-
čas
v kolik zejtra začíná koncert Avril Lavigne?PROSÍM NAPIŠTE! -
moje milovaná Avrilka
mno já si myslim že Avril je nejlepší zpevačka na světě líbí se mi jak se nesnaží nikoho napodobovat a je sama sebou :-)) -
Je to prostě třída jak zpěv tak muzika.
-
koncert
Čaues lidi. Jsem milej patnáctiletej kluk z Pardubic, ale nemám s kým jít na Avrilin koncert. Nenašla by se nějaká dobrá duše a dělala mi tam společnost? Avril je THE BEST!!! -
AAAAA... Avril
nevim jak je to možný, ale já tuhle holku odsuzovala že je blbá, naivní a nafoukaná, samozdřejmě jsem jí znala jen z časopisů a nikdy jsem jí neslyšela zpívat. asi před půl rokem jsem slyšela pořád v rádiu singl My happyending. od tý doby jí naprosto ŽERU je skvělá- ponaučení: nikdy neodsuzuj lidi (a nejen lidi) dokud je nepoznáš (neuslyšíš) :D -
AVRIL....Hm,je to hodně zajímavej člověk...Je nejspíš psychicky postižená,protože zpívá jak magor.Strašně se mi líbí její písničky!!!
-
lístek na Avril
Ahoj prodam 1 lístek na Avril -
lístky na prodej
Prodám 2 lístky na Avril Lavigne na 3.6.2005 do T-mobile Areny na stání. Oficiální cena 795, - Kč/ks, nyní za 2 ks 1200, - Kč. -
Ani nevim co chci napsat............................................ .ggggggggggggggggggfffffffffffffffffffffffffffffff fffffhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jo uz vim...cauuuuuuuuuu
-
Good zpěvačka