Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril-nely

muj blogis

u mě na blogu je bylboard avril a jejího parfému :-) našla sem z na náký anglický stárne tak se juknii

muj blog : nelinkaavril.blog.cz
  • kacenka1jb

prodavam vystrizky a nalepky ...

ahoj lidi nechcete neco o Avril ..mam naky nalepky a hooodne vystrizku tak to prodavam =)...kdybyste meli zajem tak mi napiste na mail:motkovak@seznam.cz :-)..
    chtela sem to sem jenom hodiit tk diiky a zatim cauky :-)..
  • avril-nely

Abbey Down

avril má mocc super oblečení.....
    • kaca007

Re: Abbey Down

jo...to má ale škoda že Abbey Dawn se neprodává i u nás *3*
  • barunka009

avril

takže avril-je u mě na prvnim místě u zpěvaček,sice má občas ńákej ten trapas ale to se může stát každýmu a to její abbey down je taky uplně hezký:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
    • Re: avril

jj xD
  • avril

Avrilka je Superr je nejjjk zpěvaška na světě :-)))) opravdu skvěláá ... super písničky a super kolekci oblečení má.......je prostě superrrrr celebrita a mocy šikovná..... *14* *4*
  • kikushka004

Avrilka je nej!!!

Avrilka je ta nejhezčí zpěvacka co znam a taky ma ty nej pisnicky a upe nej je Runaway *1* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14*
  • bambusanka

To je má stránka o Avril

Ahoj......Avril je upa nej zpěvačka....a mám o ní stránku..tak se plosiiiiim koukněte a přidejte nějakej komentář...díky
    http://www.avrilkala.estranky.cz/
    • sharpay1995

Re: To je má stránka o Avril

NA TOM TVÝM BLOGU SE MI DOST NELÍBÍ TO ŽE JE TO JE Z POLOVINY ZKOPÍROVANÝ ODSUD Z OSOBNOSTÍ- ŽIVOTOPIS, MP3, DISKOGRAFIE ATD....
      • jana291995

Re: Re: To je má stránka o Avril

hmm,jo máš pravdu...to já si odsud beru jenom někdy fotky,když jsem potřebovala do rozcestníků..jinak se mrkněte kdo chcete www.sweet-blogek.blog.cz děkujůůů jo a je tam bleskajda
    • Re: To je má stránka o Avril

tak ty jako "plosíš" jo???a to má bejt jako roztomilý? *4* *4* *4* *4* :D:D:D:D:D:D a ty tvý stránky jsou jako prošlý bonbóny z kauflandu,jsou sladký ale dělá se mi z nich blbě!
  • PArfém

Tak už sem viděla ten design Black Star...moooc kráásnej..je na wild-girl.blog.cz *14*
    • angel15

Re: PArfém

no ja ho viděl už v pátek *14* je boží
    • jana291995

Re: PArfém

JO,JÁ HO mám taky na blogu(www.sweet-blogek.blog.cz ten o avril..blogoav jsem dala mému SB...a jak se jinak máte fšichni??!!**
  • jjjjj

Já avril moc nemusím ale někomu se její písničky líbí někteří na ni nadávají ale já říkam že až dokážou to co ona tak at jí pak pomlouvají avril je super *3*
    • sharpay1995

Re: jjjjj

jéééé...konečně tady píše taky nějaký normální člověk, který na Avril nenádává!!!! *1* *15* *15*
      • dianna114

Re: Re: jjjjj

Tady na ní všichni jen nadávají,že?
        • angel15

Re: Re: Re: jjjjj

ne jen ty co nejsou regli na osobnosti.cz a choděj jsem jen,aby někoho naštvali *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: jjjjj

Jj přesně tak!!!!
  • kuritkovi

och

Yeh Avril bájo zpvěkačka a mocka se mě líbí její oblečení...Má fakt styl a skvěle zpívá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit