Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • david16

Mraček

Tak hele lidi já to vidím takhle Avril a Miley jsou obě lesby :D kráva jako kráva tak je nechcte bejt a hlavně nebutte jak oni *15* *15* *15* *15*
    • jana291995

Re: Mraček

nemyslíš že jsi to přehnal?takže podle tebe je Avril kráva?...tak v tom případě seš ty debil a gay....
  • TAk co si o tom myslíte?:( :(

vydavatelstvi nettwerk management:
    S Avril budeme spolupracovat i nadale avsak kdy, to nevime. Avril zatim pouze sdelila ze se chysta na nataceni nekolika filmu tento a pristi rok.. "Splnil se mi dalsi sen, ted se chci soustredit pouze na to abych mela uspech" rekla Avril. Prvni informace hovori o komedii s nazvem Riot kde ma avril ztvarnit potrhlou pravnicku Katy.po jejim boku by se mel opet objevit Bruce Willis ktery si zahraje jejiho otce. avril behem filmu projde nekolika zmenamy a napriklad se kvuli nemu bude muset obarvit na cerno. "je to vyzva a te zmeny se nebojim, uz bylo na case prijit s necim novym"..vice avril nesdelila. po uspesnem cd The best damn thing a parfemu Black star tak nejspise prichazi dalsi tvar teto kanadske zpevacky.

*9* místo CD film a černý vlasy ???
    • jana291995

Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(

podle mě je taky lepší film,vždyt osobní spravelnost,nebyl moc dobrej film...avril tam byla 5 minut to ani ne...ale jsem zvědavá,jak bude vypadat jako právnička... *15* ale ty černý vlasy nejsou nic novýho,tak si ji představte jako ve videoklipu GIRLFRIEND...tam má černý vlasy,tak ted bude vypadat takhle mno...se těším na ten film,i na nové CD *14*
      • dianna114

Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(

Ale v tom klipu Girlfriend měla černou paruku,ne???? Nebo to je měla nabarvený??!
        • jana291995

Re: Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(

to byla paruka no,ale černá jako černá *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(

jj černá jako černá!!!!
      • sharpay1995

Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(

myslím že se shodneme na tom že by bylo nejlepší aby Avril natočila ten film a potom vydala new CD......, ale pravda že by toho měla trochu moc, tak.......nwm.... *1* *1*
        • Re: Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(

tak když už tak napřed CD a apk film,ne ? Avril se mi prostě víc zamlouvá jako zpěvačka
        • angel15

Re: Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(

uvidíme....a hele nenapadlo vás někdy,že takhle mění svojí práci,aby zistila,kdo je opravdu opravdovej jeji fanda?když člověk chce něco zkusit...měl by to udělat a já za ní stojím... *14* *3* *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: TAk co si o tom myslíte?:( :(

tak to mě teda nikdy nenapadlo.....A pravda....JÁ ZA NÍ BUDU STÁT VŽDYCKY!!!!!!!
    • dianna114

*15**15**15**15**15* *15**15**15**15**15**15**15**15**15**15*
    • angel15

no nevim pro mě je možna lepší film tam ji uvidim v cele jeji kráse *1*..a s Brucem W. po boku..no alspon ji něco naučí:)...ja bejt v Holiwodu,tak taky se seru do všeho možnyho:)...zkusit se má všechno *14* a až bude ten film,tak si to stáhnu s titulkama at ji uslyšim originalně:D
    • sharpay1995

Tak.....CD by bylo sice 100000000000x lepší......., ale aspoň si Avril konečně zahraje pořádnou roli ve filmu......A černé vlasy.......PÁNI......no popravdě jen doufám že se pak odbarví zase spět na blond....ikdyž vlastně Avrilce sluší všechno!!!!!
  • angel15

mam nápad

fanoušci Avril chodte sem do diskuse a fanoušci Miley chodte do jeji diskuse a je to.....nikdo se hádat nebude a budem všichni štastny *3*
    • sharpay1995

Re: mam nápad

JJ já 100% sohlasím!!!!! *15* *1*
  • Proč SroVnáVat?

Nechápu lidi kteří srovnávají Miley a Avril...každá je uplně jiná a každá je něčím vyjmenčná a každá má svoje klady a zápory...myslím si že nemá cenu se tu hádat kdo je lepší jestli Miley nebo Avril...Já mám ráda více Miley ale neříkám že je nejlepší =DAvril je taky super =D taky jí mám ráda =) je fajn a obě sou skvělé a nemá cenu se to hádat kdo je lepší..co tím docílíte?jenom toho že fanoušci budou zase nadávat =Djo fakt zábava jak něco=D
    • sharpay1995

Re: Proč SroVnáVat?

Óu ty si asi první člověk, který má radši Miley než Avril, který to tady napsal takhle rozumě!!!!!!Děkuji bohu že ještě na týhle planetě existují normílní lidi!!!!!a máš naprostou pravdu!!!!zcela s tím souhlasím!!!!
  • david16

Mraček

čau lidi vyhlašuji a doufám že mi pomůžete dostat Avril na 5 místo v top osobnostech jak byla předtím kdo se toho zůčastní at mi napíše :) a shromaždí své kamarády at pomůžou do toho lidi :D miley bude poražena :D *16* *16* *16*
    • jana291995

Re: Mraček

hele,já na to kašlu...budeme se tady zase snažit o nemožný,a pak sem zase vlezou nasraní fandové Miley,a zase se budem hádat..já jsem ráda,že to přestalo s Madonnou..takže já do toho nejdu...hold je 8.tak je osmá no...pro mě je to pořád Avril,ikdyby byla 365....
      • david16

Re: Re: Mraček

ale prd to nevzdávej :D uděláme spouru :D *5* *5* *16*
  • dianna114

.

Víte co,jestli chodíte na lide.cz,založte si tam diskusi Avril Lavigne vs. Miley Cyrus a hádejte se tam *15**8**1**3**13**5*
    • jana291995

Re: .

já to zkusím,ale já nemám nachatováno hodně hodin,takže mně to asi nepůjde *9*
  • miley11cyrus

i

jo máš pravdu
  • miley11cyrus

gg

miley má hezčí vlasy i písničky
    • sharpay1995

Re: gg

Hmmmm......to si myslíš ty, ale my NE!!!!!!!opakuju to tady sice už asi po milionté, ale pro nás Avril vždy byla nejlepší, je nejlepší a navždy bude nejlepší....sorry teda nemůžu psát za všechny, ale pro mě to 100% platí!!!!!
    • jana291995

Jééé a AVRIL má hezčí to a to a to a to...hlavně se neposer z MILEY
      • dianna114

Re: Re: gg

A ty se zase neposer z Avril. *16*
        • angel15

Re: Re: Re: gg

a všichni se neposerte ze mě *1* *1*
  • miley11cyrus

gg

mě se zdá také miley lepší
    • jana291995

A co máme dělat jako?nám se Avril líbí taková jaká je,a ikdyby vyšla na ulici v pytlu,je krásná a nej pořád...mi vám Avril necpeme,tak vy nám necpěte Miley...nás neovlivníte...Avril narozdíl od Miley nenafotila nahý fotky...možná že má pár opileckejch fotek,ale nahá bych se na net nedela,i kdybych byla kdoví jak krásná...a nesrovnávej MILEY S AVRIL... *5*
      • miley11cyrus

Re: Re: gg

já jsem vyděl nahý fotky Avril tak nelži miley je nejlepšíí
  • jana291995

hej vidělli jste to?

HEJ,TED SE VŠICHNI PODÍVEJTE DO TAPET AVRIL..TAM NĚJAKEJ DEBIL,NEBO TRAPKA DALA NORMÁLNĚ ZÁHLAVÍ S TOKIO HOTELL... *16* SEM se zase rozčílila *9* *9*
    • sharpay1995

Re: hej vidělli jste to?

Já vím všimla sem si toho!!!!Sem se tak vytočila...no ale už sem napsala administrátorovi AŤ TO OKAMŽITĚ VYMAŽE!!!!
      • jana291995

Re: Re: hej vidělli jste to?

seš zlatá...ty jseš z těch fanoušků tady nejlepší *15* *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: hej vidělli jste to?

Ó děkuji...!!!!Já bych to samé řekla o tobě a o ange15!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit