zpěvaček ze všech juchůůůůů *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Re: vyhrála!!

A JEŠTĚ JE TAM I VE PŘEDU PĚKNÝ ČLÁNEČEK O BLACK STAR!!!
    • sharpay1995

tak už sem si to bravo koupila!!!!! Otevřu ho přímo na tý stránce a tam Avril a nápis AaaBSOLUTNÍ VÝTĚZ ZLATÉHO OTTY 2008.....TAK TO ČLOVĚKA OPRAVDU DOKÁŽE ZAHŘÁT U SRDCE.... *1* *14*
    • elis..

ty wo*e!!!Je dobrá SKVĚLÁ dokonalá já tu ženskou žeru xDD...je NEJENJ
    • jana291995

jojo,vyhrála celkově,ptž měla hodně velkej náskok..měla ohodně víc hlasů než ostatní...jsem tak štastná..tyjo.. *15*
      • sharpay1995

Re: Re: vyhrála!!

Óóóóuuuu tak to je skvělí....všera sem se dívala na stránky brava a tam psali že bude vyhlášený zlatý otto.....sem se nervovala a doufala že vyhraje Avril.....hned si du to Bravo koupit!!!!a vidíte tady máte důkaz že AVRIL JE NEJLEPŠÍ!!!!- tady může třeba vyhrávat Miley, Hillary nebo kdokoliv....ale v týhle republice to vede Avril!!!!
        • jana291995

Re: Re: Re: vyhrála!!

jo pravda..ZASE *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: vyhrála!!

Óóó děkuji!!!xD *15*
    • dianna114

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* To snad neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Tak jak tam ty lidi hlasovali,že vyhrála zrovna taková kráva!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • elis..

To není kráva pokud je Avrilka kráva tak si deb*l!!!
        • angel15

Re: Re: Re: vyhrála!!

bravo bravo Avril...ach jo to je doják *14* njn prostě je v ČR nejoblíbenější a to je dobřeeeeeeeeeeeeee..olééé olééé....du se ožrat na jeji učet *3*
          • dianna114

V ČR,ale taky by bylo třeba si uvědomit,že Bravo si kupují hlavně teenageři..... *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: vyhrála!!

Tak jo....má konečné prohlášení: AVRIL LAVIGNE JE NEJOBLÍBENĚJŠÍM ČLOVĚKEM MEZI ČESKÝMI TEENAGERI!!!!!*15* *1* I love you, Avril! *14* *14* *14*
            • dianna114

Jo,to je lepší! Ale spíš ne nejslavnější,ale nejoblíbenější. *1*
            • sharpay1995

no však to je o tom.....když ti tak vadí přirovnání nejslavnější v ČR....tak místo toho: AVRIL JE NEJSLAVNĚJŠÍ OSOBOU MEZI ČESKÝMI TEENAGERI!!!!!§Xd
            • jana291995

no a?TO nevadí,stejně..starý báby Avril neposlouchají..nebo snad o nějaký víteM *15*
          • jana291995

jo já taky...můžu jít s tebou *3*
      • jana291995

ty vole. jdi do hajzlu..seš trapnej..a co tvůj profil,proč sis ho smazal co?máš posraný trncle co...kdyby jsi ten profil měl,tak už ti něco napíšu..vlastně jsem se k tomu chystala..dej si pohov *13*
  • david16

Jaká je ?

Hele lidi v jakým klipu nebo při jakym cd se vám Avril libyla mě když vydala under my skin a ještě semi libí v klipu hot je tam upně vzrušující *15* celá taková ááááách *14* *15* prostě tam je uvolněná *15* tečka *15* *15* *15*
    • avrilie

Re: Jaká je ?

ve wšech klipech(ale v klipu nobody´s home zrovna moc ne)jinak se mi asi nejvíc líbí v My happy ending a Girlfriend(i v té černé paruce jí to mocko sluší,připomíná mi Avril za mlada) *1* *15* *14* *3*
      • sharpay1995

Re: Re: Jaká je ?

No pravda v Nobody´s home je taková .....nwm prostě tam se mi moc nelíbí, ale ve všech ostatních jo!!!!
        • angel15

Re: Re: Re: Jaká je ?

ale stejnak nejlíp by vypadala v klipu,kde by byla semnou *1* *14*
    • angel15

mě se líbí ve všech klipech..každej má svoje kouzlo *14* *4*
      • sharpay1995

Jj to máš pravdu!!!!!!!! *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Hmmm.....vzrušující, ááááách......hmmmm.....no nic no *1* *1* ..........no tak mě se líbí v Hot jak tam je v takovým tom pruhovaným tričku, Ale vlastně mě se líbí úplně všude!!!!!!!!! *14* *14* *14*
      • jana291995

jo,v tom triku pruhovaným byla fakt pěkná,ale nevím co to dělalo *8* *15* *8* *15* *8*
  • jana291995

icq,mail

Hej děcka já mám mail a icq Avril..to je super,vím že mi to neuvěříte,ale fakt ho mám..wau.. *15*
    • avrilie

Re: icq,mail

pls pošli to icq do vzkazů *4* *15*
    • Re: icq,mail

*1* *1* *1* no to nic není..já mám i telefon a denně si voláme !! *15* *15* *15* *15* hh,holka odkud si spadla ??? *15* *15* *15* *7*
      • sharpay1995

Re: Re: icq,mail

*1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* nóóó jo.... *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1*
    • kaca007

Dáš mi ho PLS *3* *3*
    • angel15

hah dobrej vtip *1* snad nevěříte,že to je jeji?...myslim,že celebrity si meily a icq vubec nedělaj,jelikož by to po par tejdnech bylo přeplněny a možna by se to zhroutilo *1*
      • sharpay1995

Tak jako......taky se mi to zdá divný....ale co kdyby že...... *1* *1* *1* *15* *15* *15*
        • angel15

Re: Re: Re: icq,mail

věř mě,že to je jen podvudek,jak nalákat fandy na blog:)....uvidíš,že na to icq nikdy nepříde a věř mě,že celebrity si nanejvíš udělaj ten email,ale pochybuju,že avril si ten meil udělala:) a kdyby jo tak je to na oficialnich stránkách Avril i to icq nemyslíš?:)
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: icq,mail

No jo... *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1*
            • david16

Re: Re: Re: Re: Re: icq,mail

:D bylo to divné od začátku :D že by v New yorku bylo icq tam je už určitě něco úžasnějšího *15*
    • sharpay1995

Janči, dej mi ho prosím...... jestli mi dáš telefon tak ti klidně zavolám a budu tě prosit!!!! prosím, prosím, prosím, prosím, prosím...... (e-mail: hana-k1995@seznam.cz ICQ: 401-060-509)....PROSÍM!!!!
    • Re: icq,mail

Mě ho prosím dej taky :) moc tě prosím klidně ti to i zavolám jako moc prosím :D můj email Mraceek@seznam.cz a nebo icq 226108503 :) díky *14* *14*
    • jana291995

no a na Miley taky.. *15*
      • andrea3518

pls pošli mi na mail ty kontakty na av *9* *9* *9* pls pls smutně koukám *3* (email Andreakar@seznam.cz)
  • je těhotná:?

Ahoj lidi věříte tomu že Avril je těhotná???já moc ne že to píšou v jejím životopisu *4*
    • jana291995

Re: je těhotná:?

ne není těhotná..
  • emaili,icq,vily

http://spidercat.blog.cz/
    • angel15

Re: emaili,icq,vily

hele a sehnala si to kde???od pentagonu ne? *1* *1* ..jestli ji to někdo sežere,tak je asi na hlavičku *3* ...už vidim ,jak Avril si udělá icq a ještě si dá nick Avril Lavigne *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: emaili,icq,vily

hej.......no tak jako......hej asi by si tam dávali na ICQ normální jméno, ne.....to muselo toho člověka, co ty ICQčka dělal, napadnout že mu na to skočí snad jen úplnéj blázen..... ty vole dyť ani třeba naši učitelé si dávaj na icku úplně nesmyslný přezdívky, aby si je nikdo nenašel....a natož taková hvězda jako je Avril, Ashley...atd....dyť by je každý den otravovali miliony lidí...!!!!
        • angel15

Re: Re: Re: emaili,icq,vily

souhlas *4* *3*
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík
  • ddd

http://girra.blog.cz/
    • jana291995

Re: ddd

to jediný co je na tom blogu hezkýho jsou ti pejsani..jinak fujky..to můj je lepší
      • sharpay1995

Re: Re: ddd

no to teda jo.....opravdu nejlepší...teda jediný pěkný jsou tam ti pejsánci!!!
        • vterinka

Re: Re: Re: ddd

jo no ti pejsani jsou jedinou dobrou věcí jinak je to děs!!!!!!!! *16* *16*
  • david16

v klidu

jasně vymažu si vás a v klidu ;) je se chci zeptaj nevíte kdy bude zas avril dělat nové CD ?
    • jana291995

Re: v klidu

chystá je,a mělo by vijít brzo..neboj!!
      • david16

Re: Re: v klidu

a nevíš na jakej styl to jako bude ona to furt mění :D doufám že to bude pořádnej metal *15* *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: v klidu

ha, Ha, ha.....jako sorry, ale tohle nemůže normální člověk napsat*1* *1* *1*Ne sranda......Avril a metal....prosím jen to ne!!!!
          • david16

Re: Re: Re: Re: v klidu

ty bláho avril a metal to by byla bomba *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: v klidu

no tak bomba by to byla, ale v jakém smyslu že......nóóó....xD
          • david16

My happy ending taky mám nejrači :) a ještě Donˇt tell me *14*
            • sharpay1995

Vidím že máme dost podobnej vkuz.....teda aspoň co se týče Avril!!!
          • david16

*15* *15* *15* lepší než hej hej you you já jsem blondatáá *15* *15* *15*
            • angel15

david16..jen tak pro zajímavost víš,že má přírodní barvu vlasu špinavou blond nebo něco takovyho?? *7*
            • leila00

Máš asi hodně velkou averzi vůči blonďatým vlasům co xD No já bych teda metal asi u Avril moc neviděla ale mohla by spíš do týhle desky dát něco rockovějšího.. víc kytar hlavně. A nějakou ve stylu Nobody's Home, aby to mohla zpívat na živo jen tak akusticky a aby vynikl její hlas. ♥ Ale podle mě to bude hodně podobné TBDT.
            • sharpay1995

tak za sebe říkám že TO TEDA NNNNNNEEEEEEEE......jako taky jsem kdysi tohle hej, hej...nesnášela, ale co sem poznala pak Avril začalo se mi to celkem líbit, ale metal ten fakt ne.....Ale jestli se pro to Avril rozhodne tak proč né no....xD
          • jana291995

no,já bych byla spokojená,kdyby to bylo něco jako The best damn thing..pár ploužáků,něco drsnějšího a nějakej rock..to je super kombinace nemyslíte?
            • david16

jj ale mohla by tam dát i něco jako My happy ending, take away, together prostě kdybi tam dala zas náký psycho *15* *15* *15*
            • sharpay1995

Jj opravdu takhle by to bylo skvělí....ale mě by se tam líbilo ještě něćo ve stilu my happy ending...protože to je má nejoblíbenější písnička!!!
  • david16

david 16

bože já se nechci hádat chci si tady povídat o tý obarvený rebelce :D:D:D a tak přidávat fotky videa a to že jsem nasral fanoušky miley tak to mě mrzí že jsem jim to tam napsal *9* tak se omlouvám že jsem sem natáhl a pak poslal do prdele mileyjnáky *9* omlouvám se *9*
    • leila00

Re: david 16

Aspoň, že omluvit se to umí.
      • angel15

Re: Re: david 16

žádná omluva!...ta obarvena rebelka ma jmeno ty koko...činy mluvěj za vše a už nam zustane v paměti,že si prostě debi....a laskavě si mě vymaž z přátel nechápu proč si mě přidáváš,když tě neznám sakra! *5*
        • angel15

Re: Re: Re: david 16

sry,že sem to dal dvakrat nějako mě to laglo:)
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: david 16

to vůbec newadí..!!!xD a david16.....já tedy souhlasím s *4* 15 páč se mi nezdá že by si tak rychle spytoval svědomí tak já osobně nic neodpouštím!!!!!A stoho seznamu přátel sem se ti vymazala sama!!!!! *4* 15 měls by to udělat taky!!!
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: david 16

já to taky udělám..
      • angel15

Re: Re: david 16

žádná omluva!...ta obarvena rebelka ma jmeno ty koko...činy mluvěj za vše a už nam zustane v paměti,že si prostě debi....a laskavě si mě vymaž z přátel nechápu proč si mě přidáváš,když tě neznám sakra! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit