-
Katie, budeš chtít poslat náký ty fotky?
-
ahojky
Nemáte někdo fotky z jejího konzertu.Já si totiž zapoměla foták.Byl to můj nejlepší konzert na kterým jsem byla už jsem byla na 2 ale ani jeden nebil tak dobrej jako tedle.Jestli máte někdo ty fotky tak my napište smsku na číslo 732967526.Ale nevolej te protože ho mám rozbytej a funkuje jen na sms.díky ozvětese. -
mám tě ráda Avril
-
já sem něco nafotila na mobil, tak až to dám nějak dohromady a jestli chceš tak bych mohla něco poslat...
-
Avril miluju stejně jako ostatní a libí se mi její osobitost!Je skvělá a těšim se na další její album!
-
Jestli je tu taky nekdo,kdo zere Avril stejne jako ja tak at se ozve na e-mail:Misinka.aa@seznam.cz Dik pa Misa
-
A to ti ho jako ukrad nekdo z divaku nebo ten securitak?on by ti ho pak dal.fotky nema, taky shanim
-
koncert/foto
čau lidi, jak se vám líbil ten koncik? podle mě byl skvělej, jenom mi někdo ukrad foťák a tak bych chtěl poprosit ty z vás co to fotili, jestli by mi poslali mailem nějaký fotky DÍK mOc -
Ahoj
Jsi výborná zpěvačka mám tě ráda a doufám,že se ti ten koncert dnes povede Eva:) -
prosím prosím!
lidicky, prosim moc, nemate nekdo volny listek na Avril na prodej? prosim, je to hrozne moc dulezity! pisnete nekdo, cinknu zpatky ale co nejrychleji! 606879789