Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mám 195 foteček avrilky takže kdo chce tak at napíše určitě mu je pošlu jo e e-mail je vybiralova8@seznam.cz
  • http://avrilkalavigne.websnadno.cz
  • Avril Lavigne

Komu se moooc líbí Avril Lavigne tak ten je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • avriiil má zejtra narozky!!!kéž bych jí mohla osobně popřát!!:( je nejlepší a to bez konkurenčně!
  • jupíííííííííííííííííííííííííí avrííííííííílllllllllllll
  • Avril

Avrilka je proste nejlepsi....A ne????
    • Re: Avril

ne
  • Avril....

Avrilka je proste sqela zpevacka a hezka holka.... Mam rad jeji pisnicky,protoze jsou proste sqely jak melodicky tak i obsahove.... je to jedna z nejlepsich holk sveta.... Zatim cau :)
  • mno prostě ty no...máš složitý méno

dobře tak to beru ale avril se možná tak někdy voblíkla le nikdy nezpívala punk a myslim ž ezpěv je na ní to nejduležitější!!!jo a myslim že nosila spíš skejt voblečení!!
  • Tak tu mám pár odpovědí..... 1) sem taky blondýna... 2) pochop že Av se změnila, a kdyby to nebyla punkerka tak proč teda nosila věci ve styl,,PUNK"???Mno...?????To by mně teda zajímalo.... 3)Av nemám prostě už ráda.........
  • GCla

nechci ti nic řikat ale máš pravdu v tom že avril se trochu změ nila lae myslim že to bude tim že když měla sk8tr boie tak jí bylo 17 a ted 21....jestli tu změnu vidí jenom v blond vlasech tak seš pro mě jeno zamindrákováná bruneta......avril vo sobě NIKDY neřekla že je punková!!!!!!!dokonce se jí to ani nelíbilo když jí tak někdo řikal...on abyla vždycky skejtarřka s pohodovejma songama spíš do rocku a tem cedko under my skin je podle mě docela čistej rock...mylsim že naživo si jí slyšela asi jenom z compu a to je fakt úúúúplně jiný...byla sem v červnu v praze a byl to nejúžasnější zážitek...jestli má škámoše jako seš ty tak se nedivim že ste si vo ní vymysleli anti blogy a společně jí nenášíte......jinak hilary duff je naprosto něco jinýho než av..myslim ž ekdyby neměla blnd vlasy a byla pořád stejná že jí máš pořád ráda.....ale to ste vy....,,anti blondýny'' j eto celkem k smíchu!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit