Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril-nely

blog

u mě na blogu je velká anketa !! tak hlasuj !!!!!!!! - blog : nelinkaavril.blog.cz *4*
    • dianna114

Re: blog

Naser si !!!!!!
  • Avrilkaa

Hej to je upa good zpěvačka jedna z najlepších *14* šíleně krásně zpívá
    • jana291995

Re: Avrilkaa

jo,máš pravdu,jenže to tady ještě někdo z nás nechápe...nebudu jmenovat**=D
  • angel15

ano ano

tak sry,že se zastávam avril!asi sem to tady napsal ja o ni co říkala,,jen ji věřte ja ji sice neznám ani sem ji tu neviděl nic psát,ale prostě se tady ubjeví něco napíše a má pravdu a ja sem ten kdo je trapnej a idiot *9* *9* takže na to kašlu to ste mi ,ale fanoušci..držíte radši s ní než semnou
    • sharpay1995

Re: ano ano

Kdo drží snimy????????? *7*
      • jana291995

Re: Re: ano ano

JÁ DRŽÍM S AVRIL *15* tím pádem se zastávám těch kteří ji nenadávají..
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ano ano

Přesně tak!!!! Já nebudu nikdy proti Avril!!!
  • helenkaaa

Děte pryč!

Přestaňte se tady hádat a jděte se hádat k madoně stejně ste si to vymysleli vy, fanoušci madonny tak se hádejte u ní! *13*
    • dianna114

Re: Děte pryč!

My se tady hádáme? Jestli sis nevšimla,hádka na téma avril versus madonna už skončila *1* A nevymysleli jsme si to my-fanoušci madonny,to vy jste si začali,když jste ty dvě srovnávali a já jsem Madonnu pouze bránila a pak mi tady všichni vyčítali,že jsem si JÁ začala....OMYL Přečtěte si příspěvek Takže !!!!!!!!! Trochu vám.... 2.nejhůře hodnocený.
  • Mají tu fakt moc pěkný smajloše

*1* *1* *3* *5* *7* *4* *3* *14* *9* *13* *5* *4* *5* *15* ti sou nej
  • nemám ji ráda

já ji fakt nemám ráda ji ani její hudbu, nebudu ji pomlouvat nýnrž ji neznám *5*
    • Re: nemám ji ráda

Souhlasím s tebou prostě se nám líbí jiný druh hudby a celebrit ale není důvod ji pomlouvat protože ona za nic nemůže. *5*
      • jana291995

Re: Re: nemám ji ráda

JOOOOO....vy jste snad první antifanoušci Avril co na ní nenadávají...jste hodní že jste to pochopily... *15*
        • dianna114

Re: Re: Re: nemám ji ráda

Ale když někdo o někom napíše,že ho nemá rád,nemusí to ještě znamenat,že je to jeho antifanda. Být něčí antifanoušek znamená nenávidět tu danou hvězdu. Ale do její diskuse klidně může napsat,co si o té hvězdě myslí! Chápete? Já Avril celkem ráda poslouchám,má hezké písničky,ale víc se mi prostě líbí Madonna....a to už nezměním....a ani vy mi to nemůžete vyčítat. *8*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: nemám ji ráda

jo jasně..., ale víš obvykle když tady někdo příjde a napíše že se mu Avril nelíbí tak to napíše takovým stylem jako: Avril je kráva a tak tak jsme prostě rádi že to někdo napsal normálně!!! *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: nemám ji ráda

jóóó ta česká verze je super!!!! *1*
            • dianna114

Zmalovaná barbie mi ještě nepřijde tak drsný. Drsnější jsou výrazy jako kráva,píča,sračka,nula,blbka,tr apka,debilka atd. Jo a dívala jsem se na českou verzi písně Girlfriend,kterou tam přidala sharpay1995,a tlemila jsem se ještě víc,než při sledování parodie na remix Girlfriend-Blackfriend! Fakt super!
            • jana291995

Jo přesně...oni to dávají najevo,ale trochu drsným způsobem...kdyby napsaly...třeba Avril se mi nelíbí,nezpívá můj styl,tak to berem,ale že napíšou že je to zmalovaná barbie, a takový keci..tak to nás docela štve..ale oni to naspaly slušně,a to se mi líbí *4*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: nemám ji ráda

Jo přesně!!!konečně normální antyfandové!!!!
  • dianna114

Top smajlíci

1. *15*
    2.*3*
    3. *1*
    4. *14*
    5. *8*
    • Re: Top smajlíci

a taky tady rádi používají tyto: *16* a*13*
  • kamik21

Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas *4*
  • viděla

No já jsem byla na její koncertě a za podiem něco říkala já jsem to slyšela a přeložila jsem si to do češtiny říkala něco co kdyby fanoušci věděli tak ju nikdo nemá rád *13*
    • avrilka279

Re: viděla

a jak si to mohla vidět a slyšet za podiem? *13*
      • Re: Re: viděla

Normálně na mně to neříkala protože mně zná avril myslíš že mezi lidmi co byli na jejím koncertu nemužu být já teta pracuje pro miley cyrus tak mám koncerty zadarmo klidně mně nevěř mně je to úplně ale úplně jedno *13* *13* *13* mám aji s tama fotky ale kdo nevěří tak at nevěří a kdybyste se podívali na ty fotky od uživatelu tak jsem ju tam přidaa a jsem s nou vyfocená a na miley cyrus stránkách ss ní taky vyfocená *8* takže nelžu kdo nevěří tak at si projede všechny fotky co má avril a uvídí mně tam
        • angel15

Re: Re: Re: viděla

no a je to tu jsi odhalena si faninka miley cyrus ,která si řekla du nasrat fanoušky Avril!!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: viděla

já fandím avril a říkala to mně že ji to sere ty fanošci jak jí píšou atd.za den má aspon 100 emailu
            • Re: Re: Re: Re: Re: viděla

musím se vám přiznat já avril nesnášíííínnnnnnnnn *8* *8* *10* *10* *10* *13* *13*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: viděla

co to říkáš panebože???jasně ma 100 meilu za den..akorád by mě zajímalo,kde ten mail fanoušci vzali od ní:D...žádná taková celebrita nemá meila,protože by to bylo hned zahlceny a nestíhala by stejnak odpovídat!!a už konec diskuse!běž si to psat na miley cyrus!!....a ted bacha::a za podiem něco říkala já jsem to slyšela....a ted co napsala::::říkala to mně že ji to sere....VIDITE TEN ROZDIL????prostě si vymejšlí!!! *5*

musí někdo psat za mně ??????to že není trapnej to jsem já nepsala

já se tady nebudu hádat říkam co jsem slyšela
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: viděla

angel15:Jsi trapnej *13*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: viděla

dianna114,tak zajímalo by mě jak by si ty reagovala,kdyby někdo napsal na vašem blogu madona řekla,že už jí serou fanoušci?????

není trapnej vy jste trapný
        • jana291995

SRRY,ALE MI NEZNÁME TVŮJ KSICHT,TAKŽE ASI TĚŽKO TĚ UVIDÍME NA FOTKÁCH MILEY NEMYSLÍŠ??
          • Re: Re: Re: Re: viděla

ale dole je napsaný kikinkaa569874123
            tak by jste mně mohli vidět
    • Re: viděla

říkala že jí štve jak fanoušci furt otravují a že ju to nebaví atd..to kdyby jste slyšeli *16* *16*

jak víš že je tam rachot?bylas vubec na tom koncertu? *16* tak že
        • angel15

lol jak to výme *1* to si ty spíš nebyla nikdy na koncertě!! *15*
      • angel15

Re: Re: viděla

co to tady meleš,že si něco slyšela!!tam každej řve a křičí a ty si něco slyšela???prosimtě nemáš tady ani profil a buch ví co seš zač!!! *16* *16* a laskavě nepomlouvej avril co říká,když to nemáš podloženy nějakym důkazem!!!děkuju! *5* *16* *8*

teta umí anglicky přeložila to dobře aji já trochu umím
        • sharpay1995

V tom se stebou nehádám!!!!Ale vůbec tomu nevěřím!!!!nevěřím že by něco takového řekla!!!! *16*
      • sharpay1995

Re: Re: viděla

no tak jako nwm!!!!!Vůbec se mi tomu nechce věřit....a ani tomu moc nevěřím!!!!!Si si jistá že si slyšela dobře a hlavně že sis to dobře přeložila????
    • Re: viděla

říkala že jí štve jak fanoušci furt otravují a že ju to nebaví atd..to kdyby jste slyšeli *16* *16*
  • avril-nely

al

Hey Hey Hey , Avrilka je Nejj !! poní je Madonna a poní zas Clarrsona xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit