Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Katie, budeš chtít poslat náký ty fotky?
  • ahojky

Nemáte někdo fotky z jejího konzertu.Já si totiž zapoměla foták.Byl to můj nejlepší konzert na kterým jsem byla už jsem byla na 2 ale ani jeden nebil tak dobrej jako tedle.Jestli máte někdo ty fotky tak my napište smsku na číslo 732967526.Ale nevolej te protože ho mám rozbytej a funkuje jen na sms.díky ozvětese.
  • mám tě ráda Avril
  • já sem něco nafotila na mobil, tak až to dám nějak dohromady a jestli chceš tak bych mohla něco poslat...
  • Avril miluju stejně jako ostatní a libí se mi její osobitost!Je skvělá a těšim se na další její album!
  • Jestli je tu taky nekdo,kdo zere Avril stejne jako ja tak at se ozve na e-mail:Misinka.aa@seznam.cz Dik pa Misa
  • A to ti ho jako ukrad nekdo z divaku nebo ten securitak?on by ti ho pak dal.fotky nema, taky shanim
  • koncert/foto

čau lidi, jak se vám líbil ten koncik? podle mě byl skvělej, jenom mi někdo ukrad foťák a tak bych chtěl poprosit ty z vás co to fotili, jestli by mi poslali mailem nějaký fotky DÍK mOc
  • Ahoj

Jsi výborná zpěvačka mám tě ráda a doufám,že se ti ten koncert dnes povede Eva:)
  • prosím prosím!

lidicky, prosim moc, nemate nekdo volny listek na Avril na prodej? prosim, je to hrozne moc dulezity! pisnete nekdo, cinknu zpatky ale co nejrychleji! 606879789

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit