-
AVRIL JE BOŽSKÁ
JO OMLOUVÁM SE TADY JE TO ČÍSLO TAK PIŠTE KDO CHCE NĚJAKÉ FOTO Z KONCERTU 77 66 93 083.DÍKDENČA,MALÁ AVRIL -
AVRIL JE BOŽSKÁ
kdo má rád avril jako já tak at napíše na číslo pokecáme o avril a kdo chce fofo z koncertu tak at taky napíše nejaké mu pošlu napište pokecáme o AVRIL ten konzert byl nejlepší na světě škoda že avril neni češka hned bych za ní jela.jsem jako ona ale nejsem zpěvačka.takž avril JE BOHINĚ zpívá ze všech nejlip že.avril je můj vzor.čus denča,malá AVRIL. -
-
Re: AVRIL JE BOŽSKÁ
Ahoj posli mi nejake obrazky z koncertu pis na natalie.subrtka@sezanm.cz a dozvis se vic napis papa *3* *3* *14*
-
-
Jsi nej....:o)
Achojky lidi..Avril je nejlepší a nikdo se jí nikdy nevyrovná a nikdo na ní nemá!!Je nejlepší rocková zpěvačka jakou znám,ale taky i nejhezčí,nejlepší a má moc hezké písničky i klipy!Některé její písně se mi dobře zpívají a některé zase ne..protože jí třeba nerozumim!Aspoň,že jsem angličtinářka!No co prostě ještě dodat..Avril je nejlepší a ten koncetr z Prahy byl vážně super,prostě pecka a ten kdo semnou nesouhlasí ať se jde vycpat a nepomlouvejte jí,protože vy byste to určitě líp neodspívali a lepší klipy by jste nenatočily!!!!S Láskou pro Avril a její fanynky...Vaše Petruška!!! -
Nikdo na světě není lepší než Avrilka
-
Avril
AVRIL je ta nejhustější,nejlepší,nejhezčí,spěvačka co sem kdy viděl!!!!!!!!!!!!! -
Avril je nejlepši
-
Je NEEEEJ
Avrilka je prostě nejlepší!!!!!!!! -
pro Aqua
já sem kluk, tohle je jenom zkratky mojí přezdívky -
AVRIL
ZDRAVIM VŠECHY SUPER LIDIČKY CO BYLI NA KONZERTĚ AVRIL BYLO TO SUPER!!!!! -
AVRIL JE HAFEC HUSTÁ