Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrííííííííííííííííííííííííílllll

ahojky lidi mám moc foteček tak kdo chce nějaké fotky tak at mi pošle e-mail na vybiralova8@seznam.cz určitě vám pošlu mám jejich fotek asi 179a ještě víc tak kdo chce tak at napíše budu čekat tak čekámmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmm
  • anna

je to všechno....děkujuuuu
  • Avril Je nejúžasnákovatější na světě

Z Avrilčinich alb mam nejradši písničky Complicated, Sk8er Boi, Naked. Take My Away, My Happy Ending, Fall To Pieces. Jěště něco?
  • anketa

ještě jednou připomínám....prosím lidičky kdo má obě 2 avrilinina ceda at mi sem prosím vypísne jaký 3 písničky semu z každýho líběj nejvííííc....moc děkujuuuuuuuu:0)
  • Sk8er Girl

Ahojky vsichni co zboznujete Avril jako já!Chtela bych nekoho poprosit,jestli nevi kde se dá na netu stáhnout nebo i koupit cd Sk8er Girl i kdyz je uz starší ale já ho prostě nemůžu nikde sehnat!Moc DÍKY a napište na GiziOW@seznam.cz...zaím pa
  • she´s the best!
  • ....

jj...avril je super
  • JE NEJ!!!!!!!!!!!!!

AVRIL JE TA NEJLEPŠÍ JESTLI CHCEŠ O NÍ POKECAT NEBO O NĚKOM JINÉM NAPIŠ HESLO AVRIL JE SUPER
  • rockerkaavril

je prostě nej nej nej njej nej nej nej nej nejlepšííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
  • Avril je nejlepší

Avril je má nejoblíbenější zpěvačka je prostě super má užasné písničky,super stil oblékání je moc hezká a malá jako já i konzert v Praze byl bomba a moc jsem si to tam užila.Je prostě nejlepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit