-
muj blogis
u mě na blogu je bylboard avril a jejího parfému :-) našla sem z na náký anglický stárne tak se juknii
muj blog : nelinkaavril.blog.cz -
prodavam vystrizky a nalepky ...
ahoj lidi nechcete neco o Avril ..mam naky nalepky a hooodne vystrizku tak to prodavam =)...kdybyste meli zajem tak mi napiste na mail:motkovak@seznam.cz :-)..
chtela sem to sem jenom hodiit tk diiky a zatim cauky :-).. -
Abbey Down
avril má mocc super oblečení..... -
-
Re: Abbey Down
jo...to má ale škoda že Abbey Dawn se neprodává i u nás *3*
-
-
avril
takže avril-je u mě na prvnim místě u zpěvaček,sice má občas ńákej ten trapas ale to se může stát každýmu a to její abbey down je taky uplně hezký:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: avril
jj xD
-
-
avril
Avrilka je Superr je nejjjk zpěvaška na světě :-)))) opravdu skvěláá ... super písničky a super kolekci oblečení má.......je prostě superrrrr celebrita a mocy šikovná..... *14* *4* -
Avrilka je nej!!!
Avrilka je ta nejhezčí zpěvacka co znam a taky ma ty nej pisnicky a upe nej je Runaway *1* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* -
To je má stránka o Avril
Ahoj......Avril je upa nej zpěvačka....a mám o ní stránku..tak se plosiiiiim koukněte a přidejte nějakej komentář...díky
http://www.avrilkala.estranky.cz/ -
-
Re: To je má stránka o Avril
NA TOM TVÝM BLOGU SE MI DOST NELÍBÍ TO ŽE JE TO JE Z POLOVINY ZKOPÍROVANÝ ODSUD Z OSOBNOSTÍ- ŽIVOTOPIS, MP3, DISKOGRAFIE ATD.... -
-
Re: Re: To je má stránka o Avril
hmm,jo máš pravdu...to já si odsud beru jenom někdy fotky,když jsem potřebovala do rozcestníků..jinak se mrkněte kdo chcete www.sweet-blogek.blog.cz děkujůůů jo a je tam bleskajda
-
-
Re: To je má stránka o Avril
tak ty jako "plosíš" jo???a to má bejt jako roztomilý? *4* *4* *4* *4* :D:D:D:D:D:D a ty tvý stránky jsou jako prošlý bonbóny z kauflandu,jsou sladký ale dělá se mi z nich blbě!
-
-
PArfém
Tak už sem viděla ten design Black Star...moooc kráásnej..je na wild-girl.blog.cz *14* -
-
Re: PArfém
no ja ho viděl už v pátek *14* je boží -
Re: PArfém
JO,JÁ HO mám taky na blogu(www.sweet-blogek.blog.cz ten o avril..blogoav jsem dala mému SB...a jak se jinak máte fšichni??!!**
-
-
jjjjj
Já avril moc nemusím ale někomu se její písničky líbí někteří na ni nadávají ale já říkam že až dokážou to co ona tak at jí pak pomlouvají avril je super *3* -
-
Re: jjjjj
jéééé...konečně tady píše taky nějaký normální člověk, který na Avril nenádává!!!! *1* *15* *15* -
-
Re: Re: jjjjj
Tady na ní všichni jen nadávají,že? -
-
Re: Re: Re: jjjjj
ne jen ty co nejsou regli na osobnosti.cz a choděj jsem jen,aby někoho naštvali *3* -
-
Re: Re: Re: Re: jjjjj
Jj přesně tak!!!!
-
-
-
-
-
och
Yeh Avril bájo zpvěkačka a mocka se mě líbí její oblečení...Má fakt styl a skvěle zpívá